Με αντίστροφη σειρά κατάταξης, από την πιο απαράδεκτη, σε αυτήν που έχει στοιχεία "καυλιάρας"
10 Πωλίνα Σανταλοβάκη - Δεν τη γαμάω τη ξιπασμένη Γεωργιανή που το παίζει και γκόμενα... ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! Δεν σε γαμάω μωρή Ρωσσσσσσσάρα!
09 Δέποινα Βανδή - ΜΟΝΟ αν είμαι μεθυσμένος και δεν καταλαβαίνω και πολλά-πολλά. Σαν extra μπορώ να προσφέρω (όταν ξεμεθύσω) ένα χέρι καλό ξύλο στον Φοίβο μήπως και μάθει τον ρυθμό από τα Ελληνικά κάλαντα, διότι η παπαριά που έβγαλε... δεν ακούγεται!
08 Έλενα Ράπτη - Θα δεχόμουν (στην χειρότερη περίπτωση) να μου δώσει, όχι λιγότερα από 5000 euro τη βραδυά για να την πηδάω. Αν μου αρχίσει όμως προεκλογικές παπαριές, ντύνομαι και φεύγω!
07 Έλλη Κοκκίνου - Εδώ θέλει συζήτηση, ΜΟΝΟ από λύπηση διότι είμαι συναισθηματικά ευαίσθητος σε άτομα με προβλήματα υγείας. Ελπίζω μόνο η πρώην χοντρή, να μη μου πετάξει κανα κιρσό & κανα φλεβίτη και θέλει παιχνίδια. Κανονικά θα έπερνα 3000 αλλά θα της κάνω σκόντο και δεν θα μου πληρώσει το "ταξί". Ου μωρή πρώην χοντρή!
06 Τατιάνα Στεφανίδου - Τη γαμάω ακόμη και κι αν με πληρώσει 2000 euro τη βραδυά, αρκεί να μη μιλάει! Αν αρχίσει να μιλάει... ντύνομαι και φεύγω. Η κατινιά με ξενερώνει.
05 Νίκη Κάρτσωνα - Μπορώ να κλείσω δουλειά μαζί της για όχι όμως λιγότερα από 1500 euro. Αν όμως δεν κάνει καλό τσιμπούκι και μου αρχίσει τα ηλίθια νάζια, σηκώνομαι και φευγω... τι να ασχοληθώ παραπάνω? Φυσικά η αμοιβή μου ισχύει κανονικά.
04 Ναστάζια Μητροπούλου - Αν τσοντάρουν μαζί με τη φιλενάδα της την Αγγλίδα από 500 euro (σύνολο 1000 euro), δέχομαι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Επειδή τη συμπαθώ λόγω των τηλεοπτικών της εμφανίσεων, μπορώ ακόμη και να προσποιηθώ οργασμό για χάρη της. Αν πληρώσει extra, μπορώ να τη γαμήσω ΚΑΙ πρωκτικό.
03 Έλενα Παπαρίζου - Δέχομαι να τη γαμήσω ακόμη και τζάμπα, στα γρήγορα όμως, γιατί έχω και δουλειές. Εντάξει νίκησες στη eurovision και μπράβο σου, αλλά δεν θα σου κάνουμε και τεμενάδες.
02 Αποστολία Ζώη - Της το δίνω δωρεάν, διότι αφ' ενός μου βγάζει τον τύπο γυναίκας που θέλεις να έχεις δίπλα σου, αφ' εταίρου θα μου γνωρίσει κι άλλες στερημένες. Αν αρχίσει όμως, να μου ζητάει δεσμεύσεις, αρραβώνες και λοιπές μαλακίες και ζήλιες με lipstick μέσα στο πρώτο βράδυ, ντύνομαι και φεύγω μονολογώντας "γαμώ τη τύχη μου πάλι σε μαλακισμένη έπεσα"
01 Τζούλια Αλεξανδράτου - ΟΚ παίδες... παραδέχομαι πως η γυναίκα έχει class και το καλό πράμα αναγνωρίζεται και πρέπει να πληρώνεται! Στο τσακίρ κέφι μπορώ να δώσω μέχρι και 50 euro!... και για να δείς πόσο τη γουστάρω τη μαντάμ, πληρώνω για τη πάρτη της, ακόμη και τον καφέ στο λόμπυ του ξενοδοχείου.