mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
τοπ ειναι ολες οσες φορανε μποτες κ ειναι κατω απο 40,απλα πραγματα!
Στα ξενα.....αμα γυρισω ελλαδα θα μπω και γω στο τοπ 10
3)Λιδα ματσαγγου(αλλα εχει σπασει ρε γαμωτο)
10)η γυναικα του μικρουτσικου(τον πουστη!)
Τουλάχιστον τοπ 3. Η μετριοφροσύνη σου με σκλαβώνει!
θεε μου εχουμε τοσα κοινα!!! μουνιτσα θελεις να γινεις η μποτα της ζωης μου? ε γυναικα ηθελα να πω...
λολ τολχερστ
Έβλεπα συχνά την κυρία όταν πήγαινε Γ' Λυκείου (26ο, Κολωνάκι, 1994-95 νομίζω). Μουνάρα. Είχε και μια κολλητή, συνήθως με ένα πράσινο παντελόνι, ψηλότερη, της έριχνε μισό κεφάλι. 10 φορές καλύτερη. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ! ΑΛΟΓΟ ΚΟΥΡΣΑΣ, όχι μαλακίες! Σταμάταγε την κυκλοφορία!
την φαιη βωκου μαλλον λες εε?εμενα παλι με εχει τρελανει το μουνακι με τα υπεροχα μινι που καθεται παντα σταυροποδι στην εκπομπη της μαριεττας στο αλτερ καθε πρωι....μιλαμε για απιστευτα γλυκο μουνακι!!!!!!!!!!!
ειστε σιγουροι οτι η καρτσωνα πηγαινε 3 λυκειου στην αθηνα? ξερω οτι πηγαινε στο ιδιο λυκειο με μενα στην καλαματα, οπου ηταν και συμμαθητρια του χατζη. δεν ξερω για την 3η λυκειου συγκεκριμενα αλλα μου φαινεται περιεργο.
Επειδή είσαι βάζελος είναι η τυχερή σου μέρα.
Ρε μπαγάσα πρώτον στο σχολείο αυτό,και στο Μαράσλειο γενικά, πέρασα τη μισή ζωή μου, και δεύτερον παίζει πολύ σοβαρά αυτήν που λές να την ξέρω.. Και όχι απλώς να την ξέρω, αδελφή αδελφικού μου φίλου, από το ίδιο σχολείο..
Παντελιδάκη (β' Μις Ελλάς 2002)... έχει και μια δίδυμη αδερφή. Όντως πολύ καλό.παιδια εχει δει κανεις αυτο το τηλεπαιχνιδι με τους φακελους του mega?εχει ενα απιστευτο κουκλι την ελευθερια.πως την λενε?