iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εξαλλου ειναι στην συμπρωτευουσα...
η elenabarbie δεν ειναι αυτη στην εκπομπη του Θεοδωρακη? πολυ ομορφη οντως!!! ειχε αναφερει ομως οτι δεν κανει σεξ , μονο αυταρχικα κλπ ... ισχυει ?
η elenabarbie δεν ειναι αυτη στην εκπομπη του Θεοδωρακη? πολυ ομορφη οντως!!! ειχε αναφερει ομως οτι δεν κανει σεξ , μονο αυταρχικα κλπ ... ισχυει ?
καλα καταλαβα πουτσες πλε μ ροζ καρδουλεςαυτή ήτανε η σκέτη Barbie.poy τοχει γυρίσει σε mistress
σαλονικα μενει το μωρο...στα σχολια τα δικα σου συμληρωνω οτι ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει στην βορεια ελλαδα και ειναι και απο τα καλα παιδια....την είχα επισκευτεί ως Μελίνα, κάπου το 2012, πριν την προσθετική στήθους. Πανέμορφη, πέρασα πολύ καλά, εργαλείο τούμπανο και τέντα όλη την ώρα. Παίξαμε ενεργοπαθητικά. Το γεγονός πως έχει μαζέψει αρκετά αρνητικά σχόλια μου έκανε εντύπωση. Δεν έχω καταφέρει να την επισκευτώ ξανά καθώς πλέον μένω μόνιμα επαρχία. την θεωρώ μοναδική σε ομορφιά. από χαρακτήρα τη συμπάθησα πάρα πολύ, μετρημένη κι διακριτική.
θα τη χαρακτήριζα εύκολα ως ερωτεύσιμη. αυτά!
φαίνεται τις ξεπέτες θα τις κάνει μόνο στην Αθήνα..σαλονικα μενει το μωρο...στα σχολια τα δικα σου συμληρωνω οτι ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει στην βορεια ελλαδα και ειναι και απο τα καλα παιδια....
απλα εχω πολυ καλη αποψη για την συγκεκριμενη...τωρα τι κανει με τους αλλους.....θα σε γελασω..φαίνεται τις ξεπέτες θα τις κάνει μόνο στην Αθήνα..
φαίνεται τις ξεπέτες θα τις κάνει μόνο στην Αθήνα..
σαλονικα μενει το μωρο...στα σχολια τα δικα σου συμληρωνω οτι ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει στην βορεια ελλαδα και ειναι και απο τα καλα παιδια....
πανω απο 1 χρονοέλα ρε συ, πήγε σαλόνικα; πως έτσι; δεν το ήξερα...