Νέα

top trans in greece

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iliketrans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κάνω ένα τοπ-3 φτωχομάνας, με την υποσημείωση να με λαβουν υποψη  αποκλειστικά και μόνο τα ενεργητικά αγόρια. Αυτοί δλδ που καποια στιγμή είπαν να δοκιμάσουν κι αυτό το διαφορετικό, κρατώντας όμως όλα τα χαρκατηριστικά στοιχεία που τους έκαναν τους άντρες που είναι :sunglasses: :sunglasses:
1.Νίνα. Οκ, όλοι έχουν πει τα σάλια μαλια τους. Οπότε ψιλοπεριτεύει μια ακόμα άποψη.  Εντυπωσιακή, ψηλή, σωματάρα, πεντάρι βυζόμπαλο και επειδή τυγχάνει να την έχω δει και άβαφη...ειναι κουκλάρα και θεωρώ ότι την αδική το έντονο βάψιμο. Δυνατό σημείο φυσικά το βαθύ λαρύγγι. Πλεον νομίζω δεν υπάρχει ανδρικός πληθυσμός που σέβεται τον εαυτό του...που να μην ξέρει που θα την βρει. Αδράξτε την νύχτα
2.Ιωάννα. Να πω καταρχάς ότι κάτι φωτό που προμοτάρει εσχάτως σε σαιτ την αδικούν και αυτήν. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη από οτι στις φωτό...με επίσης ωραίο κορμί, βυζάρες, μέτριο ανάστημα και καταπληκτικό κρεβάτι. Απορώ με τις αρνητικές κριτικές για δαύτην. Τρεις φορές βέβαια είχα την ευκαιριά να παίξω μπάλα...κάθε φορά και πιο πύρκαυλο με έκανε
3.Ρία η Ροδίτισα. Καταπληκτικό νησί btw. Σε στυλ θα έλεγα ότι είναι η ξανθιά version της Ιωάννας. Στα του κρεβατιού είναι εμπειρία ζωής. Και οι τρεις προτείνονται με χίλια για αυτούς που έχουν ως ευαγγέλιο το «μακρυά από τον κώλο μας κι ας είναι και τρεις πόντοι» άλλα αν ήθελαν να πάνε σώνει και καλά με μία μόνο θα πρότεινα την Ρία. Είναι μια υπερκαβλωμένη γυναίκα...στην κυριολεξία.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
γνωμες χωρις λινκ ειναι λες και πινεις φρεντο χωρις παγο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
μπραβο φιλε alicante....οι αποψεις μας συμπιπτουν απολυτα :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.323
Κάνω ένα τοπ-3 φτωχομάνας, με την υποσημείωση να με λαβουν υποψη  αποκλειστικά και μόνο τα ενεργητικά αγόρια. Αυτοί δλδ που καποια στιγμή είπαν να δοκιμάσουν κι αυτό το διαφορετικό, κρατώντας όμως όλα τα χαρκατηριστικά στοιχεία που τους έκαναν τους άντρες που είναι :sunglasses: :sunglasses:
1.Νίνα. Οκ, όλοι έχουν πει τα σάλια μαλια τους. Οπότε ψιλοπεριτεύει μια ακόμα άποψη.  Εντυπωσιακή, ψηλή, σωματάρα, πεντάρι βυζόμπαλο και επειδή τυγχάνει να την έχω δει και άβαφη...ειναι κουκλάρα και θεωρώ ότι την αδική το έντονο βάψιμο. Δυνατό σημείο φυσικά το βαθύ λαρύγγι. Πλεον νομίζω δεν υπάρχει ανδρικός πληθυσμός που σέβεται τον εαυτό του...που να μην ξέρει που θα την βρει. Αδράξτε την νύχτα
2.Ιωάννα. Να πω καταρχάς ότι κάτι φωτό που προμοτάρει εσχάτως σε σαιτ την αδικούν και αυτήν. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη από οτι στις φωτό...με επίσης ωραίο κορμί, βυζάρες, μέτριο ανάστημα και καταπληκτικό κρεβάτι. Απορώ με τις αρνητικές κριτικές για δαύτην. Τρεις φορές βέβαια είχα την ευκαιριά να παίξω μπάλα...κάθε φορά και πιο πύρκαυλο με έκανε
3.Ρία η Ροδίτισα. Καταπληκτικό νησί btw. Σε στυλ θα έλεγα ότι είναι η ξανθιά version της Ιωάννας. Στα του κρεβατιού είναι εμπειρία ζωής. Και οι τρεις προτείνονται με χίλια για αυτούς που έχουν ως ευαγγέλιο το «μακρυά από τον κώλο μας κι ας είναι και τρεις πόντοι» άλλα αν ήθελαν να πάνε σώνει και καλά με μία μόνο θα πρότεινα την Ρία. Είναι μια υπερκαβλωμένη γυναίκα...στην κυριολεξία.
ΡΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ! ! ! ! ΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ !!! ??? :rockon: :rockon: :rockon: ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΨΙΜΟ ??  :rockon: :rockon:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΗ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΨΙΜΟ ???? PLEASE ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ !!  :smitten: :smitten: :smitten: ;) ;) ;) ;) ;)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
αμάν, με το "αδική" ρε παιδιά και ο ένας και η άλλη, ρήμα είναι , θα λυσσάξει ο Γλυκομούτσουνος.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αδικη καταρα

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
@Νινα...Δεν κανονίζουμε ενα meeting εγώ και οι τρεις σας για να είναι δικαιότερη η κρίση μου?  :sunglasses:
Εσύ πάντως baby..πρέπει να πάς για δημαρχίνα...έχεις τρελάν[size=10pt]η[/size] κόσμο

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.323
@Νινα...Δεν κανονίζουμε ενα meeting εγώ και οι τρεις σας για να είναι δικαιότερη η κρίση μου?  :sunglasses:
Εσύ πάντως baby..πρέπει να πάς για δημαρχίνα...έχεις τρελάν[size=10pt]η[/size] κόσμο
και ακομη δεν εχεις δει τιποτα !

υγ (δεν κολλαμε η τρεις μεταξυ μας )

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ΡΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ! ! ! ! ΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ !!! ??? :rockon: :rockon: :rockon: ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΨΙΜΟ ??  :rockon: :rockon:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΗ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΨΙΜΟ ???? PLEASE ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ !!  :smitten: :smitten: :smitten: ;) ;) ;) ;) ;)
οι συγκεκριμενες 2 κοπελες κ αβαφτες ειναι τοπ φιλη, η ρια εξαλου εχει γραφει ιστορια για εμας που την ξερουμε απο παλια σταματαγε ολη η κυκλοφορια για χαρη της

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
οι συγκεκριμενες 2 κοπελες κ αβαφτες ειναι τοπ φιλη, η ρια εξαλου εχει γραφει ιστορια για εμας που την ξερουμε απο παλια σταματαγε ολη η κυκλοφορια για χαρη της
ti na mou poun marh filh?den eixe to tharos na rwthsei h idia apo kei fenete to epipedo tis kathe mias,,kalhspera ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
καλησπερα στα 2 ξανθα μωρα :rockon: :rockon:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
ισως απλα να μην σε ξερει ρια μου κ να μην εγινε απο κακη προθεση
κουκλαρα μου
:-* :-* :-* :-* :-*
me finei pagera adiaforh filh,,,to kalokairaki mono skeftomai na kanonisw sthn agaphmenh  mou rodo hihihi se perimenw k gw k h oikogeneia mou ;) exoume k proswpikh zwh ...

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
η δική μου λίστα.
1: από ομορφιά η Barbie 2: από πληρότητα σε όλους τους τομείς η Εβίτα 3: από γυναικεία ομορφιά η Veronica 4: από εμφάνιση ντίβας η Πάμελα
ωραια τα λες....αλλα μενουν αθηνα...εμεις στην βορειο ελλαδα :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom