antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
;)ti na mou poun marh filh?den eixe to tharos na rwthsei h idia apo kei fenete to epipedo tis kathe mias,,kalhspera ;) ( αυτο θα πει επιπεδο πιατσας )
;)ti na mou poun marh filh?den eixe to tharos na rwthsei h idia apo kei fenete to epipedo tis kathe mias,,kalhspera ;) ( αυτο θα πει επιπεδο πιατσας )
e nai poios o logos? ;)
χωρις να εχω κατι μαζι σου !!! δεν ξερω καν !! φιλαρες
ετσι για τονωση χεχεχεme finei pagera adiaforh filh,,,to kalokairaki mono skeftomai na kanonisw sthn agaphmenh mou rodo hihihi se perimenw k gw k h oikogeneia mou ;) exoume k proswpikh zwh ...
anypomonw adelfh mou....ετσι για τονωση χεχεχε
π ιουλιος θα μασ βρει στη ροδο κ φετος
:-*
το ντιβα μ αρεσε πολυ!!!!η δική μου λίστα.
1: από ομορφιά η Barbie 2: από πληρότητα σε όλους τους τομείς η Εβίτα 3: από γυναικεία ομορφιά η Veronica 4: από εμφάνιση ντίβας η Πάμελα
κ εφω πολυ φιλη μου εσυ καλη κ αγαπημενη :-* :-* :-*anypomonw adelfh mou....
χρειαζετε κ ο χαβαλες κ να που ξεκαθαρισε με χαβαλε.απο καμια προθεση δεν εγινε... απο χαβαλε εγινε στα λεγομενα του πελατη !
paw gia ligo gaming sto Destiny filakia gia twraκ εφω πολυ φιλη μου εσυ καλη κ αγαπημενη :-* :-* :-*
Μάγκες πρώτη φορά γράφω στο site αν και έχω γραφτεί πριν χρόνια.
Μου ήρτθε τώρα να γράψω γιατί πριν από λίγο γύρισα από Φυλής 99 και πέρασα πολύ καλά.
Στην υποδοχή άντρας πολύ ευγενικός και δούλευε το Δεσποινάκι πολύ ευχάριστη και με όρεξη.
Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως θα περάσει πολύ καλά πιστεύω με τη Δέσποινα.
Στη διάθεση σας για να σας λύσω απορίες.
Μάγκες πρώτη φορά γράφω στο site αν και έχω γραφτεί πριν χρόνια.
Μου ήρτθε τώρα να γράψω γιατί πριν από λίγο γύρισα από Φυλής 99 και πέρασα πολύ καλά.
Στην υποδοχή άντρας πολύ ευγενικός και δούλευε το Δεσποινάκι πολύ ευχάριστη και με όρεξη.
Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως θα περάσει πολύ καλά πιστεύω με τη Δέσποινα.
Στη διάθεση σας για να σας λύσω απορίες.
μια ερωτησουλα... η Βερονικα από κοντα, είναι όπως στις φωτογραφιες;;;;η δική μου λίστα.
1: από ομορφιά η Barbie 2: από πληρότητα σε όλους τους τομείς η Εβίτα 3: από γυναικεία ομορφιά η Veronica 4: από εμφάνιση ντίβας η Πάμελα
απο εμφάνιση μπορεί.. αλλά έχει βγάλει τη φήμη μεγάλης ξεπέτας.. προσωπικά δεν έχω άποψη, αλλά είναι πολλες οι κακές κριτικές..Φίλος την επισκέφθηκε κι έπαθε πλάκα...Ειπα να σας ενημερώσω....
Eμένα πάντως το παιδί μου είπε ακριβώς το αντίθετο για αυτόν τον τομέα.....απο εμφάνιση μπορεί.. αλλά έχει βγάλει τη φήμη μεγάλης ξεπέτας.. προσωπικά δεν έχω άποψη, αλλά είναι πολλες οι κακές κριτικές..
εχει δικιο ο φιλος,ειναι της βιασύνης το κοριτσακιυπάρχει σχετικό τόπικ, διάβασε το... ετσι κι αλλιως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι κι απ τις top trans στην Ελλαδα για να την αναφέρουμε εδώ..
απο ποιο πραγμα μετρια για μεΦίλος την επισκέφθηκε κι έπαθε πλάκα...Ειπα να σας ενημερώσω....