Νέα

Top 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Top 5 στριπτηζάδικα

• Baby Gold

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lolita

• Lido Palace

• Millionaire

• Babes

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Με βαση αυτα που εχω παει θα προτεινα τα 5 καλυτερα στριπτητζαδικα και αυτα ειναι:
1. Baby Gold
2. Lolita
3. Lido Palace
4. Millionaire
5. Babes

περιμενω τις δικες σας αποψεις

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν 1.Baby Gold με διαφορά σίγουρες φράπες γιατί μας μάθανε και παίζει και η Πάολα 2.Lido και εκεί 'φραπετέρια' 3. Aphrodite palace λόγω παλιών γνωριμιών με κορίτσια που δουλεύουν εκεί 4. Erotica έχει πολύ χαβαλέ σε bachelor πάρτυ και ο dj ο Αντρέας είναι one men show με την παρουσίαση των κοριτσιών και τέος 5.Lolita λόγω κάποιων αναμνήσεων χεχε! Περιμένουμε επίσης και το 'Ανατολή' να δούμε τι θα κάνει...

Σορρυ για το λιγο offtopic αλλα να ρωτησω κατι..Φραπα πως σου κανουν?γιατι εμενα οταν μου κανουν χωρο βλεπουν ολοι..Δηλαδη σας βλεπουν?και γινεται μεχρι το τελος?

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Συνήθως όταν κάνεις φράπα σε στρίπ κλάμπ πας που λέμε στην καβάτζα εκεί δηλαδή που δεν σε βλέπει ο κόσμος (εντάξει όλο και κάποιο μάτι θα παίζει). Η ταρίφα πάει 50 Ευρώ ανάλογα με τη γκόμενα(πρέπει να προσέξεις μη σε σφάξουν και με 100 Ε θα το ξεκαθαρίσεις απο την αρχή) και φυσικά για να γίνει η φράπα πρέπει να σε μάθει η γκόμενα κάνοντας την σε κεράσματα έναν ψιλοκαλό τζίρο σε ποτά. Η Φράπα τις περισσότερες φορές πάει μέχρι 'τέλος' ;)
Αρα..αν δεν δωσεις 100 και δωσεις 50..παλι θα τα σκασεισ σε κερασματα οπως ειπες..οκ τνχ. :)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το δικό μου τοπ-5 (μέχρι Αύγουστο):
1. Lolita
2. Princess
3. Baby O (πρ. Sirocco)
4. Baby Gold
5. Mousses

Διαχρονικά (1996-σήμερα):
1. Million Dollars
2. Tessera
3. Baby O
4. Sirocco
5. Ανατολή

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συνήθως όταν κάνεις φράπα σε στρίπ κλάμπ πας που λέμε στην καβάτζα εκεί δηλαδή που δεν σε βλέπει ο κόσμος (εντάξει όλο και κάποιο μάτι θα παίζει). Η ταρίφα πάει 50 Ευρώ ανάλογα με τη γκόμενα(πρέπει να προσέξεις μη σε σφάξουν και με 100 Ε θα το ξεκαθαρίσεις απο την αρχή) και φυσικά για να γίνει η φράπα πρέπει να σε μάθει η γκόμενα κάνοντας την σε κεράσματα έναν ψιλοκαλό τζίρο σε ποτά. Η Φράπα τις περισσότερες φορές πάει μέχρι 'τέλος' ;)

Tι μαλακιες λες ρε panosmpos?σιγα μην χρειαζεται να σε γνωρισουν για να στον παιξουν!!!το ακουσαμε και αυτο σημερα και μαλιστα απο ανωτερο!!!!επισης η φραπα παντα παει μεχρι τελος,τι λες να παει μεχρι την μεση? :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
στο BABY GOLD με ενα 100ευρω νεος πελατης παιρνει καφε κ για το σπιτι ρε panosmpos.....Σορρυ που στο λεω αλλα πιαστηκες λιγακι κοροιδο...
Ολες οι κοπελες που αναφερει ο βασος ως καφετζουδες...ειναι κ με περισιο ζηλο γκομενες που δν χανουν την ευκαιρια να σε ξεζουμισουν οποτε τις περισσοτερες αν δν πειθεσαι ευκολα σου το προτεινουν κ καταμουτρα...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Υπάρχει η εξής παγίδα. Όταν πας με ψηστήρι, σου κάνουν τάχαμου εξαίρεση για να σε ρουφήξουν. Οι φραπεδιάρες κάνουν φραπέ με την μία σε πελάτη που δεν δίνει ποτά. Μάλιστα το προτείνουν στα ίσα. Παντού και πάντα. Εκ πείρας 100%.
Ακόμα, πέραν φραπεδιάρων, φιλίες κλπ γενικά και ποτάκια με όλες αναιξερέτως καταλήγουν στο πικρό αποτέλεσμα να διαπιστώνεται ότι δίνουν περισσότερα στο χορό σε τυχαίο θρασύ πελάτη και όχι στον 'φίλο'. Θεωρούν ότι με το ξεκωλίκι χαλούν τον 'καλό' πελάτη τον παρεϊστα. Τραγικό να επενδύεις και ακόμα και ζητώντας σου διάλειμα να κάνουν μία αρπαχτή χορό παρακάτω, μέσα στο οπτικό σου πεδίο, φουλ ξεκώλ. Δεν σέβονται τίποτα. Μην σέβεστε τίποτα. Κάντε την κάβλα σας.

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω ρε παιδες. Η γνωστη παολα καλή?
παιζει φραπα μαζι της η και τιποτα παραπανω?
κανει βιζιτες?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όχι φράπα όχι δάχτυλα και μουνόχερα. Βίζιτες, που να ξέρουμε. Αυτά τα ξέρουν όσοι έχουν να προτείνουν ποσά και ξέρουν και τα κονέ της. Γενικά πάντως είναι άψογη αλλά και φιλική και ο χορός της ωραίος. Απο τις καλού επιπέδου παρουσίες του χώρου.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Όπως έχω ξαναπεί το θέμα μπουρδέλα εγώ δεν το ξέρω και ούτε θέλω να το μάθω. Για το θέμα στριπτιζάδικα όμως που το έχω ψιλοσπουδάσει (πιο παλιά) θα καταγράψω με βάση τα όσα βλέπω στο site γενικότερα τους πιο γνώστες :
1. Cptn_mac
2. Ropaloforos
3. Vasos
Οι υπόλοιποι μακράν στην ουρά.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν τον έχουν σε καμμία εκτίμηση τον περιστασιακό, απλά κάνουν προσαρμογή για να μην χάσουν κάθε πιθανό ευρώ λόγο ταληροφονίασης που τις χαρακτηρίζει. Είναι κάκιστες επαγγελματίες πολλές με τελείως μηδενική πολιτική. Οι σωστές γυναίκες είναι διαχρονικές και έχουν βασική γραμμή παρουσίας.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ έχω αρχή να μην κερνάω ποτό παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις-κάτι σαν επιβράβευση για διακεκριμένες χορευτικές ικανότητες και καλό (...) χαρακτήρα. Κάποτε στο Princess μια που κέρασα ποτά για να συλλέξω πληροφορίες άδειαζε το σφηνάκι στη μοκέτα και σε 2' ζητούσε άλλο!!! Απαράδεκτη...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κυριολεκτικά αυτό ισχύει με τις γυναίκες που έχουν διαχρονικότητα. Συμφωνείς ότι μια τέτοια είναι και η 'Λαρίσα'? οχτώ χρόνια την ξέρω στο κουρμπέτι και είναι κυριολεκτικά αρχοντομούνα.

Συμφωνώ. Επίσης πολύ του γούστου μου και σαν εμφάνιση.

Επισκέπτης
Προσπαθούσα να διαλέξω ανάμεσα σε Baby Gold και Lido Pallace. Τελικά ψήφισα το δεύτερο για τον μόνο λόγο ότι έκανα εκεί το bachelor πάρτι μου και μου παίξανε 4 φραπέδες εκείνη την βραδιά!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Γι'αυτό σε πάω ρε Ροπαλοφόρε ξέρεις να ξεχωρίζεις την πατσαβούρα και την 'αρχοντισσα'! Αν πηγαίνω που και που στο μικρό Αφροδίτη ο λόγος είναι αυτό το πλάσμα (η Λαρίσα) που αν και πλησιάζει τα 40 είναι αχτύπητη σε στύλ, ομορφιά και τουπέ... τα δε γκρίζα μάτια της όταν σε κοιτάνε σε στέλνουν αδιάβαστο :cheesy: :cheesy:

ʼν έχεις τύχει σε σχόλασμα να αποχωρούν ντυμένες με φούλ φώτα, εκεί θα διαπιστώσεις ότι η διαφορά της Λαρίσας με τις περισσότερες είναι χαώδης. Κερδίζει πόντους αντί να χάνει. Ενώ οι ποιο πολλές άλλες δείχνουν να είναι για καμμιά λαϊκή. Ξεβαμένες, κουρασμένες και απλά ντυμένες είναι το απόλυτο τέστ.

Επισκέπτης
εμενα το παθος μου ειναι η ξενια!!!δουλευε στο παλιο babyo εκει που ειναι τωρα το baby gold!!ενα σκαλι πανω η γκομενα απο τις υπολοιπες!!μετα δουλεψε στο baby o στη νικαια και υστερα barwooman στο mousses!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
ʼ! Πρόσωπο και στήθος για Όσκαρ. Περίφανη ευαίσθητη και αντιφραπέ. Excellent my dear Watson!

Επισκέπτης
για την ξενια λες ροπαλοφορε?την θυμασαι?ειναι απλα υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ε, τι ταχουμε τα γαλόνια? Ειχε αρχισει στο Κλεοπατρα για την ιστορια.

Επισκέπτης
απιστευτη γυναικα!!!!!και μου ειχε δωσει και το κινητο της!!σκετη ζημια η ξενια!!!!!και εξω να την δεις ειναι ακομα πιο ομορφη!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom