εμενα παντως μου εχει τυχει 2 φορες να σπασει το σκουφακι οταν ημουν πιτσιρικας!1 στο μουνι και 1 σε κωλο!οπου στον κωλο τρελλαθηκε η πουτανα και εβαλε την κωλαρα της στον σκουπιδοτενεκε και εκανε αξαγωγη το σπερμα!1998 νομιζω!και 96 εγινε η φαση που εσπασε στο νινι μεσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τον έτριψα ακάποτα στο κωλοτρυπίδι της!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 351
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!οπου στον κωλο τρελλαθηκε η πουτανα και εβαλε την κωλαρα της στον σκουπιδοτενεκε και εκανε αξαγωγη το σπερμα!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, σωστά...κανένας φόβος...οι γνώσεις που έχετε ορισμένοι για την ασφάλειά σας είναι απίστευτες....δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς τη δεύτερη σελίδα για να καταλάβετε πόσο άσχετοι είστε για την υγεία σας.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αν μπραβο +100000000000000000000ναι, σωστά...κανένας φόβος...οι γνώσεις που έχετε ορισμένοι για την ασφάλειά σας είναι απίστευτες....δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς τη δεύτερη σελίδα για να καταλάβετε πόσο άσχετοι είστε για την υγεία σας.
και συ μοικανι;;
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
βρε καπότα μέχρι κ στο χάιδεμα για να είμαστε σίγουροι...
Αυτο το threadaki παιδες θα περασει στην ιστορια....
Μόνον να προσέξουμε γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται
Καλησπέρα κι από έναν όχι τόσο νέο ηλικιακά αλλά νεό στο "χώρο". Δε νομίζω ότι χρειάζεται να εκθέσω εδώ την ιστορία μου οπότε αναφέρω απλά ότι ήταν μόλις η τρίτη φορά που δοκιμάζω τις υπηρεσίες των σπιτιών.
Δεν ήθελα ν' ανοίξω άλλο thread γιατί σκέφτηκα ότι η ανησυχία μου σχετίζεται κάπως με τα όσα γράφονται εδώ μιας και πρόκειται επίσης για τρίψιμο αλλά όχι στον κώλο.
Εν μεγάλη συντομία, η δεσποινίς ανέβηκε πάνω μου και τρίφτηκε για λίγο χωρίς προφυλακτικό μέχρι να επέλθει μια μέτρια στύση και να συνεχίσει με την πίπα (με προφυλακτικό). Και η ερώτηση μου έχει να κάνει με το πόσο ακίνδυνο ήταν αυτό το τρίψιμο... Εκείνη την ώρα δεν το πολυσκέφτηκα αλλά όταν έφυγα κατάλαβα ότι ίσως έκανα μαλακία... Έκανα;
Ευχαριστώ τους εμπειρότερους συναγωνιστές για κάθε απάντηση!
Δεν ήθελα ν' ανοίξω άλλο thread γιατί σκέφτηκα ότι η ανησυχία μου σχετίζεται κάπως με τα όσα γράφονται εδώ μιας και πρόκειται επίσης για τρίψιμο αλλά όχι στον κώλο.
Εν μεγάλη συντομία, η δεσποινίς ανέβηκε πάνω μου και τρίφτηκε για λίγο χωρίς προφυλακτικό μέχρι να επέλθει μια μέτρια στύση και να συνεχίσει με την πίπα (με προφυλακτικό). Και η ερώτηση μου έχει να κάνει με το πόσο ακίνδυνο ήταν αυτό το τρίψιμο... Εκείνη την ώρα δεν το πολυσκέφτηκα αλλά όταν έφυγα κατάλαβα ότι ίσως έκανα μαλακία... Έκανα;
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Η φάση έγινε πριν τη στύση όπως ανέφερα και φαντάζομαι με πρακτικά ανύπαρκτα υγρά και από τα δύο μέρη. Απλά επειδή ποτέ δε μπορείς να είσαι ΠΟΛΥ σίγουρος όταν δεν είσαι ενημερωμένος, σκέφτηκα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη. Thx again!
Η φάση έγινε πριν τη στύση όπως ανέφερα και φαντάζομαι με πρακτικά ανύπαρκτα υγρά και από τα δύο μέρη. Απλά επειδή ποτέ δε μπορείς να είσαι ΠΟΛΥ σίγουρος όταν δεν είσαι ενημερωμένος, σκέφτηκα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη. Thx again!
Και μένα μου το'χουν κάνει αυτό οι κορασίδες. Μην φοβού μ'ένα τρίψιμο,η είσοδος της ψωλής στο μουνί μετράει. Και γω ζωντανός είμαι οπότε όλα ειντάξΚαλησπέρα κι από έναν όχι τόσο νέο ηλικιακά αλλά νεό στο "χώρο". Δε νομίζω ότι χρειάζεται να εκθέσω εδώ την ιστορία μου οπότε αναφέρω απλά ότι ήταν μόλις η τρίτη φορά που δοκιμάζω τις υπηρεσίες των σπιτιών.
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
για εητζ συφιλες κτλ μη φοβασαι.Τριψου αφοβα
τωρα αν τσιμπησες καμια μουνοψειρα η κανα HPV που μεταδιδεται και μονο που θα ακουμπησεις τον αλλο τι να σου πω ψαξου
τωρα αν τσιμπησες καμια μουνοψειρα η κανα HPV που μεταδιδεται και μονο που θα ακουμπησεις τον αλλο τι να σου πω ψαξου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μη φοβασε τιποτα δεν ειναι,μια και δυο το εχω κανη καθε φορα αυτο γινεται,τοσα χρονια στο αθλημα δεν ειχα καποιο προβλημαΕν μεγάλη συντομία, η δεσποινίς ανέβηκε πάνω μου και τρίφτηκε για λίγο χωρίς προφυλακτικό
Εκείνη την ώρα δεν το πολυσκέφτηκα αλλά όταν έφυγα κατάλαβα ότι ίσως έκανα μαλακία... Έκανα;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Που εισαι ρε φιλε[size=19pt]ass kisser...........[/size]
Παρόμοια θέματα