Νέα

Τον έτριψα ακάποτα στο κωλοτρυπίδι της!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 351
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimaras35

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα παντως μου εχει τυχει 2 φορες να σπασει το σκουφακι οταν ημουν πιτσιρικας!1 στο μουνι και 1 σε κωλο!οπου στον κωλο τρελλαθηκε η πουτανα και εβαλε την κωλαρα της στον σκουπιδοτενεκε και εκανε αξαγωγη το σπερμα!1998 νομιζω!και 96 εγινε η φαση που εσπασε στο νινι μεσα!

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Πολύ γέλιο με τα σχόλια σε αυτό το θέμα, να'στε καλά παιδιά!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, σωστά...κανένας φόβος...οι γνώσεις που έχετε ορισμένοι για την ασφάλειά σας είναι απίστευτες....δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς τη δεύτερη σελίδα για να καταλάβετε πόσο άσχετοι είστε για την υγεία σας.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι, σωστά...κανένας φόβος...οι γνώσεις που έχετε ορισμένοι για την ασφάλειά σας είναι απίστευτες....δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς τη δεύτερη σελίδα για να καταλάβετε πόσο άσχετοι είστε για την υγεία σας.
αν μπραβο +100000000000000000000
και συ μοικανι;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Να'στε καλά παιδιά,έχω λυθει στα γέλια! :2funny: :2funny: :2funny:

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το threadaki παιδες θα περασει στην ιστορια.... :rockon:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
βρε καπότα μέχρι κ στο χάιδεμα για να είμαστε σίγουροι...

ΚΟΝΑΝ

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΦΗΛΑΧΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Συνημμένα

• image001.jpg
    image001.jpg
    97,8 KB · Εμφανίσεις: 17

ptoma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από έναν όχι τόσο νέο ηλικιακά αλλά νεό στο "χώρο". Δε νομίζω ότι χρειάζεται να εκθέσω εδώ την ιστορία μου οπότε αναφέρω απλά ότι ήταν μόλις η τρίτη φορά που δοκιμάζω τις υπηρεσίες των σπιτιών.

Δεν ήθελα ν' ανοίξω άλλο thread γιατί σκέφτηκα ότι η ανησυχία μου σχετίζεται κάπως με τα όσα γράφονται εδώ μιας και πρόκειται επίσης για τρίψιμο αλλά όχι στον κώλο.

Εν μεγάλη συντομία, η δεσποινίς ανέβηκε πάνω μου και τρίφτηκε για λίγο χωρίς προφυλακτικό μέχρι να επέλθει μια μέτρια στύση και να συνεχίσει με την πίπα (με προφυλακτικό). Και η ερώτηση μου έχει να κάνει με το πόσο ακίνδυνο ήταν αυτό το τρίψιμο... Εκείνη την ώρα δεν το πολυσκέφτηκα αλλά όταν έφυγα κατάλαβα ότι ίσως έκανα μαλακία... Έκανα;

Ευχαριστώ τους εμπειρότερους συναγωνιστές για κάθε απάντηση!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
Μην ανησυχεις. Εμενα μου εχουν τριφτει δεκαδες φορες. Κ οπως καταλαβαινεις αφου διαβαζεις αυτο το μηνυμα ειμαι μια χαρα.

ptoma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Η φάση έγινε πριν τη στύση όπως ανέφερα και φαντάζομαι με πρακτικά ανύπαρκτα υγρά και από τα δύο μέρη. Απλά επειδή ποτέ δε μπορείς να είσαι ΠΟΛΥ σίγουρος όταν δεν είσαι ενημερωμένος, σκέφτηκα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη. Thx again!

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα κι από έναν όχι τόσο νέο ηλικιακά αλλά νεό στο "χώρο". Δε νομίζω ότι χρειάζεται να εκθέσω εδώ την ιστορία μου οπότε αναφέρω απλά ότι ήταν μόλις η τρίτη φορά που δοκιμάζω τις υπηρεσίες των σπιτιών.

Δεν ήθελα ν' ανοίξω άλλο thread γιατί σκέφτηκα ότι η ανησυχία μου σχετίζεται κάπως με τα όσα γράφονται εδώ μιας και πρόκειται επίσης για τρίψιμο αλλά όχι στον κώλο.

Εν μεγάλη συντομία, η δεσποινίς ανέβηκε πάνω μου και τρίφτηκε για λίγο χωρίς προφυλακτικό μέχρι να επέλθει μια μέτρια στύση και να συνεχίσει με την πίπα (με προφυλακτικό). Και η ερώτηση μου έχει να κάνει με το πόσο ακίνδυνο ήταν αυτό το τρίψιμο... Εκείνη την ώρα δεν το πολυσκέφτηκα αλλά όταν έφυγα κατάλαβα ότι ίσως έκανα μαλακία... Έκανα;

Ευχαριστώ τους εμπειρότερους συναγωνιστές για κάθε απάντηση!
Και μένα μου το'χουν κάνει αυτό οι κορασίδες. Μην φοβού μ'ένα τρίψιμο,η είσοδος της ψωλής στο μουνί μετράει. Και γω ζωντανός είμαι οπότε όλα ειντάξ  :2funny:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
για εητζ συφιλες κτλ μη φοβασαι.Τριψου αφοβα

τωρα αν τσιμπησες καμια μουνοψειρα η κανα HPV που μεταδιδεται και μονο που θα ακουμπησεις τον αλλο τι να σου πω ψαξου

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εν μεγάλη συντομία, η δεσποινίς ανέβηκε πάνω μου και τρίφτηκε για λίγο χωρίς προφυλακτικό
Εκείνη την ώρα δεν το πολυσκέφτηκα αλλά όταν έφυγα κατάλαβα ότι ίσως έκανα μαλακία... Έκανα;
Μη φοβασε τιποτα δεν ειναι,μια και δυο το εχω κανη καθε φορα αυτο γινεται,τοσα χρονια στο αθλημα δεν ειχα καποιο προβλημα

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απο το τριψιμο δεν πεθανε κανεις..τριφτειτε αφοβα.... :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
[size=19pt]ass kisser...........[/size]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Που να τρίψεις αδερφέ μου κάνα ταψί με ψητό κρέας σε ξυλόφουρνο και να έχει κολλήσει......γαμησέτα, δεν βγαίνει με τίποτα σου λέω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom