Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τσεκαρα και τις ενημερωσεις. 4 σε ενα χρονο μεσα. τρυπα στο νερο φαρκελι. ακυρο το πασο, ισχυει το προηγουμενο ποστ μου.  ;)

Μερικες τις γραφουμε και στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα  :grin:

Εκτος αυτου δεν ειναι μονο 4... εχω και αλλες 3 για Αγαθουπολεως που δεν τις ειχα γραψει περυσι και εχει κλεισει πλεον
αλλες 2 για Φ.200 επισης.. και για  Φ.80 (εκτος της μαριαννας που εχω σηκωσει) και για Φ.59 που την εχω βαλει στο ημερησια ενημερωση... κτλπ

και αυτες που λες δεν ειναι ενημερωσεις... κριτικες ειναι ρε ανιδεε  :2funny: :2funny: :2funny:

οι ενημερωσεις βρισκονται στο θρεντ... και αν θες μεσα στην ενημερωση κοτσαρεις και το πηδημα που ριξες
ειδαλλως ανοιγεις κριτικη  :sunglasses:

Επισκέπτης
Εγω προσωπικα θα το προσθεσω και στο βιογραφικο μου :2funny:

κατα τ'αλλα συμφωνω (ανελπιστα) με αυτο:

Βαρετες εχετε καταντησει χαζογκομενες [βελβυ κατερινα]
τουλαχιστον οταν τσακωνομαστε εμεις οι αντρες

Είσαι και συ άνδρας;;;; :birdman:

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Εδώ φάτσα κάρτα μου ανοίγει στεγνά ο άλλος τα πόδια και με γαμάει..με βρίζει πουτάνα και ότι άλλο γουστάρει και δεν με πειράζει επειδή μόνη μου πήγα και έβαλα την ταμπέλα και στ'αρχίδια μου στο φινάλε..
Αφού πληρώνει δε πα να λέει ότι θέλει..
Το βρήκατε τώρα καραμέλα ότι κλαψομουνιάζω κι ότι θίγομαι..
Κάποια πράγματα όμως έλπιζα ΑΦΟΥ συμμετέχετε κι εσείς σ'αυτό το μπουρδελοσάιτ....έλπιζα να σας γίνουν μάθημα και να ξεστραβωθείτε λιγάκι σε κάποια μαθήματα που δίνει η ζωή..
Τόσο δύσκολο είναι να εμπαιδώσετε κάτι τέτοιο?
Ξέρετε μόνο να σχολιάζετε και να χαχανίζετε μόνο όταν βλέπετε καμμιά πούτσα λυγερόκορμη?
Τι να πω..

Δεν γράφω συχνά παρ ότι παρακολουθώ συχνά ανά εβδομάδα τα κείμενα εδώ. Παρ αυτά έχω να πω ότι όταν μια κοπελιά όπως η Χ Κατερίνα που είναι στο επάγγελμα και έχει μια καλή ευχέρεια γραφής να γράφει σε φόρουμ τότε είναι ένα από τα καλύτερα μάστερ της ζωής.
Και μόνο το μεγάλο στατιστικό δείγμα που έχει (εκ του επαγγέλματος) έστω για ένα απλό πήδημα από τις κάθε λογιών αντρικές μας «εξυπνάδες» και «μαλακίες» και ότι άλλο νομίζει ο καθένας… είναι σαν έναν από τους καλύτερους καθρέπτες του εαυτού μας που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε.
Άποψη μου φυσικά και μπορεί να λέω και αρλούμπες αλλά αυτό κατάλαβα απ αυτή την κουβέντα εγώ

Υ.Γ,
KATERINA69 δεν σε γνωρίζω καν ούτε σαν πελάτης, οπότε τίποτα το προσωπικό μαζί σου αλλά μπορεί να αφορούσε και οποιαδήποτε άλλη κοπελιά αναλογικά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μερικες τις γραφουμε και στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα  :grin:

Εκτος αυτου δεν ειναι μονο 4... εχω και αλλες 3 για Αγαθουπολεως που δεν τις ειχα γραψει περυσι και εχει κλεισει πλεον
αλλες 2 για Φ.200 επισης.. και για Φ.59 που την εχω βαλει στο ημερησια ενημερωση... κτλπ

και αυτες που λες δεν ειναι ενημερωσεις... κριτικες ειναι ρε ανιδεε  :2funny: :2funny: :2funny:

οι ενημερωσεις βρισκονται στο θρεντ... και αν θες μεσα στην ενημερωση κοτσαρεις και το πηδημα που ριξες
ειδαλλως ανοιγεις κριτικη  :sunglasses:

ενταξει αντρα μου  :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τσεκαρα και τις ενημερωσεις. 4 σε ενα χρονο μεσα. τρυπα στο νερο φαρκελι. ακυρο το πασο, ισχυει το προηγουμενο ποστ μου.  ;)
Επιμένω ότι είναι χρήσιμος...
Νομίζω ότι "δεν πρέπει" να το συνεχίσεις γιατί πράγματι προσφέρει στις ενημερώρεις...  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Νομίζω ότι "δεν πρέπει" να το συνεχίσεις γιατί πράγματι προσφέρει στις ενημερώρεις...  ;)
Ολοι ειναι χρησιμοι.
Ολο και κατι μπορουν να προσφερουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τιμη μου κυριε συναδελφε   :grin: :grin: :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:

Αφου με αναγνωριζεις εσυ... που εισαι και του ντριμ τιμ μας! Ποιος τον χεζει τον χεκτορ  :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε τυποι απο αυτη τη βδομαδα ξεκινανε οι ανταποκρισεις παλι απο τα πεδια της μαχης...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αααααααα, εσεις! τιμή μου που σας γνωρίζω
Φιλε ,ενα δωρακι :
Ιασωνος 19α ,το κατω ,απογευματινη βαρδια :
Απιστευτα ωραια και συνεργασιμη Ρουμανα.
Επισης ,στο μπουρδελακι της Κατερινας69 ,Κολωνου 30 ,δουλευει απογευματινη βαρδια , ρουμανα ψηλη ,κορμαρα χυμωδης , για ...υψηλες συμπιεσεις !
Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα !
Συγγνωμη που βγηκα...εκτος θεματος !

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
επιπολαιος και κομπλεξικος οπως παντα....

Με 83 ποστ όλα κι όλα, απο που ξέρεις τι είμαι και τι δεν είμαι "όπως πάντα" ρε λεβέντη;
Που κάνεις και διάλογο με το μητρικό νικ, μπας και σε πιστέψουμε!
Είσαι μεγάλο σούργελο τελικά!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τωρα μου μενει να δω και τον πετρο πελεκανο και μπορω να πεθανω ηρεμη :2funny:

Δεν τον γνωρίζω τον κύριο.
Αλλά προφανώς υπαινίσσεσαι κι εσύ όλα αυτά που ακούγονταν τα δύο χρόνια που έλειπα, οτι είμαι ο πορνόπαπος κλπ.
Δεν ρωτάς όμως τον Αντισθένη να σου λυθεί η απορία;
Απο σένα τουλάχιστον δεν το περίμενα αυτό.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τιμη μου κυριε συναδελφε   :grin: :grin: :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:

Αφου με αναγνωριζεις εσυ... που εισαι και του ντριμ τιμ μας! Ποιος τον χεζει τον χεκτορ  :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε τυποι απο αυτη τη βδομαδα ξεκινανε οι ανταποκρισεις παλι απο τα πεδια της μαχης...
Αρχηγε Βολδεμορτη ,εισαι πολυτιμος γιατι εισαι ρεπορτερ .
Αλλα και ο Εκτωρ ειναι πολυτιμος, αφθαστος στα αινιγματικα ρητα και ,πολυ δυνατα βιντεο και φωτο !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρχηγε Βολδεμορτη ,εισαι πολυτιμος γιατι εισαι ρεπορτερ .
Αλλα και ο Εκτωρ ειναι πολυτιμος, αφθαστος στα αινιγματικα ρητα και ,πολυ δυνατα βιντεο και φωτο !

Σηκωνει βιντεακια με τσοντες καλα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom