- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
τσεκαρα και τις ενημερωσεις. 4 σε ενα χρονο μεσα. τρυπα στο νερο φαρκελι. ακυρο το πασο, ισχυει το προηγουμενο ποστ μου. ;)
Εγω προσωπικα θα το προσθεσω και στο βιογραφικο μου
κατα τ'αλλα συμφωνω (ανελπιστα) με αυτο:
Βαρετες εχετε καταντησει χαζογκομενες [βελβυ κατερινα]
τουλαχιστον οταν τσακωνομαστε εμεις οι αντρες
Εδώ φάτσα κάρτα μου ανοίγει στεγνά ο άλλος τα πόδια και με γαμάει..με βρίζει πουτάνα και ότι άλλο γουστάρει και δεν με πειράζει επειδή μόνη μου πήγα και έβαλα την ταμπέλα και στ'αρχίδια μου στο φινάλε..
Αφού πληρώνει δε πα να λέει ότι θέλει..
Το βρήκατε τώρα καραμέλα ότι κλαψομουνιάζω κι ότι θίγομαι..
Κάποια πράγματα όμως έλπιζα ΑΦΟΥ συμμετέχετε κι εσείς σ'αυτό το μπουρδελοσάιτ....έλπιζα να σας γίνουν μάθημα και να ξεστραβωθείτε λιγάκι σε κάποια μαθήματα που δίνει η ζωή..
Τόσο δύσκολο είναι να εμπαιδώσετε κάτι τέτοιο?
Ξέρετε μόνο να σχολιάζετε και να χαχανίζετε μόνο όταν βλέπετε καμμιά πούτσα λυγερόκορμη?
Τι να πω..
Ιλ τε φαι σιε ,σε μπονομ ,μπουμπς !
Ντι λουϊ "βα τε φαιρ " !
επιπολαιος και κομπλεξικος οπως παντα....Μπα, μπήκαμε με το κανονικό νικ;
Τον σχολάσαμε τον κλώνο;
Μερικες τις γραφουμε και στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα
Εκτος αυτου δεν ειναι μονο 4... εχω και αλλες 3 για Αγαθουπολεως που δεν τις ειχα γραψει περυσι και εχει κλεισει πλεον
αλλες 2 για Φ.200 επισης.. και για Φ.59 που την εχω βαλει στο ημερησια ενημερωση... κτλπ
και αυτες που λες δεν ειναι ενημερωσεις... κριτικες ειναι ρε ανιδεε
οι ενημερωσεις βρισκονται στο θρεντ... και αν θες μεσα στην ενημερωση κοτσαρεις και το πηδημα που ριξες
ειδαλλως ανοιγεις κριτικη
Μα σερι ,κελ αβαταρ !ωωωωω μπιενβενού, μπιενβενού σεγ μουσιού
Επιμένω ότι είναι χρήσιμος...τσεκαρα και τις ενημερωσεις. 4 σε ενα χρονο μεσα. τρυπα στο νερο φαρκελι. ακυρο το πασο, ισχυει το προηγουμενο ποστ μου. ;)
ο χριστος και η παναγια....τι deza-vu ειναι αυτο
Ολοι ειναι χρησιμοι.Επιμένω ότι είναι χρήσιμος...
Νομίζω ότι "δεν πρέπει" να το συνεχίσεις γιατί πράγματι προσφέρει στις ενημερώρεις... ;)
Ολοι ειναι χρησιμοι.
Ολο και κατι μπορουν να προσφερουν.
Τι κάνεις καλό μου;
Βουνό με βουνό!
Επιμένω ότι είναι χρήσιμος...
Νομίζω ότι "δεν πρέπει" να το συνεχίσεις γιατί πράγματι προσφέρει στις ενημερώρεις... ;)
Φιλε ,ενα δωρακι :αααααααα, εσεις! τιμή μου που σας γνωρίζω
επιπολαιος και κομπλεξικος οπως παντα....
Ολοι ειναι χρησιμοι.
Ολο και κατι μπορουν να προσφερουν.
τωρα μου μενει να δω και τον πετρο πελεκανο και μπορω να πεθανω ηρεμη
Αρχηγε Βολδεμορτη ,εισαι πολυτιμος γιατι εισαι ρεπορτερ .Τιμη μου κυριε συναδελφε
Αφου με αναγνωριζεις εσυ... που εισαι και του ντριμ τιμ μας! Ποιος τον χεζει τον χεκτορ
Παμε τυποι απο αυτη τη βδομαδα ξεκινανε οι ανταποκρισεις παλι απο τα πεδια της μαχης...
Αρχηγε Βολδεμορτη ,εισαι πολυτιμος γιατι εισαι ρεπορτερ .
Αλλα και ο Εκτωρ ειναι πολυτιμος, αφθαστος στα αινιγματικα ρητα και ,πολυ δυνατα βιντεο και φωτο !