Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
άκου τους έχει στηρίξει (σε ένα φόρουμ στο νετ)
Και εκτος νετ σε στηριζει.
;) ;) ;)
Ο gl δεν επιθυμει να συναντηθει με κανένα μελος απο το σαιτ όπως εχει δηλώσει!
Και ενα που ποσταρω παντου...
[size=20pt]ΘA BAΛΕΤΕ CHAT ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΤΕ?[/size]
δεν μπορει να αποκαλυφθει .....ειναι διασημοτητα......Ο gl δεν επιθυμει να συναντηθει με κανένα μελος απο το σαιτ όπως εχει δηλώσει!
Κατα "τρίτον", η "γυναίκα" αλλά και η γυναίκα του τραυματισμένου μέλους (μας) θα πρέπει να έχει πολλά άλλα προβλήματα, δεδομένου ότι (κατα την γνώμη μου) η συμμετοχή σε κάποιο σάϊτ (έστω και αμαρτωλό όπως το bourdela) δεν στοιχειοθετεί ... "αμάρτημα"
μπουαχαχαχαχα που ακριβως αυτα ρε πιτουριδη? που σε σαιτ για πουτανες γραφεις πως πρεπει να βγαζουμε γκομενα? που αν δε σφιγγει το χερι σου το πουλι σου, γυριζει και σου ριχνει φασκελο?
Και εγώ... "υποφέρω"δεν μπορει να αποκαλυφθει .....ειναι διασημοτητα......
α δεν ξερω..τώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα σκολάσαμε, μείναμε με τις σφουγγαρίστρες
άργησες
ο γκαστεζ την μπάναρε?
Λες να τον πετυχα στην Villa Εrotica ή στον Οικο Σουλα, οταν βολταριζα εκει το ΠΣΚ ?Ο gl δεν επιθυμει να συναντηθει με κανένα μελος απο το σαιτ όπως εχει δηλώσει!
Πιεζω την κατασταση για να μην βγαλουμε και 2η παρέλαση χωρίςειπαμε ναι θα μπει..
Θα τον ταυτοποιήσουμε, πού θα παειΛες να τον πετυχα στην Villa Εrotica ή στον Οικο Σουλα, οταν βολταριζα εκει το ΠΣΚ ?
Ναι ρε συ μπούμπη..γιατί τους ειρωνεύεσαι?δεν αναρωτιέμαι, ΛΕΩ ότι είναι μεγάλοι τρόμπες που τη διέγραψαν γι'αυτό
η κατερίνα έχει ακούσει και χειρότερα από μπουρδελιάρηδες και από άτομα με μηδέν κριτικές
κάτσε εσύ να μετράς συνεισφορές στο σάιτ
Ναι ρε συ μπούμπη..γιατί τους ειρωνεύεσαι?
Εσύ έχεις δει αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τις τόσες αρρώστειες??
Όσα θρεντ αφορούν αυτά..έχω μπει κι έχω δώσει την συμβουλή μου..
Ξέρεις πόσα πμ δέχομαι μόνο και μόνο για να με ρωτήσουν κάτι για την υγεία τους..????
Όταν γνωρίζω και είμαι σε θέση..πολύ ευχαρίστως να συμβουλεύσω..
Όταν δεν γνωρίζω κάτι..ασφαλώς και το βουλώνω και δεν ανακατεύομαι..
Κάθομαι και ασχολούμαι γιατί μ'αρέσει και το γουστάρω..
Διαφορετικά..θα έκανα ό,τι κάνουν και οι άλλες..
Μόνο διαφήμιση...για περάστε για περάστεεεε...για διαλέξτε και θαυμάστεεεεε..
Δηλαδή..μια ιερόδουλη σαν εμένα...πρέπει να δίνει σημασία σ'έναν άντρα..μόνο από την τσέπη και κάτω?
Για τίποτ'άλλο δεν είναι χρήσιμη και ικανή?
δεν μπορει να αποκαλυφθει .....ειναι διασημοτητα......
Οποιοσδηποτε οτι και να γραψει, καποιος θα εχει αντιθετη αποψη.ναι ρε κατερίνα, αυτό τι σημαίνει, ότι δεν πρέπει να διαφωνεί κανείς μαζί σου?
κι εγώ έλεγα ό,τι ήξερα για αρρώστιες (παλιά, τώρα το έκοψα, δε βγαίνει ακρη )
να πάρω κάναν ειδικό τίτλο να μη μου τη λέει κανείς εδώ?
οχι δεν ειχα παει πσκ....Λες να τον πετυχα στην Villa Εrotica ή στον Οικο Σουλα, οταν βολταριζα εκει το ΠΣΚ ?
Έχεις επαρχιακό σουβλατζιδικοκανάλιστη Λάρισα
Μεγάλε!ετσι μπραβο. δειξε τη συμβολη σου στο σαιτ αχαχαχα σποριδι