Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πάλι διαγραφές?  :think: :think:

Εγω ελεγα παλια να διωξετε ολες τις γκομενες, αλλά τις ελεινιδες όχι την κυπραία ρε  :'( :'( :'(
Ροχάλαααααααααααααααααααα
date-062.gif

Α ρε μονο ο πίτσι εκανε σωστες δουλειές εδω  :2on1: :2on1:
μη τον μελετας τον ακατανομαστο. :)
Οποτε καλυτερα να μην απαντησω γιατι θα ξενερωσεις..........

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
οχι με σενα.
εσυ εισαι στη λιστα respect. :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τοσους μηνες εδω μεσα οταν ΔΕΝ απαντανε φαλλοκρατικα ξενερωνω :grin:

Γιατι κανονικα για τον αντρα σας που θα ξενογαμησει αλλα θα παραμεινει με εσας...
θα πρεπει να νιωθετε περηφανες που ειναι γαμικος και ψωλιας και καυλιαρης

ενω ενας αντρας αμα του πηδιεται πως θα ειναι περηφανος? που του την γαζωνουν? συνελθε ρε
ξυπνα φτασαμε ρε κοροιδο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οσοοσο είσαι πολύ τρόμπας

Κάποια πράγματα όμως έλπιζα ΑΦΟΥ συμμετέχετε κι εσείς σ'αυτό το μπουρδελοσάιτ....έλπιζα να σας γίνουν μάθημα και να ξεστραβωθείτε λιγάκι σε κάποια μαθήματα που δίνει η ζωή..

τι να ξεστραβωθούμε καλέ, άμα πάρουμε στα σοβαρά το φόρουμ θα το ράψουμε και θα κάνουμε υστερεκτομή πώς λέγεται να μην πιάσει ποτέ τούτο το σπέρμα  :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εννοειται!
Εχουμε κανει τσαρκες με πίτσι  :rockon: :rockon:
Κυνηγούσαμε και cd στην Αχιλλέως μια φορά μετα την πορδελοτσαρκα :2funny: :2funny:
δικιε μου αμα κανονισουμε τσαρκα με τον πιτσι θα ρθεις?  :grin:

μη τον μελετας τον ακατανομαστο.
Ποτανες στα κρεβατια σας,  :birdman: :birdman: ο πιτσι και ο μ.θ. παραμονεύουν  :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
κανενας δεν απαντησε... :-
να επιχειρήσω να σας απαντησω, ετσι για να σας φυγει το μαραζι...

αυτο που αδυνατειτε να καταννοησετε ορισμενοι που θεωρειτε πως η ασυδοσια και η ισοπεδωση ειναι παννακεια (δεν αναφερομαι σε εσας προσωπικα) είναι πως άλλο η ισοτης και άλλο η ομοιότης! Άλλο να αντιμετωπίζεται ο ανδρας και η γυναίκα ώς ισότιμοι, και άλλο, τελείως διαφορετικο ώς όμοιοι, ως ίδιοι! Γιατί πολύ απλά δεν είναι! οσο πιο γρήγορα καταννοήσουν λοιπον αυτοί που περιέγραψα πρωτύτερα πως η φύση έχει επιλέξει να κατασκευάσει τα δυο φύλα με τελείως διαφορετικο τρόπο, τόσο το καλύτερο για αυτούς. Μια απο τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα, είναι και η σεξουαλικές ορμές, και εκεί δυστυχώς πολλάκις μπερδεύεται η φυσιολογική ορμή με αυτήν που προκύπτει εκ της χειραφετήσεως των συγχρονων γυναικών με αποτέλεσμα να ξεκινούν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κανονικα για τον αντρα σας που θα ξενογαμησει αλλα θα παραμεινει με εσας...
θα πρεπει να νιωθετε περηφανες που ειναι γαμικος και ψωλιας και καυλιαρης

kai γιατι να μη νιωθει κι αυτος περηφανος για την αγαπητικια που τη γαζωνουν αλλα αυτη κατασταλαζει σε αυτον?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εννοειται!
Εχουμε κανει τσαρκες με πίτσι  :rockon: :rockon:
Κυνηγούσαμε και cd στην Αχιλλέως μια φορά μετα την πορδελοτσαρκα :2funny: :2funny:Ποτανες στα κρεβατια σας,  :birdman: :birdman: ο πιτσι και ο μ.θ. παραμονεύουν  :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παληκαρια και οι 2.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να επιχειρήσω να σας απαντησω, ετσι για να σας φυγει το μαραζι...

αυτο που αδυνατειτε να καταννοησετε ορισμενοι που θεωρειτε πως η ασυδοσια και η ισοπεδωση ειναι παννακεια (δεν αναφερομαι σε εσας προσωπικα) είναι πως άλλο η ισοτης και άλλο η ομοιότης! Άλλο να αντιμετωπίζεται ο ανδρας και η γυναίκα ώς ισότιμοι, και άλλο, τελείως διαφορετικο ώς όμοιοι, ως ίδιοι! Γιατί πολύ απλά δεν είναι! οσο πιο γρήγορα καταννοήσουν λοιπον αυτοί που περιέγραψα πρωτύτερα πως η φύση έχει επιλέξει να κατασκευάσει τα δυο φύλα με τελείως διαφορετικο τρόπο, τόσο το καλύτερο για αυτούς. Μια απο τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα, είναι και η σεξουαλικές ορμές, και εκεί δυστυχώς πολλάκις μπερδεύεται η φυσιολογική ορμή με αυτήν που προκύπτει εκ της χειραφετήσεως των συγχρονων γυναικών με αποτέλεσμα να ξεκινούν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις...
μην μου το γυρνας στη φυση τον αδαμ και την ευα.
εδω στο σημερα στο τωρα.
γιατι ο παντρεμενος γαμιας ειναι αξιος και η αλλη πουτανα?

εντιτ σταματα να γραφεις ετσι πια,πρεπει να διαβασω 2 φορες να σε πιασω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και να σου πω και κάτι ρε Βέλβυ?
Σαφώς δεν κλαψομουνιάζω ούτε θίγομαι..
Εδώ φάτσα κάρτα μου ανοίγει στεγνά ο άλλος τα πόδια και με γαμάει..με βρίζει πουτάνα και ότι άλλο γουστάρει και δεν με πειράζει επειδή μόνη μου πήγα και έβαλα την ταμπέλα και στ'αρχίδια μου στο φινάλε..
..

:o φατσα καρτα? ε οχι ρε πουστη που οδηγουμαστε. πες μου οτι δε χτυπανε και το κουδουνι στην εισοδο  :-

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Που οι παλιές καλές μέρες με τη μουνίτσα και την μπάιτ.......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχεις χιουμορ παντως και δεν βριζεις respect απο μενα  :cheesy:
Στειλε με πμ ποιος εισαι! Απορια το εχω  :tickedoff: :tickedoff:

με την απορία θα μείνεις  :birdman: :birdman:

(μπορεί να μην βρίζω, αλλά  :birdman: μοιράζω αβέρτα...)

:birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακορεστε αλλα θελω και τζι ελ στην τσαρκα... και σταμ_90  :grin:

Α και απολυτο αρσενικο χαχαχαχαχα

πω ρε φιλε... θα πεσει τραγικο γελιο

Επισκέπτης
μην μου το γυρνας στη φυση τον αδαμ και την ευα.
εδω στο σημερα στο τωρα.
γιατι ο παντρεμενος γαμιας ειναι αξιος και η αλλη πουτανα?

εντιτ σταματα να γραφεις ετσι πια,πρεπει να διαβασω 2 φορες να σε πιασω.
δε σας  γυρναω τιποτα δεσποινις, απο μονα τους γυρνανε! Ετσι ειναι η φυσις, τι να κανουμε?

και δεν επικροτησα ποτε τον συζυγο, ξερετε γιατι? γιατι δεν έκανε και τιποτα αξιομνημονευτο! απολυτως φυσιολογικοηταν αυτο που εκανε! εσας σας λενε μπραβο οταν εκκενωνετε στην τουαλετα? χριαζεται να σας επιβραβευσουν? δε νομιζω....

Ελληνικα θαρρω πως γραφω, ειστε αλλοδαπη και δεν τα "πιανετε"? θελετε να ομιλουμε εις την αγγλικην μηπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom