CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οποτε καλυτερα να μην απαντησω γιατι θα ξενερωσεις..........τοσους μηνες εδω μεσα οταν ΔΕΝ απαντανε φαλλοκρατικα ξενερωνω
Οποτε καλυτερα να μην απαντησω γιατι θα ξενερωσεις..........τοσους μηνες εδω μεσα οταν ΔΕΝ απαντανε φαλλοκρατικα ξενερωνω
μη τον μελετας τον ακατανομαστο.Πάλι διαγραφές?
Εγω ελεγα παλια να διωξετε ολες τις γκομενες, αλλά τις ελεινιδες όχι την κυπραία ρε :'( :'( :'(
Ροχάλαααααααααααααααααααα
Α ρε μονο ο πίτσι εκανε σωστες δουλειές εδω
οχι με σενα.Οποτε καλυτερα να μην απαντησω γιατι θα ξενερωσεις..........
τοσους μηνες εδω μεσα οταν ΔΕΝ απαντανε φαλλοκρατικα ξενερωνω
συμμαζεψου εσυ μικρη....κανενας δεν απαντησε... :-
Κάποια πράγματα όμως έλπιζα ΑΦΟΥ συμμετέχετε κι εσείς σ'αυτό το μπουρδελοσάιτ....έλπιζα να σας γίνουν μάθημα και να ξεστραβωθείτε λιγάκι σε κάποια μαθήματα που δίνει η ζωή..
δικιε μου αμα κανονισουμε τσαρκα με τον πιτσι θα ρθεις?
Ποτανες στα κρεβατια σας, ο πιτσι και ο μ.θ. παραμονεύουνμη τον μελετας τον ακατανομαστο.
να επιχειρήσω να σας απαντησω, ετσι για να σας φυγει το μαραζι...κανενας δεν απαντησε... :-
κανονικα για τον αντρα σας που θα ξενογαμησει αλλα θα παραμεινει με εσας...
θα πρεπει να νιωθετε περηφανες που ειναι γαμικος και ψωλιας και καυλιαρης
Εχεις χιουμορ παντως και δεν βριζεις respect απο μεναείμαι αυτός που σου διόρθωσε το "πούστι"
Εννοειται!
Εχουμε κανει τσαρκες με πίτσι
Κυνηγούσαμε και cd στην Αχιλλέως μια φορά μετα την πορδελοτσαρκα Ποτανες στα κρεβατια σας, ο πιτσι και ο μ.θ. παραμονεύουν
οσοοσο είσαι πολύ τρόμπας
ευχαριστω πολυ, επισης. Να υποθεσω πως μιας και βρισκεστε και σεις εδω ειστε ιεροδουλη?
μην μου το γυρνας στη φυση τον αδαμ και την ευα.να επιχειρήσω να σας απαντησω, ετσι για να σας φυγει το μαραζι...
αυτο που αδυνατειτε να καταννοησετε ορισμενοι που θεωρειτε πως η ασυδοσια και η ισοπεδωση ειναι παννακεια (δεν αναφερομαι σε εσας προσωπικα) είναι πως άλλο η ισοτης και άλλο η ομοιότης! Άλλο να αντιμετωπίζεται ο ανδρας και η γυναίκα ώς ισότιμοι, και άλλο, τελείως διαφορετικο ώς όμοιοι, ως ίδιοι! Γιατί πολύ απλά δεν είναι! οσο πιο γρήγορα καταννοήσουν λοιπον αυτοί που περιέγραψα πρωτύτερα πως η φύση έχει επιλέξει να κατασκευάσει τα δυο φύλα με τελείως διαφορετικο τρόπο, τόσο το καλύτερο για αυτούς. Μια απο τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα, είναι και η σεξουαλικές ορμές, και εκεί δυστυχώς πολλάκις μπερδεύεται η φυσιολογική ορμή με αυτήν που προκύπτει εκ της χειραφετήσεως των συγχρονων γυναικών με αποτέλεσμα να ξεκινούν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις...
λες να ειναι εγω;Εχεις χιουμορ παντως και δεν βριζεις respect απο μενα
Στειλε με πμ ποιος εισαι! Απορια το εχω
Και να σου πω και κάτι ρε Βέλβυ?
Σαφώς δεν κλαψομουνιάζω ούτε θίγομαι..
Εδώ φάτσα κάρτα μου ανοίγει στεγνά ο άλλος τα πόδια και με γαμάει..με βρίζει πουτάνα και ότι άλλο γουστάρει και δεν με πειράζει επειδή μόνη μου πήγα και έβαλα την ταμπέλα και στ'αρχίδια μου στο φινάλε..
..
Εχεις χιουμορ παντως και δεν βριζεις respect απο μενα
Στειλε με πμ ποιος εισαι! Απορια το εχω
Που οι παλιές καλές μέρες με τη μουνίτσα και την μπάιτ.......
δε σας γυρναω τιποτα δεσποινις, απο μονα τους γυρνανε! Ετσι ειναι η φυσις, τι να κανουμε?μην μου το γυρνας στη φυση τον αδαμ και την ευα.
εδω στο σημερα στο τωρα.
γιατι ο παντρεμενος γαμιας ειναι αξιος και η αλλη πουτανα?
εντιτ σταματα να γραφεις ετσι πια,πρεπει να διαβασω 2 φορες να σε πιασω.