Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι ρε κατερίνα, αυτό τι σημαίνει, ότι δεν πρέπει να διαφωνεί κανείς μαζί σου?

κι εγώ έλεγα ό,τι ήξερα για αρρώστιες (παλιά, τώρα το έκοψα, δε βγαίνει ακρη*  :2funny:)
να πάρω κάναν ειδικό τίτλο να μη μου τη λέει κανείς εδώ?

*εντιτ: αααααααααααααα, τελευταία ασχολούμαι με τις κατηγορίες στα τραβέλια με προσόντα, ορίστε η καταπληκτική συνεισφορά μου στο σάιτ  :rockon:
Καλά...άστο...κουράστηκα
Δεν θα καταλάβεις..
Άστο γιατί θα βγουν από τ'αυτιά μου καπνοί στο τέλος..

Επισκέπτης

Και είσαι διασημότητα με το σουβλατζίδικο; :birdman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά...άστο...κουράστηκα
Δεν θα καταλάβεις..
Άστο γιατί θα βγουν από τ'αυτιά μου καπνοί στο τέλος..

μια χαρά κατάλαβα, μην ανησυχείς

λες ΣΕ ΜΕΝΑ ότι συνεισφέρεις στο φόρουμ και πέρα από το ότι είσαι ιερόδουλη (το λέω πολίτικαλι κορέκτ)
και σου λέω, αυτό το κάνουν όλα τα μέλη

ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ δε στηρίζεις με συμβουλές κτλ παραπάνω από ό,τι άλλα μέλη. ή μάλλον, περισσότερο από κάποια, λιγότερο από άλλα, αλλά γενικά γράφεις όπως όλοι.
γιατί πρέπει σε θέματα του φόρουμ να σε αντιμετωπίζω ως ιερόδουλη (ξαναμανά πολίτικαλι κορέκτ) και όχι ως απλό μέλος?

αν ήταν πουτανοθρέντ (όχι πολίτικαλι κορέκτ, μπαρδόν) ναι, εννοείται εκεί αλλάζουν τα δεδομένα.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα μολις ειδα το θρεντ. ρε παιδια παμε καλα? τι θα πει ομολογησε? αυτη ειναι συμπεριφορα θυματος..
μου εχει σκασει γκομενα να βαραει την πορτα και εγω ημουν μεσα στο σπιτι με αλλη. την μια την εβγαλα οτι ηταν μια τρελη γειτονισα με ψυχολογικα και στην αλλη το επαιξα οτι ελειπα και ασ ηταν το αμαξι απεξω κλπ κλπ.
Σε αυτα τα ζητηματα ο νομος ειναι ενας και απαραβατος, αμα δεν σε πιασει καβαλα τοτε αμαρτια ουκ εχεις.-

Επισκέπτης
ναι ρε κατερίνα, αυτό τι σημαίνει, ότι δεν πρέπει να διαφωνεί κανείς μαζί σου?

κι εγώ έλεγα ό,τι ήξερα για αρρώστιες (παλιά, τώρα το έκοψα, δε βγαίνει ακρη*  :2funny:)
να πάρω κάναν ειδικό τίτλο να μη μου τη λέει κανείς εδώ?

*εντιτ: αααααααααααααα, τελευταία ασχολούμαι με τις κατηγορίες στα τραβέλια με προσόντα, ορίστε η καταπληκτική συνεισφορά μου στο σάιτ  :rockon:
αγαπητη δεσποινις,

αυτο σημαινει πως εσεις οι κοπελες που παρακολουθειτε το παρον σαϊτ, όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τη "σχέση" και το κλίμα στο οποίο συνομιλούν ένας άντρας και μια ιερόδουλη!  Οπότε η παρέμβαση που επιχειρούν σε τέτοιου ειδους  θέματα οι μη έχοντες θέση σε αυτά, προφανώς θα είναι παντοτε άκαιρη, άστοχη και ανευ ουσίας! Φανταστείτε να έμπαινε ένας άντρας στη μεση, σε μια γυναικοσυζήτηση για μακιγιαζ και πήλινγκ κ.λ.π. Δε θα ήταν απο άσχετη εώς αστεία η παρουσία και η απόπειρά του να συμμετάσχει στην κουβέντα? Ε, αντιστρέψτε τους όρους λοιπόν και αναλογιστείτε ποια είναι η θέσις σας εδώ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αγαπητη δεσποινις,

αυτο σημαινει πως εσεις οι κοπελες που παρακολουθειτε το παρον σαϊτ, όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τη "σχέση" και το κλίμα στο οποίο συνομιλούν ένας άντρας και μια ιερόδουλη!  Οπότε η παρέμβαση που επιχειρούν σε τέτοιου ειδους  θέματα οι μη έχοντες θέση σε αυτά, προφανώς θα είναι παντοτε άκαιρη, άστοχη και ανευ ουσίας! Φανταστείτε να έμπαινε ένας άντρας στη μεση, σε μια γυναικοσυζήτηση για μακιγιαζ και πήλινγκ κ.λ.π. Δε θα ήταν απο άσχετη εώς αστεία η παρουσία και η απόπειρά του να συμμετάσχει στην κουβέντα? Ε, αντιστρέψτε τους όρους λοιπόν και αναλογιστείτε ποια είναι η θέσις σας εδώ

ναι, χέστηκα  :birdman:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αγαπητη δεσποινις,

του χαρβαντ;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι κανονικα για τον αντρα σας που θα ξενογαμησει αλλα θα παραμεινει με εσας...
θα πρεπει να νιωθετε περηφανες που ειναι γαμικος και ψωλιας και καυλιαρης

Εγω προσωπικα θα το προσθεσω και στο βιογραφικο μου :2funny:

κατα τ'αλλα συμφωνω (ανελπιστα) με αυτο:

Βαρετες εχετε καταντησει χαζογκομενες [βελβυ κατερινα]
τουλαχιστον οταν τσακωνομαστε εμεις οι αντρες μπορει να βριζουμε σαν νταλικιεριδες αλλα δεν βγαζουμε τοση κακια σαν και εσας!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αγαπητη δεσποινις,

μεσα εισαι  :thumbsup:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μια χαρά κατάλαβα, μην ανησυχείς

λες ΣΕ ΜΕΝΑ ότι συνεισφέρεις στο φόρουμ και πέρα από το ότι είσαι ιερόδουλη (το λέω πολίτικαλι κορέκτ)
και σου λέω, αυτό το κάνουν όλα τα μέλη

ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ δε στηρίζεις με συμβουλές κτλ παραπάνω από ό,τι άλλα μέλη. ή μάλλον, περισσότερο από κάποια, λιγότερο από άλλα, αλλά γενικά γράφεις όπως όλοι.
γιατί πρέπει σε θέματα του φόρουμ να σε αντιμετωπίζω ως ιερόδουλη (ξαναμανά πολίτικαλι κορέκτ) και όχι ως απλό μέλος?

αν ήταν πουτανοθρέντ (όχι πολίτικαλι κορέκτ, μπαρδόν) ναι, εννοείται εκεί αλλάζουν τα δεδομένα.

Για πες μας τι θα έπρεπε να γράφει; ...  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν αναρωτιέμαι, ΛΕΩ ότι είναι μεγάλοι τρόμπες που τη διέγραψαν γι'αυτό

η κατερίνα έχει ακούσει και χειρότερα από μπουρδελιάρηδες και από άτομα με μηδέν κριτικές
κάτσε εσύ να μετράς συνεισφορές στο σάιτ

άκου τους έχει στηρίξει (σε ένα φόρουμ στο νετ)  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο ξαναπες το....η κατερινα ειδικα εχει ακουσει τα χιλια μυρια απο αλλα μελη αλλα διαγραφη δεν ειχε πεσει ποτε....αν και νομιζω οτι αδικως της την πεσανε της Κατερινας και μαλλον παρανοηθηκε αυτο που ειπε η διαγραφη ηταν αδικη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom