Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι πινετε?

οτι και ναναι να το κοψετε! σας πειράζει!

Μουνοζουμα πινω. Απο μικρος.

Εσυ πινεις το τσαγακι της μαμας που σου σιδερωνει τα ρουχαλακια για να μην σε πουνε λουλη και παρεξηγηθει η μανουλα για το γιοκα της  :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε Βολδεμορτη .Επείγον !
Λογω εκλογων εχει πολλη αστυνομια στο Μεταξι ,που ομως δεν πειραζει τα κοριτσια ,μονο με  τα πρεζονια ασχολειται .Ετσι ομως ειναι ασφαλης η μπουρδελοτσαρκα !
Εχεις μια εβδομαδα ακόμα !
Παιξε Ιασωνος ,Κεραμεικου ,Κολωνου ,Λεωνιδου !
Υπαρχουν καποια δυνατα κομματια !

Επισκέπτης
Μουνοζουμα πινω. Απο μικρος.

Εσυ πινεις το τσαγακι της μαμας που σου σιδερωνει τα ρουχαλακια για να μην σε πουνε λουλη και παρεξηγηθει η μανουλα για το γιοκα της  :2funny: :2funny: :2funny:
τι βαρβαρο αρσενικο που ειστε!

να μη σας καθυστερω αλλο, σας περιμενει η συζυγος με το στραπ-ον στην κρεββατοκαμαρα, μην αργησετε γιατι θα σας "τιμωρησει"...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι μην αφήσετε θρεντ αγαμητο με της μαλακιες.........                 :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λογω εκλογων εχει πολλη αστυνομια στο Μεταξι ,που ομως δεν πειραζει τα κοριτσια ,μονο με  τα πρεζονια ασχολειται .Ετσι ομως ειναι ασφαλης η μπουρδελοτσαρκα !

Η Πειραιως αντιθετα στα ιδια χαλια ειναι  :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ρε συ δεν με εχουν βαλει εκει...
Ειμαι σε αλλο τμημα εγω... ειμαι κυριως της Λιοσιων...
Και αντε και Διδυμου.
Δεν ξερω... εκει με εχουν στειλει να κανω την θητεια μου...

Εκ της διευθυνσεως... -Κεντρικα Φυλης-
Μπορει μεσα στην επιτροπη να ηταν και ο Φαρκελης και να πετυχε ευνοικη θητεια  :2funny: :2funny: :2funny:
Οποτε αντι να με ριξουν μεταξουργειο η καμια κολοκυνθους πηγα προς Λιοσιων και διδυμου δικιε μου  :boobies: :boobies: :boobies:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κατάλαβα δεν εχει μεταξι αυτες της μέρες...........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν θες μεταξουργειο... ειναι στο τμημα ο απολυτος ... μπορει να διανυκτερευει αποψε.. στο φυλακιο απεξω  :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα απο κεντρικα φυλης ειναι ο ακορεστος και η παρεα του...  εχουμε οργανωθει... εγω ειμαι προς Διδυμου... σε εκεινο το φυλακιο

διανυκτερευω  :2funny: :2funny: :2funny: για πληροφοριες.... βαλτε το προθεμα μπροστα και μετα τον ειδικο αριθμο του καθε φυλακιου

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Πειραιως αντιθετα στα ιδια χαλια ειναι  :headbang: :headbang:
Πράγματι !
Παντως μάγκες ,εχουμε μια εβδομαδα σιγουρης ανοχής !
Μετα δεν ξερουμε τι θα συμβει !
Με Μετρό ή με ταξί ,βουρ στο Μετάξι !

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι βαρβαρο αρσενικο που ειστε!

να μη σας καθυστερω αλλο, σας περιμενει η συζυγος με το στραπ-ον στην κρεββατοκαμαρα, μην αργησετε γιατι θα σας "τιμωρησει"...

Ειδες, δεν ειμαι 40 χρονων οικοσιτο της μαμας, γιαυτο αγριεψα ετσι. Που να δεις την πουτσα μου. Φλογερα χωρις τρυπες, σαν τις φλεβες του σταλονε στο ραμπο 15 και πρησμενος απτα πολλα γαμησια. Αφου μυριζω τοση βαρβατιλα που δεν εχει νοημα να πλενω τα ρουχα καν. Γαμα τα, δυσκολες εποχες.

marios51 έγραψε:
Εχεις προβληματα!
Ισως πρεπει να δεις εναν ψυχολογο??
Εισαι μαγκας δηλαδη που βγαζεις τα ψυχολογικα σου σε ενα φορουμ?
Εχεις καταφερει ποτε στην ζωη σου να μιλησεις κανονικα χωρις βρισιες και χαρακτηρισμους?

Αν νομιζεις οτι βγαζω τα ψυχολογικα μου σε ενα φορουμ τοτε μαλλον εσυ θες ψυχολογο γιατι θιγεσαι απο ενα nickname. Συγγνωμη που δεν ειμαι εσυ, αλλα πραγματικα δεν θα το αντεχα.

Στη ζωη μου ναι καταφερνω καμια φορα να μιλησω χωρις να βριζω, οταν παραμιλαω στον υπνο μου συνηθως. Επομενο ερωτηση μαλακακο ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για σας τους δυο......        :jerking: :jerking:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν θες μεταξουργειο... ειναι στο τμημα ο απολυτος ... μπορει να διανυκτερευει αποψε.. στο φυλακιο απεξω  :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα απο κεντρικα φυλης ειναι ο ακορεστος και η παρεα του...  εχουμε οργανωθει... εγω ειμαι προς Διδυμου... σε εκεινο το φυλακιο

διανυκτερευω  :2funny: :2funny: :2funny: για πληροφοριες.... βαλτε το προθεμα μπροστα και μετα τον ειδικο αριθμο του καθε φυλακιου
Φυλης 134 ,πανω ,γωνια με Πιπινου ειχε πριν λιγες μερες Βουλγαρα με τα μεγαλυτερα ,ωραιοτερα στητα βυζια !
Δεχοτανε δυνατο πηδημα !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυλης 134 ,πανω ,γωνια με Πιπινου ειχε πριν λιγες μερες Βουλγαρα με τα μεγαλυτερα ,ωραιοτερα στητα βυζια !
Δεχοτανε δυνατο πηδημα !

Εννοεις στο Πιπινου 65 εκει που παιζε η Ανκα?

Μωρε κατσανε κατι υποχρεωσεις τωρα και εχω να πατησω φυλης καμια 10αρια μερες... αλλα θα παω μεχρι το τελος της βδομαδας σιγουρα μια βολτα...
δεν παλευεται...  ;)

Γραφε τιποτα και στην ημερησια ενημερωση ρε συ  :grin: γιατι το σνομπαρεις? η μηπως δεν προλαβαινεις????

Λ. Ιωνιας πρεπει να παμε - παω γιατι δεν εχει και καθολου κριτικες... να μπουμε να τον ριξουμε... ειχε μια μαυρη... και να ρθουμε μετα να σηκωσουμε κριτικη.  :sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τελικά είναι δύσκολη η "δουλειά" του μοντερέιτορ...  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom