Τι ευγενικο παιδι που εισαι
Στο δημοτικο <<βριζαμε>> ετσι
Μα και ο μαλάκας που βρίζω, του Δημοτικού είναι!
Μην κοιτάς που το παίζει καθαρεύουσα κι έτσι.
Τι ευγενικο παιδι που εισαι
Στο δημοτικο <<βριζαμε>> ετσι
κι εσεις "δημοσιας χρησεως"..... απ'ότι έχω καταλάβει....Μα και ο μαλάκας που βρίζω, του Δημοτικού είναι!
τι πινετε?
οτι και ναναι να το κοψετε! σας πειράζει!
τι βαρβαρο αρσενικο που ειστε!Μουνοζουμα πινω. Απο μικρος.
Εσυ πινεις το τσαγακι της μαμας που σου σιδερωνει τα ρουχαλακια για να μην σε πουνε λουλη και παρεξηγηθει η μανουλα για το γιοκα της
Εκτωράκο, δλδ είσαι single τώρα?
Φιλε Βολδεμορτη .Επείγον !
Λογω εκλογων εχει πολλη αστυνομια στο Μεταξι ,που ομως δεν πειραζει τα κοριτσια ,μονο με τα πρεζονια ασχολειται .Ετσι ομως ειναι ασφαλης η μπουρδελοτσαρκα !
Εχεις μια εβδομαδα ακόμα !
Παιξε Ιασωνος ,Κεραμεικου ,Κολωνου ,Λεωνιδου !
Υπαρχουν καποια δυνατα κομματια !
Φιλε Βολδεμορτη .Επείγον !
Λογω εκλογων εχει πολλη αστυνομια στο Μεταξι ,που ομως δεν πειραζει τα κοριτσια ,μονο με τα πρεζονια ασχολειται .Ετσι ομως ειναι ασφαλης η μπουρδελοτσαρκα !
Εχεις μια εβδομαδα ακόμα !
Παιξε Ιασωνος ,Κεραμεικου ,Κολωνου ,Λεωνιδου !
Υπαρχουν καποια δυνατα κομματια !
Πράγματι !Η Πειραιως αντιθετα στα ιδια χαλια ειναι
τι βαρβαρο αρσενικο που ειστε!
να μη σας καθυστερω αλλο, σας περιμενει η συζυγος με το στραπ-ον στην κρεββατοκαμαρα, μην αργησετε γιατι θα σας "τιμωρησει"...
marios51 έγραψε:Εχεις προβληματα!
Ισως πρεπει να δεις εναν ψυχολογο??
Εισαι μαγκας δηλαδη που βγαζεις τα ψυχολογικα σου σε ενα φορουμ?
Εχεις καταφερει ποτε στην ζωη σου να μιλησεις κανονικα χωρις βρισιες και χαρακτηρισμους?
Ναι μην αφήσετε θρεντ αγαμητο με της μαλακιες.........
Το αντιθετο !Κατάλαβα δεν εχει μεταξι αυτες της μέρες...........
και οταν το καθαριζω τα ακουω και απο πανω
Φυλης 134 ,πανω ,γωνια με Πιπινου ειχε πριν λιγες μερες Βουλγαρα με τα μεγαλυτερα ,ωραιοτερα στητα βυζια !Αν θες μεταξουργειο... ειναι στο τμημα ο απολυτος ... μπορει να διανυκτερευει αποψε.. στο φυλακιο απεξω
Μετα απο κεντρικα φυλης ειναι ο ακορεστος και η παρεα του... εχουμε οργανωθει... εγω ειμαι προς Διδυμου... σε εκεινο το φυλακιο
διανυκτερευω για πληροφοριες.... βαλτε το προθεμα μπροστα και μετα τον ειδικο αριθμο του καθε φυλακιου
Φυλης 134 ,πανω ,γωνια με Πιπινου ειχε πριν λιγες μερες Βουλγαρα με τα μεγαλυτερα ,ωραιοτερα στητα βυζια !
Δεχοτανε δυνατο πηδημα !