Aggalitsas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 628
- Πόντοι
- 301
Μπράβο καριολα που τους πήρες κ τους 33 τους καθάριζα το σπίτι και την τελευταία μέρα που θα έφευγαν είχαμε τραπέζι και όχι μόνο όπως φανηκε
Μπράβο καριολα που τους πήρες κ τους 33 τους καθάριζα το σπίτι και την τελευταία μέρα που θα έφευγαν είχαμε τραπέζι και όχι μόνο όπως φανηκε
Καυλα δεν ειναι αναγκη να ψωνισεις αλγερινη ψωλη για ελα περνα απο την ελληνικη να δουμε θα μπορεσεις να κατσεις σε καρεκλα μετα το γαμησι που θα φας?λιτρα σπερματος σε περιμενουν να σε ποτησουν και αυτο ειναι δεσμευση καυλαΌταν ψωνίζεις γαλλομαροκινο πιτσιρικά που δεν μιλάει τη γλώσσα σου και τα πράγματα ξεφεύγουν και γίνονται ζόρικα...υπομένεις το ζόρικο γαμήσι και περιμένεις να σε χυσει...
Alana 51 yo
gr.xhamster.com
Χάθηκε ανάμεσα στα καυλια το πατριωτακι
και εις ανωτερα !!!!Είδα ένα μισάωρο βίντεο από αυτά τα cock hero που κάνεις challenge τυπου edging κλπ μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες πηχτες που έχω τραβηξει
Το φτασα μεχρι τέλους τύπε 33 λεπτάκαι εις ανωτερα !!!!
Στείλε λινκ ρε μυστηΕίδα ένα μισάωρο βίντεο από αυτά τα cock hero που κάνεις challenge τυπου edging κλπ μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες πηχτες που έχω τραβηξει
ειμαι πεντακαθαρη παντα,ετοιμαζομαι καταλληλαΣου έκαναν κλυσμα πριν το ξεκώλιασμα;
Δεν πιστεύω να γεμισες μερεντα;
Έμενα ξεκωλιάρα πότε θα μου καθαρίσεις το σπίτι??????3 τους καθάριζα το σπίτι και την τελευταία μέρα που θα έφευγαν είχαμε τραπέζι και όχι μόνο όπως φανηκε
Μην βρίζεις μανΤι ουαου καργιολα απαντηση θελω...Η να ερθεισ να μου καθαρισεις το μαγαζι???? Ξερεις γραφειο ...καβατζα???
????????????????? Τι να μην βριζω ???????? την καργιολα???????????Μην βρίζεις μαν
να ερθω ετσι κυριε?Τι ουαου καργιολα απαντηση θελω...Η να ερθεισ να μου καθαρισεις το μαγαζι???? Ξερεις γραφειο ...καβατζα???
μια κ σε βλεπω στη κουζινα να σε πω,τα κολοκυθακια στον μουσακα τα τσιγαριζεις ξεχωριστα πριν;;να ερθω ετσι κυριε?