verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 3.917
- Πόντοι
- 441
τα βαζω στο φουρνο για να μην γινονται βαρια κυριεμια κ σε βλεπω στη κουζινα να σε πω,τα κολοκυθακια στον μουσακα τα τσιγαριζεις ξεχωριστα πριν;;
τα βαζω στο φουρνο για να μην γινονται βαρια κυριεμια κ σε βλεπω στη κουζινα να σε πω,τα κολοκυθακια στον μουσακα τα τσιγαριζεις ξεχωριστα πριν;;
Έτσι ακριβός πουτάνα...να ερθω ετσι κυριε?
Ετσι θα μου πλένεις τα πιάτα στο σπίτι αλλά και στο μαγαζί τα εργαλεία μου ξεκωλιάρα...να ερθω ετσι κυριε?
Τι ντροπή καργιολα,, αφού γουστάρεις πουτσα,, ξυλο και ξευτιλισμα ..θεε μου τι ντροπη!
Καυλαααααθεε μου τι ντροπη!
Στο σκυψιμο σου αξιζει να είσαι για πολλές ώρες!! Για καβλωσε μας κι άλλο και δώσε κι άλλες φωτογραφίες ή κανα video!!να ερθω ετσι κυριε?
Όνομα?αραγέ σηκώνει και αγοράκια
Είσαι ΓΑΜΙΟΛΑΌταν κλείνεις ραντεβού στα τυφλά αλλά δεν ξέρεις ότι ο άλλος είναι μέλος στου bourdela που του είχες μιλήσει άσχημα στα μηνύματα.αποτελεσμα,οι ξεχειλωμενες τρυπουλες και μια γεναια ποσότητα σπέρματος στο προσωπο μου Κορίτσια πάνω τους γεμάτη πούτσες #3
εξαρτάτε το ποσο κυριολεκτικά το θέτετε κυριά μου! τα πάντα ειναι πιθανά, φαντασία και όρεξη για δουλειά να υπάρχει. αν κρινω παντως απο τον ντόρο του ονόματος σας εδω μέσα ειστε μια σίγουρη επιλογή παραδουλεύτρας..Θα γαμηθω στη δουλειά κύριε?
Πρέπει να γαμηθεις πολύ όπως σου αξίζει!!Θα γαμηθω στη δουλειά κύριε?
Ένας από τους πιο σκληρούς στην παρέα τις προάλλες, δεν μπορώ να ξεχάσωΠρέπει να γαμηθεις πολύ όπως σου αξίζει!!
σου χρειάζεται πολύ πούτσα εσένα να σε πάρουμε παρτούζα όλοι από εδώ μέσαΈνας από τους πιο σκληρούς στην παρέα τις προάλλες, δεν μπορώ να ξεχάσω
Να μην το ξεχάσεις στιγμή όταν θα είσαι στημένη στα τέσσερα!!Ένας από τους πιο σκληρούς στην παρέα τις προάλλες, δεν μπορώ να ξεχάσω