lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 371
Δεν θα μπορώ να περπατήσω κύριε!Έτσι θέλω να τον κάρφωσω στην @verasub Χτύπημα κώλου στο gilf για ασέβεια
Καργιολακι σου λείπουν οι μαύρες πουτσες…Ο σωστός τρόπος να φερεστε σε μια κυρία Επικίνδυνη περιπέτεια - (πρωτότυπη έκδοση σε full hd
Άραγε όταν λες ουαου μένεις με ανοιχτό το στόμα και περιμένεις;Καργιολακι σου λείπουν οι μαύρες πουτσες…
Άραγε παίζεις με το μουνακι σου όταν βλέπεις τσόντες;Ο σωστός τρόπος να φερεστε σε μια κυρία Επικίνδυνη περιπέτεια - (πρωτότυπη έκδοση σε full hd
Δεν χρειάζεται καλά να σε γαμαμε πιο εύκολα γιατί άμα σε πιάσω εγώ σίγουρα θα σκεφτείς να τρέξεις παλιό πουταναΔεν θα μπορώ να περπατήσω κύριε!
Πως θα γίνει να σε γνωρίσω μικρή;Ο σωστός τρόπος να φερεστε σε μια κυρία Επικίνδυνη περιπέτεια - (πρωτότυπη έκδοση σε full hd
ειπωθηκε κ σημερα σε αλλο νημαΠως θα γίνει να σε γνωρίσω μικρή;
Οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύειπωθηκε κ σημερα σε αλλο νημα
οι φωτο της "κυριας" ειναι ψευτικες κ ιδια δημιουργημα φαντασιοπληκτου που βλεπει πολυ τηλεοραση
Μετα την δουλεια ανοιγουν τα κωλια…
Κι εγώ που σου είπα ότι θέλω να είμαι κύριο$ είπες πίπες ότι σε ξενερώνω, ΓΚΡ...Ο σωστός τρόπος να φερεστε σε μια κυρία
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά που χάθηκε αυτήν η ξεκωλιαρα ούτε μια φωτογραφία για την νέα χρονιά δεν έβαλε η πουταναΚαργιολακι σου λείπουν οι μαύρες πουτσες…
Σε μια κυρία όπως εσένα πρέπει να σε βάλουμε στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου και όποιος παίρναει να σε γαμαει και σε χυνει στα μούτραΟ σωστός τρόπος να φερεστε σε μια κυρία Επικίνδυνη περιπέτεια - (πρωτότυπη έκδοση σε full hd