Ναι αλλά τώρα που έκανε τη δουλειά του πήγε στην πιτσιρικά φίλη του κύριε@verasub Καλά σου έκανε ο πιτσιρικάς.... αφού μόνο για ξεκωλιασμα και χυσια στις τρύπες σου είσαι... θα ήθελες πάντως να ξαναπεράσει και πάλι να τον αδειάσεις άλλη μια φορά??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το βίντεο που είδαμε σήμερα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikostratos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 458K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Papajimmys
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2024
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
@verasub η γριά κότα έχει το ζουμί.... και αν θες υπάρχουν και άλλοι σε αυτές τις ηλικίες που γουστάρουν να σε ξεφτιλίσουν στο γαμησιΝαι αλλά τώρα που έκανε τη δουλειά του πήγε στην πιτσιρικά φίλη του κύριε
Γιατί όλοι οι μικρότεροι δεν με σέβονται και ενω ξεκινάνε με γλυκόλογα καταλήγουμε να μου φέρονται σαν τη χειρότερη πορνη?@verasub η γριά κότα έχει το ζουμί.... και αν θες υπάρχουν και άλλοι σε αυτές τις ηλικίες που γουστάρουν να σε ξεφτιλίσουν στο γαμησι
Papajimmys
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2024
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Αφού αυτό γουστάρεις κατάβαθος.... η λέω ψέματα @verasubΓιατί όλοι οι μικρότεροι δεν με σέβονται και ενω ξεκινάνε με γλυκόλογα καταλήγουμε να μου φέρονται σαν τη χειρότερη πορνη?
Θέλω να σου κάνω τη σουφρα να μην κλείνει…Ναι αλλά τώρα που έκανε τη δουλειά του πήγε στην πιτσιρικά φίλη του κύριε
Και σεις κύριε?Θέλω να σου κάνω τη σουφρα να μην κλείνει…
Όπως ακριβώς σου αξίζει καριολακιΚαι σεις κύριε?
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 10.791
- Πόντοι
- 3.506
Καργιολα στο εχω πει και θα στο ξανά πω έλα από εδώ να περάσεις καλά και εσύ αλλά και εγώ να σου γεμίσω της τρύπες σου πουτσα και σπέρμα ..Μην φοβάσαι δεν θα πω στους φίλους μου να έρθουν να σε πάρουμε παρτούζα μόνο αν το πεις εσύ...![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Φοβάμαι ότι από την ώρα που θα μπω στο μαγαζί σας θα γίνει αυτό και μόνο αυτό Πραγματικό πρωκτικό εφήβωνΚαργιολα στο εχω πει και θα στο ξανά πω έλα από εδώ να περάσεις καλά και εσύ αλλά και εγώ να σου γεμίσω της τρύπες σου πουτσα και σπέρμα ..Μην φοβάσαι δεν θα πω στους φίλους μου να έρθουν να σε πάρουμε παρτούζα μόνο αν το πεις εσύ...![]()
Σε τρώει ο κωλο σου γαμιολα σπερματοδοχειο σκλαβα Πουτσο αρπαχτραΦοβάμαι ότι από την ώρα που θα μπω στο μαγαζί σας θα γίνει αυτό και μόνο αυτό Πραγματικό πρωκτικό εφήβων
Spermacht
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 10.791
- Πόντοι
- 3.506
Οχι θα πιούμε έναν καφέ πρώτα και μετά ναι,,ξεκωλιάρα θα στον ανοίξω όσο μπορώ πουτάνα..Δεν θες???? Η φοβάσαι??Φοβάμαι ότι από την ώρα που θα μπω στο μαγαζί σας θα γίνει αυτό και μόνο αυτό Πραγματικό πρωκτικό εφήβων
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Κανένα καλό telegram παίζει ρε μάγκες;
Foititis04
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2023
- Like
- 874
- Πόντοι
- 81
Μέλος του bourdela μου μαθαίνει τρόπους γιατί στα προσωπικά μηνύματα τον είχα προσβάλλει Όλα επιτρέπονται
Εχεις Αρχισει και βγαζεις γλωσσα...?Μέλος του bourdela μου μαθαίνει τρόπους γιατί στα προσωπικά μηνύματα τον είχα προσβάλλει Όλα επιτρέπονται
Δεν γνωριζεις πολυ καλα, οτι η γλωσσα σου ειναι μονο για συγκεκριμενα πραγματα.....!!!!!
![gr.xhamster.com](https://thumb-nss.xhcdn.com/a/-exn7NB6_atCZnHDtB49jQ/019/427/361/v2/1280x720.266.jpg)
Από τη ζωή μιας παντρεμένης πουτάνας
![gr.xhamster.com](https://static-ah.xhcdn.com/xh-desktop/images/favicon/favicon-512x512.png?v=1)
για να ξυπνας το πρωι και να εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου..........
Βρωμιαρα.....
Grey_angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Like
- 605
- Πόντοι
- 80
Μάλλον το έκανες επίτηδες…Μέλος του bourdela μου μαθαίνει τρόπους γιατί στα προσωπικά μηνύματα τον είχα προσβάλλει Όλα επιτρέπονται
WombShifter 16 έτσι γαμανε μια "κυρια"
Η milf με κέρατα κώλου, γονιμοποιεί την κωλοτρυπίδα της. Είχα όνειρα να γίνω ηθοποιός και με εκμεταλετηκαν πατέρας και γιος!
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 1.446
Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στην Σιγκαπούρη ξεκωλιασσα μια Ασσιατισα μιλφ ...Η milf με κέρατα κώλου, γονιμοποιεί την κωλοτρυπίδα της. Είχα όνειρα να γίνω ηθοποιός και με εκμεταλετηκαν πατέρας και γιος!
έτσι θα σε ξεκωλιαζα και εσένα αν δεν ήσουν καβατζωμενη ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 679K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 9K