Νέα

Το «Βαθύ Λαρύγγι»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ακριβώς - άποψη εκφράζουμε όλοι. Γιατί αυτό εδώ είναι η άποψή σου - όχι δηλ απαραίτητα ότι είναι έτσι τα πράγματα. :rolleyes:

η ταινια δεν ηταν τσοντα...αλλο λεω ηταν μια μαλακια και μιση,εμετικη...κλασικο δειγμα αμερικανικης υποκουλτουρας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακριβώς - άποψη εκφράζουμε όλοι. Γιατί αυτό εδώ είναι η άποψή σου - όχι δηλ απαραίτητα ότι είναι έτσι τα πράγματα. :rolleyes:

η ταινια δεν ηταν τσοντα...αλλο λεω ηταν μια μαλακια και μιση,εμετικη...κλασικο δειγμα αμερικανικης υποκουλτουρας...
ετσι μπραβο σωστος και πολιτισμενος δημοκρατικος διαλογος...αυτη ειναι η αποψη μου...δεν την αλλαζω αλλα δεν περιμενω να την υιοθετησει και κανεις no problem...το οτι πηγαν να την δουν πολλοι δεν μου λεει κατι..πολλοι βλεπαν και στην αρχαιοτητα θεαματα στην ρωμαικη αρενα,πολλοι λαμψη φωσκολου,πολλοι βλεπουν ταυρομαχιες...δεν καθιστα αυτο τα θεαματα αυτα ποιοτικα...φυσικα εκανα πλακα με τα περι γκουσγκουνη ε;και φυσικα προτιμω μια τιμια τσοντα παλια ή συγχρονη από κατι που προσπαθει να πεισει οτι εχει περιεχομενο,δεν εχει τιποτα παρα παπαρολογιες ως ταινια και δεν φτανει ουτε τσοντα να μπορει να λεχθει οτι ειναι γιατι με την τσοντα τουλαχιστον τον παιζεις...βλεποντας αυτην την ταινια ξενερωνεις χειροτερα με την υπερβολη της αναλυσης για ενα τσιμπουκι...ελεος :priest: 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...το οτι πηγαν να την δουν πολλοι δεν μου λεει κατι..πολλοι βλεπαν και στην αρχαιοτητα θεαματα στην ρωμαικη αρενα,πολλοι λαμψη φωσκολου,πολλοι βλεπουν ταυρομαχιες...δεν καθιστα αυτο τα θεαματα αυτα ποιοτικα...
κι εσυ ελιτ ????

θα βρεις ευκολα παρεα εδω..  :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..και φυσικα προτιμω μια τιμια τσοντα....
ατελειωτος εισαι..

..από κατι που προσπαθει να πεισει οτι εχει περιεχομενο,δεν εχει τιποτα παρα παπαρολογιες ως ταινια και δεν φτανει ουτε τσοντα να μπορει να λεχθει οτι ειναι γιατι με την τσοντα τουλαχιστον τον παιζεις...βλεποντας αυτην την ταινια ξενερωνεις χειροτερα με την υπερβολη της αναλυσης για ενα τσιμπουκι...ελεος :priest: 
βλεπε ποστ του gobr νωριτερα και κατανόησέ το..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι τρελλοι και οι μωροι δεν αλλαζουν αποψη..  :P
δεν την αλλαζω οχι απο δογματισμο...πες επιχειρηματα και θα την αλλαξω..κατα τα αλλα χαρακτηρισμοι να λειπουν  δε σε εβρισα εγω,μιλαω ευγενικα και ουτε νομιζω να σκηνοθετησες εσυ την ταινια ή να γραψες το σεναριο...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν την αλλαζω οχι απο δογματισμο...πες επιχειρηματα και θα την αλλαξω..κατα τα αλλα χαρακτηρισμοι να λειπουν  δε σε εβρισα εγω,μιλαω ευγενικα και ουτε νομιζω να σκηνοθετησες εσυ την ταινια ή να γραψες το σεναριο...
στα παπαρια μου ποιος την εγραψε..

αν διαβαζοντας το ποστ μου καταλαβες οτι σε χαρακτηρισα, απλα το λες και σταματαω να μιλαω μαζι σου..

στο επιχειρηματα λεω ξανα, κοιτα το ποστ του gobr. αν δεν το καταλαβεις, βρες καποιον να στο εξηγησει. εγω βαριεμαι..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα παπαρια μου ποιος την εγραψε..

αν διαβαζοντας το ποστ μου καταλαβες οτι σε χαρακτηρισα, απλα το λες και σταματαω να μιλαω μαζι σου..

στο επιχειρηματα λεω ξανα, κοιτα το ποστ του gobr. αν δεν το καταλαβεις, βρες καποιον να στο εξηγησει. εγω βαριεμαι..
οκ πασο το κοβω εδω και δεν ξαναμιλαω,θα κανω τον κοπο να ξαναδιαβασω το ποστ.θε περιμενω να ακουσω αποψεις αλλων χωρις να παρεμβω...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Να πω και γω την άποψή μου λοιπόν - όπως τα λένε οι άλλοι είναι φίλε μου. Την χαρακτηρίζεις εμετική κλπ κάτι που θα περίμενε ν' ακούσει κανείς από πιτσιρίκι που τη βρίσκει βλέποντας Αμερικάνες MILFs να μαλακίζονται μπροστά σε web cameras - όχι από άτομο 33 ετών.

Εννοώ δηλ ότι πράγματι πρέπει να δεις την ταινία σαν Classic και από το perspective των 70s, δηλ τους πρωτοπόρους στο San Fransisco, το αν πήγε το πορνό τη γυναικεία χειραφέτηση παρά πέρα ή όχι κλπ. Για να στο θέσω αλλιώς, είναι σα να βάλεις ένα πιτσιρίκι που καταλαβαίνει μόνο από special effects του Terminator 3, να δει τον Citizen Kane.

Όχι μόνο δε μπορεί να δει ούτε τα 5 πρώτα λεπτά, αλλά αν του πεις ότι αυτή είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών - τότε ή θα σκάσει στα γέλια ή θα σε κοιτάει σαν UFO. Πιστεύω να κατάλαβες - αν πάλι όχι, sorry αλλά δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω. :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να πω και γω την άποψή μου λοιπόν - όπως τα λένε οι άλλοι είναι φίλε μου. Την χαρακτηρίζεις εμετική κλπ κάτι που θα περίμενε ν' ακούσει κανείς από πιτσιρίκι που τη βρίσκει βλέποντας Αμερικάνες MILFs να μαλακίζονται μπροστά σε web cameras - όχι από άτομο 33 ετών.

Εννοώ δηλ ότι πράγματι πρέπει να δεις την ταινία σαν Classic και από το perspective των 70s, δηλ τους πρωτοπόρους στο San Fransisco, το αν πήγε το πορνό τη γυναικεία χειραφέτηση παρά πέρα ή όχι κλπ. Για να στο θέσω αλλιώς, είναι σα να βάλεις ένα πιτσιρίκι που καταλαβαίνει μόνο από special effects του Terminator 3, να δει τον Citizen Kane.

Όχι μόνο δε μπορεί να δει ούτε τα 5 πρώτα λεπτά, αλλά αν του πεις ότι αυτή είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών - τότε ή θα σκάσει στα γέλια ή θα σε κοιτάει σαν UFO. Πιστεύω να κατάλαβες - αν πάλι όχι, sorry αλλά δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω. :rolleyes:
οκ καταλαβαινω το πνευμα σου αλλα αλλο εννοουσα τεσπα...φυσικα δεν την βρισκω με τσοντες ουτε ειμαι κολλημενος μαυτες και εχω ενα αλφα επιπεδο,δεν ειμαι τοσο απλοικος στην σκεψη οπως πιθανως καταλαβες..αντιλαμβανομαι πληρως οσα λες πχ για ταινιες οπως ο πολιτης κειν...τεσπα να δεχτω οτι ειναι πλεον κλασικη...μεχρι εκει και για τους οπιους λογους ασχετους πιθανως με το περιεχομενο της εγινε αυτο(εποχη,σεξ.απελευθερωση,αντιδραση ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ κλπ)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
οκ καταλαβαινω το πνευμα σου αλλα αλλο εννοουσα τεσπα...φυσικα δεν την βρισκω με τσοντες ουτε ειμαι κολλημενος μαυτες και εχω ενα αλφα επιπεδο,δεν ειμαι τοσο απλοικος στην σκεψη οπως πιθανως καταλαβες..αντιλαμβανομαι πληρως οσα λες πχ για ταινιες οπως ο πολιτης κειν...τεσπα να δεχτω οτι ειναι πλεον κλασικη...μεχρι εκει και για τους οπιους λογους ασχετους πιθανως με το περιεχομενο της εγινε αυτο(εποχη,σεξ.απελευθερωση,αντιδραση ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ κλπ)

Συγγνώμη ρε φίλε αν παρεξηγώ τα λόγια σου, αλλά εννοείς οτι όσοι βλέπουν τσόντες δεν έχουν επίπεδο? Θεωρείς δλδ οτι καθηγητές και επιστήμονες επιπέδου δεν τον παίζουν που και που ανάμεσα στα διαλείμματα που κάνουν από την ερευνά τους να σώσουν τον κόσμο? Αν εννοούσες κάτι άλλο μη δώσεις σημασία στο ποστ μου.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάντος η ταινία έχει φοβερή μουσική....Αν την δείς σαν τσόντα, έχασες...Μάλλον για ντοκιμαντέρ "βαθιού" μήκους..!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η ταινία το Βαθύ Λαρύγγι με κόστος παραγωγής 25 χιλιάδες δολάρια απέφερε συνολικά κέρδη 600 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή 24 ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές το κόστος της.

Νομίζω ότι το σχετικό ρεκόρ το έχει άλλη ταινία, και όχι το deep throat.

Το Blair witch project έβγαλε 30.000 δολλάρια για κάθε δολλάριο που ξοδεύτηκε για το γύρισμα της.  Και ήταν και αυτή επίσης "φτηνή".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συγγνώμη ρε φίλε αν παρεξηγώ τα λόγια σου, αλλά εννοείς οτι όσοι βλέπουν τσόντες δεν έχουν επίπεδο? Θεωρείς δλδ οτι καθηγητές και επιστήμονες επιπέδου δεν τον παίζουν που και που ανάμεσα στα διαλείμματα που κάνουν από την ερευνά τους να σώσουν τον κόσμο? Αν εννοούσες κάτι άλλο μη δώσεις σημασία στο ποστ μου.
οχι το επιπεδο πηγαινε αλλου οχι στις τσοντες,αλλα στην αντιληψη καποιων πραγματων αλλων...γραπτος λογος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom