tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι σε απόγνωση... μαζεύει στα ψηφοδέλτια του όλο το κατακάθι της κοινωνίας...
ρεμπεσκες τυπε,τι περιμενεις?παλι μικυμαου θα βλεπει :S :S :Sπουσερερεμπεσκεσκεεσυ?
σου χω καλα μικυμαου να δεις
Αυτη αριστερα απο τον Προεδρο, ειναι η Φωτεινη Πιπιλη η ειναι της αντιπροσωπιας;μην στεναχωριεστε ερχονται οι σκληροι δεξιοι
σχεδιο kalergi ρε κοροιδα ολοι σας δουλευουν,προτεκτορατο των σιωνιστων σας εχουν καταντησει
...κι ο Κουφοντίνας με τον ΠαλαιοκώσταO Ρωχαμης κι ο Ξηρός λειπουν μονο απο το ψηφοδέλτιο.
...κι ο Κουφοντίνας με τον Παλαιοκώστα
Το ότι κάποιοι υποστηρίζουν την “φανέλα” κάποιων κομμάτων είναι τραγικό.Και Πακιστανό αρχηγο κόμματος να βάλουν πάλι το ίδιο κόμμα θα ψηφίζετε.Οτι είναι ο καθένας,κόκκινος,μπλε,πράσινος κτλ.
Καποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα και που θα καταλάβουν κάποιοι ότι είναι λάθος σκέψη.Λαθος σκέψη είναι να θυσιάζεις την καρδιά,το συκώτι η τους πνεύμονες σου για να γλυτώσεις το χέρι η το δάχτυλο σου.Μην κολλάτε σε μαλακιες,αφήστε το δέντρο και τις βλαμμένες λεπτομεριες και κοιτάξτε να το δάσος.
Ρε τύπε μου νομίζω το σωστό είναι ψηφίσεις τον πιο ικανό και όχι αυτόν που εξυπηρετεί προσωπικά σου συμφέροντα.Η λογική θα ψηφίσω ΝΔ ας πούμε γιατί ψήφιζε ο παππούς μου και ο πατέρας μου καποια στιγμή πρέπει να εξαλειφθεί.
Τώρα στην περίπτωση μας....στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.
Συμφωνα ομως με καποιους "γνησιους δεξιους" ο Κουλης δεν ειναι αρκετα δεξιος και πρεπει να ψηφισουμε Τζημερο και Χρυση Αυγη.Ουστ ρε ξεφτιλισμενοι...
Ξεφτιλισατε τα παντα ρε αναρχοκουμμουνια του κερατα.
Τα βαλατε με την οικογενεια, τα βαλατε με τα σχολεια, τα βαλατε με τις εικονες του χριστου και της παναγιας, τα βαλατε με το εθνος, τα βαλατε με τα συνορα, τα βαλατε με τη θαλασσα και τα νησια, τα βαλατε με την ιστορια, ανεξελεγκτα γεμισατε τον τοπο πακιστανους και συριους και εχει μαυρισει ολη η ακτογραμμη του Αιγαιου και ολο το λεκανοπαιδιο στρατους ετοιμους να μας παρουν τα λαρυγγια και θελετε να τους κανετε και ψηφοφορους στο Ελληνικο εκλογικο σωμα και οποιος σταθει ορθιος μπροστα σας να υπερασπιστει τη χωρα του, το σπιτι του, τα παιδια του, την ιστορια του και τη θρησκεια του ειναι φασιστας και ρατσιστης...
Ουστ να πα να φυγετε να γλυτωσει ο τοπος απατριδες και αθεοι απο την απλυσια σας και το μισος σας για την Ελλαδα. Που θελατε να βαλετε τους εσχατους προδοτες που μετεδιδαν με ασυρματους απορρητες πληροφοριες στους σοβιετικους μαθημα στα σχολεια και τα ονοματα των σφαγεων του Μελιγαλα σε στρατοπεδα του Ελληνικου Στρατου.
Ουστ ρε απο δω μπας και σωθει οτι σωζεται ακομα...
Συμφωνα ομως με καποιους "γνησιους δεξιους" ο Κουλης δεν ειναι αρκετα δεξιος και πρεπει να ψηφισουμε Τζημερο και Χρυση Αυγη.
Να αγιασει το στομα σου φιλε, εχουμε πηξει στην ανοησια εδω μεσα.
Πρέπει να έρθει κάτι νέο όμως ρε τύπε. Όπως το "νέο" που ήρθε το '15.....
Σωστος, γι αυτο εγω παντα προτιμαω να με κυβερνανε μορφωμενοι πλουσιοι, πορφυρογεννητοι και τζακια παρα κατι αμορφωτοι λιμασμενοι ξεβρακωτοι, του "πανεπιστημιου της ζωης".Τύπε μου barok οι “νέοι” είναι πιο επικίνδυνοι.Διοτι είναι πεινασμένοι.
Καποια στιγμή πρέπει να βγει κάποιος που δνε θα έχει καμία εξάρτηση με την καρέκλα και δεν θα έχει καμία οικονομική ανάγκη.
Τύπε μου barok οι “νέοι” είναι πιο επικίνδυνοι.Διοτι είναι πεινασμένοι.
Καποια στιγμή πρέπει να βγει κάποιος που δνε θα έχει καμία εξάρτηση με την καρέκλα και δεν θα έχει καμία οικονομική ανάγκη.
Θεμα παιδειας ειναι φιλε μου.Πως γίνεται να υπάρχουν άκομη άνθρωποι που ψηφίζουν ''άκρα'',το έχω απορία...
Πως γίνεται να υπάρχουν άκομη άνθρωποι που ψηφίζουν ''άκρα'',το έχω απορία...
Κοιταγα ποιος βγηκε δημαρχος Κωνσταντινουπολης. Δε βγηκε του Ερντογαν αλλα ενας αλλος. Απο τη μια ειχαμε τον Ερντογαν που χρησιμοποιουσε ως δελεαρ οτι θα κανει τζαμι την Αγια Σοφια, συμβολο της Πολης, υιοθετωντας ακραια ρητορικη που ειχε χρονια να ακουστει. Και ομως δημαρχος βγηκε ο αλλος. Εχει καταγωγη απο τη Τραπεζουντα, απο οτι διαβασα γνωριζει να μιλαει Ποντιακα!, σε επισκεψη του παλιοτερα στην Ελλαδα χορεψε ποντιακα και ανεβασε ο ιδιος βιντεο, και επισκεπτεται τον Οικουμενικο Πατριαρχη Βαρθολομαιο υποβαλλοντας τα σεβη του και φωτογραφιζοντας διπλα του με χαρα και καμαρι. <Προδοτης> δηλαδη για πολλους Τουρκους. Και ομως, κερδισε τη δημαρχια εναντια στις εξαλλοτητες του Ερντογαν.Θεμα παιδειας ειναι φιλε μου.
Ενας μορφωμενος, σοβαρος και συγκροτημενος ανθρωπος ούτε ακρα θα ψηφισει ούτε θα στηριξει τις θεσεις των ακρων.
Ειναι αλλη η Τουρκια της Ανατολικης Θρακης, της Κωνσταντινουπολης και των παραλίων της Σμυρνης και εντελως άλλη η Τουρκια της Ανατολίας.Κοιταγα ποιος βγηκε δημαρχος Κωνσταντινουπολης. Δε βγηκε του Ερντογαν αλλα ενας αλλος. Απο τη μια ειχαμε τον Ερντογαν που χρησιμοποιουσε ως δελεαρ οτι θα κανει τζαμι την Αγια Σοφια, συμβολο της Πολης, υιοθετωντας ακραια ρητορικη που ειχε χρονια να ακουστει. Και ομως δημαρχος βγηκε ο αλλος. Εχει καταγωγη απο τη Τραπεζουντα, απο οτι διαβασα γνωριζει να μιλαει Ποντιακα!, σε επισκεψη του παλιοτερα στην Ελλαδα χορεψε ποντιακα και ανεβασε ο ιδιος βιντεο, και επισκεπτεται τον Οικουμενικο Πατριαρχη Βαρθολομαιο υποβαλλοντας τα σεβη του και φωτογραφιζοντας διπλα του με χαρα και καμαρι. <Προδοτης> δηλαδη για πολλους Τουρκους. Και ομως, κερδισε τη δημαρχια εναντια στις εξαλλοτητες του Ερντογαν.
Θεμα παιδειας ειναι φιλε μου.
Ενας μορφωμενος, σοβαρος και συγκροτημενος ανθρωπος ούτε ακρα θα ψηφισει ούτε θα στηριξει τις θεσεις των ακρων.