Νέα

Το Τζέισον Αντιγόνη υποψήφιο για περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη Δούρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ακριβώς!
Και η πλάκα είναι πως η μια ακραία πλευρά,κράζει ιδεολογικώς την άλλη,ενώ δεν διαφέρουν και πολύ...
Εχουμε ξαναπει οτι η ακρα δεξια και η ακρα αριστερα ειναι ομοροι πολιτικοι χωροι.

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Συμφωνα ομως με καποιους "γνησιους δεξιους" ο Κουλης δεν ειναι αρκετα δεξιος και πρεπει να ψηφισουμε Τζημερο και Χρυση Αυγη.
Να αγιασει το στομα σου φιλε, εχουμε πηξει στην ανοησια εδω μεσα.

Σεβαστε μου φίλε άσε με να σου πω ακόμα δύο κουβέντες.
Εάν δεν υπήρχε ο δεξιός Σαμαράς, δεν θα υπήρχε ΝΔ. Αφού κατάφερε από εκεί που ο αρχισταθμαρχης της CIA στην Ελλάδα τζεφρυ, τον ήθελε κολαουζο στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 2009-2011,να κάνει ο Σαμαράς κολαουζο της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Εάν δεν κράταγε τη ΝΔ στο 20% το 2012, εάν δεν κυβερνούσε όσο κυβερνησε, μαζί με τα παραπάνω, σήμερα στην Ελλάδα θα αγοράζαμε ψωμί με κουπόνια.
Εάν δεν ήταν ο βαγγελας ο μειμαρακης να βάλει πρώτη την Ελλάδα και δεύτερο το κόμμα και τρίτο τον εαυτό και να αυτοκτονήσει πολιτικά ψηφίζοντας το μνημόνιο του τσιπρα για να γλιτώσει η χώρα τη βενεζουελοποιηση της τον Ιούλιο του 15, σήμερα θα είμαστε επαίτες για ένα καρβέλι ψωμί.
Και του είπε ο αλήτης με όρκο στα παντελόνια που φοράει <<ψήφισε πρόεδρε και δεν πάω σε εκλογές>> και πήγε και έκανε εκλογές δυο-τρεις μέρες μετά...
Η προσωποποιηση του ψεύτη και του ανεντιμου λεχριτη που κάναν οι Έλληνες πρωθυπουργό.
Ο Μητσοτάκης τώρα. Ο Μητσοτάκης είναι κεντρωος, ήταν και συνεχίζει να είναι. Δεν υπάρχει καμία άλλη αξιοπρεπής επιλογή αυτή τη στιγμή για να κυβερνήσει τη χώρα. Ποιος? Κανείς. Να πέσει η λέρα και ύστερα η χώρα θα πάρει το δρόμο της και υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν τα κουμάντα όταν πρέπει.
Πρώτα πρέπει να τους ξεβιδωσουμε από τις καρέκλες και ύστερα θα πάρουν όλα το δρόμο τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εάν δεν υπήρχε ο δεξιός Σαμαράς, δεν θα υπήρχε ΝΔ. Αφού κατάφερε από εκεί που ο αρχισταθμαρχης της CIA στην Ελλάδα τζεφρυ, τον ήθελε κολαουζο στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 2009-2011,να κάνει ο Σαμαράς κολαουζο της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Εάν δεν κράταγε τη ΝΔ στο 20% το 2012, εάν δεν κυβερνούσε όσο κυβερνησε, μαζί με τα παραπάνω, σήμερα στην Ελλάδα θα αγοράζαμε ψωμί με κουπόνια.
Εάν δεν ήταν ο βαγγελας ο μειμαρακης να βάλει πρώτη την Ελλάδα και δεύτερο το κόμμα και τρίτο τον εαυτό και να αυτοκτονήσει πολιτικά ψηφίζοντας το μνημόνιο του τσιπρα για να γλιτώσει η χώρα τη βενεζουελοποιηση της τον Ιούλιο του 15, σήμερα θα είμαστε επαίτες για ένα καρβέλι ψωμί.
Και του είπε ο αλήτης με όρκο στα παντελόνια που φοράει <<ψήφισε πρόεδρε και δεν πάω σε εκλογές>> και πήγε και έκανε εκλογές δυο-τρεις μέρες μετά...
Η προσωποποιηση του ψεύτη και του ανεντιμου λεχριτη που κάναν οι Έλληνες πρωθυπουργό.
Ο Μητσοτάκης τώρα. Ο Μητσοτάκης είναι κεντρωος, ήταν και συνεχίζει να είναι. Δεν υπάρχει καμία άλλη αξιοπρεπής επιλογή αυτή τη στιγμή για να κυβερνήσει τη χώρα. Ποιος? Κανείς. Να πέσει η λέρα και ύστερα η χώρα θα πάρει το δρόμο της και υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν τα κουμάντα όταν πρέπει.
Πρώτα πρέπει να τους ξεβιδωσουμε από τις καρέκλες και ύστερα θα πάρουν όλα το δρόμο τους.
Προσυπογραφω καθε λεξη.
Τετοια ποσταρισματα με κανουν να αισιοδοξω οτι υπαρχει ακομη ελπιδα σε αυτη τη χωρα και οτι ο παραλογισμος δεν εχει διαποτισει ακομη τους παντες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506

Ετοιμάσου τώρα να φας πέσιμο γιατί "περιμένεις τον Κούλη να σε διορίσει".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να σου πω κατι ρε τύπε?

Τουλαχιστον ο συγκεκριμενος ανθρωπος μπορει να γραψει μια παραγραφο με σωστες κουβεντες και εχει και ενα μυαλο που δουλευει.

Μακαρι να τον διορισει. Χρησιμος θα ειναι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειναι αλλη η Τουρκια της Ανατολικης Θρακης, της Κωνσταντινουπολης και των παραλίων της Σμυρνης και εντελως άλλη η Τουρκια της Ανατολίας.
Και μια που μιλαμε για ακραιους και εξαλοσυνες, ειναι εξοργιστικο οτι πολλοι Ελληνες <πατριωτες> βριζουν νυχθημερον τον Οικουμενικο Πατριαρχη Βαρθολομαιο επειδη δινει το χερι σε Παπικους και ανταλασσει επισκεψεις, στη  Τουρκια μεσα σε ασφυκτικα πλαισια κανει οτι μπορει, ανοιγει ελληνικα σχολεια, εκκλησιες, ξενοι ηγετες εχουν παραχωρησει στο Πατριαρχειο στο εδαφος τους εκκλησιες, κτιρια, για το Πατριαρχειο, για τους Ελληνες ουσιαστικα, στην Ιταλια, στην Ουγγαρια, στην Ουκρανια, εχει μεταφερει τη βυζαντινη σημαια στα περατα του κοσμου χαρη στο κυρος που αποπνεει και στη προσωπικοτητα του και στο ποσο δραστηριος ειναι. Αλλα ολα αυτα δεν ειναι αρκετα για καποιους. Μαλιστα ο Βαρθολομαιος για εκεινους ειναι ο Νουμερο 1 επικινδυνος εχθρος. Αμα ειναι να μας σωσουν τετοιοι <πατριωτες>, να λειπει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Να σου πω κατι ρε τύπε?

Τουλαχιστον ο συγκεκριμενος ανθρωπος μπορει να γραψει μια παραγραφο με σωστες κουβεντες και εχει και ενα μυαλο που δουλευει.

Μακαρι να τον διορισει. Χρησιμος θα ειναι.

Κι όμως αυτό τον άνθρωπο που φαίνεται οτι έχει γνωση και κρίση θα προσπαθήσει το κάθε καρτούν εδώ μέσα να τον βαφτίσει κομματόσκυλο. Μαλάκες με περικεφαλαία είμαστε τελικά, οι χαζοί τη βγάζουν μια χαρά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και μια που μιλαμε για ακραιους και εξαλοσυνες, ειναι εξοργιστικο οτι πολλοι Ελληνες <πατριωτες> βριζουν νυχθημερον τον Οικουμενικο Πατριαρχη Βαρθολομαιο επειδη δινει το χερι σε Παπικους και ανταλασσει επισκεψεις, στη  Τουρκια μεσα σε ασφυκτικα πλαισια κανει οτι μπορει, ανοιγει ελληνικα σχολεια, εκκλησιες, ξενοι ηγετες εχουν παραχωρησει στο Πατριαρχειο στο εδαφος τους εκκλησιες, κτιρια, για το Πατριαρχειο, για τους Ελληνες ουσιαστικα, στην Ιταλια, στην Ουγγαρια, στην Ουκρανια, εχει μεταφερει τη βυζαντινη σημαια στα περατα του κοσμου χαρη στο κυρος που αποπνεει και στη προσωπικοτητα του και στο ποσο δραστηριος ειναι. Αλλα ολα αυτα δεν ειναι αρκετα για καποιους. Μαλιστα ο Βαρθολομαιος για εκεινους ειναι ο Νουμερο 1 επικινδυνος εχθρος. Αμα ειναι να μας σωσουν τετοιοι <πατριωτες>, να λειπει.
Α ναι βεβαια, πολυ καλα κανεις και το αναφερεις. Καποιοι "γνησιοι δεξιοι πατριωτες" εχουν αποψη και γι αυτο. Εχουν λυσει ολα τα αλλα προβληματα της χωρας, και τωρα απομενει να λυθει και η σχεση του Πατριαρχειου με την Ελλαδικη Εκκλησια. Διαβαζω καμια φορα κατι ιστοσελιδες θρησκευτικου περιεχομενου και ανατριχιαζω. Ουτε συνδικαλιστες της Ανω Ραχουλας. Μην μπερδευεσαι ομως, οι περισσοτεροι απο αυτους τους "πατριωτες" βγαζουν μεροκαματακι. Εις βαρος καποιων κορόιδων βεβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κι όμως αυτό τον άνθρωπο που φαίνεται οτι έχει γνωση και κρίση θα προσπαθήσει το κάθε καρτούν εδώ μέσα να τον βαφτίσει κομματόσκυλο. Μαλάκες με περικεφαλαία είμαστε τελικά, οι χαζοί τη βγάζουν μια χαρά.
Τα καρτουν θα την πουν την μαλακια τους ετσι κι αλλιως τύπε

Εγω ειμαι ευτυχης γιατι εχω την χαρα να εκτιμουν τα γραφομενα μου αυτοι που εκτιμω.
Αν τα εκτιμουσαν αυτοι που δεν εκτιμω τοτε κατι θα πηγαινε λαθος με μενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
42 επισκεπτες τι διαβαζετε ρε παιδια?

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446

Ρε μορτη που να με διορίσει? Και τι μισθό να μου δώσει? Πλοίαρχος Α' τάξης είμαι. Ταξιδεύω 20 χρόνια στη θάλασσα... Πλάκα μας κάνεις? Εγώ τους τσονταρω στις τοπικές...
Δεν ψάχνω για δουλειά αδερφέ...
Λευτεριά ψάχνω...
Γιατί αν και μπορώ ΑΝΕΤΑ να πάρω την οικογένεια μου και να πάω στην Αμερική που έχω και συγγενείς, δεν θα τους κάνω τη χάρη να με διώξουν από την πατρίδα μου. Σε τόσες χώρες έχω πάει, σαν την Ελλάδα μας δεν υπάρχει καμιά!!!

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446

Και μετά αντελήφθην το πως το έχεις γράψει... Χαχαχα
Απλά έχω πάρει φόρα... Σορρυ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως ο Τσίπρας πρέπει να είναι σε απελπισία... ψάχνει υποψηφίους στον πάτο του βαρελιού... όλο το κατακάθι έχει μαζέψει για δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές...

και στις βουλευτικές το ίδιο θα γίνει... αν εξαιρέσεις τους 145-152 που είναι σήμερα θα κυνηγάει τον υποψήφιο με το τουφέκι...

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Προσυπογραφω καθε λεξη.
Τετοια ποσταρισματα με κανουν να αισιοδοξω οτι υπαρχει ακομη ελπιδα σε αυτη τη χωρα και οτι ο παραλογισμος δεν εχει διαποτισει ακομη τους παντες.

Υπόψιν ότι ο πατέρας μου ψήφιζε Αντρέα...
Δεν έζησε να με δει να ψηφίζω Κώστα Καραμανλή...
Θα με πέταγε στη μέση του ειρηνικού...
Εν κατακλείδι, το αναφέρω για να καταδειξω ότι διαμορφωσα προσωπική πολιτική άποψη τελείως αντίθετη με αυτή του πατρικου προτύπου μου.
Και μιλάμε για υπερβολική αγάπη στον Αντρέα έτσι? Μιλάμε για εικόνισμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Ρε μορτη που να με διορίσει? Και τι μισθό να μου δώσει? Πλοίαρχος Α' τάξης είμαι. Ταξιδεύω 20 χρόνια στη θάλασσα... Πλάκα μας κάνεις? Εγώ τους τσονταρω στις τοπικές...
Δεν ψάχνω για δουλειά αδερφέ...
Λευτεριά ψάχνω...
Γιατί αν και μπορώ ΑΝΕΤΑ να πάρω την οικογένεια μου και να πάω στην Αμερική που έχω και συγγενείς, δεν θα τους κάνω τη χάρη να με διώξουν από την πατρίδα μου. Σε τόσες χώρες έχω πάει, σαν την Ελλάδα μας δεν υπάρχει καμιά!!!

Μα φυσικά φίλε μου το σχόλιο δεν είναι μομφή σε εσένα και όσα γράφεις αλλά σε όλους αυτούς που θα τρέξουν να χλευάσουν. Και όπως λέει και ο Άλεξ, δε μας ενδιαφέρουν τα καρτούν απλά αναφέρω τη σχιζοφρενή ψυχοπάθειά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom