troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
πουσερερεμπεσκεσκεεσυ?τυπε που να τρεχεις με το τζεισον για Αργοναυτικη εκστρατεια :S :S :S
σου χω καλα μικυμαου να δεις
πουσερερεμπεσκεσκεεσυ?τυπε που να τρεχεις με το τζεισον για Αργοναυτικη εκστρατεια :S :S :S
επειδη ο Σαμαρας του εβαλε 500 ευρω ΕΝΦΙΑ?
Aπο το 2009-σήμερα μας πηγαίνει γ@μιώντας.. και ο κόσμος έχει αγανακτήσει πια με την κοροιδία.. :SΠαίζει να είμαστε η μόνη χώρα η οποία έχει απαξιώσει τόσο το πολιτικό της σύστημα με σκοπό τη διάλυση του κράτους,
ότι έχει απομείνει δηλαδή.
Αλεξ σέβομαι τις πολιτικές σου πεποιθήσεις ....αλλά όλες οι παρατάξεις έχουν στον κόρφο τους γαρύφαλα τέτοιου είδους μπορεί σε μικρότερη κραυγαλέα κλίμακα !Tωρα εγω να θυμηθω οτι το 2015 ο ελληνικος λαος ψηφισε να τον κυβερνησουν αυτα τα κνωδαλα επειδη ο Σαμαρας του εβαλε 500 ευρω ΕΝΦΙΑ?
Tωρα εγω να θυμηθω οτι το 2015 ο ελληνικος λαος ψηφισε να τον κυβερνησουν αυτα τα κνωδαλα επειδη ο Σαμαρας του εβαλε 500 ευρω ΕΝΦΙΑ?
Μόνον ένας βλάκας θα περίμενε κάτι καλό από μια ΓαϊΔούρου σαν κι αυτήν!
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια πηγαίνουμε συνεχώς από το κακό στο χειρότερο!
Κάθε πέρυσι και καλύτερα!
Δυστυχώς!
εγω θυμαμαι οτι ο Σαμαρας καταφερε και εχασε απο αυτα τα κνωδαλα ενω ο ακομα πιο ανικανος Κουλης αφου δεν κατόρθωσε να τους ριξει 4 ολόκληρα χρόνια θα καταφερει στο τέλος να χασει κιόλας απο αυτους τους ανωμαλους μισέλληνες του 3% ,υστερα απ όλα αυτα θεωρώ οτι και ο πιο δυσπιστος θα παραδεχτει οτι η ΝΔ δεν εχει πια κανενα λόγο ύπαρξης και θα πρέπει να διαλυθει προκειμενου να δημιουργηθει κατι νέο που θα δωσει λύση σε αυτη τη πολυ δυσκολη κατασταση που διανυει η χώρα μαςTωρα εγω να θυμηθω οτι το 2015 ο ελληνικος λαος ψηφισε να τον κυβερνησουν αυτα τα κνωδαλα επειδη ο Σαμαρας του εβαλε 500 ευρω ΕΝΦΙΑ?
Τώρα όμως πιάσαμε κυριολεκτικά πάτο. Και το δράμα είναι ότι θα βγει κιόλας...