life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και το χειμωνα καλα ειναι...Βαζειs εκει ενα σκουρο μπουφαν μαυρα γυαλιααυτο φιλε ξαναπεστο χαχα
καπωs ξεφευγειs.....To καλοκαιρι ειναι τα σκουρα
Και το χειμωνα καλα ειναι...Βαζειs εκει ενα σκουρο μπουφαν μαυρα γυαλιααυτο φιλε ξαναπεστο χαχα
σκεψου τον χειμωνα με συννεφια να βαζεις τα μαυρα γυαλια....μαλακιαΚαι το χειμωνα καλα ειναι...Βαζειs εκει ενα σκουρο μπουφαν μαυρα γυαλια
καπωs ξεφευγειs.....To καλοκαιρι ειναι τα σκουρα
Μπροs στα καλη...τι ειναι ο πονοs!!!!σκεψου τον χειμωνα με συννεφια να βαζεις τα μαυρα γυαλια....μαλακια
απο εκεί έχει βγεί που λέμε ΦΛΟΚΙΑ? είσαι τιτάναςμετα απο καμια ωρα η τσατσα ειπε οποιος θελει να γαμησει ας το κανει χωρις λεφτα (για την ταλαιπωρια που περασαμε και καλα) και επειδη ειμαι λιγο στα αρχιδια μου, εβαλα την πουτανα και μου τον επαιζε (ετσι για να περασει η ωρα, σαν κομπολοι να πουμε) και ειχα χυσει πανω σε μια [size=10pt]παλιοφλοκατη....[/size]
"Αυτή ήταν η τελευταία μου φορά με πόρνη..."Πατε γαμάτε και βγαίνεται από το Μπουρδελο ή στουντιο ή απο το Ηotel με το call girl!
Τι σκέφτεστε;
Ανάλογα το γαμήσι; Ποτε θα ξαναπάτε; Ενοχές; Και που γάμησε μια τάνα τι έγινε; Ειμαι ο Γαμάω; Που πάω τώρα;
Για να ακουσω σκεψεις...
σωστοκαι τι καταλαβες μαλακα ..... αντε σπιτι παλι .....
Την ώρα που ντύνομαι: "Τι το ήθελες το φουλ ρε μαλάκα και τελείωσες στο 12λεπτο???"
Την ώρα που βγαίνω από τον οίκο: " Εμ άμα χώραγε μόνο η μπροστινή ρόδα κι εσύ το άφησες ολόκληρο, τρακαρισμένο θα το βρεις!!!" (για το αυτοκίνητο όταν το παρκάρω άκρη άκρη σε στροφή)
Την ώρα που μπαίνω στο αμάξι (αν δε λείπει κανά φτερό η κανάς καθρέφτης): " Λοιπόν η κριτική θα ξεκινάει έτσι και μετά.... όχι όχι. Θα ξεκινάει αλλιώς και μετά..... όχι όχι. Λοιπόν το βρήκα θα ξεκινάει έτσι και...." και πάει λέγοντας.
Μπαίνοντας σπίτι: " Κάνε μπάνιο και γράψε κριτική στα γρήγορα γιατί ποιος ξυπνάει άυριο..."