αυτες οι δυο μερες πραγματικα ηταν δυσκολες,πρωτη φορα ενοιωσα τοσο φοβο και αβεβαιοτητα....
πολλες φορες χτυπησα καμπανακια εδω περα για κοπελες με ασθενιες,πιο παλια εκραξα αυτα τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ που πληρωνουν οσο οσο,και επιμενουν μαλιστα μεχρι χθες τουλαχιστον, να γαμησουνε χωρις προφυλαξη
χθες περιμενα ενα απο τα ''αγαπημενα'' κοματια να αποφυλακιστει οπου κρατειτο 2 μηνες για πεζη πορνεια....
ξερετε τηλεφωνακια μεσα απο την φυλακη χαιρετησματα και τετοια,
κατεβηκα λοιπον και πηγα απο το γνωστο σημειο να την βρω,αντιθετως βρηκα μια φιλη της και την ρωτω ''που ειναι η ταδε ρε?''
''Α! δεν τα εμαθες?'' με λεει, αυτην και την αδερφη της καθως και αλλες 8 βουλγαρες τις βρηκαν θετικες στον ιο του AIDS!!! και εσυ που το εμαθες? ηρθε ο γκομενος μεσα στα κλαματα και μου τα ειπε με λεει,ρωτησα και μια ακομα γνωστη της,και πηρα την ιδια απαντηση..καθως και το οτι το γνωριζανε και οι ιδιες εδω και καιρο...
Η τριχα καγκελο παιδια και το σκατο στην καλτσα
η πλακα ειναι οτι γνωριζανε εδω και καιρο οτι ειναι φορεις, αλλα στο μουνι τους το κλουβιο,70 ευρω ειναι για ακαποτο τι να χανανε τοσα φραγκα?
λοιπον παιδια παιζουμε με την ζωη μας εδω...
δεν γαμιεται λεω? 20 η ταριφα και κανα 15 βενζινη να κοβω βολτες το κωλοδρομο 35ευρουλακια,ενα καλο γαμησι δλδ σε μπουρδελακι και ειμαι πιο ασφαλης
παιδια ηταν ενα μακρυ ταξιδι ολα αυτα τα χρονια και χαιρομαι που βγηκα αλωβητος απο ολο αυτο το σκηνικο,ουτε θυμαμαι ποσες καποτες σπασανε ολο αυτον τον καιρο,και ποσο ευκολο ηταν να τσιμπησω και εγω κατι...
βαζω παρακατω τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις aids και ηπατιτιδες,αλλα μεχρι να βγουν,η καρδουλα μου το ξερει τι περασα....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ MHN!!! ΣΤΕΛΝΕΤΕ PM δεν προκειται να πω ποιες ειναι,η πιατσα κατω ειναι καντε μια βολτα στις γνωστες και ρωτηστε...