Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παντως ειλικρινα τωρα...οι αριστεροι που γνωριζω εγω, ενθερμοι κιολας, ειναι ολοι φραγκατοι. δε λεω ευποροι απλα, φραγκατοι λεμε. δεξιους φραγκατους μονο τζακια ξερω, τα βρηκαν ετσι.
που στο διαολο κρυβονται οι εργατες αριστεροι?  :think:

υ.γ. μην ακουσω αρχιδιες, ειναι ειλικρινης απορια μου και αληθινη.

Επισκέπτης
παντως ειλικρινα τωρα...οι αριστεροι που γνωριζω εγω, ενθερμοι κιολας, ειναι ολοι φραγκατοι. δε λεω ευποροι απλα, φραγκατοι λεμε. δεξιους φραγκατους μονο τζακια ξερω, τα βρηκαν ετσι.

Αν είναι έτσι θα'πρεπε να'χεις κι άλλη απορία.
Γιατί οι δεξιοί που δεν είναι τζάκια είναι δεξιοί??

Επισκέπτης

Είναι γεγονός πάντως ότι την εργατική τάξη στην Ελλάδα θέλουνε να την αφανίσουνε καθώς την έχουνε απαξιώσει,είναι γνωστό το όλοι να γίνουμε επιστήμονες!!! :rolleyes: :P

Υπάρχουνε πάντως να ξέρεις!!! :cheesy:

Επισκέπτης
αμα ζεις κι εσυ, θα βουτηξω στην πηγαδα μονος μου λεμε!!!
%CE%B1%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF.JPG

OP
OP
M

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αν είναι έτσι θα'πρεπε να'χεις κι άλλη απορία.
Γιατί οι δεξιοί που δεν είναι τζάκια είναι δεξιοί??
χμμμμμ μιας και πιασαμε τα ποσοστα, γιατι οσοι ΔΕΝ ειναι αριστεροι ειναι περισσοτεροι? ολοι λαθος και ο νατσος μονο ξερει την αληθεια?

υστερα απο τους αγιους, η αριστερα αρχισε να παραγει και προφητες βλεπω...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πότε κυβέρνησε η ελληνική αριστερά και δεν το πήρα χαμπάρι;

:2funny: :2funny:καλά μας δουλεύεις έτσι?ρε θα κουφαθούμε εντελώς με αυτά που γράφονται από τους περισσότερους συμμετέχοντες σε αυτό το θρέντιο.Άλλοι λένε ότι δεν έχει κυβερνήσει ποτέ στο παρελθόν η αριστερά και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης με άλλους πολιτικούς χώρους,άλλοι λένε ότι οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν κάνει εγκλήματα και δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη για αυτά.Άλλοι προσπαθούν να το παίξουν ειδήμονες της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας ποστάροντας διάφορα γεγονότα της εποχής κυρίως του εμφυλίου κλπ...Μπορεί να μου πεί όμως κάποιος γιατί θέλετε να ζείτε με τα παραμύθια της χαλιμάς και αποφεύγετε το σήμερα?Όποιος πιστεύει εν ετει 2010 οτι υπαρχουν πολιτικοί χώροι καλούμενοι "αριστερά","δεξιά","έξω δεξιά φρενων","μέσα αριστερά" κ.ο.κ.είναι τουλάχιστον μωρός.Τώρα αν θελετε να συζητάτε για τον εμφύλιο μπορείτε να το κάνετε..αλλά το να μας πρήζετε τα παπάρια με αριστερές και δεξιές είναι ανεκδιηγητο και γελοίο

Επισκέπτης
χμμμμμ μιας και πιασαμε τα ποσοστα, γιατι οσοι ΔΕΝ ειναι αριστεροι ειναι περισσοτεροι? ολοι λαθος και ο νατσος μονο ξερει την αληθεια?

υστερα απο τους αγιους, η αριστερα αρχισε να παραγει και προφητες βλεπω...

Γι'αυτό σε πάω ρε μέμο.
Άλλο σου λένε,άλλο καταλαβαίνεις και πετάς το ξεκούδουνο,να γίνει νταβαντούρι..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Μπορεί να είναι απλά ο κύκλος σου τέτοιος.

Εγώ οι περισσότεροι "μεροκαματιάρηδες" που ξέρω ή δεν ασχολούνται καθόλου με τα πολιτικά ή όντως είναι δεξιοί από την οικονομική πλευρά όμως κι όχι την κοινωνική.

Κοινώς, έταξε η ΝΔ συντάξεις άρα ψηφίζουμε ΝΔ.

Οι εξήγηση είναι μάλλον ότι ο "μεροκαματιάρης" ΣΥΝΗΘΩΣ (το τονίζω) ελάχιστο ελευθερο χρόνο και "δυνάμεις" διαθέτει οπότε του είναι δύσκολο το να τα αφιερώσει για να ασχοληθεί με τις πολιτικές επιστήμες και να μελετήσει θέσεις και ιδεολογίες ή και ιστορία αν θες. Οπότε πάει η δουλειά λίγο στο "Εμένα Παπανδρέου ψήφιζε ο πατέρας μου (τον παλιό), Παπανδρέου θα ψηφίσω κι εγώ (τον καινούριο).", ή σε αυτό που είπα παραπάνω.

Κυρίως οι δυσκολίες σπρώχνουν τον κόσμο στο εύκολο, όπως γινόταν σχεδόν παντα.

Πιθανόν γι'αυτό οι περισσότερες "κινήσεις" σοσιαλισμού που έχουν γίνει ανά την ιστορία ήταν από "χορτάτους" και σπουδαγμένους, υπάρχουν βέβαια κι εξαιρέσεις...

ΥΓ. Ελπίζω όντως να ρωτούσες σοβαρά και να μην έγραφα τζαμπα! :2funny:

Επισκέπτης

Προσωπικα δεν γνωριζω κανεναν ευπορο τυπο που να μην ειναι δεξιος.

Μιλαω για απολυτως συνειδητους δεξιους,που κατα το"ισιο"προτυπο επενδυουν ακραιες θεσεις με"πολιτισμενη"ρητορικη.

Υπαρχουν βεβαιως και δεξιοι δεξιοτατοι που ΔΕΝ ειναι φραγκατοι αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα.

Αυτοι εντασσονται στο ανανταμ παπανταμ σκηνικο που περιγραφει ο lucky striker.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μαλακιστήρια, πάει και ο κλώνος, εξαφανίστηκε και ο Λαλάκης...
Αει σιχτίρ, δεν μπορώ να λείψω και τα κάνετε αμέσως μπάχαλο...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Γιατί μπανάρανε τον Κιμι?
:think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!