alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α πα πα....Μα με έχει βγάλει έξω από τα ράσα μου ο μπινές.
Είθε το πνέυμα του νεογέννητου Κυρίου μας να σας επαναφέρει στην ταξιν
Α πα πα....Μα με έχει βγάλει έξω από τα ράσα μου ο μπινές.
μα πως κανουν παιδια ετσι αβερτα, εφοσων ψαχνουν για λεφταδες απο πριν.Η δικια μου λεει "woman with child...is zero"
μα πως κανουν παιδια ετσι αβερτα, εφοσων ψαχνουν για λεφταδες απο πριν.
η'
κανουν παιδια πρωτα με οποιον να'ναι παμφτωχο και μετα ψαχνουν για τους λεφταδες
Τα παιδια τα κανουν στα 18-24, όταν ειναι ερωτευμενες με κανενα κοπροσκυλο, το οποιο οταν ακουσει για εγκυμοσυνη την κοπαναειμα πως κανουν παιδια ετσι αβερτα, εφοσων ψαχνουν για λεφταδες απο πριν.
η'
κανουν παιδια πρωτα με οποιον να'ναι παμφτωχο και μετα ψαχνουν για τους λεφταδες
και παρτολα - εξυπνη επισηςΠαρεμπιπτοντως πολυ ωραια κοπελα αλλά τι να το κάνεις;
Και Ασία το ίδιο είναι Φιλιππίνες , Βιετνάμ , Ταϊλάνδηκαι παρτολα - εξυπνη επισης
καλα αυτου του ειδους η φιλοσοφια υπαρχει και σε αλλες χωρες παντως (ανατολικο μπλοκ), απλα δε μπορω να δω λογικη καπου.
anyway, στειλε φωτο ρε να δω τουλαχιστον... τι χανω ο πτωχος.
σκεψου πως ηταν τυπε η φιλη της που προτιμησε ο αλλος να καταταχθει ανταρτικο να ζει στη ζουγκλα με τους πυθωνες και τα κουνουπια σε μεγεθος ελεφανταΤα παιδια τα κανουν στα 18-24, όταν ειναι ερωτευμενες με κανενα κοπροσκυλο, το οποιο οταν ακουσει για εγκυμοσυνη την κοπαναει
Μετα ξυπνανε και καταλαβαινουν οτι πρεπει να βρουν και κανενα φραγκο καπου.
Μου ελεγε η δικια μου για περιπτωση που μια φιλη της εμεινε εγκυος στα 20 και οταν το ειπε στον πατερα του παιδιου, αυτος καταταχθηκε στους ανταρτες Chottas και δεν τον ξαναειδανε
Το παιδι το γεννησε ομως. Μετα εμεινε εγκυος απο εναν αμερικανο τουριστα στα 25 ο οποιος την επομενη μερα πηρε το αεροπλανο και εφυγε και αυτη εκανε εκτρωση με κατι βοτανα γιατι δεν υπηρχε φραγκο για μαιευτηριο. Τωρα στα 35 κάνει την σερβιτορα και αναζητειται κορόιδο. Παρεμπιπτοντως πολυ ωραια κοπελα αλλά τι να το κάνεις;
και τι θέλατε δηλαδή, να μην κάνουμε επανάσταση επειδή είμαστε καρπεροί; Πρώτα θα έρθει η λαοκρατία στην Κολομβία και μετά θα δούμε τι θα αναγνωρίσουμε και το παιδίΤα παιδια τα κανουν στα 18-24, όταν ειναι ερωτευμενες με κανενα κοπροσκυλο, το οποιο οταν ακουσει για εγκυμοσυνη την κοπαναει
Μετα ξυπνανε και καταλαβαινουν οτι πρεπει να βρουν και κανενα φραγκο καπου.
Μου ελεγε η δικια μου για περιπτωση που μια φιλη της εμεινε εγκυος στα 20 και οταν το ειπε στον πατερα του παιδιου, αυτος καταταχθηκε στους ανταρτες Chottas και δεν τον ξαναειδανε
Το παιδι το γεννησε ομως. Μετα εμεινε εγκυος απο εναν αμερικανο τουριστα στα 25 ο οποιος την επομενη μερα πηρε το αεροπλανο και εφυγε και αυτη εκανε εκτρωση με κατι βοτανα γιατι δεν υπηρχε φραγκο για μαιευτηριο. Τωρα στα 35 κάνει την σερβιτορα και αναζητειται κορόιδο. Παρεμπιπτοντως πολυ ωραια κοπελα αλλά τι να το κάνεις;
Σάξο έχεις?ΝΑΙ εχω
Επίσης ο διαγωνισμός θα καθιερωθεί κάθε χρόνο με τα ποίο ενδιαφέρον ζευγάρια του bou και της κοινωνίας!
Γιατί γαμαει κανείςΑπορώ τι σκατα κάνουν 19 επισκέπτες σε ένα τετοιο νήμα...
Γενικά τι κάνουν σε νήματα άσχετα με κολ γκιρλ
Oσο παει και πιο κινκυ γινεται το νημαΜα με έχει βγάλει έξω από τα ράσα μου ο μπινές.
Τυπαρα σε βλέπω του χρόνου φαβορί!!τυπε οχι μη μας το κανεις αυτο δεν θα το αντεξουμε στο σαη
Τυπαρα σε βλέπω του χρόνου φαβορί!!
Για ποικιλία είναι δυνατά ζευγάρια και αυτά εκτός bouΚανονικά έπρεπε να διαγωνιστούν ζευγάρια μόνο από το Bourdela.com. Δεν μπορεί Πλεύρης κλπ να μας κλέβουν την Δόξα.
(καλά έχω ακούσει δικαιολογίες ,αλλά εθελοντής αντάρτης ρε φίλε, τι παικτούρα είναι ο τύπος)