Νέα

Το τελευταίο poll του 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shadow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ζευγάρι της χρονιάς

• Νιπλης + RETRO

Ψήφοι: 13 21,7%
  • Athinaios+ baros

Ψήφοι: 6 10,0%
  • barock+Hellraiser4Ever

Ψήφοι: 15 25,0%
  • Αλέξ+ colombiana

Ψήφοι: 22 36,7%
  • Ζαν+ Rebirthed Sapiens Sapiens

Ψήφοι: 15 25,0%
  • tellystalone6969+ The Saint

Ψήφοι: 26 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Η δικια μου λεει "woman with child...is zero"
μα πως κανουν παιδια ετσι αβερτα, εφοσων ψαχνουν για λεφταδες απο πριν.:confused:
η'
κανουν παιδια πρωτα με οποιον να'ναι παμφτωχο και μετα ψαχνουν για τους λεφταδες :confused::confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
μα πως κανουν παιδια ετσι αβερτα, εφοσων ψαχνουν για λεφταδες απο πριν.:confused:
η'
κανουν παιδια πρωτα με οποιον να'ναι παμφτωχο και μετα ψαχνουν για τους λεφταδες :confused::confused:

απλα ειναι ακριβες οι καποτες τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
η'
Τα παιδια τα κανουν στα 18-24, όταν ειναι ερωτευμενες με κανενα κοπροσκυλο, το οποιο οταν ακουσει για εγκυμοσυνη την κοπαναει

Μετα ξυπνανε και καταλαβαινουν οτι πρεπει να βρουν και κανενα φραγκο καπου.

Μου ελεγε η δικια μου για περιπτωση που μια φιλη της εμεινε εγκυος στα 20 και οταν το ειπε στον πατερα του παιδιου, αυτος καταταχθηκε στους ανταρτες Chottas και δεν τον ξαναειδανε

Το παιδι το γεννησε ομως. Μετα εμεινε εγκυος απο εναν αμερικανο τουριστα στα 25 ο οποιος την επομενη μερα πηρε το αεροπλανο και εφυγε και αυτη εκανε εκτρωση με κατι βοτανα γιατι δεν υπηρχε φραγκο για μαιευτηριο. Τωρα στα 35 κάνει την σερβιτορα και αναζητειται κορόιδο. Παρεμπιπτοντως πολυ ωραια κοπελα αλλά τι να το κάνεις;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Παρεμπιπτοντως πολυ ωραια κοπελα αλλά τι να το κάνεις;
και παρτολα - εξυπνη επισης :cool2:

καλα αυτου του ειδους η φιλοσοφια υπαρχει και σε αλλες χωρες παντως (ανατολικο μπλοκ), απλα δε μπορω να δω λογικη καπου.
anyway, στειλε φωτο ρε να δω τουλαχιστον... τι χανω ο πτωχος. :upsidedown:

OP
OP
shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
και παρτολα - εξυπνη επισης :cool2:

καλα αυτου του ειδους η φιλοσοφια υπαρχει και σε αλλες χωρες παντως (ανατολικο μπλοκ), απλα δε μπορω να δω λογικη καπου.
anyway, στειλε φωτο ρε να δω τουλαχιστον... τι χανω ο πτωχος. :upsidedown:
Και Ασία το ίδιο είναι Φιλιππίνες , Βιετνάμ , Ταϊλάνδη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τα παιδια τα κανουν στα 18-24, όταν ειναι ερωτευμενες με κανενα κοπροσκυλο, το οποιο οταν ακουσει για εγκυμοσυνη την κοπαναει

Μου ελεγε η δικια μου για περιπτωση που μια φιλη της εμεινε εγκυος στα 20 και οταν το ειπε στον πατερα του παιδιου, αυτος καταταχθηκε στους ανταρτες Chottas και δεν τον ξαναειδανε

Το παιδι το γεννησε ομως. Μετα εμεινε εγκυος απο εναν αμερικανο τουριστα στα 25 ο οποιος την επομενη μερα πηρε το αεροπλανο και εφυγε και αυτη εκανε εκτρωση με κατι βοτανα γιατι δεν υπηρχε φραγκο για μαιευτηριο. Τωρα στα 35 κάνει την σερβιτορα και αναζητειται κορόιδο. Παρεμπιπτοντως πολυ ωραια κοπελα αλλά τι να το κάνεις;
σκεψου πως ηταν τυπε η φιλη της που προτιμησε ο αλλος να καταταχθει ανταρτικο να ζει στη ζουγκλα με τους πυθωνες και τα κουνουπια σε μεγεθος ελεφαντα:confused::confused::confused:
1703370112267.jpeg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846

και τι θέλατε δηλαδή, να μην κάνουμε επανάσταση επειδή είμαστε καρπεροί; Πρώτα θα έρθει η λαοκρατία στην Κολομβία και μετά θα δούμε τι θα αναγνωρίσουμε και το παιδί

(καλά έχω ακούσει δικαιολογίες ,αλλά εθελοντής αντάρτης ρε φίλε, τι παικτούρα είναι ο τύπος)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Επίσης ο διαγωνισμός θα καθιερωθεί κάθε χρόνο με τα ποίο ενδιαφέρον ζευγάρια του bou και της κοινωνίας!:coffee:

τυπε οχι μη μας το κανεις αυτο δεν θα το αντεξουμε στο σαη :confused::confused::confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.764
Πόντοι
12.056
OP
OP
shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Τα ζευγάρια του bou δεν τραβάνε ,ο Πλεύρης με την Τζόρτζια ρίχνουν σκόνη!!:sad2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
OP
OP
shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Κανονικά έπρεπε να διαγωνιστούν ζευγάρια μόνο από το Bourdela.com. Δεν μπορεί Πλεύρης κλπ να μας κλέβουν την Δόξα.
Για ποικιλία είναι δυνατά ζευγάρια και αυτά εκτός bou:sad2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
(καλά έχω ακούσει δικαιολογίες ,αλλά εθελοντής αντάρτης ρε φίλε, τι παικτούρα είναι ο τύπος)

Γιατί το γράφετε αυτό;

Μάχεται για ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom