Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Τυχερή η κοπέλα...σοβαρά το λέω.και γω σου λεώ οτι κοπελα μου είχε ζητήσει κατι που για μενα ήταν πολύ extreme και μολις το ακουσα της ειπα όχι κατευθείαν αλλα μετά δέκτηκα και ηταν όλα μια χαρα...
Όπως σου είπα έρως ανήκατε μάχαν..αν έρθει τότε πολλά αλλάζουν, αναθεωρούνται. Αν δεν μπορει εκείνος θα μπορέσω εγώ. Φτάνει να είναι εκείνος που θα κάνει την καρδούλα μου να χτυπάει μόνο γι αυτον. (Και ρομαντικιά έτσι που με βλέπεις)
Πίστεψε με πρώτη φορά στα τρία θέματα μιλάω τόσο σοβαρά με άνθρωπο...(που ξέρει να μιλάει σοβαρά...εσύ και δυο τρεις άλλοι δηλαδή) επίσης δεν παρεξηγώ εύκολα μην ανησυχείς.απολυτη μπορεί να μην είσαι λιγα απόλυτα είπες Wink Cheesy
και λίγο με εκεινο το ταξίδι... ψυχοπλακωτικό... λες και είσαι ο Οδυσσέας Wink Grin
έλα βρε... πόσο τέχνη χρειάζεται να χειρίζεσαι ενα μαστιγιο... αν ήταν τόσο δύσκολο θα βγάζαν και οδηγίες χρήσης Grin
πλάκα κανω μωρό... Kiss
Απόλυτη δεν είμαι...απόλυτα μιλάω...πρέπει να το κοιτάξω αυτό ;)
Που ψάχνει την Ιθάκη λες ε? Υπόσχομαι να μην σε ξαναψυχοπλακώσω (λέξη σιδηρόδρομος...)
Και όμως θέλει πολύυυυυυυυ τέχνη...Σε λάθος σημείο να πέσει πάει...την έχασες την μικρή...