baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
εφαγα σαν ζωο 2 σουβλακια κατεβασα,ουφφφφφφφφφφφφφ ευτυχως εχω κοκα κολα να ξεφουσκωσωΒρε συ νηστική θα με αφήσεις εμένα?....Δεν παίζω κλαψ....
εφαγα σαν ζωο 2 σουβλακια κατεβασα,ουφφφφφφφφφφφφφ ευτυχως εχω κοκα κολα να ξεφουσκωσωΒρε συ νηστική θα με αφήσεις εμένα?....Δεν παίζω κλαψ....
Εμ έτσι....παραγγέλνεις ότι δεν τρώω ε? Γιατί με βασανίζεις? ε?..κλαψ καλψ κλαψ...εφαγα σαν ζωο 2 σουβλακια κατεβασα,ουφφφφφφφφφφφφφ ευτυχως εχω κοκα κολα να ξεφουσκωσω
ελα αφου σ'αρεσει και αυτο σεξουλικο παιχνιδι ειναι να με βλεπεις να τρωω και εσυ να λιμοκτοναςΕμ έτσι....παραγγέλνεις ότι δεν τρώω ε? Γιατί με βασανίζεις? ε?..κλαψ καλψ κλαψ...
το μόνο που δεν μου αρέσει είναι αυτό βρε...είπαμε αλλά...νηστικό αρκούδι δεν χορεύει....χορεύει?ελα αφου σ'αρεσει και αυτο σεξουλικο παιχνιδι ειναι να με βλεπεις να τρωω και εσυ να λιμοκτονας
δεν εχω κανει αρκουδιαρης ακοματο μόνο που δεν μου αρέσει είναι αυτό βρε...είπαμε αλλά...νηστικό αρκούδι δεν χορεύει....χορεύει?
κανε στην ακρη ρε μου κανεις χαλαστραrita ritaki exeis p.m.
Και εγώ το ίδιο παθαίνω....είναι άραγε φυσιολογικό?δεν εχω κανει αρκουδιαρης ακομα
αλλα χορευει η πεινα ειναι παιχνιδι του μυαλου,εγω οταν πειναω αν δεν φαω μεσα σε 3-4ωρες μετα μου κοβεται η ορεξη αυτο ειναι καλο αραγε
Οκ.......όχι δέχω...πουντο καλε?rita ritaki exeis p.m.
στην ποιητική μεγαλειότητα σου ζητω ταπεινα συγγνωμη...κανε στην ακρη ρε μου κανεις χαλαστρα
δεν γνωριζω ας μας απαντηση καποιος αλλοςΚαι εγώ το ίδιο παθαίνω....είναι άραγε φυσιολογικό?
Οκ.......
στην ποιητική μεγαλειότητα σου ζητω ταπεινα συγγνωμη...
Εγκω πμ ντεν πήρα...μπας και το εστειλες αλλου? Λέω εγω τώρα...στην ποιητική μεγαλειότητα σου ζητω ταπεινα συγγνωμη...
γκια ντες τωρα...Εγκω πμ ντεν πήρα...μπας και το εστειλες αλλου? Λέω εγω τώρα...
ουτε εγω πηραΕγκω πμ ντεν πήρα...μπας και το εστειλες αλλου? Λέω εγω τώρα...
Me no...καλέ που τα στέλνεις? (νομίζω το μαιλ μου φαίνεται....στειλε μαιλ αν δεν φαινεται πες μου να σου στειλω εγω πμ)γκια ντες τωρα...
Σου εστειλε κανενας και δεν? Αφου δεν σου εστειλε..αχουυυυυυυυυυυυουτε εγω πηρα
αφου και σενα που σου στελνουν δε τα παιρνεις πια η διαφοραΣου εστειλε κανενας και δεν? Αφου δεν σου εστειλε..αχουυυυυυυυυυυυ
Αυτο να μου πεις....καμία...αφου και σενα που σου στελνουν δε τα παιρνεις πια η διαφορα
τότε για δες μαιλ ρίτα ριτάκι...Me no...καλέ που τα στέλνεις? (νομίζω το μαιλ μου φαίνεται....στειλε μαιλ αν δεν φαινεται πες μου να σου στειλω εγω πμ)
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ! ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!