Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Υ.Γ. Επίσης ένας Κύριος έχει ευθυνες προς την υπό / σκλάβα του πολύ περισσότερες από ότι σε έναν κανονικο δεσμό ή γάμο.
Φυσικα διοτι εκει παιζει θεμα ζωης η θανατου απο μια λαθος κινηση !!!!!!

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τί είναι αυτά 24/7 kai vanillia??? αυτα μου θυμίζουν λίγο hostel and quarantino
τί είναι αυτά 24/7 kai vanillia??? αυτα μου θυμίζουν λίγο hostel and quarantino

Vanilla λέμε ένα κανονικό ζευγάρι...Vanilla γιατί η σχέση τους είναι σαν την βανίλια..
24/7 εννοεί...24 ώρες το 24ώρο 7 μέρες την βδομάδα.....

το μυαλό είναι το κατεξοχή σεξουαλικό ερωτικό οργανο του ανθρώπου μωρο...  Grin ολες οι ορμόνες απο κει διατάζονται για να εκκριθουν  Wink
Και ακριβώς εκεί στοχεύει ο Κύριος ή και η Κυρία... :grin:(Λάθος μου ξεχασα τις Κυρίες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν μαστιγώνουν ανελέητα... Πάντα μα πάντα έχουν σώας τας φρένας όταν κάνουν το οτιδήποτε. ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... Και μια υποτακτική δεν πάει με τον πρώτο τυχώντα. Όπως εκείνος "διαλέγει" την υποτακτική το ίδιο και εκείνη "διαλέγει" αυτόν. Πριν από μια συνεδρία συζητούνται τα πάντα ούτως ώστε να είναι κατανοητό το τι θα συμβεί. Αν παρεκκλίνει από ότι είχε υποθεί τότε η όλη διαδικασία σταματά. Σε σχέσεις όμως 24/7 όπως και σε κάθε vanilla σχέση υπάρχει εμπιστοσύνη και τότε μόνον μπορεί ο Κύριος να ξεπεράσει τα όρια της υποτακτικής ή της σκλάβας του αν θες. Αυτό που λες εσύ βιασμό εγώ το λέω ευχαρίστηση και για τους δύο.

Υ.Γ. Δεν διαλέγουν θύματα...διαλέγουν γυναίκες.... Επίσης ένας Κύριος έχει ευθήνες προς την υπό / σκλάβα του πολύ περισσότερες από ότι σε έναν κανονικο δεσμό ή γάμο.

ποια λέξη ασφαλείας είχες με τον Κυριο σου στην ιστορια αν επιτρέπεται?

Τι λέξεις ασφαλείας συνήθως επιλέγονται... εχουν καποια αλλη σημασιά πέρα απο την ασφάλεια?

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Φυσικα διοτι εκει παιζει θεμα ζωης η θανατου απο μια λαθος κινηση !!!!!!
Και αυτό σωστό...

ποια λέξη ασφαλείας είχες με τον Κυριο σου στην ιστορια αν επιτρέπεται?

Τι λέξεις ασφαλείας συνήθως επιλέγονται... εχουν καποια αλλη σημασιά πέρα απο την ασφάλεια?

Η λέξη ήταν το "κόκκινο" και το νεύμα με τα μάτια μου... (Δεν χρησιμοποίησα κανένα τελικά)

Συνήθως άσχετες εντελώς...από αυτοκίνητο μέχρι ότι σκεφτείς....φτάνει να είναι άσχετη.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Όσο ανώμαλο και αν ακούγεται και μπορεί και να είναι στην τελική αυτό γουστάρουμε αυτό κάνουμε.
Καμία σχέση όμως με την παιδεραστία...εκείνοι ναι είναι ψυχικά άρρωστοι. Εμείς δεν είμαστε...ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ...
Απλώς άλλα γούστα έχουμε...καυλώνουμε αλλιώς πως το λένε....
ναι συνεχισε την ανωμαλια σου δεσποινις.κι ας μην το παραδεχεσαι.Το επομενο σταδιο ειναι να βιασετε και καμια πιτσιρικα ομαδικα να την ''βρειτε'' καλυτερα εσυ και οι ανωμαλοι φιλοι σου.
Σουργελα εισαστε και κανονικα επρεπε να ησασταν σε σκλινικες.Και αδιαφορω για το δηθεν ''επιπεδο μορφωσης'' που εχετε..Κοινωνικη μορφωση δεν εχετε...Και ξερεις γιατι?γιατι λειτουργειτε σαν ζωα(ζητω συγνωμη προς τα ζωα)Τα μεγαλυτερα εγκληματα (σεξουαλικα-παιδεραστιας-βιασμοι και αλλων ειδων) γινονται απο ατομα σαν κι εσας.
ΖΩΑ.    (Εμαθες και το αποδεδειγμενα...Σουργελο.Ετσι σου ειπαν να λες?)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Και αυτό σωστό...

Η λέξη ήταν το "κόκκινο" και το νεύμα με τα μάτια μου... (Δεν χρησιμοποίησα κανένα τελικά)

Συνήθως άσχετες εντελώς...από αυτοκίνητο μέχρι ότι σκεφτείς....φτάνει να είναι άσχετη.

ναι... να μην είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη να πάθεις όπως ο μικρος στο "Eurotrip"  :grin:

πλάκα κάνω... μεν την ασφάλεια δεν πρεπει να παιζεις ποτε  :) :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και αυτό σωστό...

ριτα ριτακι
ελα απο το σπιτι μου
να σου σταξω εγω κερακι

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ναι συνεχισε την ανωμαλια σου δεσποινις.κι ας μην το παραδεχεσαι.Το επομενο σταδιο ειναι να βιασετε και καμια πιτσιρικα ομαδικα να την ''βρειτε'' καλυτερα εσυ και οι ανωμαλοι φιλοι σου.
Σουργελα εισαστε και κανονικα επρεπε να ησασταν σε σκλινικες.Και αδιαφορω για το δηθεν ''επιπεδο μορφωσης'' που εχετε..Κοινωνικη μορφωση δεν εχετε...Και ξερεις γιατι?γιατι λειτουργειτε σαν ζωα(ζητω συγνωμη προς τα ζωα)Τα μεγαλυτερα εγκληματα (σεξουαλικα-παιδεραστιας-βιασμοι και αλλων ειδων) γινονται απο ατομα σαν κι εσας.
ΖΩΑ.    (Εμαθες και το αποδεδειγμενα...Σουργελο.Ετσι σου ειπαν να λες?)
Απαπαπαπαααα...καλέ τα ζώα τι σου φταίξανε? Ε? Ακού ζώα... Εμείς είμαστε ανώμαλα Παιδεραστες κ.λ.π κ.λ.π.

Όλα γίνονται από ΕΝΗΛΙΚΕΣ...μην τα ξαναλέμε...
Επίσης εγώ δεν σε έβρισα άρα δεν έχεις το δικαίωμα να με βρίζεις.
Όσο για την μόρφωση που λες..έχουμε και από τις δύο...δεν θα πάρουμε. Ευχαριστούμε.
Εμείς βλάπτουμε μόνο τον εαυτό μας γιατί ατό μας αρέσει... ΠΟΤΕ δεν βλάπτουμε κανέναν χωρίς την συναίνεση του.  

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ο τυπος της γυναικας που γουσταρω.. ;) δε μου λες γουσταρεις να σου βαζουν κ μανταλακια στις ρωγες?

μανταλάκια σιδερένια που να τα ζεστάνεις λίγο πριν και μετα να τα βάλεις στις ρώγες σου έχεις δοκιμάσει?
να συνδιάζει το σφιξιμο με το κάψιμο?  :think:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ριτα ριτακι
ελα απο το σπιτι μου
να σου σταξω εγω κερακι
Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :P :P :P

ναι... να μην είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη να πάθεις όπως ο μικρος στο "Eurotrip"  Grin

πλάκα κάνω... μεν την ασφάλεια δεν πρεπει να παιζεις ποτε  Smiley Cheesy
Σωστός....
Κοίτα όμως που δεν καταλαβαίνουν μερικοί τι λέμε? ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΣΥΝΕΣΗ - ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σωστός....
Κοίτα όμως που δεν καταλαβαίνουν μερικοί τι λέμε? ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΣΥΝΕΣΗ - ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
γιατι δεν βρισκεις εναν γκομενο να σε ικανοποιει απο τον  αναλωνεσαι σε τετοιες μαλακιες?

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Απαπαπαπαααα...καλέ τα ζώα τι σου φταίξανε? Ε? Ακού ζώα... Εμείς είμαστε ανώμαλα Παιδεραστες κ.λ.π κ.λ.π.

Όλα γίνονται από ΕΝΗΛΙΚΕΣ...μην τα ξαναλέμε...
Επίσης εγώ δεν σε έβρισα άρα δεν έχεις το δικαίωμα να με βρίζεις.
Όσο για την μόρφωση που λες..έχουμε και από τις δύο...δεν θα πάρουμε. Ευχαριστούμε.
Εμείς βλάπτουμε μόνο τον εαυτό μας γιατί ατό μας αρέσει... ΠΟΤΕ δεν βλάπτουμε κανέναν χωρίς την συναίνεση του.  
αν ειχες στοιχειωδεις γνωσεις ψυχολογιας θα ηξερες οτι αυτο που σου εκανε ο ''φιλος σου'' ηταν ενα ειδος βιασμου με τετοιο τροπο ωστε να σε εθισει σε αυτο.Ειναι σαν καποιος να σε αναγκασε να παρεις ηρωινη και να σε εθισε σε αυτο.Στην ιατρικη λεγεται εξαναγκασμος ηδονης.Δεν θελω να σε συνετισω αυτο δεν γινεται.Ακομα και σε ψυχιατρο να πας.Δεν γιατρευεσαι.Προσπαθω μηπως ξυπνησω κανενα παιδι που θα προσπαθησει να κανει καμια τετοια μαλακια.
Πολλοι ουτε το καταλαβαν πως εγιναν νεκροφιλοι-παιδεραστες-κοπρολαγνοι.Ετσι κι εσυ.Ουτε καταλαβες πως εξελιχτηκες σε ζωο.(παλι ζητω συγνωμη προς στα ζωα)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Σωστός....
σε περιμενω ματια μα αντι για κερακι
μηπως θες να σε κερασω ενα σουβλακι
παω για σουβλακοκατασταση που ειναι μοιραια
να σου παρω ενα πιτογυρο να το τσακισουμε παρεα
και αφου σ'αρεσουν τα καυτερα θα τους ζητησω τσιλη
ο κωλος να δεις πως θα καει σε συνδιασμο με το κρεμμυδι
:grin:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μανταλάκια σιδερένια που να τα ζεστάνεις λίγο πριν και μετα να τα βάλεις στις ρώγες σου έχεις δοκιμάσει?
να συνδιάζει το σφιξιμο με το κάψιμο?  :think:
Όχι και ούτε θα το ήθελα...μπρρρρρρρ...καψιμο στην ρόγα..όχι μόνο πονάει αλλά κουβαλάς και τα σημάδια για κάμποσο καιρο...

Εννοεις οτι εχετε βαλει και αλλους στο παιχνιδι μαζι σας ?
Όχι...γενικά μιλάω...χρησιμοποίησε πληθυντικό και απάντησα με πληθυντικό απλά.

γιατι δεν βρισκεις εναν γκομενο να σε ικανοποιει απο τον  αναλωνεσαι σε τετοιες μαλακιες?
Πρώτον γκόμενο έχω και με ικανοποιεί όσο δεν φαντάζεσαι..
Δεύτερον... Συζήτηση κάνουμε... αν τα θεωρείς μαλακίες μην τα διαβάζεις.

αν ειχες στοιχειωδεις γνωσεις ψυχολογιας θα ηξερες οτι αυτο που σου εκανε ο ''φιλος σου'' ηταν ενα ειδος βιασμου με τετοιο τροπο ωστε να σε εθισει σε αυτο.Ειναι σαν καποιος να σε αναγκασε να παρεις ηρωινη και να σε εθισε σε αυτο.Στην ιατρικη λεγεται εξαναγκασμος ηδονης.Δεν θελω να σε συνετισω αυτο δεν γινεται.Ακομα και σε ψυχιατρο να πας.Δεν γιατρευεσαι.Προσπαθω μηπως ξυπνησω κανενα παιδι που θα προσπαθησει να κανει καμια τετοια μαλακια.
Πολλοι ουτε το καταλαβαν πως εγιναν νεκροφιλοι-παιδεραστες-κοπρολαγνοι.Ετσι κι εσυ.Ουτε καταλαβες πως εξελιχτηκες σε ζωο.(παλι ζητω συγνωμη προς στα ζωα)

Εθίζεται κανείς στον βιασμό? Πρώτη φορά το ακούω τι να σου πω... Βιασμός δεν είναι όταν γίνετε κάτι παρά την θέληση σου? Πότε είπα εγώ ότι δεν συναίνεσα για να γίνουν αυτά? Άρα δεν είναι βιασμός.

Και ο εξαναγκασμός ηδονής με συναίνεση γίνεται..άρα δεν είναι βιασμός...

Σε ευχαριστώ για την τιμή να με λες Ζώο...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
σε περιμενω ματια μα αντι για κερακι
μηπως θες να σε κερασω ενα σουβλακι
παω για σουβλακοκατασταση που ειναι μοιραια
να σου παρω ενα πιτογυρο να το τσακισουμε παρεα
και αφου σ'αρεσουν τα καυτερα θα τους ζητησω τσιλη
ο κωλος να δεις πως θα καει σε συνδιασμο με το κρεμμυδι
:grin:
Ποιητή μου εσυ... το χεις πάντως...συνέχισε να γράφεις... :cheesy:

Και που δεν μου αρέσει το σουβλάκι? Θα προτιμούσα ας πούμε ένα χαμπεργκερ με από όλα μεσα...αντε΄να σου κάνω το χατήρι να βάλω και κρεμμυδι και τσίλι... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Εθίζεται κανείς στον βιασμό? Πρώτη φορά το ακούω τι να σου πω... Βιασμός δεν είναι όταν γίνετε κάτι παρά την θέληση σου? Πότε είπα εγώ ότι δεν συναίνεσα για να γίνουν αυτά? Άρα δεν είναι βιασμός.

[/quote]

απαντηση:

χαχαχαχαχα...Aυτα που λες ξερεις οτι ειναι επιεικως ΜΑΛΑΚΙΕΣ και δημιουργηματα δικα σου;Τελικα εισαι σουργελο.Αυτα που εγραψα τα εγραψα για να τα δει καποιος που καταλαβαινει.Κι εσυ εκτος απο ανωμαλη εισαι και χαμηλου νοητικου επιπεδου...Ετσι εξηγουνται ολα...
Λοιπον μαγκες μην μασατε.Το πιο πιθανο ειναι οτι η ιστοριουλα της ειναι copy-paste.

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6

χαχαχαχαχα...Aυτα που λες ξερεις οτι ειναι επιεικως ΜΑΛΑΚΙΕΣ και δημιουργηματα δικα σου;Τελικα εισαι σουργελο.Αυτα που εγραψα τα εγραψα για να τα δει καποιος που καταλαβαινει.Κι εσυ εκτος απο ανωμαλη εισαι και χαμηλου νοητικου επιπεδου...Ετσι εξηγουνται ολα...
Λοιπον μαγκες μην μασατε.Το πιο πιθανο ειναι οτι η ιστοριουλα της ειναι copy-paste.
Καταλαβαίνω ότι τα έγραψες για τα παιδάκια και καλά έκανες και το έπραξες...

Επειδή όμως μάλλον παρεξήγησες αυτό που είπα για τον εξαναγκασμό ηδονής να τονίσω ότι εννοώ στα πλαίσια μιας συνεδρίας στον χώρο και όχι κάπου έξω έτσι στο άσχετο κάποιος να με εξαναγκάσει σε κάτι τέτοιο... άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Να καταλαβαινόμαστε είπαμε.

Υ.Γ. Το ποιος είναι χαμηλού νοητικού επιπέδου σίγουρα δεν θα το κρίνεις εσύ. Όσο για το σούργελο μάλλον σε λάθος άτομο αναφέρεσαι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ποιητή μου εσυ... το χεις πάντως...συνέχισε να γράφεις... :cheesy:

Και που δεν μου αρέσει το σουβλάκι? Θα προτιμούσα ας πούμε ένα χαμπεργκερ με από όλα μεσα...αντε΄να σου κάνω το χατήρι να βάλω και κρεμμυδι και τσίλι... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
η παραγγελια εδωθει και τα σουβλακια ειναι ηδη εδω λυπουμεθα την επομενη φορα θα εχουμε χαμπουργκερομασαμπουκομα :grin:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
η παραγγελια εδωθει και τα σουβλακια ειναι ηδη εδω λυπουμεθα την επομενη φορα θα εχουμε χαμπουργκερομασαμπουκομα :grin:
Βρε συ νηστική θα με αφήσεις εμένα?....Δεν παίζω κλαψ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom