Επισκέπτης
οσο σοβαρη κι αν προσπαθω να παραμεινω εχω λιωσει με αυτα που γραφεις βλαμμενη
αχαχαχαχαχα με ειχε πιασει η μαλακινση εκεινη την ωρα...οου γουελ ...το δοκιμασα και δεν μου βγηκε
οσο σοβαρη κι αν προσπαθω να παραμεινω εχω λιωσει με αυτα που γραφεις βλαμμενη
αχαχαχαχαχα με ειχε πιασει η μαλακινση εκεινη την ωρα...οου γουελ ...το δοκιμασα και δεν μου βγηκε
Σωστή η απορία σου....να στην λύσω λοιπόν..ριτα γιατι την bdsm εμπειρια σου την λες ταξίδι χωρις επιστροφή....
συνήθως αυτη την ορολογια την χρησιμοποιούμε για δυσάρεστα γεγονότα επειδή βγάζει μια δυσαρεσκεια όπως πχ οτι τα ναρκωτικά είναι ταξιδι χωρις επιστροφή
αφου σαν εμπειρια σου αρεσει..
γιατι?
Σωστή η απορία σου....να στην λύσω λοιπόν..
Εννοώ ότι ξεκινώντας αυτό το ταξίδι και συνεχίζοντας σε αυτό δεν μπορείς να γυρίσεις μια μέρα και να πεις..."Αύριο παντρεύομαι έναν [glow=red,2,300]Vanilla τύπο[/glow]" γιατί πολύ απλά αν το κάνεις δεν θα είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είναι αυτό που θες πραγματικά.
άπαξ και ξεκίνησες δεν έχει γυρισμό...τόσο απλά...
Σωστή η απορία σου....να στην λύσω λοιπόν..
Εννοώ ότι ξεκινώντας αυτό το ταξίδι και συνεχίζοντας σε αυτό δεν μπορείς να γυρίσεις μια μέρα και να πεις..."Αύριο παντρεύομαι έναν Vanilla τύπο" γιατί πολύ απλά αν το κάνεις δεν θα είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είναι αυτό που θες πραγματικά.
άπαξ και ξεκίνησες δεν έχει γυρισμό...τόσο απλά...
Τι έκανα καλέ? Το έγραψα λάθος? Γράφω και γρήγορα γαμώτο μου και δεν κοιτάζω αν κάνω λάθη....για εξήγα μου λοιπόν που είναι το αστείο.. σέλω και εγω να λελάσω...κλαψ...
Γάμησες!!
Εεεελα μην κλαις,μου σπαραζεις την καρδια!!Τι έκανα καλέ? Το έγραψα λάθος? Γράφω και γρήγορα γαμώτο μου και δεν κοιτάζω αν κάνω λάθη....για εξήγα μου λοιπόν που είναι το αστείο.. σέλω και εγω να λελάσω...κλαψ...
ναι αλλά για να αναφέρεις το γυρισμό σημαίνει ότι υπάρχει μια πρόθεση να γυρίσεις πίσω...
όπως στο παράδειγμα με τα ναρκωτικά που σου είπα... λέμε δρομος χωρίς επιστροφή αλλά όσοι ναρκομανείς τον ακολουθούν έχουν πρόθεση καποια στιγμή να γυρίσουν πισω στην ζωη χωρις ναρκωτικά...
εσυ δεν θες να γυρίσεις πισω αρα δεν πρεπει να συζητας καθόλου το θεμα γυρισμου
για μένα σαν εκφραση δεν ειναι απόλυτα σωστή ριτακι.. ;)
ΥΓ τα ναρκωτικά δεν τα συσχετιζω με το ότι το bdsm ειναι κακο... απλώς είναι παράδειγμα μιας καταστασης
Τι έκανα καλέ? Το έγραψα λάθος? Γράφω και γρήγορα γαμώτο μου και δεν κοιτάζω αν κάνω λάθη....για εξήγα μου λοιπόν που είναι το αστείο.. σέλω και εγω να λελάσω...κλαψ...
Δεν υπάρχει η πρόθεση...αντιθέτως.ναι αλλά για να αναφέρεις το γυρισμό σημαίνει ότι υπάρχει μια πρόθεση να γυρίσεις πίσω...
όπως στο παράδειγμα με τα ναρκωτικά που σου είπα... λέμε δρομος χωρίς επιστροφή αλλά όσοι ναρκομανείς τον ακολουθούν έχουν πρόθεση καποια στιγμή να γυρίσουν πισω στην ζωη χωρις ναρκωτικά...
για μένα σαν εκφραση δεν ειναι απόλυτα σωστή ριτακι..
ΥΓ τα ναρκωτικά δεν τα συσχετιζω με το ότι το bdsm ειναι κακο... απλώς είναι παράδειγμα μιας καταστασης
Δεν υπάρχει η πρόθεση...αντιθέτως.
Δεν ξέρω κανέναν που να είναι σε αυτό τον χώρο και να θέλει να επιστρέψει ή να κάνει κάτι άλλο από αυτό.
Συνήθως προσπαθούν να βρουν τον/την συντροφο της ζωής τους (Γάμος) μέσα από τον χώρο και σχεδόν ποτέ από έξω. Βέβαια ο έρωτας είναι τυφλός και συμβαίνει και αυτό κάπου καπού...κρατάει όμως ή πέφτει το κέρατο σύννεφο?
Απάντηση...πέφτει το κέρατο σύννεφο.
τώρα που το λες όμως σαν έκφραση ναι...ίσως να είναι λάθος, να παραπέμπει κάπου αλλού. Για μένα όμως έτσι είναι. Δεν είναι έκφραση του χώρου ή έτσι το λένε...εγώ το λέω έτσι...έτσι το νιώθω και δεν το νιώθω από την άσχημη πλευρά της φράσης αλλά από την όμορφη. Ένα ταξίδι που δεν έχει γυρισμό..μόνο προχωράς...μέχρι το τέλος.
Έκανα κάτι λάθος? Δώστε τα φώτα σας mod...αλλο ενα θρεντ να ανοίξει η Rita και βλεπω να γινετε mega- συγχωνευση Ritas Humiliation Bdsm Trip
η απορία μου είναι και που ξέρεις ότι ο βανιλλα τυπάκος αυτος που είναι εκτος χώρου να ασπαστεί τον δικο σου κοσμο... και να θέλει να στο κάνει για να σε βλέπει ευτυχισμένη...
Εμ δεν είναι και τόσο εύκολο...μακάρι να ήτανε.η απορία μου είναι και που ξέρεις ότι ο βανιλλα τυπάκος αυτος που είναι εκτος χώρου να ασπαστεί τον δικο σου κοσμο... και να θέλει να στο κάνει για να σε βλέπει ευτυχισμένη...
μπορεί να μου πεις οτι ο τύπος δεν ειναι συνηθισμενος επειδή ειναι εκτος χώρου αλλά οταν ειναι να κανεις κατι απο αγάπη θα το κάνεις καλά σε ολες τις περιπτώσεις...
Εμ δεν είναι και τόσο εύκολο...μακάρι να ήτανε.
Δεν θα τον πιστεύω, δεν θα μπορώ να τον υπακούσω...για να γίνει Κυριαρχικός πρέπει να το έχει μέσα του. Αν μου δώσει χαστούκι να μην με ρωτήσει...πόνεσες? Ε μα αυτό είναι το θέμα να πονέσω...όχι να προσέχει μην με πονέσει....
Άσε το έχω παίξει το έργο και δεν πιάνει.
σε μένα δεν πιάνει...δεν μιλάω για κανέναν άλλο όμως ναι? Μπορεί σε άλλες να πιάνει και να περνάνε και καλά..εγώ δεεεεεν.
Αν ποτέ ερωτευθώ έναν vanilla τύπο μόνο τότε θα το παλέψω είτε προς τον έναν είτε προς τον άλλο δρόμο. Να ερωτευθώ όμως και να είναι αληθινό. Καρδιά έχω και εγώ, ερωτεύομαι, αγαπάω, πονάω, όπως όλοι μας. Βέβαια δεν μου έχει τύχει ακόμα να είμαι τόσο ερωτευμένη ώστε να αναθεωρήσω. Μπορεί να συμβει. Σε αυτήν την ζωή απόλυτη δεν είμαι, όλα είναι πιθανά όσο και απίθανα...ε ναι ρε μωρο στην αρχη ετσι θα είναι πρεπει να του δώσεις λιγο χρόνο να εξοικιωθεί....
την πρώτη φορά μπορει να ξενερώσεις αλλα εγω πιστεύω γινεται...
σου ειπα το λογο... αν σε αγαπάει πραγματικα θα το κανει...και θα του βγει
Εμ δεν είναι και τόσο εύκολο...μακάρι να ήτανε.
Δεν θα τον πιστεύω, δεν θα μπορώ να τον υπακούσω...για να γίνει Κυριαρχικός πρέπει να το έχει μέσα του. Αν μου δώσει χαστούκι να μην με ρωτήσει...πόνεσες? Ε μα αυτό είναι το θέμα να πονέσω...όχι να προσέχει μην με πονέσει....
Άσε το έχω παίξει το έργο και δεν πιάνει.
σε μένα δεν πιάνει...δεν μιλάω για κανέναν άλλο όμως ναι? Μπορεί σε άλλες να πιάνει και να περνάνε και καλά..εγώ δεεεεεν.
Αν ποτέ ερωτευθώ έναν vanilla τύπο μόνο τότε θα το παλέψω είτε προς τον έναν είτε προς τον άλλο δρόμο. Να ερωτευθώ όμως και να είναι αληθινό. Καρδιά έχω και εγώ, ερωτεύομαι, αγαπάω, πονάω, όπως όλοι μας. Βέβαια δεν μου έχει τύχει ακόμα να είμαι τόσο ερωτευμένη ώστε να αναθεωρήσω. Μπορεί να συμβει. Σε αυτήν την ζωή απόλυτη δεν είμαι, όλα είναι πιθανά όσο και απίθανα...