Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες
OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ριτα γιατι την bdsm εμπειρια σου την λες ταξίδι χωρις επιστροφή....

συνήθως αυτη την ορολογια την χρησιμοποιούμε για δυσάρεστα γεγονότα επειδή βγάζει μια δυσαρεσκεια όπως πχ οτι τα ναρκωτικά είναι ταξιδι χωρις επιστροφή

αφου σαν εμπειρια σου αρεσει..

γιατι?  :think:
Σωστή η απορία σου....να στην λύσω λοιπόν..

Εννοώ ότι ξεκινώντας αυτό το ταξίδι και συνεχίζοντας σε αυτό δεν μπορείς να γυρίσεις μια μέρα και να πεις..."Αύριο παντρεύομαι έναν Vanilla  τύπο" γιατί πολύ απλά αν το κάνεις δεν θα είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είναι αυτό που θες πραγματικά.

άπαξ και ξεκίνησες δεν έχει γυρισμό...τόσο απλά...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Εννοώ ότι ξεκινώντας αυτό το ταξίδι και συνεχίζοντας σε αυτό δεν μπορείς να γυρίσεις μια μέρα και να πεις..."Αύριο παντρεύομαι έναν [glow=red,2,300]Vanilla  τύπο[/glow]" γιατί πολύ απλά αν το κάνεις δεν θα είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είναι αυτό που θες πραγματικά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γάμησες!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Εννοώ ότι ξεκινώντας αυτό το ταξίδι και συνεχίζοντας σε αυτό δεν μπορείς να γυρίσεις μια μέρα και να πεις..."Αύριο παντρεύομαι έναν Vanilla  τύπο" γιατί πολύ απλά αν το κάνεις δεν θα είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είναι αυτό που θες πραγματικά.

ναι αλλά για να αναφέρεις το γυρισμό σημαίνει ότι υπάρχει μια πρόθεση να γυρίσεις πίσω...

όπως στο παράδειγμα με τα ναρκωτικά που σου είπα... λέμε δρομος χωρίς επιστροφή αλλά όσοι ναρκομανείς τον ακολουθούν έχουν πρόθεση καποια στιγμή να γυρίσουν πισω στην ζωη χωρις ναρκωτικά...

εσυ δεν θες να γυρίσεις πισω αρα δεν πρεπει να συζητας καθόλου το θεμα γυρισμου

για μένα σαν εκφραση δεν ειναι απόλυτα σωστή ριτακι.. ;)

ΥΓ τα ναρκωτικά δεν τα συσχετιζω με το ότι το bdsm ειναι κακο... απλώς είναι παράδειγμα μιας καταστασης

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τι έκανα καλέ? Το έγραψα λάθος? Γράφω και γρήγορα γαμώτο μου και δεν κοιτάζω αν κάνω λάθη....για εξήγα μου λοιπόν που είναι το αστείο.. σέλω και εγω να λελάσω...κλαψ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τι έκανα καλέ? Το έγραψα λάθος? Γράφω και γρήγορα γαμώτο μου και δεν κοιτάζω αν κάνω λάθη....για εξήγα μου λοιπόν που είναι το αστείο.. σέλω και εγω να λελάσω...κλαψ...
Εεεελα μην κλαις,μου σπαραζεις την καρδια!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ναι αλλά για να αναφέρεις το γυρισμό σημαίνει ότι υπάρχει μια πρόθεση να γυρίσεις πίσω...

όπως στο παράδειγμα με τα ναρκωτικά που σου είπα... λέμε δρομος χωρίς επιστροφή αλλά όσοι ναρκομανείς τον ακολουθούν έχουν πρόθεση καποια στιγμή να γυρίσουν πισω στην ζωη χωρις ναρκωτικά...

εσυ δεν θες να γυρίσεις πισω αρα δεν πρεπει να συζητας καθόλου το θεμα γυρισμου

για μένα σαν εκφραση δεν ειναι απόλυτα σωστή ριτακι.. ;)

ΥΓ τα ναρκωτικά δεν τα συσχετιζω με το ότι το bdsm ειναι κακο... απλώς είναι παράδειγμα μιας καταστασης

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τίποτα δεν έγραψες λάθος ξεκόλλα!

Απλά δεν την είχα ξανακούσει την ατάκα Vanilla τύπος και μου άρεσε.

Άμα σες να λελάσεις να χαλαλώσεις και όλα σα γίνουν από μοναχούλια τους! ;)

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6

για μένα σαν εκφραση δεν ειναι απόλυτα σωστή ριτακι..

Δεν υπάρχει η πρόθεση...αντιθέτως.
Δεν ξέρω κανέναν που να είναι σε αυτό τον χώρο και να θέλει να επιστρέψει ή να κάνει κάτι άλλο από αυτό.
Συνήθως προσπαθούν να βρουν τον/την συντροφο της ζωής τους (Γάμος) μέσα από τον χώρο και σχεδόν ποτέ από έξω. Βέβαια ο έρωτας είναι τυφλός και συμβαίνει και αυτό κάπου καπού...κρατάει όμως ή πέφτει το κέρατο σύννεφο?
Απάντηση...πέφτει το κέρατο σύννεφο.

τώρα που το λες όμως σαν έκφραση ναι...ίσως να είναι λάθος, να παραπέμπει κάπου αλλού. Για μένα όμως έτσι είναι. Δεν είναι έκφραση του χώρου ή έτσι το λένε...εγώ το λέω έτσι...έτσι το νιώθω και δεν το νιώθω από την άσχημη πλευρά της φράσης αλλά από την όμορφη. Ένα ταξίδι που δεν έχει γυρισμό..μόνο προχωράς...μέχρι το τέλος.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αλλο ενα θρεντ να ανοίξει η Rita και βλεπω να γίνεται mega- συγχωνευση Ritas Humiliation Bdsm Trip   :sunglasses:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δεν υπάρχει η πρόθεση...αντιθέτως.
Δεν ξέρω κανέναν που να είναι σε αυτό τον χώρο και να θέλει να επιστρέψει ή να κάνει κάτι άλλο από αυτό.
Συνήθως προσπαθούν να βρουν τον/την συντροφο της ζωής τους (Γάμος) μέσα από τον χώρο και σχεδόν ποτέ από έξω. Βέβαια ο έρωτας είναι τυφλός και συμβαίνει και αυτό κάπου καπού...κρατάει όμως ή πέφτει το κέρατο σύννεφο?
Απάντηση...πέφτει το κέρατο σύννεφο.

τώρα που το λες όμως σαν έκφραση ναι...ίσως να είναι λάθος, να παραπέμπει κάπου αλλού. Για μένα όμως έτσι είναι. Δεν είναι έκφραση του χώρου ή έτσι το λένε...εγώ το λέω έτσι...έτσι το νιώθω και δεν το νιώθω από την άσχημη πλευρά της φράσης αλλά από την όμορφη. Ένα ταξίδι που δεν έχει γυρισμό..μόνο προχωράς...μέχρι το τέλος.

η απορία μου είναι και που ξέρεις ότι ο βανιλλα τυπάκος αυτος που είναι εκτος χώρου να ασπαστεί τον δικο σου κοσμο... και να θέλει να στο κάνει για να σε βλέπει ευτυχισμένη...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
η απορία μου είναι και που ξέρεις ότι ο βανιλλα τυπάκος αυτος που είναι εκτος χώρου να ασπαστεί τον δικο σου κοσμο... και να θέλει να στο κάνει για να σε βλέπει ευτυχισμένη...

μπορεί να μου πεις οτι ο τύπος δεν ειναι συνηθισμενος επειδή ειναι εκτος χώρου αλλά οταν ειναι να κανεις κατι απο αγάπη θα το κάνεις καλά σε ολες τις περιπτώσεις...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εμ δεν είναι και τόσο εύκολο...μακάρι να ήτανε.
Δεν θα τον πιστεύω, δεν θα μπορώ να τον υπακούσω...για να γίνει Κυριαρχικός πρέπει να το έχει μέσα του. Αν μου δώσει χαστούκι να μην με ρωτήσει...πόνεσες? Ε μα αυτό είναι το θέμα να πονέσω...όχι να προσέχει μην με πονέσει....
Άσε το έχω παίξει το έργο και δεν πιάνει.
σε μένα δεν πιάνει...δεν μιλάω για κανέναν άλλο όμως ναι? Μπορεί σε άλλες να πιάνει και να περνάνε και καλά..εγώ δεεεεεν.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μπορεί να μου πεις οτι ο τύπος δεν ειναι συνηθισμενος επειδή ειναι εκτος χώρου αλλά οταν ειναι να κανεις κατι απο αγάπη θα το κάνεις καλά σε ολες τις περιπτώσεις...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δεν θα τον πιστεύω, δεν θα μπορώ να τον υπακούσω...για να γίνει Κυριαρχικός πρέπει να το έχει μέσα του. Αν μου δώσει χαστούκι να μην με ρωτήσει...πόνεσες? Ε μα αυτό είναι το θέμα να πονέσω...όχι να προσέχει μην με πονέσει....
σε μένα δεν πιάνει...δεν μιλάω για κανέναν άλλο όμως ναι? Μπορεί σε άλλες να πιάνει και να περνάνε και καλά..εγώ δεεεεεν.

ε ναι ρε μωρο στην αρχη ετσι θα είναι πρεπει να του δώσεις λιγο χρόνο να εξοικιωθεί....
την πρώτη φορά μπορει να ξενερώσεις αλλα εγω πιστεύω γινεται...

σου ειπα το λογο... αν σε αγαπάει πραγματικα θα το κανει...και θα του βγει

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ε ναι ρε μωρο στην αρχη ετσι θα είναι πρεπει να του δώσεις λιγο χρόνο να εξοικιωθεί....
την πρώτη φορά μπορει να ξενερώσεις αλλα εγω πιστεύω γινεται...

σου ειπα το λογο... αν σε αγαπάει πραγματικα θα το κανει...και θα του βγει
Αν ποτέ ερωτευθώ έναν vanilla τύπο μόνο τότε θα το παλέψω είτε προς τον έναν είτε προς τον άλλο δρόμο. Να ερωτευθώ όμως και να είναι αληθινό. Καρδιά έχω και εγώ, ερωτεύομαι, αγαπάω, πονάω, όπως όλοι μας. Βέβαια δεν μου έχει τύχει ακόμα να είμαι τόσο ερωτευμένη ώστε να αναθεωρήσω. Μπορεί να συμβει. Σε αυτήν την ζωή απόλυτη δεν είμαι, όλα είναι πιθανά όσο και απίθανα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

και γω σου λεώ οτι κοπελα μου είχε ζητήσει κατι που για μενα ήταν πολύ extreme και μολις το ακουσα της ειπα όχι κατευθείαν αλλα μετά δέκτηκα και ηταν όλα μια χαρα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν ποτέ ερωτευθώ έναν vanilla τύπο μόνο τότε θα το παλέψω είτε προς τον έναν είτε προς τον άλλο δρόμο. Να ερωτευθώ όμως και να είναι αληθινό. Καρδιά έχω και εγώ, ερωτεύομαι, αγαπάω, πονάω, όπως όλοι μας. Βέβαια δεν μου έχει τύχει ακόμα να είμαι τόσο ερωτευμένη ώστε να αναθεωρήσω. Μπορεί να συμβει. Σε αυτήν την ζωή απόλυτη δεν είμαι, όλα είναι πιθανά όσο και απίθανα...

απολυτη μπορεί να μην είσαι λιγα απόλυτα είπες ;) :cheesy:

και λίγο με εκεινο το ταξίδι... ψυχοπλακωτικό... λες και είσαι ο Οδυσσέας  ;) :grin:

έλα βρε... πόσο τέχνη χρειάζεται να χειρίζεσαι ενα μαστιγιο... αν ήταν τόσο δύσκολο θα βγάζαν και οδηγίες χρήσης  :grin:

πλάκα κανω μωρό...  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom