Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες

Επισκέπτης
Ακριβως !!!

Ριτα να σου τονισω οτι δεν ειμαι γνωστης του ειδους ουτε καν εχω δοκιμασει κατι τετοιο ποτε.

Ας πουμε οτι εχω ανοικτο μυαλο και μπορω να σκεφτω καποια πραγματα διαφορετικα με γνωμονα την λογικη

Τις ευχες μου Δημητρη.  :birdman:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Επιτέλους δόθηκε η σωστη απάντηση....
Ανάμεσα σε δύο ΕΝΗΛΙΚΕΣ όπου και οι δύο φέρουν σώας τας φρένας ως επίσης υπήρξε ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για το τι θα συμβεί. Και επειδή προέχει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάντα υπάρχει μια λέξη ασφαλείας ή νεύμα ασφαλείας.
δηλάδη όταν σε μαστίγωνε είχες σώας τας φρένας ή οταν σου έβαζε τον που΄τσο του στο στόμα σου είχες σώας τας φρένας, μαλλον με βιασμό εμοιαζε η κατάσταση που περιγραφεις, Ο Κυριος σου, προφανώς ικανός στο να αναγνωρίζει τα θύματα σε επέλεξε.

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μα το θέμα είναι οτι αυτοι αυτο που κανουν το θεωρουν ορθο , όπως και εσυ, υπάρχει περιπτωση να εχεις σκεφτει οτι αυτο που κάνεις μπορεί να ειναι παρεκκλινουσα συμπεριφορα??
Είπαμε...δεν βλάπτω κανέναν....παρά μόνον τον εαυτό μου...
Παρεκκλίνουσα συμπεριφορά...βρε λες? Θα ρωτήσω τον ψυχολόγο μου ο οποίος είναι και στον χώρο..(Βρε πως τους δίνουν τα διπλώματα)

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ισως ...
Ομως δεν επηρεαζει κανεναν ουτε βλαπτει κανεναν αλλον περα του εαυτου της...
Και αυτο δεν πρεπει να το παραβλεπουμε οσο κι αν μας ξενιζει
δεν είναιτο θέμα αν επηρεαζει κανεναν  ή οχι , προσπαθω να καταλαβω ποιο ειναι το προφιλ αυτών των ατόμων, κακοποιήση στην παιδική ηλικία ή κάτι τετοιο? και ο κτηνοβάτης δεν πειράζει κανεναν... αλλά απο την αλλή με την λογική ενας δεν πειράζει κανενα, ο αλλος δεν ενοχλει κανενα φτάνουμε καπου αλλου...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ακριβως !!!

Ριτα να σου τονισω οτι δεν ειμαι γνωστης του ειδους ουτε καν εχω δοκιμασει κατι τετοιο ποτε.

Ας πουμε οτι εχω ανοικτο μυαλο και μπορω να σκεφτω καποια πραγματα διαφορετικα με γνωμονα την λογικη
Το ξέρω Δήμητρη.. το συζητήσαμε και πριν λίγες μέρες.
Ακριβώς αυτό που λες...ανοιχτό μυαλό χρειάζεται τίποτα άλλο.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παρεκκλίνουσα συμπεριφορά...βρε λες? Θα ρωτήσω τον ψυχολόγο μου ο οποίος είναι και στον χώρο..(Βρε πως τους δίνουν τα διπλώματα)
πάντως πέρα από την πλάκα , επειδη μοιραστηκες μαζι μας την ιστορία σου, πώς την βρίσκεις, τι αισθανεσαι?? Μπορείς να λογικοποιήσεις αυτό που αισθάνεσαι όταν ο αλλος σε μαστιγωνει ή ο,τι αλλο???

ratanplan

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε παρεξήγησα και προς θεού δεν με έθιξες...Σόρι από μένα αν αυτό φανηκε στην απάντηση μου. Απλά είπα να το διευκρινίσω για τυχών παρεξηγημένους. Η ερώτηση σου ήταν σαφέστατη...

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο σε μια οποιαδήποτε κοπέλα. Χρειάζεται να γνωρίζεις και εσύ που θα χύσεις το κέρι. Πάντα σε σημεία "σκληρά" ποτέ σε ευαίσθητες περιοχές. (Μην βλέπετε ότι γίνονται στις ταινιες...πολύ μονταζ πέφτει).
Αν θες να το δοκιμάσεις όμως με την κοπέλα σου πρώτα συζήτησε μαζί της και μετά αν μπορεί να το δεχτεί τότε δοκίμασε το...(ΠΟΤΕ από κοντά αλλά από ψηλά...μην την κάψεις κιόλας την μικρή).

το δυσκολο πιστευω ειναι να γνωριστεις με κοπελες που γουσταρουν τετοιες κατασταστασεις( περα τβν διαφορων s/m club, στα οποια σου πα πως δε συχναζω)..για τα υπολοιπα,π.χ για το πως πρεπει να ριξεις το κερι βρισκεις τροπους κ ενημερωνεσαι.. ;)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ερώτηση είναι αυτή? Πταίσμα είναι αυτό μπροστά στο κερί... :o :grin:

ριτα? μανταλάκι πανω σε μουνόχειλα κλειτοριδα μπαίνει ή είναι πολύ οδυνηρο?

παιζει τιποτα και με ηλεκτρισμό αν ξέρεις???

Επισκέπτης

Κοιτα η αληθεια να λεγεται ειναι παρεκκλινουσα συμπεριφορα. Οπως παρεκκλινουσα συμπεριφορα ειναι  κατ'εμε και οι κρος ντρεσσερς. Αλλα απο τη στιγμη που δεν βλαπτει τριτους αϊ ρεστ μαϊ κεϊς.

Παρεπιπτοντως το οτι ο ψυχολογος σου εχει αυτη την ιδιοτητα , δεν τον καθιστα πιο σωφρων απο τους υπολοιπους :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
εγω ξερω ενα γαματο με τον αρουραιο και το καμινετο θελεται να σας το αναπτυξω :2funny:
εκει να δεις ηδονη :2funny:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
δηλάδη όταν σε μαστίγωνε είχες σώας τας φρένας ή οταν σου έβαζε τον που΄τσο του στο στόμα σου είχες σώας τας φρένας, μαλλον με βιασμό εμοιαζε η κατάσταση που περιγραφεις, Ο Κυριος σου, προφανώς ικανός στο να αναγνωρίζει τα θύματα σε επέλεξε.
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν μαστιγώνουν ανελέητα... Πάντα μα πάντα έχουν σώας τας φρένας όταν κάνουν το οτιδήποτε. ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... Και μια υποτακτική δεν πάει με τον πρώτο τυχώντα. Όπως εκείνος "διαλέγει" την υποτακτική το ίδιο και εκείνη "διαλέγει" αυτόν. Πριν από μια συνεδρία συζητούνται τα πάντα ούτως ώστε να είναι κατανοητό το τι θα συμβεί. Αν παρεκκλίνει από ότι είχε υποθεί τότε η όλη διαδικασία σταματά. Σε σχέσεις όμως 24/7 όπως και σε κάθε vanilla σχέση υπάρχει εμπιστοσύνη και τότε μόνον μπορεί ο Κύριος να ξεπεράσει τα όρια της υποτακτικής ή της σκλάβας του αν θες. Αυτό που λες εσύ βιασμό εγώ το λέω ευχαρίστηση και για τους δύο.

Υ.Γ. Δεν διαλέγουν θύματα...διαλέγουν γυναίκες.... Επίσης ένας Κύριος έχει ευθήνες προς την υπό / σκλάβα του πολύ περισσότερες από ότι σε έναν κανονικο δεσμό ή γάμο.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα για να μαθεις.
Παρε ενα μαστιγιο και αυτομαστιγωσου οπως οι πιστοι του Αλλαχ
Οτι νιωσεις εσυ νιωθει πολλαπλασια η Ριτα  :2funny:
Με την διαφορα οτι εσυ θα πονας απο πονο και θα ουρλιαζεις απλα αναρθρες κραυγες
ενω αυτη νιωθει ηδονη οπως νιωθεις εσυ οταν τελειωνεις.
δεν το πιάνω φίλε...καλυτερα να με μαστιγωνει η γκομενα με τα βυζομπαλα της

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
πάντως πέρα από την πλάκα , επειδη μοιραστηκες μαζι μας την ιστορία σου, πώς την βρίσκεις, τι αισθανεσαι?? Μπορείς να λογικοποιήσεις αυτό που αισθάνεσαι όταν ο αλλος σε μαστιγωνει ή ο,τι αλλο???
Πως νιώθεις όταν σε χαιδεύουν είτε στα απόκρυφα είτε κάπου άλλου? Κάτι παρόμοιο..μόνο που εσύ δεν πονάς συγχρόνως.
Ο πόνος είναι χάδι λίγο ποιο σκληρό πια για μένα.. Η αναμονή...πότε θα πέσει πάνω μου το μαστίγιο, το χέρι κ.λ.π. Από μόνη της η αναμονή ανεβάζει την λίμπιτο...επίσης το άγνωστο, ο φόβος. Όταν είναι τα μάτια κλειστά και δεν ξέρεις τι και πότε θα γίνει..με ανεβάζει. Όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό...εγκεφαλικα.

Πέραν από τον πόνο όλοι οι Κυρίαρχοι παίζουν με το μυαλό της υπό... πρώτα γαμαν το μυαλό και μετά το σώμα..

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν μαστιγώνουν ανελέητα... Πάντα μα πάντα έχουν σώας τας φρένας όταν κάνουν το οτιδήποτε. ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... Και μια υποτακτική δεν πάει με τον πρώτο τυχώντα. Όπως εκείνος "διαλέγει" την υποτακτική το ίδιο και εκείνη "διαλέγει" αυτόν. Πριν από μια συνεδρία συζητούνται τα πάντα ούτως ώστε να είναι κατανοητό το τι θα συμβεί. Αν παρεκκλίνει από ότι είχε υποθεί τότε η όλη διαδικασία σταματά. Σε σχέσεις όμως 24/7 όπως και σε κάθε vanilla σχέση υπάρχει εμπιστοσύνη και τότε μόνον μπορεί ο Κύριος να ξεπεράσει τα όρια της υποτακτικής ή της σκλάβας του αν θες. Αυτό που λες εσύ βιασμό εγώ το λέω ευχαρίστηση και για τους δύο.

Υ.Γ. Δεν διαλέγουν θύματα...διαλέγουν γυναίκες.... Επίσης ένας Κύριος έχει ευθήνες προς την υπό / σκλάβα του πολύ περισσότερες από ότι σε έναν κανονικο δεσμό ή γάμο.
τί είναι αυτά 24/7 kai vanillia??? αυτα μου θυμίζουν λίγο hostel and quarantino

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πως νιώθεις όταν σε χαιδεύουν είτε στα απόκρυφα είτε κάπου άλλου? Κάτι παρόμοιο..μόνο που εσύ δεν πονάς συγχρόνως.
Ο πόνος είναι χάδι λίγο ποιο σκληρό πια για μένα.. Η αναμονή...πότε θα πέσει πάνω μου το μαστίγιο, το χέρι κ.λ.π. Από μόνη της η αναμονή ανεβάζει την λίμπιτο...επίσης το άγνωστο, ο φόβος. Όταν είναι τα μάτια κλειστά και δεν ξέρεις τι και πότε θα γίνει..με ανεβάζει. Όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό...εγκεφαλικα.

Πέραν από τον πόνο όλοι οι Κυρίαρχοι παίζουν με το μυαλό της υπό... πρώτα γαμαν το μυαλό και μετά το σώμα..

το μυαλό είναι το κατεξοχή σεξουαλικό ερωτικό οργανο του ανθρώπου μωρο...  :grin: ολες οι ορμόνες απο κει διατάζονται για να εκκριθουν  ;)

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ριτα? μανταλάκι πανω σε μουνόχειλα κλειτοριδα μπαίνει ή είναι πολύ οδυνηρο?

παιζει τιποτα και με ηλεκτρισμό αν ξέρεις???
Μανταλάκια μπαίνουν πως δεν μπαίνουν? (Οδυνηρο δεν λες τίποτα...ειδικά όταν δεν το έχεις ξανακάνει)

Με ηλεκτρισμό δεν παίζω... ΑΟΣΜΟ ΑΓΕΥΣΤΟ = ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ Ακόμα και να ξέρει ο παρτενερ....με τίποτα. Ρεύμα είναι αυτό δεν είναι παίξε γέλασε.

Κοιτα η αληθεια να λεγεται ειναι παρεκκλινουσα συμπεριφορα. Οπως παρεκκλινουσα συμπεριφορα ειναι  κατ'εμε και οι κρος ντρεσσερς. Αλλα απο τη στιγμη που δεν βλαπτει τριτους αϊ ρεστ μαϊ κεϊς.

Παρεπιπτοντως το οτι ο ψυχολογος σου εχει αυτη την ιδιοτητα , δεν τον καθιστα πιο σωφρων απο τους υπολοιπους Grin
Τρελός είναι ο καλός μου...Θεότρελος. Και από τους καλύτερους στο είδος του επίσης. Τι να πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom