Επισκέπτης
Ακριβως !!!
Ριτα να σου τονισω οτι δεν ειμαι γνωστης του ειδους ουτε καν εχω δοκιμασει κατι τετοιο ποτε.
Ας πουμε οτι εχω ανοικτο μυαλο και μπορω να σκεφτω καποια πραγματα διαφορετικα με γνωμονα την λογικη
Τις ευχες μου Δημητρη.
Ακριβως !!!
Ριτα να σου τονισω οτι δεν ειμαι γνωστης του ειδους ουτε καν εχω δοκιμασει κατι τετοιο ποτε.
Ας πουμε οτι εχω ανοικτο μυαλο και μπορω να σκεφτω καποια πραγματα διαφορετικα με γνωμονα την λογικη
δηλάδη όταν σε μαστίγωνε είχες σώας τας φρένας ή οταν σου έβαζε τον που΄τσο του στο στόμα σου είχες σώας τας φρένας, μαλλον με βιασμό εμοιαζε η κατάσταση που περιγραφεις, Ο Κυριος σου, προφανώς ικανός στο να αναγνωρίζει τα θύματα σε επέλεξε.Επιτέλους δόθηκε η σωστη απάντηση....
Ανάμεσα σε δύο ΕΝΗΛΙΚΕΣ όπου και οι δύο φέρουν σώας τας φρένας ως επίσης υπήρξε ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για το τι θα συμβεί. Και επειδή προέχει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάντα υπάρχει μια λέξη ασφαλείας ή νεύμα ασφαλείας.
Είπαμε...δεν βλάπτω κανέναν....παρά μόνον τον εαυτό μου...μα το θέμα είναι οτι αυτοι αυτο που κανουν το θεωρουν ορθο , όπως και εσυ, υπάρχει περιπτωση να εχεις σκεφτει οτι αυτο που κάνεις μπορεί να ειναι παρεκκλινουσα συμπεριφορα??
δεν είναιτο θέμα αν επηρεαζει κανεναν ή οχι , προσπαθω να καταλαβω ποιο ειναι το προφιλ αυτών των ατόμων, κακοποιήση στην παιδική ηλικία ή κάτι τετοιο? και ο κτηνοβάτης δεν πειράζει κανεναν... αλλά απο την αλλή με την λογική ενας δεν πειράζει κανενα, ο αλλος δεν ενοχλει κανενα φτάνουμε καπου αλλου...Ισως ...
Ομως δεν επηρεαζει κανεναν ουτε βλαπτει κανεναν αλλον περα του εαυτου της...
Και αυτο δεν πρεπει να το παραβλεπουμε οσο κι αν μας ξενιζει
Το ξέρω Δήμητρη.. το συζητήσαμε και πριν λίγες μέρες.Ακριβως !!!
πάντως πέρα από την πλάκα , επειδη μοιραστηκες μαζι μας την ιστορία σου, πώς την βρίσκεις, τι αισθανεσαι?? Μπορείς να λογικοποιήσεις αυτό που αισθάνεσαι όταν ο αλλος σε μαστιγωνει ή ο,τι αλλο???Είπαμε...δεν βλάπτω κανέναν....παρά μόνον τον εαυτό μου...
Παρεκκλίνουσα συμπεριφορά...βρε λες? Θα ρωτήσω τον ψυχολόγο μου ο οποίος είναι και στον χώρο..(Βρε πως τους δίνουν τα διπλώματα)
Δεν σε παρεξήγησα και προς θεού δεν με έθιξες...Σόρι από μένα αν αυτό φανηκε στην απάντηση μου. Απλά είπα να το διευκρινίσω για τυχών παρεξηγημένους. Η ερώτηση σου ήταν σαφέστατη...
Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο σε μια οποιαδήποτε κοπέλα. Χρειάζεται να γνωρίζεις και εσύ που θα χύσεις το κέρι. Πάντα σε σημεία "σκληρά" ποτέ σε ευαίσθητες περιοχές. (Μην βλέπετε ότι γίνονται στις ταινιες...πολύ μονταζ πέφτει).
Αν θες να το δοκιμάσεις όμως με την κοπέλα σου πρώτα συζήτησε μαζί της και μετά αν μπορεί να το δεχτεί τότε δοκίμασε το...(ΠΟΤΕ από κοντά αλλά από ψηλά...μην την κάψεις κιόλας την μικρή).
Ερώτηση είναι αυτή? Πταίσμα είναι αυτό μπροστά στο κερί... :o
Είπαμε...δεν βλάπτω κανέναν....παρά μόνον τον εαυτό μου...
Παρεκκλίνουσα συμπεριφορά...βρε λες? Θα ρωτήσω τον ψυχολόγο μου ο οποίος είναι και στον χώρο..(Βρε πως τους δίνουν τα διπλώματα)
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν μαστιγώνουν ανελέητα... Πάντα μα πάντα έχουν σώας τας φρένας όταν κάνουν το οτιδήποτε. ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... Και μια υποτακτική δεν πάει με τον πρώτο τυχώντα. Όπως εκείνος "διαλέγει" την υποτακτική το ίδιο και εκείνη "διαλέγει" αυτόν. Πριν από μια συνεδρία συζητούνται τα πάντα ούτως ώστε να είναι κατανοητό το τι θα συμβεί. Αν παρεκκλίνει από ότι είχε υποθεί τότε η όλη διαδικασία σταματά. Σε σχέσεις όμως 24/7 όπως και σε κάθε vanilla σχέση υπάρχει εμπιστοσύνη και τότε μόνον μπορεί ο Κύριος να ξεπεράσει τα όρια της υποτακτικής ή της σκλάβας του αν θες. Αυτό που λες εσύ βιασμό εγώ το λέω ευχαρίστηση και για τους δύο.δηλάδη όταν σε μαστίγωνε είχες σώας τας φρένας ή οταν σου έβαζε τον που΄τσο του στο στόμα σου είχες σώας τας φρένας, μαλλον με βιασμό εμοιαζε η κατάσταση που περιγραφεις, Ο Κυριος σου, προφανώς ικανός στο να αναγνωρίζει τα θύματα σε επέλεξε.
Για καμινετο ξερω, αλλα με αρουρη μαζιεγω ξερω ενα γαματο με τον αρουραιο και το καμινετο θελεται να σας το αναπτυξω
εκει να δεις ηδονη
α ναι ξεχασα θελουμε και μεταλικο κουβα που να πυρωνειΓια καμινετο ξερω, αλλα με αρουρη μαζι
δεν το πιάνω φίλε...καλυτερα να με μαστιγωνει η γκομενα με τα βυζομπαλα τηςΑυτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα για να μαθεις.
Παρε ενα μαστιγιο και αυτομαστιγωσου οπως οι πιστοι του Αλλαχ
Οτι νιωσεις εσυ νιωθει πολλαπλασια η Ριτα
Με την διαφορα οτι εσυ θα πονας απο πονο και θα ουρλιαζεις απλα αναρθρες κραυγες
ενω αυτη νιωθει ηδονη οπως νιωθεις εσυ οταν τελειωνεις.
γιατι δεν γραφεις κανα αρλεκιν???
Πολλα υλικα ζηταs βρε παιχτη μου.....Τιποτα πιο οικονομικο??? Δεν βγαινωα ναι ξεχασα θελουμε και μεταλικο κουβα που να πυρωνει
Πως νιώθεις όταν σε χαιδεύουν είτε στα απόκρυφα είτε κάπου άλλου? Κάτι παρόμοιο..μόνο που εσύ δεν πονάς συγχρόνως.πάντως πέρα από την πλάκα , επειδη μοιραστηκες μαζι μας την ιστορία σου, πώς την βρίσκεις, τι αισθανεσαι?? Μπορείς να λογικοποιήσεις αυτό που αισθάνεσαι όταν ο αλλος σε μαστιγωνει ή ο,τι αλλο???
τί είναι αυτά 24/7 kai vanillia??? αυτα μου θυμίζουν λίγο hostel and quarantinoΑυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν μαστιγώνουν ανελέητα... Πάντα μα πάντα έχουν σώας τας φρένας όταν κάνουν το οτιδήποτε. ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... Και μια υποτακτική δεν πάει με τον πρώτο τυχώντα. Όπως εκείνος "διαλέγει" την υποτακτική το ίδιο και εκείνη "διαλέγει" αυτόν. Πριν από μια συνεδρία συζητούνται τα πάντα ούτως ώστε να είναι κατανοητό το τι θα συμβεί. Αν παρεκκλίνει από ότι είχε υποθεί τότε η όλη διαδικασία σταματά. Σε σχέσεις όμως 24/7 όπως και σε κάθε vanilla σχέση υπάρχει εμπιστοσύνη και τότε μόνον μπορεί ο Κύριος να ξεπεράσει τα όρια της υποτακτικής ή της σκλάβας του αν θες. Αυτό που λες εσύ βιασμό εγώ το λέω ευχαρίστηση και για τους δύο.
Υ.Γ. Δεν διαλέγουν θύματα...διαλέγουν γυναίκες.... Επίσης ένας Κύριος έχει ευθήνες προς την υπό / σκλάβα του πολύ περισσότερες από ότι σε έναν κανονικο δεσμό ή γάμο.
Πως νιώθεις όταν σε χαιδεύουν είτε στα απόκρυφα είτε κάπου άλλου? Κάτι παρόμοιο..μόνο που εσύ δεν πονάς συγχρόνως.
Ο πόνος είναι χάδι λίγο ποιο σκληρό πια για μένα.. Η αναμονή...πότε θα πέσει πάνω μου το μαστίγιο, το χέρι κ.λ.π. Από μόνη της η αναμονή ανεβάζει την λίμπιτο...επίσης το άγνωστο, ο φόβος. Όταν είναι τα μάτια κλειστά και δεν ξέρεις τι και πότε θα γίνει..με ανεβάζει. Όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό...εγκεφαλικα.
Πέραν από τον πόνο όλοι οι Κυρίαρχοι παίζουν με το μυαλό της υπό... πρώτα γαμαν το μυαλό και μετά το σώμα..
Μανταλάκια μπαίνουν πως δεν μπαίνουν? (Οδυνηρο δεν λες τίποτα...ειδικά όταν δεν το έχεις ξανακάνει)ριτα? μανταλάκι πανω σε μουνόχειλα κλειτοριδα μπαίνει ή είναι πολύ οδυνηρο?
παιζει τιποτα και με ηλεκτρισμό αν ξέρεις???
Τρελός είναι ο καλός μου...Θεότρελος. Και από τους καλύτερους στο είδος του επίσης. Τι να πω...Κοιτα η αληθεια να λεγεται ειναι παρεκκλινουσα συμπεριφορα. Οπως παρεκκλινουσα συμπεριφορα ειναι κατ'εμε και οι κρος ντρεσσερς. Αλλα απο τη στιγμη που δεν βλαπτει τριτους αϊ ρεστ μαϊ κεϊς.
Παρεπιπτοντως το οτι ο ψυχολογος σου εχει αυτη την ιδιοτητα , δεν τον καθιστα πιο σωφρων απο τους υπολοιπους Grin