dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Στηρίζουμε τον νηματοθετη ρε νισμου κ όχι τους αερόσακους τις μπακοδήμου... :S :S :S
Στηρίζουμε τον νηματοθετη ρε νισμου κ όχι τους αερόσακους τις μπακοδήμου... :S :S :S
βγαλε και την κροατια τυπε,χτυπημα κατω απο τη μεση να την αφησεις εκει :S :S :SΤι ρε μπαρμπαγιαννη μου?
Να πεσει φωτια να με καψει
τυπε εγω δεν προσεξα την επολογη γιγαντας τρουμπ και ψηφισα γιγαντιαιους αεροσακους :S :S :S αλλα το νιμου δεν μηδενιζει να τον στηριξω μια φορα κι εγωΣτηρίζουμε τον νηματοθετη ρε νισμου κ όχι τους αερόσακους τις μπακοδήμου... :S :S :S
:S :S :SΣτηρίζουμε τον νηματοθετη ρε νισμου κ όχι τους αερόσακους τις μπακοδήμου... :S :S :S
Μιλας ομορφα μαγκιορα παντελονατα....
βγαλε και την κροατια τυπε,χτυπημα κατω απο τη μεση να την αφησεις εκει :S :S :S
Μαλακες μισο...ωραιο παιχνιδιτυπε εγω δεν προσεξα την επολογη γιγαντας τρουμπ και ψηφισα γιγαντιαιους αεροσακους :S :S :S αλλα το νιμου δεν μηδενιζει να τον στηριξω μια φορα κι εγω
νομουδουλοι να ομιλουμε την μπαχαλικην τυπε :S :S :SΜουνοδουλοι μαν :S :S :S
Εισαι ντεφορμε νιμου...Ξεχάστηκα τυπε.. :S :S :S
εννοείται τυπεΕλπίζω να στηρίξες τυπε.. :S :S :S
:S :S :S
φταιει που αυτος ο καταπληκτικος τυπος,ειχε την θαυμασια ιδεα,να ανοιξει το εξαιρετικο αυτο νημα :S :S :SΕισαι ντεφορμε νιμου...
νομουδουλοι να ομιλουμε την μπαχαλικην τυπε :S :S :S
αργει να απαντησει γιατι του πα μολις πως να κανει σωστη τσακιση στο τζιν και τρεχει να το δοκιμασει :S :S :SΣυγνώμη αλλά δεν αποχωρώ... :S :S :S
Εισαι ντεφορμε νιμου...
Γκοοοολλλλ!!!Του σπασε το γονατο και μευα πηγε απο πανω του και του ελεγε πουστριλικια....
Ριαλ φουτμπολ τυποι
ωραιο αβαταρ τυπεΤον έριξα πάλι!
Δαγκωτό τρουμπακη λεμεεεε
Ω ρε κροατιααααα!!!
Μολις μηδενισα ρε πουτσα για υπηρχε νοθεια απο γνωστους μπαχαλους...
Αλλοιως λαοθαλασσα φηφιζε ομαδον τρουμπακη παιχταρα...