Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
παρων τυπενιαμου
ξεχασες το ρε, ρε νιμου :S :S :S
παρων τυπενιαμου
το φάε το τ9 τυπεπαρων τυπε
ξεχασες το ρε, ρε νιμου :S :S :S
εισαι γνωστης της τεχνολογιας τυπε και σερφαρεις με κινητο τηλεφωνοτο φάε το τ9 τυπε
σιγά μην είναι σε μπιτσομπαρα τυπε.Σε κανένα χωριό της ελλεηνίδας τους θα είναι και θα βόσκουν γίδια... :S :S :Sεισαι γνωστης της τεχνολογιας τυπε και σερφαρεις με κινητο τηλεφωνο
τα νιαμου το ριξαν στα κοκτειλ παρτι στα μπιτσομπαρα και μεις ξεμειναμε εδω :S :S :S
λες τυπε να τους σερνουν στα βουνα και στα λαγκαδια για βουκολικες καταστασεις :S :S :Sσιγά μην είναι σε μπιτσομπαρα τυπε.Σε κανένα χωριό της ελλεηνίδας τους θα είναι και θα βόσκουν γίδια... :S :S :S
μπα τυπε,να ηρεμήσουν θέλουν πιστεύω :S :S :Sλες τυπε να τους σερνουν στα βουνα και στα λαγκαδια για βουκολικες καταστασεις :S :S :S
30/8/2017Πίνω το καφεδάκι μου ατενίζοντας καταγάλανα νερά και το σφιχτό κωλαρακι της γκαρσονας και γελάω μαζί σας και με το γελοίο νήμα του ελεεινου αυγολέμονου...
Σημερινή είναι τύπε τον παίζει το σμαρτφον...30/8/2017
μολις γυρισα από επισκεψη στο εξοχικο του νηματοθετη...ειδυλλιακη τοποθεσια…..
μολις γυρισα από επισκεψη στο εξοχικο του νηματοθετη...ειδυλλιακη τοποθεσια…..
Πίνω το καφεδάκι μου ατενίζοντας καταγάλανα νερά και το σφιχτό κωλαρακι της γκαρσονας και γελάω μαζί σας και με το γελοίο νήμα του ελεεινου αυγολέμονου...
καλές διακοπές ρε νιμουΣημερινή είναι τύπε τον παίζει το σμαρτφον...
καλη ξεκουραση νιμουΠίνω το καφεδάκι μου ατενίζοντας καταγάλανα νερά και το σφιχτό κωλαρακι της γκαρσονας και γελάω μαζί σας και με το γελοίο νήμα του ελεεινου αυγολέμονου...
Σε πτυω καταμουτρα και σου ευχομαι να σε βρει η καταρα του Αρνιακου...Πίνω το καφεδάκι μου ατενίζοντας καταγάλανα νερά και το σφιχτό κωλαρακι της γκαρσονας και γελάω μαζί σας και με το γελοίο νήμα του ελεεινου αυγολέμονου...
Εσενα δεν σε πτυω απο σεβας μονο....μολις γυρισα από επισκεψη στο εξοχικο του νηματοθετη...ειδυλλιακη τοποθεσια…..
Φιδια στον γελοιο...η πιο μακρυνες διακοπες για μπανιο που εχει παει ειναι συνορα δραπετσωνα περαμα...30/8/2017
Φιδια στον γελοιο...η πιο μακρυνες διακοπες για μπανιο που εχει παει ειναι συνορα δραπετσωνα περαμα...