Νέα

To σύνδρομο του «γαμιά» άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δυό κουβέντες από εμένα....ο άντρας ο γαμιάς , ο έτσι,κ.λ.π. ας κλάσει μια μάντρα ριπαπα με την ψωνάρα του....
η γυναίκα που κοιτά το χρήμα,την χλιδή,και τίποτα άλλο ας κλάσει δύο μάντρες....
αφ΄ννω και τις δυο κατηγορίες στον σκοτεινό και βαθύ ύπνο τους....σιγά μην ασχοληθώ με δείγματα....ΤΕΛΟΣ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δυστηχώς το σύνδρομο των "γαμιάδων" και των "μουνάρων" υπάρχει παντού. Εχω γνωρήσει δεκάδες δήθεν σκληρούς μαμιάδες που δεν ανέχονται πολλά και με την πρώτη στραβή κλαψομουνιάζουν και γκρινιάζουν σαν τις λούγκρες. Το χειρότερο είναι οτι συνέχεια διατυμπανίζουν τις δήθεν ερωτικές περιπέτειες τους και το πώς στο τέλος βγήκαν αυτοί οι σωστοί και οι άλλοι λάθος. Είναι μαλάκες και μικροτσούτσουνοι...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ελειπα τοσο καιρο και εχασα ενα γαματο thread ρε πουστη!

Λοιπον, να πω και εγω την γνωμη μου σαν καλη σφηνοπουτσα  :2funny:

Τα πραγματα ειναι απλα ρε μαγκες και μαγκιτες.

ΠΟΛΥ απλα.

Εφοσον σας την σπαει ενα συγκεκριμενο group ατομων για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο, τοτε καντε αυτο που πρεπει να κανετε και σταματηστε να γκρινιαζετε σαν κλαμμενα μουνια. Ειτε ειστε γυναικες ειτε αντρες. Εαν δεν βρισκετε αντρα να σας γαμησει, τοτε μαλλον δεν ψαχνετε καλα, η παιζει να ειστε αρκουντως (sic) ξενερωτες ωστε ακομα και αν το δινετε χυμα, οι αντρες να ξενερωνουν και να μη σας γαμανε καλα. Εαν ειστε αντρες και συμβαινει το παραπλησιο περιστατικο, τοτε απομακρυνετε τις πιθανες φωλες απο τον περιγυρο σας, ακομα και αν αυτο σημαινει να κοψετε την καλημερα σε οποια τυχαια βρεθει μπροστα σας και ενδεχομενως ειναι καλη αλλα ( βαλε εδω εναν λογο που σε κανει να την βλεπεις για σκουπιδι )

Και αυτο παει για ολες τις κοινωνικες ομαδες. Και εγω βλεπω ατομα καθημερινα που θα ηθελα να τα επισκεφτω στην τελευταια τους οικια, αλλα δυστυχως δεν γινεται. Τους αποφευγω, τους κανω διαφανους, τους γραφω στα αρχιδια μου και η ζωη συνεχιζεται. ( για εμενα, ελπιζω για αυτους οχι για πολυ καθως ειπαμε ειναι σκουπιδια  :rockon: )

Οσο για τις γκομενες, και τα υποκειμενα που εντυπωσιαζονται και εντυπωσιαζουν με το καθε λογης αντικειμενο οπως αμαξι, σπιτια και αλλα τετοια, τοτε αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν ημουν στη θεση τους θα ειχα αυτοκτονησει! Οταν καταλαβουν το ποσο κενοι ειναι και το οτι δεν εχουν να προσφερουν στον εαυτο τους πρωτα απο ολα τοτε θα δουν πως σημασια δεν εχει να εχεις κατι, αλλα να ξερεις πως και που να το χρησιμοποιεις, με την προυποθεση οτι αυτο γινεται πρωτιστως για την παρτη σου και μετα για οτιδηποτε αλλο. Γιατι αν μοστραρουμε τα ρολογια, τα αμαξια και τα σπιτια για να πιανουμε γκομενες, τοτε η ζωη μας ολη ( μαζι με τα αμαξια τα σπιτια και τα ρολογια ) αξιζει οσο αξιζει μια τετοια γκομενα, που κοστολογειται περι τα 100 ευρω ανευ πρωκτικου, δηλαδη χοντρικα για να ειμαστε μεσα γυρω στα 160 με κωλο και μια δευτερη φορα. Καλυτερα να σπαταλησω 160 ευρω για δυο φορες + κωλο, παρα ολη μου τη ζωη και τα αμαξια και τα σπιτια ( που τα αμαξια δεν θα επρεπε να ειχαν καθισμα συνοδηγου αλλα τελος παντων ) που με καποιο τροπο απεκτησα, ετσι ωστε να εχω φαινομενικα τσαμπα μια πουτανα των 160 ευρω, και η οποια ενδεχεται να μην δινει καν και κωλο.  :rockon:

Επισκέπτης
ζωγραφιζεις φιλε μου....ζωγραφιζεις λεμε....απλα εχω μια αντιρρηση,οταν εχεις κατι στην ιδιοκτησια σου το οποιο κανει "μπαμ" ή ειναι "μουρατο",πρωτα για την παρτη σου παντα...συνηθως ο περιγυρος σου αποτελειται θελεις δεν θελεις απο ατομα που τραβηχτηκαν απο τα εφε κ οχι απο σενα κ μαλλον ειναι καλη ιδεα να εκμεταλλευεσαι τις καταστασεις...τουλαχιστον εγω αυτο κανω κ απλα προσπαθω να κρινω αυστηροτερα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οταν εχεις κατι στην ιδιοκτησια σου το οποιο κανει "μπαμ" ή ειναι "μουρατο",για την παρτη σου παντα...συνηθως ο περιγυρος σου αποτελειται θελεις δεν θελεις απο ατομα που τραβηχτηκαν απο τα εφε κ οχι απο σενα κ μαλλον ειναι καλη ιδεα να εκμεταλλευεσαι τις καταστασεις...τουλαχιστον εγω αυτο κανω κ απλα προσπαθω να κρινω αυστηροτερα.

Ξερω τι λες, προσωπικα δεν εχω νιωσει ποτε τοσο μεγαλο το "αισθημα" του να τραβιεται καποιος η καποια απο αυτα που εχω η/και επιδεικνυω, γιατι σπανια εχω κατι που ταυτοχρονα να ειναι για την παρτη μου και να ειναι και αμεσα προσβασιμο απο αλλους.

Γενικα δεν γουσταρω να εκμεταλλευομαι καταστασεις παντως, πιο πολυ ευχαριστηση θα παρω με το να βαλω μια καριολιτσα στη θεση της ( να τη στειλω να γυρισει με το λεωφορειο καθως το γαμημενο το αμαξι ειναι σπορ και δεν χωραει η βρωμα μεσα  :rockon: ) παρα με το να τη γαμησω απλα επειδη της γυαλισε το αμαξι μου. Εξαλλου, δικο μου ειναι, οχι δικο της  :rockon:

Welcome to the real world Neo  :grin:  :boobies:

Επισκέπτης
βασικα,ενας αντρας με ενα σπορ/μουρατο κλπ αυτοκινητο (κ οχι μονο τουτου),απο 100 γκομενες δεν μπορει να γαμησει ευκολα πανω απο 10-20...οι υπολοιπες κ περισσοτερες γκομενες θα πεσουν στο πουλι του κυριως απ'την ηγετικη θεση κ το υφος που εχει...ξερεις,λιγο το γκανγκστα στυλ αμα ειναι πιτσιρικας,αμα ειναι λιγο γαμαω κ δερνω γενικως,αν ειναι γκλαμουρατος με την κακη κ την καλη εννοια μαζι κλπ...φυσικα δεν ειναι ολες οι γκομενες ετσι...οπως δεν ειναι ολες οι γκομενες τσουλες κ πουτανες...αλλα αυτο αναλυεται!!!

Γνωμη μου ειναι πως σ'εναν κοσμο που 99 στους 100 εκμεταλλευονται ακομη κ την μανα τους ειναι μαλακια να μην εκμεταλλευεται κανεις τις καταστασεις.Φυσικα παντα με μετρο κ παντα με κριτηριο των ηθικων του αξιων αλλα μπορει να κανω λαθος ή να ειμαι εγω διαφορετικος που παντα ψαχνω ευκαιρια...;)

Συμφωνω πως εχει αλλη γλυκα η δυσκολη γκομενα κ οχι αυτη που εντυπωσιαζεται πολυ ευκολα ομως δεν ειναι πολλες οι δυσκολες...;)

Τελος,μερικες γκομενες οντως δεν αξιζει να καθονται στα σπορ καθισματα ενος supercar...εχω μια ερωτηση ομως,οταν καταλαβεις εκ των υστερων οτι δεν αξιζει τι κανεις ? η απαντηση την πατας με τ'αμαξι δεν παιζει...:) :) :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Για εμενα δεν υφισταται το διπτυχο αμαξι + γυναικα απλα δεν παιζει :)

Ειναι οπως τα μπουρδελα, κατι ιερο, ετσι και τα αμαξια. Δεν υπαρχει θεση για συνοδηγο εφοσον θες να κανεις το κομματι σου και γουσταρεις. Τοσο απλα. Ειτε αυτος ειναι αντρας-φιλος ειτε γκομενακι προς γαμησι.

Αν καταλαβεις εκ των υστερων οτι δεν αξιζει, τοτε εφοσον την εβαλες μεσα στο αμαξι πρεπει να κατσει να τη γαμησεις :cheesy:

Μετα δρομο! Οπως σε χρησιμοποιησε αυτη για να κανει το κοματι της, μπηξε και εσυ το κρεας σου μεσα της να δει για τι κομματι μιλαμε!

Οσο για αυτο για την εκμεταλλευση που λες, το να εκμεταλλευεσαι τις καταστασεις ειναι καλο για τη ζωη σου, αλλα οχι οταν ειναι ολη σου η ζωη ;)

Επισκέπτης
κατσε ρε αναλ γιατι δεν πιανω το συλλογισμο...αν εχεις μια φερραρι για παραδειγμα ή μια λαμποργκινι...κ την εχεις αγορασει για την παρτη κ καυλα σου...γιατι να μην πας κ το γκομενακι μια βολτα ή εστω το φιλο ? για εξηγησε,γιατι οπως το εγραψες δεν το καταλαβαινω...

οταν ολη η ζωη καποιου ειναι μια εκμεταλλευση προς τους αλλους τοτε μαλλον δεν μιλαμε για ανθρωπο...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ελειπα τοσο καιρο και εχασα ενα γαματο thread ρε πουστη!

Λοιπον, να πω και εγω την γνωμη μου σαν καλη σφηνοπουτσα  :2funny:

Τα πραγματα ειναι απλα ρε μαγκες και μαγκιτες.

ΠΟΛΥ απλα.

Εφοσον σας την σπαει ενα συγκεκριμενο group ατομων για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο, τοτε καντε αυτο που πρεπει να κανετε και σταματηστε να γκρινιαζετε σαν κλαμμενα μουνια. Ειτε ειστε γυναικες ειτε αντρες. Εαν δεν βρισκετε αντρα να σας γαμησει, τοτε μαλλον δεν ψαχνετε καλα, η παιζει να ειστε αρκουντως (sic) ξενερωτες ωστε ακομα και αν το δινετε χυμα, οι αντρες να ξενερωνουν και να μη σας γαμανε καλα. Εαν ειστε αντρες και συμβαινει το παραπλησιο περιστατικο, τοτε απομακρυνετε τις πιθανες φωλες απο τον περιγυρο σας, ακομα και αν αυτο σημαινει να κοψετε την καλημερα σε οποια τυχαια βρεθει μπροστα σας και ενδεχομενως ειναι καλη αλλα ( βαλε εδω εναν λογο που σε κανει να την βλεπεις για σκουπιδι )

Και αυτο παει για ολες τις κοινωνικες ομαδες. Και εγω βλεπω ατομα καθημερινα που θα ηθελα να τα επισκεφτω στην τελευταια τους οικια, αλλα δυστυχως δεν γινεται. Τους αποφευγω, τους κανω διαφανους, τους γραφω στα αρχιδια μου και η ζωη συνεχιζεται. ( για εμενα, ελπιζω για αυτους οχι για πολυ καθως ειπαμε ειναι σκουπιδια  :rockon: )

Οσο για τις γκομενες, και τα υποκειμενα που εντυπωσιαζονται και εντυπωσιαζουν με το καθε λογης αντικειμενο οπως αμαξι, σπιτια και αλλα τετοια, τοτε αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν ημουν στη θεση τους θα ειχα αυτοκτονησει! Οταν καταλαβουν το ποσο κενοι ειναι και το οτι δεν εχουν να προσφερουν στον εαυτο τους πρωτα απο ολα τοτε θα δουν πως σημασια δεν εχει να εχεις κατι, αλλα να ξερεις πως και που να το χρησιμοποιεις, με την προυποθεση οτι αυτο γινεται πρωτιστως για την παρτη σου και μετα για οτιδηποτε αλλο. Γιατι αν μοστραρουμε τα ρολογια, τα αμαξια και τα σπιτια για να πιανουμε γκομενες, τοτε η ζωη μας ολη ( μαζι με τα αμαξια τα σπιτια και τα ρολογια ) αξιζει οσο αξιζει μια τετοια γκομενα, που κοστολογειται περι τα 100 ευρω ανευ πρωκτικου, δηλαδη χοντρικα για να ειμαστε μεσα γυρω στα 160 με κωλο και μια δευτερη φορα. Καλυτερα να σπαταλησω 160 ευρω για δυο φορες + κωλο, παρα ολη μου τη ζωη και τα αμαξια και τα σπιτια ( που τα αμαξια δεν θα επρεπε να ειχαν καθισμα συνοδηγου αλλα τελος παντων ) που με καποιο τροπο απεκτησα, ετσι ωστε να εχω φαινομενικα τσαμπα μια πουτανα των 160 ευρω, και η οποια ενδεχεται να μην δινει καν και κωλο.  :rockon:
Σύμφωνα με αυτά που διάβασα μου ήρθε κάτι στο μυαλό..Ένα ωραίο ρητό... <<Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν φαίνεται από τα προσόντα του,αλλά από την χρήση των προσόντων του>>

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Έχω μια ερώτηση γιατί σβήστηκαν  σχόλια μου?

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
γαμιας αντρας και μαλακιες! Αυτά δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κομπλεξισμοι. Ενταξει δεν ειπα να ειμαστε και αγαθουληδες αλλα να μην γινομαστε και εντελως παρταλια. Η αληθεια ειναι οτι καθως ειμαστε μπουφοι σιγα σιγα ξυπναμε ακομα και μεσα απο τα γαμησια. Αλλα δεν χρειαζεται να ειναι και αυτοσκοπος.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Υπάρχει ένα ρητό που λέει το εξής:
"Ο άνθρωπός είναι κυριολεκτικά αυτό που πιστεύει ότι είναι".
Οταν κάποιος πιστέψει πραγματικά ότι είναι γαμιάς, ακόμα και αν πρακτικά δεν έχει γίνει, θα γίνει και σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα.
Αυτό η συλλογιστική ανάγεται και σε άλλους τομείς της ζωής μας(επαγγελματικά,σχεσεις,οικογενειακά,φιλίες).
Εδώ θάθελα να αφιερώσω και δύο γραμμές στο καμάκι που το γουστάρω πολύ τόσο να το κάνω όσο και να μου το κάνουν.
Πριν ξεκινήσω να κάνω καμάκι, έπεισα τον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος, δεν κολόνω πουθενά και ότι μου αξίζουν μόνο ωραία μουνια(σε ομορφιά και σε εξυπνάδα).Τότε που τα σκέφτηκα αυτό δεν ήμουν μεγάλο καμάκι, αλλά απο τότε και μετά όλα ερχόταν κατευχή.
Ξέρω ότι ακούγεται λίγο μεταφυσικό άλλα είναι γεγονός και θα ήθελα να το καταθέσω σε αυτό το thread.

Επισκέπτης
Υπάρχει ένα ρητό που λέει το εξής:
"Ο άνθρωπός είναι κυριολεκτικά αυτό που πιστεύει ότι είναι".
Οταν κάποιος πιστέψει πραγματικά ότι είναι γαμιάς, ακόμα και αν πρακτικά δεν έχει γίνει, θα γίνει και σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα.
Αυτό η συλλογιστική ανάγεται και σε άλλους τομείς της ζωής μας(επαγγελματικά,σχεσεις,οικογενειακά,φιλίες).
Εδώ θάθελα να αφιερώσω και δύο γραμμές στο καμάκι που το γουστάρω πολύ τόσο να το κάνω όσο και να μου το κάνουν.
Πριν ξεκινήσω να κάνω καμάκι, έπεισα τον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος, δεν κολόνω πουθενά και ότι μου αξίζουν μόνο ωραία μουνια(σε ομορφιά και σε εξυπνάδα).Τότε που τα σκέφτηκα αυτό δεν ήμουν μεγάλο καμάκι, αλλά απο τότε και μετά όλα ερχόταν κατευχή.
Ξέρω ότι ακούγεται λίγο μεταφυσικό άλλα είναι γεγονός και θα ήθελα να το καταθέσω σε αυτό το thread.

Ωραια φιλοσοφια και εν μερη ειναι σωστη.
"Εισαι αυτο που πιστευεις οτι εισαι".Αν νιωθεις μαλακας τοτε αυτοματως πεφτει η αυτοπεποιηθηση σου και γινεσαι σχεδον μαλακας αλλα μεγαλο ρολο παιζουν και οι διαφορες συγκυριες στην ζωη σου και οι συνθηκες που ζεις.Πχ στην Ελλαδα με τις Ελεινιδες οσο μαγκας και να αισθανεσαι και να εχεις αυτοπεποιθηση  αυτες θα σε σνομπαρουν με καποιο τροπο αν δουν οτι εισαι "καλο" παιδι.
Δεν μπορεις να τα αλλαζεις στην ζωη σου ολα οσο και να το θελεις πολλες φορες και δεν μιλαω μονο για γκομενες και καμακι αλλα και σε αλλους τομεις τις κοινωνικης ζωης.Πχ φιλοι.Αμα μπλεξεις με αρχιδια φιλους που οσο τους φερεσαι καλα και εισαι παντα ξηγημενος μαζι τους τοσο αυτοι σε κλανουν και σε γραφουν στα αρχιδια σου ε οτι και να κανεις δεν αλλαζει εκτος και αν γινεις και εσυ αρχιδι σαν και αυτους,
Δυστυχως ειναι γενικος κανονας τα ξηγημενα ατομα που ειναι ειλικρινεις στις σχεσεις τους και στους "φιλους" του να τρωνε μπουλο στο τελος.

vlepe,akou,swpa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω παρατηρήσει πολλούς άντρες οι οποίοι παινεύονται εξακολουθητικά στις παρέες για τα κατορθώματά τους στο σεξ. Άλλοι έχουν την αυταπάτη να θεωρούν (ανεξαρτήτως εμφανίσεως) ότι μπορούν να ¨ρίξουν" στο κρεβάτι όποια θέλουν και όποτε θέλουν ή ότι παίζουν τις γυναίκες στα δάχτυλα με την εμπειρία τους..
Παρόλα αυτά η αλήθεια απέχει απο αυτή την εγωιστική και ψωνισμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνδρες (που για εμένα προσωπικά) είναι για λύπηση.. είναι άσχετοι στα θεματα εξ και όλα τα παραπάνω είναι λόγια και μια ιδέα φανταστική που έχουν σχηματίσει για τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν μια κατασκευασμένη αυτοεκτίμηση.Στις προσωπικές τους σχέσεις όμως.. είναι απλά αποτυχημένοι, αδιάφοροι, προβληματικοί και το χειρότερο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν μπορεις να τα αλλαζεις στην ζωη σου ολα οσο και να το θελεις
Φίλε, καλή χρονιά καταρχάς και χρόνια πολλά!
Οσον αφορά γι'αυτό που γράφεις, μακάρι να μπορούσα να σε πείσω ότι δεν ισχύει αλλά είναι πολύ δύσκολο.Πρέπει να το βιώσεις για να το νιώσεις.
Σε ότι έχω πιστέψει ότι θα το πετύχω, σαν να το έχω πετύχει είδη , έχει γίνει!Σε μερικά πράγματα έμενα έκπληκτος μόλις έβλεπα να υλοποιείται κάτι που το είχα πιστέψει στο 100% πριν γίνει!
Φίλε υπάρχει μία μεταφυσική διάσταση στη μέση γι'αυτό οι πολλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι "αυτό που πιστεύεις ότι είσαι θα γίνεις".

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε, καλή χρονιά καταρχάς και χρόνια πολλά!
Οσον αφορά γι'αυτό που γράφεις, μακάρι να μπορούσα να σε πείσω ότι δεν ισχύει αλλά είναι πολύ δύσκολο.Πρέπει να το βιώσεις για να το νιώσεις.
Σε ότι έχω πιστέψει ότι θα το πετύχω, σαν να το έχω πετύχει είδη , έχει γίνει!Σε μερικά πράγματα έμενα έκπληκτος μόλις έβλεπα να υλοποιείται κάτι που το είχα πιστέψει στο 100% πριν γίνει!
Φίλε υπάρχει μία μεταφυσική διάσταση στη μέση γι'αυτό οι πολλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι "αυτό που πιστεύεις ότι είσαι θα γίνεις".

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να βοηθήσει σε αρκετά πράγματα αλλά πρέπει να συντρέχει ένας σημαντικός παράγοντας. Συγκεκριμένα, πρέπει η αποτυχία να μην έχει σοβαρές επιπτώσεις. Σε θέματα που η αποτυχία έχει σοβαρές επιπτώσεις, η αυτοπεποίθηση μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή.  Υπάρχουν ασχολίες – δραστηριότητες – επαγγέλματα που πρέπει να έχεις φοβερή αυτογνωσία για να αποφύγεις σοβαρά σφάλματα και η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να αποδειχτεί πολύ κακός σύμβουλος.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Την βγάζεις έξω από το αμάξι και της λες "πάρε ταξάκι... κι αν δεν έχεις λεφτά... πάρε 70 σεντς για λεωφορείο ή μετρό" :cheesy:

Εγώ θα της έλεγα να μπει στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο.
Ούτος η άλλος ελενκτες δεν μπαίνουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom