Ελειπα τοσο καιρο και εχασα ενα γαματο thread ρε πουστη!
Λοιπον, να πω και εγω την γνωμη μου σαν καλη σφηνοπουτσα
Τα πραγματα ειναι απλα ρε μαγκες και μαγκιτες.
ΠΟΛΥ απλα.
Εφοσον σας την σπαει ενα συγκεκριμενο group ατομων για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο, τοτε καντε αυτο που πρεπει να κανετε και σταματηστε να γκρινιαζετε σαν κλαμμενα μουνια. Ειτε ειστε γυναικες ειτε αντρες. Εαν δεν βρισκετε αντρα να σας γαμησει, τοτε μαλλον δεν ψαχνετε καλα, η παιζει να ειστε αρκουντως (sic) ξενερωτες ωστε ακομα και αν το δινετε χυμα, οι αντρες να ξενερωνουν και να μη σας γαμανε καλα. Εαν ειστε αντρες και συμβαινει το παραπλησιο περιστατικο, τοτε απομακρυνετε τις πιθανες φωλες απο τον περιγυρο σας, ακομα και αν αυτο σημαινει να κοψετε την καλημερα σε οποια τυχαια βρεθει μπροστα σας και ενδεχομενως ειναι καλη αλλα ( βαλε εδω εναν λογο που σε κανει να την βλεπεις για σκουπιδι )
Και αυτο παει για ολες τις κοινωνικες ομαδες. Και εγω βλεπω ατομα καθημερινα που θα ηθελα να τα επισκεφτω στην τελευταια τους οικια, αλλα δυστυχως δεν γινεται. Τους αποφευγω, τους κανω διαφανους, τους γραφω στα αρχιδια μου και η ζωη συνεχιζεται. ( για εμενα, ελπιζω για αυτους οχι για πολυ καθως ειπαμε ειναι σκουπιδια
)
Οσο για τις γκομενες, και τα υποκειμενα που εντυπωσιαζονται και εντυπωσιαζουν με το καθε λογης αντικειμενο οπως αμαξι, σπιτια και αλλα τετοια, τοτε αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν ημουν στη θεση τους θα ειχα αυτοκτονησει! Οταν καταλαβουν το ποσο κενοι ειναι και το οτι δεν εχουν να προσφερουν στον εαυτο τους πρωτα απο ολα τοτε θα δουν πως σημασια δεν εχει να εχεις κατι, αλλα να ξερεις πως και που να το χρησιμοποιεις, με την προυποθεση οτι αυτο γινεται πρωτιστως για την παρτη σου και μετα για οτιδηποτε αλλο. Γιατι αν μοστραρουμε τα ρολογια, τα αμαξια και τα σπιτια για να πιανουμε γκομενες, τοτε η ζωη μας ολη ( μαζι με τα αμαξια τα σπιτια και τα ρολογια ) αξιζει οσο αξιζει μια τετοια γκομενα, που κοστολογειται περι τα 100 ευρω ανευ πρωκτικου, δηλαδη χοντρικα για να ειμαστε μεσα γυρω στα 160 με κωλο και μια δευτερη φορα. Καλυτερα να σπαταλησω 160 ευρω για δυο φορες + κωλο, παρα ολη μου τη ζωη και τα αμαξια και τα σπιτια ( που τα αμαξια δεν θα επρεπε να ειχαν καθισμα συνοδηγου αλλα τελος παντων ) που με καποιο τροπο απεκτησα, ετσι ωστε να εχω φαινομενικα τσαμπα μια πουτανα των 160 ευρω, και η οποια ενδεχεται να μην δινει καν και κωλο.