Ναι υπάρχουν και εξαιρεσεις ενοειται αλλα ποσες ειναι?Ελάχιστες.Σαν φοιτητης το βλεπω αυτο αν θελεις δηλαδη να κανεις κατι με αξιολογη κοπελα και οχι βεβαια την τελευταια σαυρα /σαβουρα που εχει απομεινει και δεν εχεις τα απαραιτητα "standar" που εχυμε πει και πιο πανω τοτε απλα δεν κανεις τπτ.
Εδω γκομενα γνωστου που συζηταγαμε μας ελεγε για το πρωην της ποσο μαλακας ηταν που οταν την κοιταξαν μια φορα μια παρεα αγοριων δεν πηγε να τους την πει και ενιωσε ηλιθια λεει με ενα τετιο μαμαλουκο.
Καλο να κοιταει μια γυναικα εκτος απο τα χρηματα ,μοστρα κτλ και τα άλλα του καθενα ομως χωρις να θελω να παρεξηγηθω μηπως το καλο παιδι "μαλάκα" το θέλετε(δεν μιλαω για εσενα αλλα για την πλειοψηφια των γυναικων) για να φυλαει τα παιδια οταν γαμιεστε με τον γκόμενο?
Γιατι εγω ξερω οτι αμα δειξεις τον καλο σου εαυτο στις πιο πολλες γυναικες η θα σε απορριψουν (99% δηλαδη απορριψη ειδικα στην φοιτικη ηλικια περιπου) η θα σε εχουν σε περιπτωση που θελουν να κτισουν σπιτι και θελουν να εχουν ενα πιστο κατοικιδιο οσο αυτες θα ξεσαλωνουν με καποιον αλλο.
Αυτα τα λεω κυριως απο προσωπικες εμπειριες που εχω δει με γνωστους-φιλους αλλα κ με τον εαυτο μου μερικες φορες.Αμα δειξεις ποσο καλο παιδι εισαι ( [size=13pt]
δεν εχεις αμάξι,δεν εισαι ο γαμιας της παρεας και ο νταης που δεν σηκωνει να του λενε πολλα πολλα αλλα αρεσκεται μονο να δινει αυτος show στην παρέα[/size] ) τοτε τρως πουλο