Νέα

To σύνδρομο του «γαμιά» άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Πρώτα γαμάμε το μυαλό,
και μετά το σώμα.
Η αρχή του κάθε γαμιά.
Χρειάζεται τέχνη και χρόνια εμπειρίας για να μάθει κάποιος να γαμάει το μυαλό.(Η εμπειρία έρχεται μέσα από πολλά καμάκια(κυρίως αποτυχημένα)).
Αν γαμήσεις το μυαλό, Ferrari,κότερα και βίλες Πάνε βόλτα.

+ 1000000000000000
σωστος

Επισκέπτης
+ 1000000000000000
σωστος

Μπορει να εχει δικιο σε αυτο αλλα αυτος που εχει την Ferrari και γενικα μια μεγαλη εστω περιουσια δεν ιδρωνει και πολυ το αυτι του στο να βρει γαμηστερη γυναικα η γενικα να εχει μια πορνη ολο το 24ωρο οποτε του καβλωσει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε παιδια ποιος και ποια δεν γουσταρει την μοστρα εδω μεσα μην τρελαθουμε....!!!απλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και αυτο ισχυει και για τους αντρες και για τις γυναικες...!!καπιοι τα εχουνε ανεβασει τα στανταρ δεν ανεβηκαν ουτε μονο απο μας τους αντρες ουτε μονο απο τις γυναικες....!!
οταν εχω την ευκαιρια να κανω μοστρα και μπορω θα το κανω και με το παραπανω οταν οχι τουμπεκα......!!!
και χαθηκαν οι αντρες και χαθηκαν οι γκομενες παπαρια...!!λες και χαθηκε ο κοσμος...!!εχεις μαγκα μου φραγκα και αμαξι??και θες να την εντυποσιασεις? καντα μοστρα...!!!
θες να την κανεις να σε αγαπξσει? βρες τα κουμπια της και μην μοστραρεις τα φραγκα!!!να σ εχει για εναν απλο...!και θα δες στην πορια αν αξιζει...!!
δεν ξερω παντως εμενα μου πηρε πολυ καιρο να βρω αυτο που ψαχνω...!!μια κοπελα και απλη και πολυ ομορφη και σωματαρα και ματαρες γαλαζοπρασινες και ξανθια και να μαγαπαει και να την εχω να μου κλαιει και  να μου λεει δεν θελω να σε χασω...!!τεριαζουμε απιστευτα και την αγαπαω και γω και δεν ειμαι της αποψης μονο μπουρδελακια και cg κλπ κλπ..!!τα βαριεσαι...!α και κατι αλλο...!!πολλοι θα αντιδρασουνε με αυτο που ειπα οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ασχολούμαι με όλο τον κόσμο που υπάρχει γύρω μου και συχνά μου δημιουργούνται απορίες και προβληματισμοί, για αυτό και άνοιξα το θρέντ. Δεν ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου δυστυχώς ή ευτυχώς διότι θεωρώ ότι από παντού και από όλους μπορώ να μάθω κάτι περισσότερο - διότι μου αρέσουν οι διαφορετικές απόψεις (με κάνουν και σκέφτομαι) και γιατί πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα μάθω απο τόσους άντρες που είναι μαζεμένοι εδώ.
Επίσης ενδιαφέρομαι για την κοινωνική άποψη του θέματος μιας και πρόσφατα έτυχε και μερικοί εκπρόσωποι του είδους που αναφέρω βρεθηκαν μπροστά μου και επειδή ήταν μαζεμένοι σκέφτηκα ..μπας και είναι καμία μόδα;
καλο αυτο που κανεις αλλα να εχει και καποια ορια...!!πολυ σωστο το σκεπτικο σου που εθεσες ενα τετοιο θεμα σ ενα αντρικο σαιτ...!!αλλα πρεπει να ξερεις οτι τον κοσμο πολεες φορες δεν θα τον αλλαξεις εσυ η ιδια..!!
ποσες φορες καθομουνα και συζητουσα με γνωστους και λεγανε μαλακιες και χαλιομουνα (καποτε) μεχρι που το πιασα το νοημα και λεω για κατσε ρε εγω θα τους αλλαξω τα μυαλα...??
και οσο για την απορια σου λογικο ειναι οταν ενας αντρας ειναι πετυχημενος (|για τα δικα του παντοτε μετρα) και εχει και λεφτα και ξερει οτι μετραει και οσες φορες εχει πει  να ριξει γκομενα το καταφερνει λογικο ειναι σε καποια φαση να το παιξει και γαμαω και δερνω....!
τα γουστα ειναι πολυ υποκειμενικα..!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ενταξει τοτε εγω ειμαι εξαιρεση στον κανονα ;)
Αλλα με το να ειναι μαζι σου καποια για τα "χαρισματα" σου οπως ειπες
δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο... :-

Πάντως, nefelaki, τώρα που έμαθες ότι ο mclein μοστράρει Φερραρικό, είμαι σίγουρος ότι του έστειλες (ή θα του στείλεις) pm :tooth:

Επισκέπτης
δεν μου εστειλε pm  :P...εδω δεν μπορουσε να συννενοηθει μαζι μου στο site...φαντασου εξω...;)

Επισκέπτης
οσο για τα παληκαρια που γαμανε πρωτα το μυαλο...μαλλον πρεπει να ειστε στην κατηγορια αυτων που διαβαζουν περιοδικα για να βρουν εξυπνες ατακες ή απ'αυτους που εχουν μεινει ακομη με την 1η ερωμενη τους

Επισκέπτης
οσο για τα παληκαρια που γαμανε πρωτα το μυαλο...μαλλον πρεπει να ειστε στην κατηγορια αυτων που διαβαζουν περιοδικα για να βρουν εξυπνες ατακες ή απ'αυτους που εχουν μεινει ακομη με την 1η ερωμενη τους

Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε mclein και αυτό θα το καταλάβεις μεγαλώνονας γιατί όπως είπες και μόνος σου είσαι 19 χρονών. Πιστεψέ με όταν δεν έχεις λεφτά και έχεις μυαλό πρέπει να το χρησιμοποιείσεις για να επιβιώσεις και αυτός που σκέφτεται πολυ και ξέρει να γαμάει το μυαλό της γυναίκας είναι αυτός που έχει γίνει έμμονη ιδέα στο μυαλό των πλούσιων παιδιών. Ειναι η αμφιβολία μεσα στο μυαλό που σε κάνει να αναρωτιέσαι με ποιον γυρνάει η δικία σου όταν δεν είστε μαζί και εσένα σε χρησιμοποιεί για μόστρα, αλλά το γαμήσι το ευχαριστιέται από την αμφιβολία που σου προανέφερα. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα (και εγώ έχω αρκετά μουράτο  αυτοκινητο και χωρίς πολλά πολλά τα γκομενάκια προσκυνάνε) αλλά θέλω να εξηγήσω την κατάστααση και από τις 2 οπτικές γωνίες  ;)

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο το sex με μια γυναίκα, όταν πρώτα την έχεις γαμήσει εγκεφαλικά.
Δεν συγκρίνεται με τίποτα........
Το πάθος, το συναίσθημα, ο οργασμός, είναι συναισθήματα που πολλαπλασιάζονται όταν έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία.
Βέβαια συμφωνώ ότι οι περισσότερες γουστάρουν ατελείωτα την χλιδή και την μόστρα σε όλα τα επίπεδα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Απαντώ στη συντρόφισσα erinal που άνοιξε το thread.

Το θέμα έχει ως εξής: Αυτός που αυτοδιαφημίζεται ως γαμιάς είναι ΜΑΛΑΚΑΣ.

Τώρα πρέπει να πάρουμε δυο περιπτώσεις για να καθορίσουμε το μέγεθος της ΜΑΛΑΚΙΑΣ που τον δέρνει.

1) Αν λέει ψέμματα, είναι πολλά κιλά μαλάκας. :jerking: :jerking:
2) Αν λέει αλήθεια, είναι λίγα κιλά μαλάκας. :jerking:

Ωστόσο, υπάρχουν και γκόμενες σαπάκια που εντυπωσιάζονται από κάτι γκασμάδες σαν αυτούς.

Ε αυτές χάρισμά τους... :uglystupid:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πολύ τονωτικό να πιστεύεις ότι την γκόμενα που έχεις δεν τη χάνεις, επειδή είσαι είτε γαμιάς είτε φραγκάτος.
Και στις δυο περιπτώσεις, η γκόμενα κοιτάζει στην άλλη ομάδα. Ρε δεν πα να σαι και γλυπτός και καβλιάρης και τεχνίτης. Δεδομένος είσαι, θα καλοκοιτάξει το ακριβό αυτοκίνητο και τον οδηγό του. Αργά ή γρήγορα.
Σε αντιπαραβολή, δεν πα να 'χεις Ferrari, σκάφη, σπίτια, ταξίδια. Δεδομένος είσαι. Θα καλοκοιτάζει από τον ημίγυμνο οικοδόμο μέχρι το παλικάρι που σε βοηθάει με τις βαλίτσες στο ξενοδοχείο. Αργά ή γρήγορα.

Και στην τελική τελική, καλά κάνει. Κι εμείς θέλουμε το διαφορετικό, είτε σε σωματότυπο είτε σε συμπεριφορά. Το ζήτημα είναι να έχεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, αλλά ΠΟΤΕ να μην υποτιμήσεις ή να αφορίσεις κάποιον άλλον.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
azaas +13 Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ναμην υποτιμάμε τις γυναίκες,οσο σαπακια κ αν ειναι αυτες..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το βίντεο μου φαίνεται στημένο,δηλαδή καλός ο μλκας αλλά και αυτοί που τραβούσαν τι έκαναν τις κότες και άφησαν να εξελιχθεί το σκηνικό?
Σιγουρα ειναι ψευτικο. Αν ηταν αληθινο , αυτοι που τραβανε βιντεο θα ειχαν ορμησει να υπερασπιστουν τη γυναικα . ο ελληνας ειναι γνωστος 'τζεντλεμαν'  :jerking: . Αμεσως να υπερασπιστει τη γυναικα. το μουνι καραβια σερνει.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πρώτα γαμάμε το μυαλό,
και μετά το σώμα.
Η αρχή του κάθε γαμιά.
Χρειάζεται τέχνη και χρόνια εμπειρίας για να μάθει κάποιος να γαμάει το μυαλό.(Η εμπειρία έρχεται μέσα από πολλά καμάκια(κυρίως αποτυχημένα)).
Αν γαμήσεις το μυαλό, Ferrari,κότερα και βίλες Πάνε βόλτα.
Γιατι εγω αραγε ,και αρκετοι αλλοι, εχουμε γαμησει ολα τα μυαλα των κοριτσιων αλλα στο σωμα εχουμε δυσκολια ;   :think:  :tooth:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ναι υπάρχουν και εξαιρεσεις ενοειται αλλα ποσες ειναι?Ελάχιστες.Σαν φοιτητης το βλεπω αυτο αν θελεις δηλαδη να κανεις κατι με αξιολογη κοπελα και οχι βεβαια την τελευταια σαυρα /σαβουρα που εχει απομεινει και δεν εχεις τα απαραιτητα "standar" που εχυμε πει και πιο πανω τοτε απλα δεν κανεις τπτ.:)
Εδω γκομενα γνωστου που συζηταγαμε μας ελεγε για το πρωην της ποσο μαλακας ηταν που οταν την κοιταξαν μια φορα μια παρεα αγοριων δεν πηγε να τους την πει και ενιωσε ηλιθια λεει με ενα τετιο μαμαλουκο.

Καλο να κοιταει μια γυναικα εκτος απο τα χρηματα ,μοστρα κτλ και τα άλλα του καθενα ομως χωρις να θελω να παρεξηγηθω μηπως το καλο παιδι "μαλάκα" το θέλετε(δεν μιλαω για εσενα αλλα για την πλειοψηφια των γυναικων)  για να φυλαει τα παιδια οταν γαμιεστε με τον γκόμενο?:)
Γιατι εγω ξερω οτι αμα δειξεις τον καλο σου εαυτο στις πιο πολλες γυναικες η θα σε απορριψουν (99% δηλαδη απορριψη ειδικα στην φοιτικη ηλικια περιπου) η θα σε εχουν σε περιπτωση που θελουν να κτισουν σπιτι και θελουν να εχουν ενα πιστο κατοικιδιο οσο αυτες θα ξεσαλωνουν με καποιον αλλο.
Αυτα τα λεω κυριως απο προσωπικες εμπειριες που εχω δει με γνωστους-φιλους αλλα κ με τον εαυτο μου μερικες φορες.Αμα δειξεις ποσο καλο παιδι εισαι ( [size=13pt]δεν εχεις αμάξι,δεν εισαι ο γαμιας της παρεας και ο νταης που δεν σηκωνει να του λενε πολλα πολλα αλλα αρεσκεται μονο να δινει αυτος show στην παρέα[/size] ) τοτε τρως πουλο:)
Συμφωνω κοστι. Και θελω να ρωτησω τις γυναικες για το κειμενο που εχω τονισει στην παραθεση
Αυτο το ειδος αντρα πως γινεται να εχει επιτυχια ; Δεν σας προκαλει εμετο;  [youtube=425,350][video]http://img69.imageshack.us/img69/2858/slia1ws0.gif[/youtube[/video]]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σκοπος δεν ειναι να το παιζεις γαμιας....!!!
αλλα να εισαι.......!!!!!!!!!
και κατι ακομη σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει....!!οποιος καθεται γλυκια μου erinal και το παιζει γαμησε τα...!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Συμφωνω κοστι. Και θελω να ρωτησω τις γυναικες για το κειμενο που εχω τονισει στην παραθεση
Αυτο το ειδος αντρα πως γινεται να εχει επιτυχια ; Δεν σας προκαλει εμετο; 
slia1ws0.gif

εχει σημασια αμα τον βρισκουμε απωθητικο εμεις οι 4-5 τον τυπου νταη τον γμω κ δερνω τον τρελλα δηθεν που επιδικνυει το αμαξι γιατι δεν εχει τπτ αλλο περαν αυτου? :P 2 τινα μπορει να συμβαινουν σε τετοιους τυπους... ή 
το ψεμα παει συννεφο εκ μερους τους *βλ τιτλο τοπικ* ή πολλες γυναικες εχουν κάλο στον εγκεφαλο
διαλεξε κ παρε χαχα

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
σκοπος δεν ειναι να το παιζεις γαμιας....!!!
αλλα να εισαι.......!!!!!!!!!
και κατι ακομη σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει....!!οποιος καθεται γλυκια μου erinal και το παιζει γαμησε τα...!!

Ετσι ειναι...
Οπως λεει και μια παροιμια "οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι" ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom