Νέα

To σύνδρομο του «γαμιά» άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
laplace θα σε απογοητεύσω αλλά υπάρχει.

Ο μέσος Έλληνας, ειδικά ο Έλληνας με το φουσκωτό πορτοφόλι, που νομίζει ότι η αντίστοιχη Ελληνίδα του λέει αλήθεια όταν του πουλάει - κυριολεκτικά, όπως και σε κάθε εμπορική συναλλαγή - ρομαντικές παπαριές.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι το όνειρο της μέσης Ελληνίδας είναι ο άνδρας-σπόνσορας. Ειδικά αυτός που πληρώνει και τα κερατιάτικά του.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
βαζω στοιχημα οτι το 99% των γυναικων ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ,σαν το σαπακι του βίντεο κ εχει κολλήσει με τον εκάστοτε σαπιοκοιλιά..

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Το βίντεο μου φαίνεται στημένο,δηλαδή καλός ο μλκας αλλά και αυτοί που τραβούσαν τι έκαναν τις κότες και άφησαν να εξελιχθεί το σκηνικό? Τέσπα το θέμα είναι ότι δεν μιλάμε μάλλον για τέτοιους τύπους. Το να παινευτείς σε μία παρέα με γυναίκες ότι την έχεις 25πόντους δεν θα συγκινήσει καμία γιατί όταν οι γυναίκες λένε ότι το μέγεθος μετράει εννοούν αυτό του πορτοφολιού και τίποτε παραπάνω!
Συμφωνω οτι πρεπει να ειναι στημενο.  :think:
Συνηθως γυναικες σε τετοιες καταστασεις αρχιζουν να ουρλιαζουν  :helpplea: ή να φωναζουν  :helpplea: ή ακομη χρησιμοποιουν το μεγαλο οπλο τους το κλαμα  :headbang: (παντε ειναι ετοιμες γι' αυτο).
Η συγκεκριμενη απλος καθεται και στο τελος φευγει.......

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω οτι πρεπει να ειναι στημενο.  :think:
Συνηθως γυναικες σε τετοιες καταστασεις αρχιζουν να ουρλιαζουν  :helpplea: ή να φωναζουν  :helpplea: ή ακομη χρησιμοποιουν το μεγαλο οπλο τους το κλαμα  :headbang: (παντε ειναι ετοιμες γι' αυτο).
Η συγκεκριμενη απλος καθεται και στο τελος φευγει.......

Yπαρχει ομως και η αλλη η εκδοχη
καθονται τα ανεχονται και δεν βγαζουνε και μιλια!
Μη σου πω λενε και ευχαριστω στο τελος στο καθε καραγκιοζακο που τα κανει αυτα >:( 

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ότι και να πούμε το ζευγάρι είναι τραγικό....Άμα δεν γουστάρεις φύγε και φέρσου πολιτισμένα και όχι σα νταής καραγκιόζης. Όσο για τους πηδικουλες στην αρχή όπου ακους για πολλά βάστα λίγα και πίστευε ακόμα λιγότερα. Μα καλά μόνο ηλίθιες γκόμενες(ή πραγματικά απελπισμένες) θα ασχολούντουσαν με τέτοια άτομα. Όσοι γαμάνε σ'αυτή τη χώρα το κρύβουν και είναι διακριτικοί,δηλαδή ΚΥΡΙΟΙ και δεν το διαφημίζουν. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Γαμήσι και ξύλο; χεχεχε

Αντε να σε γα..ε και να σου δινουνε καμια ταυτοχρονα...αυτο παει και ερχεται.. :bounce-glasses:
Αλλα να τις τρως και να μην εχει και κοκο αυτο παραπαει :rolleyes:
Μαζοχες γυναικες....τς τς τς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έχω παρατηρήσει πολλούς άντρες οι οποίοι παινεύονται εξακολουθητικά στις παρέες για τα κατορθώματά τους στο σεξ. Άλλοι έχουν την αυταπάτη να θεωρούν (ανεξαρτήτως εμφανίσεως) ότι μπορούν να ¨ρίξουν" στο κρεβάτι όποια θέλουν και όποτε θέλουν ή ότι παίζουν τις γυναίκες στα δάχτυλα με την εμπειρία τους..
Παρόλα αυτά η αλήθεια απέχει απο αυτή την εγωιστική και ψωνισμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνδρες (που για εμένα προσωπικά) είναι για λύπηση.. είναι άσχετοι στα θεματα σεξ και όλα τα παραπάνω είναι λόγια και μια ιδέα φανταστική που έχουν σχηματίσει για τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν μια κατασκευασμένη αυτοεκτίμηση.Στις προσωπικές τους σχέσεις όμως.. είναι απλά αποτυχημένοι, αδιάφοροι, προβληματικοί και το χειρότερο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Υποθέτω ότι είσαι σχετικά μικρή σε ηλικία και έχεις τέτοιες απόψεις... Επιτέλους καμία δεν μπορεί να καταλάβει ότι εμάς τους άντρες μας αρέσει να μιλάμε για τον πούτσο μας σε μια αντροπαρέα... και επιπλέον υπάρχουν άντρες πουτ γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του φλερτ και πραγματικά μπορουν να κάνουν ότι θέλουν μια γυναίκα... Θα σε παραπέμψω στην ταινία του Τομ Κρουζ το magnolia, μια ταινία που περιγράφει τη ζωή ενός άντρα ο οποίος διδάσκει την τέχνη του φλερτ και μπορεί να γαμήσει όποια γυναίκα θέλει.... Επίσης αν ψαχτείς λίγο θα δεις οτι παγκόσμια υπάρχει το φαινόμενο pickup artit  ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
+10 στο Νεφελάκι..Ετσι κανουν οι σαπιες..

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Με προλαβες χαοτικος συμφωνω 100% αλλα δυστυχως σε αυτη τη χωρα εισαι οτι δηλωσεις

εριναλ αφου σε απασχολει τοσο πολυ δεν εχεις παρα να δοκιμασεις αυτη την παρεα των ''γαμιαδων''και να βγαλεις τα συμπερασματα σου στο τελος

φιλε φλεσ τα καλα παιδια ειναι ξενερωτα και ασχολουνται με σοβαρα πραγματα..ποια καρια νομιζεις θα ασχοληθει μαζι τους?και για ολα αυτα φταιει το γαμημενο λαιφσταιλ το οποιο προωθειται απο τα ''σοβαρα'' μμε

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω ότι οι γκόμενες θέλουν πίτσι πίτσι,παραμύθι και χρήμα. Άμα λές την αληθεια και είσαι ο εαυτός σου και όχι κανάς μουλωχτός και διπροσωπος τρως πόρτα. Μόνο η μόστρα σε πάει μπροστά και η βιτρίνα...δυστυχώς!

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φιλε φλεσ το στιλακι ''ειμαι αλανι'' περναει στα γκομενακια γιατι οι καριες θελουν να εχουν διπλα τους τον αντρα οποιος θα σαρωνει τα παντα στο διαβα του και για αλλους λογους που εχουν ειπωθει εδω..αλλα παιζει ρολο και το γεγονος πως βλεποντας γυρω τους διασημους αντρες να κανουν ''αλανιαρικη'' ζωη τουσ βαζει στο τρυπακι αυτο ωστε ψαχνοντας να τον βρουν..αναζητουν με αλλα λογια την ''περιπετεια'' αυτη...πραγμα που τα καλα παιδια δεν διαθετουν αυτη τη δυναμικη τα οποια προτιμουν την τετριμενη και την ηρεμη ζωη

παντως αν θεσ να το ψαξεισ παρε την φιλη σου η την γκομενα σου και δειτε μια ταινεια που να παιζουν ''σκληρα''αντρακια μεσα και θα δεις ανετα πωσ τσιριζουν βλεποντας τα προτυπα αυτα

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω ότι οι γκόμενες θέλουν πίτσι πίτσι,παραμύθι και χρήμα. Άμα λές την αληθεια και είσαι ο εαυτός σου και όχι κανάς μουλωχτός και διπροσωπος τρως πόρτα. Μόνο η μόστρα σε πάει μπροστά και η βιτρίνα...δυστυχώς!

Αν και γυναικα θα συμφωνησω εν μερη... :-

Επισκέπτης

Για αυτο το ακριβως λογο δεν εχω κανει τπτ με γκομενα παρα μονο σε μπουρδέλο...

Επισκέπτης
Έχω παρατηρήσει πολλούς άντρες οι οποίοι παινεύονται εξακολουθητικά στις παρέες για τα κατορθώματά τους στο σεξ. Άλλοι έχουν την αυταπάτη να θεωρούν (ανεξαρτήτως εμφανίσεως) ότι μπορούν να ¨ρίξουν" στο κρεβάτι όποια θέλουν και όποτε θέλουν ή ότι παίζουν τις γυναίκες στα δάχτυλα με την εμπειρία τους..
Παρόλα αυτά η αλήθεια απέχει απο αυτή την εγωιστική και ψωνισμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνδρες (που για εμένα προσωπικά) είναι για λύπηση.. είναι άσχετοι στα θεματα σεξ και όλα τα παραπάνω είναι λόγια και μια ιδέα φανταστική που έχουν σχηματίσει για τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν μια κατασκευασμένη αυτοεκτίμηση.Στις προσωπικές τους σχέσεις όμως.. είναι απλά αποτυχημένοι, αδιάφοροι, προβληματικοί και το χειρότερο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Tα συμπεράσματα αυτά τα έβγαλες ΕΣΥ που δεν έχεις (ή έχεις ελαχιστότατες) εμπειρίες με άντρες? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Nα 'σαι καλά, μου έφτιαξες το κέφι απόψε!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom