Νέα

To σύνδρομο του «γαμιά» άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Για αυτο το ακριβως λογο δεν εχω κανει τπτ με γκομενα παρα μονο σε μπουρδέλο...

Καλα ακυρο αυτο που λες...
Υπαρχουν και σωστες κοπελες που δεν κοιτανε μονο το χρημα και την μοστρα...
Συμφωνω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ετσι σκεφτεται αλλα δεν ειναι και ολα τα δαχτυλα
ιδια my dear ;)

Επισκέπτης
ναι,τα κοριτσια της κνε και λοιπων πολιτικων παραταξεων αδιαφορουν για τη μοστρα!Τη δικη τους ΚΑΙ των αλλων!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ναι,τα κοριτσια της κνε και λοιπων πολιτικων παραταξεων αδιαφορουν για τη μοστρα!Τη δικη τους ΚΑΙ των αλλων!

Ελα ρε γιατι ολοι ειστε τοσο εναντιων των γυναικων?
Μην ξεχνατε οτι για να υπαρχουν γυναικες που αναζητουν ολα αυτα
υπαρχουν και αντρες που τα παρεχουν... ;)
Αρα φταινε και οι αντρες σε αυτο :sunglasses:

Επισκέπτης
Εγω δεν εχω προβλημα με τις γκομενιτσες που γουσταρουν μοστρα,αλλωστε την παρεχω κ με το παραπανω.Με νευριαζει το γεγονος οτι προσπαθουν να κρυφτουν,λες κ ειμαστε μαλακες.

Επισκέπτης
προσθεσε το οτι περισσοτερες δεν εχουν να μοστραρουν τπτ και ζητουν παραλογα πραγματα.
γιατι εγω μοστραρω τη φερραρι στον περιγυρο της,εκεινη θα μοστραρει τους 2 κωλους της στα μπαγκετ της φερραρι ?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ενταξει...
Εσυ μπορεις να κρυφτεις πισω απο το δαχτυλο σου???
Σου βγαζω παντως το καπελο που παραδεχεσαι οτι παρεχεις αυτα που ζητουν ;) ;)
Μα αυτες που δεν εχουν τιποτα να μοστραρουν ζητουν τον ουρανο με τ'αστρα...δεν το ξερεις αυτο???

Επισκέπτης
"Μα αυτες που δεν εχουν τιποτα να μοστραρουν ζητουν τον ουρανο με τ'αστρα...δεν το ξερεις αυτο???"
Τις αποφευγω επιμελως...παντα προσπαθουσα να βρισκω τελειες εξωτερικα για αρχη κ μετα παμε παρακατω...

Επισκέπτης
Και ναι,αν βρεθει εστω κ μια γκομενα που να με πεισει ν'αλλαξω τη ζωη μου για παρτη της προς το φτωχοτερο κ μη γκλαμουρατο τοτε θα το κανω.Δεν προκειται ομως,στοιχηματιζω.Ολες γουσταρουν...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ε καλα τωρα δουλευομαστε μου φαινεται.... :idiot:
Ποιος σου ζητησε να αλλαξεις τον τροπο ζωης σου και ποια νομιζεις οτι θα κανει κατι τετοιο?
Εγω ειπα οτι ΔΕΝ κοιτανε ολες αυτο το πραγμα...
Οχι οτι αν καποιος τους το προσφερει απο μονος του,θα πουνε "δεν θα παρω..ευχαριστω.."

Επισκέπτης
ρε κοπελια,ολες κοιτανε τη μοστρα!ειμαι 19 χρονων κ το εχω δοκιμασει παμπολες φορες.Σαν απλος 19χρονος δεν ειχα ελπιδες ή πηγαινε στο φιλικο η ιστορια,οταν εβλεπαν τα "χαρισματα" μου,ολα ηταν απλουστατα.:)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ενταξει τοτε εγω ειμαι εξαιρεση στον κανονα ;)
Αλλα με το να ειναι μαζι σου καποια για τα "χαρισματα" σου οπως ειπες
δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο... :-

Επισκέπτης
τελος,πες μου ποια γκομενα αντιστεκεται σε μια φερραρι? ποια γκομενα αντιστεκεται σε ενα κοτερο ?
ποια γκομενα αντιστεκεται σε μια βιλα ? τελικα,ποια γκομενα αντιστεκεται σε μεγαλη περιουσια ?
ΚΑΜΙΑ!

Επισκέπτης
εξαρταται πως βλεπει κανεις τη ζωη του,τι απαιτησεις εχει απ'αυτη!Αν καποιος ευχαριστιεται με πολλες γκομενες=πηδηματα ειναι τελειο.για οσους ψαχνουν αισθηματα αρχιζουν τα δυσκολα...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τελος,πες μου ποια γκομενα αντιστεκεται σε μια φερραρι? ποια γκομενα αντιστεκεται σε ενα κοτερο ?
ποια γκομενα αντιστεκεται σε μια βιλα ? τελικα,ποια γκομενα αντιστεκεται σε μεγαλη περιουσια ?
ΚΑΜΙΑ!

Δεν προκειται να συννενοηθουμε εμεις σημερις...
Το κοβω εγω :grin: :grin: :grin:
Αλλα λεω εγω και αλλα λες εσυ γλυκε μου... :P

Επισκέπτης
δεν τα διαβαζεις με σωστη σειρα,γι'αυτο δε βγαζεις ακρη...ασε που δεν μπορω να τα γραψω σ'ενα κειμενο ολα κ γι'αυτο γινεται πανικος.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τεσπα οπως και να εχει δικιο εχεις και εσυ οπως τα λες δικιο εχω και εγω ομως...
Γιατι θα το ξημερωσουμε το θεμα :P

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πρώτα γαμάμε το μυαλό,
και μετά το σώμα.
Η αρχή του κάθε γαμιά.
Χρειάζεται τέχνη και χρόνια εμπειρίας για να μάθει κάποιος να γαμάει το μυαλό.(Η εμπειρία έρχεται μέσα από πολλά καμάκια(κυρίως αποτυχημένα)).
Αν γαμήσεις το μυαλό, Ferrari,κότερα και βίλες Πάνε βόλτα.

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε γιατι ολοι ειστε τοσο εναντιων των γυναικων?
Μην ξεχνατε οτι για να υπαρχουν γυναικες που αναζητουν ολα αυτα
υπαρχουν και αντρες που τα παρεχουν... ;)
Αρα φταινε και οι αντρες σε αυτο :sunglasses:

αυτοι οι αντρες που τα παρεχουν, ή ανηκουν στην αυτη κατηγορια, δε ανταλλασουν αποψεις σε αυτο το site. γι' αυτο δεν ακουγονται....

Επισκέπτης
Καλα ακυρο αυτο που λες...
Υπαρχουν και σωστες κοπελες που δεν κοιτανε μονο το χρημα και την μοστρα...
Συμφωνω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ετσι σκεφτεται αλλα δεν ειναι και ολα τα δαχτυλα
ιδια my dear ;)

Ναι υπάρχουν και εξαιρεσεις ενοειται αλλα ποσες ειναι?Ελάχιστες.Σαν φοιτητης το βλεπω αυτο αν θελεις δηλαδη να κανεις κατι με αξιολογη κοπελα και οχι βεβαια την τελευταια σαυρα /σαβουρα που εχει απομεινει και δεν εχεις τα απαραιτητα "standar" που εχυμε πει και πιο πανω τοτε απλα δεν κανεις τπτ.:)
Εδω γκομενα γνωστου που συζηταγαμε μας ελεγε για το πρωην της ποσο μαλακας ηταν που οταν την κοιταξαν μια φορα μια παρεα αγοριων δεν πηγε να τους την πει και ενιωσε ηλιθια λεει με ενα τετιο μαμαλουκο.

Ενταξει τοτε εγω ειμαι εξαιρεση στον κανονα ;)
Αλλα με το να ειναι μαζι σου καποια για τα "χαρισματα" σου οπως ειπες
δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο... :-

Καλο να κοιταει μια γυναικα εκτος απο τα χρηματα ,μοστρα κτλ και τα άλλα του καθενα ομως χωρις να θελω να παρεξηγηθω μηπως το καλο παιδι "μαλάκα" το θέλετε(δεν μιλαω για εσενα αλλα για την πλειοψηφια των γυναικων)  για να φυλαει τα παιδια οταν γαμιεστε με τον γκόμενο?:)
Γιατι εγω ξερω οτι αμα δειξεις τον καλο σου εαυτο στις πιο πολλες γυναικες η θα σε απορριψουν (99% δηλαδη απορριψη ειδικα στην φοιτικη ηλικια περιπου) η θα σε εχουν σε περιπτωση που θελουν να κτισουν σπιτι και θελουν να εχουν ενα πιστο κατοικιδιο οσο αυτες θα ξεσαλωνουν με καποιον αλλο.
Αυτα τα λεω κυριως απο προσωπικες εμπειριες που εχω δει με γνωστους-φιλους αλλα κ με τον εαυτο μου μερικες φορες.Αμα δειξεις ποσο καλο παιδι εισαι (δεν εχεις αμάξι,δεν εισαι ο γαμιας της παρεας και ο νταης που δεν σηκωνει να του λενε πολλα πολλα αλλα αρεσκεται μονο να δινει αυτος show στην παρέα) τοτε τρως πουλο:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom