Νέα

To σύνδρομο του «γαμιά» άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω παρατηρήσει πολλούς άντρες οι οποίοι παινεύονται εξακολουθητικά στις παρέες για τα κατορθώματά τους στο σεξ. Άλλοι έχουν την αυταπάτη να θεωρούν (ανεξαρτήτως εμφανίσεως) ότι μπορούν να ¨ρίξουν" στο κρεβάτι όποια θέλουν και όποτε θέλουν ή ότι παίζουν τις γυναίκες στα δάχτυλα με την εμπειρία τους..
Παρόλα αυτά η αλήθεια απέχει απο αυτή την εγωιστική και ψωνισμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνδρες (που για εμένα προσωπικά) είναι για λύπηση.. είναι άσχετοι στα θεματα σεξ και όλα τα παραπάνω είναι λόγια και μια ιδέα φανταστική που έχουν σχηματίσει για τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν μια κατασκευασμένη αυτοεκτίμηση.Στις προσωπικές τους σχέσεις όμως.. είναι απλά αποτυχημένοι, αδιάφοροι, προβληματικοί και το χειρότερο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Και ποια ερώτηση ποιο προβληματισμό διατυπώνεις μέσα από το θέμα που άνοιξες;Ο κάθε ένας κάνει και λέει ότι θέλει.Αν δεν σε ενοχλούν τι ασχολείσαι;

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Είναι χαζοι και αφελείς γιατί οι γυναίκες δεν πέφτουν ακούγοντας ιστόρίες ενός φανταστικού βαλεντίνου αλλά με χρήμα και μερικές φορες πίτσι πίτσι όπως έλεγε και ο Γεωργίου....Χαμένος χρόνος και σάλιο ΙΜΟ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έχω παρατηρήσει πολλούς άντρες οι οποίοι παινεύονται εξακολουθητικά στις παρέες για τα κατορθώματά τους στο σεξ. Άλλοι έχουν την αυταπάτη να θεωρούν (ανεξαρτήτως εμφανίσεως) ότι μπορούν να ¨ρίξουν" στο κρεβάτι όποια θέλουν και όποτε θέλουν ή ότι παίζουν τις γυναίκες στα δάχτυλα με την εμπειρία τους..
Παρόλα αυτά η αλήθεια απέχει απο αυτή την εγωιστική και ψωνισμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνδρες (που για εμένα προσωπικά) είναι για λύπηση.. είναι άσχετοι στα θεματα σεξ και όλα τα παραπάνω είναι λόγια και μια ιδέα φανταστική που έχουν σχηματίσει για τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν μια κατασκευασμένη αυτοεκτίμηση.[size=11pt]Στις προσωπικές τους σχέσεις όμως.. είναι απλά αποτυχημένοι, αδιάφοροι, προβληματικοί και το χειρότερο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...[/size]

Εγώ είμαι όλα αυτά (της τελευταίας πρότασης), χωρίς όμως να παινεύομαι...Μάλλον παίζω σε δική μου κατηγορία :rockon:

:bounce-glasses:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω συμφωνω με το xaotiko.χρημα να εχεις σημερα και κουασιμοδος να εισαι μουναρα θα πηδας.ζουμε στην εποχη που ολα πουλιονται και ολα αγοραζονται.ολα τα αλλα ειναι πιπες για επιτυχιες αποτυχιες και κουραφεξαλα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω συμφωνω με το xaotiko.χρημα να εχεις σημερα και κουασιμοδος να εισαι μουναρα θα πηδας.ζουμε στην εποχη που [size=12pt]ολα πουλιονται και ολα αγοραζονται[/size].ολα τα αλλα ειναι πιπες για επιτυχιες αποτυχιες και κουραφεξαλα

Και κατά τα άλλα, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με e-mail διαμαρτυρίας, την απληστία και την άκρατη ροπή προς πλουτισμό... :think:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε η κοινωνία μας είναι πλέον γυναικοκρατούμενη και το παιχνίδι δεν το οριοθετούμε εμείς ΙΜΗΟ ...

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Παρόλα αυτά η αλήθεια απέχει απο αυτή την εγωιστική και ψωνισμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνδρες (που για εμένα προσωπικά) είναι για λύπηση.. είναι άσχετοι στα θεματα σεξ και όλα τα παραπάνω είναι λόγια και μια ιδέα φανταστική που έχουν σχηματίσει για τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν μια κατασκευασμένη αυτοεκτίμηση.Στις προσωπικές τους σχέσεις όμως.. είναι απλά αποτυχημένοι, αδιάφοροι, προβληματικοί και το χειρότερο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Όπως ακριβώς υπάρχουνε, και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, γυναίκες με το ίδιο στυλ, δηλαδή να θεωρούν τους εαυτούς τους μουνάρες, οτι παίζουν τους άντρες στα δακτυλά τους, οτι είναι πρώτες στο κρεβάτι, οτι όλοι τρέχουν σαν τα λιγούρια από πίσω τους, έτσι υπάρχουν και τέτοιοι άντρες.. Το προβλημά σου δεν κατάλαβα ακόμα...  :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πράγματι, erinal, ποιό είναι το πρόβλημά σου; Κανονικά, εφόσον αυτοί οι τύποι είναι τόσο τελειωμένοι, θα έπρεπε να μη σε απασχολούν καν...Μήπως, στην πραγματικότητα, τέτοιους μούφα-τύπους γουστάρετε;Γιατί εγώ δεν έχω δει ποτέ να ανοίγει κάποιο thread ή να γίνεται κάποια συζήτηση στις παρέες για νορμάλ, χαμηλών τόνων παιδιά! Πώς να το πώ, σα να μην υπάρχουν ρε παιδί μου :think:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πράγματι, erinal, ποιό είναι το πρόβλημά σου; Κανονικά, εφόσον αυτοί οι τύποι είναι τόσο τελειωμένοι, θα έπρεπε να μη σε απασχολούν καν...Μήπως, στην πραγματικότητα, τέτοιους μούφα-τύπους γουστάρετε;Γιατί εγώ δεν έχω δει ποτέ να ανοίγει κάποιο thread ή να γίνεται κάποια συζήτηση στις παρέες για νορμάλ, χαμηλών τόνων παιδιά! Πώς να το πώ, σα να μην υπάρχουν ρε παιδί μου :think:
Σε κάτι τέτοιους τελειωμένους τύπους θα αναφέρεσαι: .

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Αντίστοιχα υπάρχουν γυναίκες αγράμματες, άξεστες, ακοινώνητες, άφραγκες, να το παίζουν πριγκίπισσες του παραμυθιού και να βάζουν στάνταρ τόσο ψηλά λες και είναι οι θυγατέρες του βασιλιά Χουάν Κάρλος ή κόρες του Bill Gates. Προφανώς και για αυτές οι αγαμία πάει σύννεφο και το μουνί τους έχει πιάσει πουρί απο την αχρηστία.

Ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σκατά στο κεφάλι τους είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με το φύλο αυτό...

Εσύ προφανώς (απο αυτά που έχεις πει κατα καιρούς εδώ μέσα - απο όσα έχει τσιμπίσει αριστερά και δεξιά το μάτι μου, αφου δεν μπορώ να πώ οτι παρακολουθώ και στενά όσα γράφεις) είσαι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου, με τις κατακτήσεις σου, με τον δυνατό και στοιβαρό άντρα δίπλα σου, τι θες λοιπόν και ασχολείσαι με τους "για λύπηση" ??

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για να πάμε όμως λίγο παρακάτω (ή μάλλον να ξανασυζητήσουμε τα χιλιοειπωμένα), ο μαλέας δεν κρατιέται και εκδηλώνεται στην παραλιά. Η κοπελιά κάτι θα του έχει κάνει (δυναμώστε τον ήχο). Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το βίντεο μου φαίνεται στημένο,δηλαδή καλός ο μλκας αλλά και αυτοί που τραβούσαν τι έκαναν τις κότες και άφησαν να εξελιχθεί το σκηνικό? Τέσπα το θέμα είναι ότι δεν μιλάμε μάλλον για τέτοιους τύπους. Το να παινευτείς σε μία παρέα με γυναίκες ότι την έχεις 25πόντους δεν θα συγκινήσει καμία γιατί όταν οι γυναίκες λένε ότι το μέγεθος μετράει εννοούν αυτό του πορτοφολιού και τίποτε παραπάνω!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μολις ειδα το βίντεο ..
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ειναι η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα που κάθεται κ τις αρπάζει απο τον κάθε σαπιοκοιλιά..

Επισκέπτης

Δεν το ξέρεις?τα καλά παιδια και χαμηλων τονων δεν τα θελουν οι γκομενες εξω οι ελληνιδες τουλάχιστον με τπτ.Απλα ειναι οι "μαλάκες" της υποθεσης.Αν δεν εισαι μαγκας, καρεκλοσπάστης ,νταης που δεν σηκωνεις μαγκιες καθολου με καλο αμαξι τοτε δεν εχεις 8εση διπλα στις Ελληνιδες γκομενες

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
υπάρχει πιο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ πλάσμα απο τις ελληνίδες?

Επισκέπτης
Ασχολούμαι με όλο τον κόσμο που υπάρχει γύρω μου και συχνά μου δημιουργούνται απορίες και προβληματισμοί, για αυτό και άνοιξα το θρέντ. Δεν ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου δυστυχώς ή ευτυχώς διότι θεωρώ ότι από παντού και από όλους μπορώ να μάθω κάτι περισσότερο - διότι μου αρέσουν οι διαφορετικές απόψεις (με κάνουν και σκέφτομαι) και γιατί πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα μάθω απο τόσους άντρες που είναι μαζεμένοι εδώ.
Επίσης ενδιαφέρομαι για την κοινωνική άποψη του θέματος μιας και πρόσφατα έτυχε και μερικοί εκπρόσωποι του είδους που αναφέρω βρεθηκαν μπροστά μου και επειδή ήταν μαζεμένοι σκέφτηκα ..μπας και είναι καμία μόδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom