Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τυπε το γνωριζουν οτι θα φανε ξυλο, δεν ειναι χαζες.
"Wow, all those swings and not one for the annoying white woman yelling 'STOOOOOP!'Σχολιο ενος τυπου στο βιντεο: She’ll have the McWhoopin’, no fries.
:S :S :S :
Κνίτης ίσον αντιγαμιάςΣχετικό με το pussypassdenied:
Θυμάμαι έναν Κνίτη στη σχολή, ο συγκεκριμένος είχε και ρεύμα, την είχε δει Βελουχιώτης.
Μια μέρα, ενώ αγόρευε, πετάγεται μια γκόμενα και παίρνει το λόγο δίπλα του.
Τότε αυτός της λέει στο αυτί: "Βγάλε το στρινγκάκι σου και κάν'το σφεντόνα".
Η γκόμενα του άστραψε σφαλιάρα με τον σχετικό πρόλογο μέσα στην αίθουσα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων φοιτητών.
Τα συντρόφια του τον συγκράτησαν να μη χειροδικήσει ενώ οι πιρφόροι χειροκροτούσαν για το σθένος της αριστερής χαμούρας να τα βάλει με τον καθοδηγητή της.
Το αν έπαιξαν διαστημικά γαμήσια μέσα στις τουαλέτες μετά, δεν το μάθαμε ποτέ.
:S :S :S
Οι πιο πολλοί αγνοούν το παρελθόν των γυναικών τουςΘα μοιραστώ σήμερα ένα γεγονός που δεν περίμενα να συμβεί. Δεν θέλω να φωτογραφίσω κατάσταση, γι αυτό και η περιγραφή θα είναι κάπως αόριστη.
Κάποια μέρα, έπεσα τυχαία πάνω σε ένα από τα καλά στανταράκια που πήδαγα με 20€. Τη γνώρισα από τη φωνή και το στυλ ομιλίας, γιατί είχε αλλάξει το μαλλί σε βαθμό που δεν αναγνωριζόταν, από την εποχή που την πήδαγα.
Με αναγνώρισε και μου κάνει την ερώτηση ... από που σε ξέρω;.. κι ενώ άνοιγα το στόμα μου, μου δείχνει ένα τύπο που προχώραγε δύο μέτρα μπροστά και μου λέει: Είμαι με τον άντρα μου τον ... Έπαθα ταρακουλίαση, κι άρχισα να κάνω σενάρια τι θα απαντούσα στον άνθρωπο αν με ρώταγε κι αυτός απο που γνωρίζω την γυναίκα του.
Ευτυχώς, απλά με χαιρέτισε δια χειραψίας και προχώρησε. Όχι, δεν φαινόταν νταβατζόφατσα. Ήταν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, χωρίς κάτι αλήτικο / μάγκικο ή οτιδήποτε άλλο παράξενο στην εμφάνισή του. Άραγε να ξέρει πόσες χιλιάδες πούτσες έχει βάλει στο λαρύγκι της και στο μουνί της η γυναίκα του; ή του έπαιξε θέατρο, σαν καλός χαμαιλέοντας κι αυτός την πίστεψε; Απορία που μάλλον δεν θα λυθεί ποτέ
συγκλονιστική η περιγραφή της κατάστασης φίλε αν και πιστεύω η ερώτησή σου είναι ρητορική, εδώ μια άλλη έκανε πιάτσα και ο άντρας της (πραγματικά άντρας της), της κράταγε τσίλιεςΘα μοιραστώ σήμερα ένα γεγονός που δεν περίμενα να συμβεί. Δεν θέλω να φωτογραφίσω κατάσταση, γι αυτό και η περιγραφή θα είναι κάπως αόριστη.
Κάποια μέρα, έπεσα τυχαία πάνω σε ένα από τα καλά στανταράκια που πήδαγα με 20€. Τη γνώρισα από τη φωνή και το στυλ ομιλίας, γιατί είχε αλλάξει το μαλλί σε βαθμό που δεν αναγνωριζόταν, από την εποχή που την πήδαγα.
Με αναγνώρισε και μου κάνει την ερώτηση ... από που σε ξέρω;.. κι ενώ άνοιγα το στόμα μου, μου δείχνει ένα τύπο που προχώραγε δύο μέτρα μπροστά και μου λέει: Είμαι με τον άντρα μου τον ... Έπαθα ταρακουλίαση, κι άρχισα να κάνω σενάρια τι θα απαντούσα στον άνθρωπο αν με ρώταγε κι αυτός απο που γνωρίζω την γυναίκα του.
Ευτυχώς, απλά με χαιρέτισε δια χειραψίας και προχώρησε. Όχι, δεν φαινόταν νταβατζόφατσα. Ήταν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, χωρίς κάτι αλήτικο / μάγκικο ή οτιδήποτε άλλο παράξενο στην εμφάνισή του. Άραγε να ξέρει πόσες χιλιάδες πούτσες έχει βάλει στο λαρύγκι της και στο μουνί της η γυναίκα του; ή του έπαιξε θέατρο, σαν καλός χαμαιλέοντας κι αυτός την πίστεψε; Απορία που μάλλον δεν θα λυθεί ποτέ
συγκλονιστική η περιγραφή της κατάστασης φίλε αν και πιστεύω η ερώτησή σου είναι ρητορική, εδώ μια άλλη έκανε πιάτσα και ο άντρας της (πραγματικά άντρας της), της κράταγε τσίλιες
Παμπολλα τα παραδείγματα.Θα μοιραστώ σήμερα ένα γεγονός που δεν περίμενα να συμβεί. Δεν θέλω να φωτογραφίσω κατάσταση, γι αυτό και η περιγραφή θα είναι κάπως αόριστη.
Δεν κατακρίνω κανένα. Εαν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να κάνει τον Νταβατζή της γυναίκας του, δεν θα κάνω εγώ τον ηθικό κριτή του. Αν ο άντρας της εν λόγω έδειχνε για νταβατζόφατσα, μάλλον δεν θα με απασχολούσε το θέμα. Το ανέφερα γιατί φαινόταν σαν τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, κι αναρωτήθηκα αν γνώριζε το παρελθόν της γυναίκας του και δεν είχε πρόβλημα, ή αν αυτή προσποιήθηκε ότι είναι μια ακοπέλλα σαν όλες τις άλλες
+1Κανένας από τους δύο. Εσύ δεν ήσουν ικανός να κρίνεις τον άνθρωπο που πήγες και παντρεύτηκες. Προφανώς θα είχες αντίστοιχη Ελλεϊνίστικη συμπεριφορά (στο φόρουμ μόνο οι ελληνίδες είναι ελεεινές, ενω οι αντρες κύριοι).
Από την άλλη, πού ξέρεις πως περνάει; Είσαι μέσα στο σπίτι του; Ξέρεις τι περνάει και τί κρύβει στο μυαλό του, μη τον κράξουν επειδή πήρε πουτάνα; Ακόμη και αν περνάει καλά, τί σημαίνει; πως όλες οι πουτάνες κάνουν για σπίτι; Ή πως οι ιδιωτικές υπάλληλοι είναι όλες καριόλες;
Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε όλη την ευκαιρία είναι ότι αυτός λόγω έρωτα δεν λογάριασε τίποτα, ούτε την κατακραυγή, ούτε την κοροϊδία, ούτε τα διάφορα κακόβουλα σχόλια που σίγουρα θα άκουσε. Αγνόησε τα πάντα, της φέρθηκε σωστά κι ανθρώπινα και ω του θαύματος ανταμείφθηκε. Είμαι σε θέση να ξέρω ότι είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Λεπτομέρεια που ίσως κάνει την διαφορά, ότι η κοπέλα είναι σλάβα..Κανένας από τους δύο. Εσύ δεν ήσουν ικανός να κρίνεις τον άνθρωπο που πήγες και παντρεύτηκες. Προφανώς θα είχες αντίστοιχη Ελλεϊνίστικη συμπεριφορά (στο φόρουμ μόνο οι ελληνίδες είναι ελεεινές, ενω οι αντρες κύριοι).
Από την άλλη, πού ξέρεις πως περνάει; Είσαι μέσα στο σπίτι του; Ξέρεις τι περνάει και τί κρύβει στο μυαλό του, μη τον κράξουν επειδή πήρε πουτάνα; Ακόμη και αν περνάει καλά, τί σημαίνει; πως όλες οι πουτάνες κάνουν για σπίτι; Ή πως οι ιδιωτικές υπάλληλοι είναι όλες καριόλες;
Θα μοιραστώ σήμερα ένα γεγονός που δεν περίμενα να συμβεί. Δεν θέλω να φωτογραφίσω κατάσταση, γι αυτό και η περιγραφή θα είναι κάπως αόριστη.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε όλη την ευκαιρία είναι ότι αυτός λόγω έρωτα δεν λογάριασε τίποτα, ούτε την κατακραυγή, ούτε την κοροϊδία, ούτε τα διάφορα κακόβουλα σχόλια που σίγουρα θα άκουσε. Αγνόησε τα πάντα, της φέρθηκε σωστά κι ανθρώπινα και ω του θαύματος ανταμείφθηκε. Είμαι σε θέση να ξέρω ότι είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Λεπτομέρεια που ίσως κάνει την διαφορά, ότι η κοπέλα είναι σλάβα..
πηγε ο τυπος λοιπον και παντρευτηκε μια που γαμιοταν για μια χουφτα πασατεμπο με κοιλαραδες βρομυλους κλπ κλπ κλπΈχω φίλο που παντρεύτηκε πρώην πουτάνα, αλλοδαπή ανατολικού μπλόκ, όχι από Φυλής αλλά ως call girl πολυτελείας. Την είχε γνωρίσει ως πελάτης την ερωτεύτηκε, την κυνήγησε και έκανε το βήμα. Όταν το άκουσα σκέφτηκα τι μαλάκας που ήταν που πήγε και δεσμεύτηκε με μία τύπισσα που έχει φάει ό,τι καβλί κυκλοφορούσε πανευρωπαϊκώς. Άβολη κατάσταση γιατί την γκόμενα την είχα πάρει κι εγώ ένα φεγγάρι. Για να μην μακρηγορώ έχει δύο χρόνια παντρεμένος, αυτή κερί αναμμένο τον έχει πασά, δεν έχει γυρίσει να κοιτάξει άλλον, γκρίνια μηδέν, ιδιοτροπίες μηδέν, ελλεϊνίδικες εμετικές συμπεριφορές μηδέν. Εγώ που παντρεύτηκα ελληνίδα από σπίτι, μου τα έκανε ζέπελιν σε καθημερινή βάση, μέχρι που χώρισα κι ησύχασα. Ποιός είναι καλύτερα?