Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.117
Πόντοι
42.697
1471519954giphy.gif

αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Υπάρχουν όμως και τα παρακάτω παραδείγματα, συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα (13/01/20):

Γυρίζω σπίτι και μπροστά μου, αρκετά μπροστά μου, είναι ένα ζευγάρι. Δεν θα ήταν πάνω από 35-37 κι οι δυο. Μία στέκονται, μία περπατάνε και η συζήτηση είναι έντονη! Αυτή να του τα χώνει χοντρά κι αυτός να κάθεται να ακούει, να αρχίζει να φεύγει από κοντά της με ήρεμο περπάτημα, νωχελικό θα έλεγα! Τον φτάνει, συνεχίζει να του τα χώνει, κάτι της λέει αυτός σε ήρεμο τόνο, χώσιμο αυτή πάλι, να έχει σκυλιάσει! Ο τύπος τα ζα μου αργά! Όλο αυτό γινόταν μέχρι που τους έφτασα σε κάποια φάση και ακούω την εξής συζήτηση (ξεκινώντας από την γκόμενα):

- Δεν σου το είχα πει αυτό από προχθές??? Εεεε???
- Εντάξει... ΟΚ...
- Καλά είσαι ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! Στο είπα 10 φορές ρε γαμώτη μου!!!
- Ναι, αλλά τώρα τι θες? Δεν γίνεται, δεν στο είχα υποσχεθεί καν έτσι κι αλλιώς.
- Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, εγώ ΦΕΥΓΩ!!!!

... και στέκεται και πάει να περάσει απέναντι το δρόμο. Ο άλλος συνεχίζει αργά και νωχελικά τον δρόμο του ευθεία!!! Αυτή, πάει να περάσει το δρόμο αλλά σταματάει και γυρίζει και τον κοιτάει φουρτουνιασμένη. Εγώ στο μεταξύ έχω στρίψει στο στενό και το τελευταίο που βλέπω είναι αυτή να αρχίζει πάλι να πηγαίνει από πίσω του με γρήγορο βήμα και να του τα χώνει!!!! Ο τύπος ούτε που κοντοστέκεται!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δεν ξέρω τι έγινε μετά, ελπίζω ο τύπος να συνέχισε το δρόμο του γιατί η τύπισσα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστική και συφιλιασμένη :headbang:, η ματιά της έβγαζε φλόγες κι ο τύπος ήταν σε φάση "πω ρε πούστη πάλι!!!"  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μια τυπισσα, γκομενα ενος κολλητου, μου λεει "μ'αρεσει να τον εκνευριζω... βγαζει τον αντρα απο μεσα του."

Ε μια μερα με παιρνει τηλ ο φιλος... "μαλακα ελα απο δω"...

Του λεω "τι εγινε ρε?"

Μου λεει "μου λεγε μαλακιες, της αστραψα μια και λιποθυμησε, προσπαθω να τη ξυπνησω και δε ξυπναει".

"Καλα ντυνομαι και ερχομαι" του λεω... (καλος μαλακας και εγω, αμα της ειχε κανει ζημια μετα θα με πηγαιναν μεσα για συνέργεια)

Ε μετα απο λιγο με ξαναπηρε γιατι ειχε συνελθει - δε χρειαστηκε να παω....

Ανωμαλες γυναικες ρε πουστη. Τον τσαντιζε τον αλλο για να βγαλει την αντριλα λεει :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Είσαι λάθος, κλωτσιά από τα πισινά κατσίκας έφαγε :zfuck:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μου λεει "μου λεγε μαλακιες, της αστραψα μια και λιποθυμησε, προσπαθω να τη ξυπνησω και δε ξυπναει".

Aν και δεν έχω σφαλιαρίσει ποτέ καμία, είμαι της άποψης ότι πολλές θέλουν καμιά φάπα για να πάρει λίγες στροφές το μυαλό και να συνέλθουν. Βάζω στοίχημα μετά αυτός ο φίλος σου με την γκόμενα θα ήταν μέλι-γάλα, ε? :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Aν και δεν έχω σφαλιαρίσει ποτέ καμία, είμαι της άποψης ότι πολλές θέλουν καμιά φάπα για να πάρει λίγες στροφές το μυαλό και να συνέλθουν. Βάζω στοίχημα μετά αυτός ο φίλος σου με την γκόμενα θα ήταν μέλι-γάλα, ε? :grin:

Για λιγο μετα ηταν οκ... μετα απο 8-10 μηνες χωρισαν. Γυρω στα 2 χρονια τα χαν συνολο. Τωρα αν τη βαραγε γενικοτερα, περα απ'αυτο, δε ξερω.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μια τυπισσα, γκομενα ενος κολλητου, μου λεει "μ'αρεσει να τον εκνευριζω... βγαζει τον αντρα απο μεσα του."

Ε μια μερα με παιρνει τηλ ο φιλος... "μαλακα ελα απο δω"...

Του λεω "τι εγινε ρε?"

"Καλα ντυνομαι και ερχομαι" του λεω... (καλος μαλακας και εγω, αμα της ειχε κανει ζημια μετα θα με πηγαιναν μεσα για συνέργεια)

Ε μετα απο λιγο με ξαναπηρε γιατι ειχε συνελθει - δε χρειαστηκε να παω....

Ανωμαλες γυναικες ρε πουστη. Τον τσαντιζε τον αλλο για να βγαλει την αντριλα λεει :2funny:

ωχ κρυβε λογια ρε μη τα λες αυτα δημοσια..
καποιοι απο εδω μεσα ειναι οπαδοι της φαπας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
ωχ κρυβε λογια ρε μη τα λες αυτα δημοσια..
καποιοι απο εδω μεσα ειναι οπαδοι της φαπας!

Φτιαχνεσαι να τις τρως? :2funny:

Εγω ουτε κωλοσκαμπιλα δε δινω... δε μου δινει κατι εμενα απο αποψη ευχαριστησης το να τη βαραω την αλλη... σκεψου σαν αντρας, οτι εσυ εισαι αντρας και εχεις την αλλη μπροστα σου. Τι θα σου δωσει αμα τη χτυπησεις?

Εχω προσπαθει να το σκεφτω απ'την αναποδη, δλδ τι μπορει να φτιαχνει τη γυναικα σε κατι τετοιο και το μονο που εχω καταληξει ειναι μια διαστρεβλωμενη αντιληψη ισχυος. Κατι σε στυλ: Η γυναικα θαυμαζει στον αντρα τη δυναμη του (που η ιδια δεν εχει). Ειναι σαν να θαυμαζει "υπερδυναμη" καποιου σουπερ ηρωα. Ε αυτη ειναι πρακτικα ανυπαρκτη μεχρι να εκδηλωθει καπου...  ειτε να ανοιξεις ενα βαζακι, ειτε να σηκωσεις κατι πολυ βαρυ, ειτε να νιωσει ενα χτυπημα που θα τη κανει να νιωσει την υπερτερη δυναμη του αντρα.

Το θεμα ειναι οτι αν εισαι αντρας, πρεπει να εισαι τελειως κομπλεξικος για να την εξασκησεις τη δυναμη σου

-ειτε σε αντρες που ειναι σωματικα υποδεεστεροι σου και τους εχεις σιγουρα (πχ ενας του 1.65 με 60 κιλα αμα φαει μια κλωτσια απο εναν 1.85 - 95 κιλα, θα παει 10 μετρα πισω).
-ειτε σε γυναικες που ειναι σωματικα αδυνατες και τις εχεις σιγουρα
-ειτε σε παιδια
-ειτε σε μικρα-μεσαια ζωα

...δλδ το να βαρεσεις καποιον που σιγουρα μπορεις να τον βαρεσεις, απλα δεν εχει νοημα. Δεν εχει καποια δυσκολια, δεν ειναι καποιο challenge. Μονο ανηθικο μπορει να θεωρηθει το οτι χρησιμοποιεις την υπερτερη δυναμη σου για να την ασκησεις πανω σε υποδεεστερους. Αυτοι που προσπαθουν να νιωσουν δυνατοι μεσα απ'την χρηση της δυναμης τους σε αδυνατους ειναι τερμα κομπλεξικοι. Οι πραξεις τους δηλωνουν την εμπρακτη αντιληψη που εχουν για τον εαυτο τους (ως αδυναμοι) που για να επιβεβαιωθουν ξεσπανε στα "σιγουρακια".

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Σάββατο βράδυ έξοδος με ζευγάρια για φαγητό στη Γλυφάδα. Φεύγοντας περιμένω έξω από την είσοδο να έλθουν οι υπόλοιποι. Περιμένοντας βγαίνουν μία οικογένεια με δύο παιδιά δεκάχρονα. Ξεκινάει η γυναίκα 35-40 να βρίζει τον άνδρα στα Ιταλικά εξοργισμένη. Συνεχίζει για ένα λεπτό περίπου και εκείνος ατάραχος. Συνεχίζει μετά καθώς εκείνος να περπατάει με τα παιδιά να τον βρίζει στα ελληνικά. Επιταχύνει εκείνος συνεχίζει πιό δυνατά εκείνη. Σε λίγο χάθηκαν σαν θέα αλλά οι φωνές της συνέχιζαν.
Οι γυναίκες της παρέας μας σχολίαζαν αρνητικά την ξένη γυναίκα ενώ οι άνδρες είχαμε μείνει άφωνοι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ειναι ευρεως γνωστο οτι οι Ιταλιδες ειναι κατα πολυ πιο περιεργες, ειδικα στο θεμα με τους αντρες-γκομενους τους.

Δεν μασσανε, ειναι ικανες να εισαι ο χ τυπος που σε σεβεται και σε τρεμει ολη η αγορα και η τυπισσα να σου βγαζει γλωσσα και να κανει τα υστερικα της, ψυχασθενικα της.

Αρκετοι Ιταλοι, εχουν φυγει απο την Ιταλια και εχουν ερθει εδω με τις Ελληνιδες που γνωρισαν Ιταλια, οταν ειχε παει για σπουδες η χ Ελληνιδα, γνωριστηκαν, ηρθαν μαζι εδω.

Πολλες περιπτωσεις. Μια απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι και ενας σεφ που ανοιξε μαγαζι στην Αθηνα και που εκτος απο την ηρεμια του με την Ελληνιδα, βρηκε και την επαγγελματικη λυση.

Πλεον, εχει μια γυναικα που περνανε μια χαρα τα παιδια, εχει το μαγαζι του στο κεντρο της ΑΘηνας που ολοενα βγαζει και πιο πολυ χρημα και μαλιστα το βλεπω συντομα και αλυσιδα.

Απλο μαγαζακι, μια σταλια. Κορυφαιες γευσεις ομως και υψηλη ποιοτητα στα υλικα.

Αν παει καποιος σε αυτο το παληκαρι και του πει αυτα που λετε για τις Ελληνιδες ή για την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα, απλα θα βαλει τα γελια.

Δηλαδη, την ιδια στιγμη που εσεις κραζετε τις Ελληνιδες, ο ανθρωπος περναει υπεροχα με μια Ελληνιδα.

Την ιδια στιγμη που καποιοι κλαιγονται για λεφτα-δουλειες, ο ανθρωπος απο το πουθενα, ηρθε ως ξενος εδω και εστησε μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας και βγαζει ενα καλο εισοδημα και ειναι αφεντικο του εαυτου του.

Στο καθρεφτη ειναι το προβλημα σας, ουτε τα κοριτσια σας φταινε ουτε η κοινωνια και το κρατος.

Ναι, ειναι πιο δυσκολα, οχι ομως ακατορθωτα για οποιον ειναι σοβαρος και εργατικος.

Οσο για τα κοριτσια, μια χαρα ειναι. Αν δεν σε κοψουν για σχεσακια-μαλακα-προσκυνητη-μουνοζητιανο μια χαρα φερονται και μια χαρα περνας μαζι τους. Αυτο θελουν και αυτες αλλωστε, να περνανε καλα με εναν φυσιολογικο αντρα που απλα δεν ειναι τεμπελομαλακας.

Αλλωστε, συμφερει απο πολλες αποψεις να σκεφτεστε και να λειτουργειτε ετσι, μενουν και τα καλα ποστα αδουλευτα και τα κοριτσια μονα τους ψαχνοντας παρεα να περασουν καλα.

Ευτυχως που η οικονομικη κριση σε συνδυασμο με τα σοσιαλ, επεφεραν τη δικαιοσυνη.

Εισαι αξιος; Θα δουλευεις και θα γαμας. Δεν εισαι; Στην ακρη, παρεα με τους αλλους να κλαψουριζετε και να βγαζετε κακια και απωθημενα.

Απλα ειναι τα πραγματα.

Προσφυγες ερχονται εδω απο το πουθενα και στηνουν δουλειες, αγοραζουν σπιτια, γαμανε γκομενες, τα παντα.

Απλα, δεν ειναι κλαψιαρηδες τεμπελομαλακες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
:respect:

Συνημμένα

• 10165-16663-thickbox.jpg
    10165-16663-thickbox.jpg
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 53

tzonyboyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
926
Πόντοι
81
καλησπερα παιδια!
θα ηθελα να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου.
νομιζω οτι εγινα πυρφορος.
και σας λεω την εμπειρια μου.
λογω των μετρων για τον ιο,μια φιλη μου ειπε αν μπορω να της κανω μια χαρη,και της ειπα αμεσως ναι.
και με εστειλε στο σουπερ μαρκετ για να της αγορασω σερβιετες.
πηγα και της αγορασα 5 πακετα για να τα εχει για αποθεμα,οπως μου ειπε.
το θεμα ειναι οτι μου αρεσε πολυ αυτο που εγινε,το οτι με εστειλε η φιλη μου για να της αγορασω σερβιετες,μπορω να πω οτι καυλωσα με την πραξη αυτη.
μετα απο δυο μερες μου ειπε να παω παλι να της αγορασω σερβιετες γιατι τις ειχαν σε προσφορα!
πηγα αμεσως και της αγορασα,και καυλωσα παλι, με την εικονα αυτη,να κουβαλαω τις σερβιετες της φιλης μου.
ισως να αρεσε και σε αυτην που εστειλε εναν αντρα να της αγορασει σερβιετακια,και το εκανε ξανα.
απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αυτο που εγινε!
:lheel: :lheel: :lheel:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ειναι ευρεως γνωστο οτι οι Ιταλιδες ειναι κατα πολυ πιο περιεργες, ειδικα στο θεμα με τους αντρες-γκομενους τους.

Δεν μασσανε, ειναι ικανες να εισαι ο χ τυπος που σε σεβεται και σε τρεμει ολη η αγορα και η τυπισσα να σου βγαζει γλωσσα και να κανει τα υστερικα της, ψυχασθενικα της.

Αρκετοι Ιταλοι, εχουν φυγει απο την Ιταλια και εχουν ερθει εδω με τις Ελληνιδες που γνωρισαν Ιταλια, οταν ειχε παει για σπουδες η χ Ελληνιδα, γνωριστηκαν, ηρθαν μαζι εδω.

Πολλες περιπτωσεις. Μια απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι και ενας σεφ που ανοιξε μαγαζι στην Αθηνα και που εκτος απο την ηρεμια του με την Ελληνιδα, βρηκε και την επαγγελματικη λυση.

Πλεον, εχει μια γυναικα που περνανε μια χαρα τα παιδια, εχει το μαγαζι του στο κεντρο της ΑΘηνας που ολοενα βγαζει και πιο πολυ χρημα και μαλιστα το βλεπω συντομα και αλυσιδα.

Απλο μαγαζακι, μια σταλια. Κορυφαιες γευσεις ομως και υψηλη ποιοτητα στα υλικα.

Αν παει καποιος σε αυτο το παληκαρι και του πει αυτα που λετε για τις Ελληνιδες ή για την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα, απλα θα βαλει τα γελια.

Δηλαδη, την ιδια στιγμη που εσεις κραζετε τις Ελληνιδες, ο ανθρωπος περναει υπεροχα με μια Ελληνιδα.

Την ιδια στιγμη που καποιοι κλαιγονται για λεφτα-δουλειες, ο ανθρωπος απο το πουθενα, ηρθε ως ξενος εδω και εστησε μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας και βγαζει ενα καλο εισοδημα και ειναι αφεντικο του εαυτου του.

Στο καθρεφτη ειναι το προβλημα σας, ουτε τα κοριτσια σας φταινε ουτε η κοινωνια και το κρατος.

Ναι, ειναι πιο δυσκολα, οχι ομως ακατορθωτα για οποιον ειναι σοβαρος και εργατικος.

Οσο για τα κοριτσια, μια χαρα ειναι. Αν δεν σε κοψουν για σχεσακια-μαλακα-προσκυνητη-μουνοζητιανο μια χαρα φερονται και μια χαρα περνας μαζι τους. Αυτο θελουν και αυτες αλλωστε, να περνανε καλα με εναν φυσιολογικο αντρα που απλα δεν ειναι τεμπελομαλακας.

Αλλωστε, συμφερει απο πολλες αποψεις να σκεφτεστε και να λειτουργειτε ετσι, μενουν και τα καλα ποστα αδουλευτα και τα κοριτσια μονα τους ψαχνοντας παρεα να περασουν καλα.

Ευτυχως που η οικονομικη κριση σε συνδυασμο με τα σοσιαλ, επεφεραν τη δικαιοσυνη.

Εισαι αξιος; Θα δουλευεις και θα γαμας. Δεν εισαι; Στην ακρη, παρεα με τους αλλους να κλαψουριζετε και να βγαζετε κακια και απωθημενα.

Απλα ειναι τα πραγματα.

Προσφυγες ερχονται εδω απο το πουθενα και στηνουν δουλειες, αγοραζουν σπιτια, γαμανε γκομενες, τα παντα.

Απλα, δεν ειναι κλαψιαρηδες τεμπελομαλακες.

Οι Ιταλιδες ειναι σαν τις Ελληνιδες. Και οι μεν και οι δε πρηζουν τους ντοπιους ενω με τους ξενους ειναι πιο υποφερτες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
καλησπερα παιδια!
λογω των μετρων για τον ιο,μια φιλη μου ειπε αν μπορω να της κανω μια χαρη,και της ειπα αμεσως ναι.
το θεμα ειναι οτι μου αρεσε πολυ αυτο που εγινε,το οτι με εστειλε η φιλη μου για να της αγορασω σερβιετες,μπορω να πω οτι καυλωσα με την πραξη αυτη.
μετα απο δυο μερες μου ειπε να παω παλι να της αγορασω σερβιετες γιατι τις ειχαν σε προσφορα!
πηγα αμεσως και της αγορασα,και καυλωσα παλι, με την εικονα αυτη,να κουβαλαω τις σερβιετες της φιλης μου.
ισως να αρεσε και σε αυτην που εστειλε εναν αντρα να της αγορασει σερβιετακια,και το εκανε ξανα.

Ε, ενταξειμ σερβιετες σε εβαλε να της παρεις, οχι και καποτες για να χρησιμοποιησει με καναν αλλον.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
καλησπερα παιδια!
φιλε, ρωτα την μηπως θελει να σφουγγαρισεις το σπιτι της οσοα αυτη σε παρακολουθα οσο πινει καφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom