- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.117
- Πόντοι
- 42.697
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω τι έγινε μετά
Μου λεει "μου λεγε μαλακιες, της αστραψα μια και λιποθυμησε, προσπαθω να τη ξυπνησω και δε ξυπναει".
Aν και δεν έχω σφαλιαρίσει ποτέ καμία, είμαι της άποψης ότι πολλές θέλουν καμιά φάπα για να πάρει λίγες στροφές το μυαλό και να συνέλθουν. Βάζω στοίχημα μετά αυτός ο φίλος σου με την γκόμενα θα ήταν μέλι-γάλα, ε?
Μια τυπισσα, γκομενα ενος κολλητου, μου λεει "μ'αρεσει να τον εκνευριζω... βγαζει τον αντρα απο μεσα του."
Ε μια μερα με παιρνει τηλ ο φιλος... "μαλακα ελα απο δω"...
Του λεω "τι εγινε ρε?"
Μου λεει "μου λεγε μαλακιες, της αστραψα μια και λιποθυμησε, προσπαθω να τη ξυπνησω και δε ξυπναει".
"Καλα ντυνομαι και ερχομαι" του λεω... (καλος μαλακας και εγω, αμα της ειχε κανει ζημια μετα θα με πηγαιναν μεσα για συνέργεια)
Ε μετα απο λιγο με ξαναπηρε γιατι ειχε συνελθει - δε χρειαστηκε να παω....
Ανωμαλες γυναικες ρε πουστη. Τον τσαντιζε τον αλλο για να βγαλει την αντριλα λεει
ωχ κρυβε λογια ρε μη τα λες αυτα δημοσια..
καποιοι απο εδω μεσα ειναι οπαδοι της φαπας!
ωχ κρυβε λογια ρε μη τα λες αυτα δημοσια..
καποιοι απο εδω μεσα ειναι οπαδοι της φαπας!
Ειναι ευρεως γνωστο οτι οι Ιταλιδες ειναι κατα πολυ πιο περιεργες, ειδικα στο θεμα με τους αντρες-γκομενους τους.
Δεν μασσανε, ειναι ικανες να εισαι ο χ τυπος που σε σεβεται και σε τρεμει ολη η αγορα και η τυπισσα να σου βγαζει γλωσσα και να κανει τα υστερικα της, ψυχασθενικα της.
Αρκετοι Ιταλοι, εχουν φυγει απο την Ιταλια και εχουν ερθει εδω με τις Ελληνιδες που γνωρισαν Ιταλια, οταν ειχε παει για σπουδες η χ Ελληνιδα, γνωριστηκαν, ηρθαν μαζι εδω.
Πολλες περιπτωσεις. Μια απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι και ενας σεφ που ανοιξε μαγαζι στην Αθηνα και που εκτος απο την ηρεμια του με την Ελληνιδα, βρηκε και την επαγγελματικη λυση.
Πλεον, εχει μια γυναικα που περνανε μια χαρα τα παιδια, εχει το μαγαζι του στο κεντρο της ΑΘηνας που ολοενα βγαζει και πιο πολυ χρημα και μαλιστα το βλεπω συντομα και αλυσιδα.
Απλο μαγαζακι, μια σταλια. Κορυφαιες γευσεις ομως και υψηλη ποιοτητα στα υλικα.
Αν παει καποιος σε αυτο το παληκαρι και του πει αυτα που λετε για τις Ελληνιδες ή για την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα, απλα θα βαλει τα γελια.
Δηλαδη, την ιδια στιγμη που εσεις κραζετε τις Ελληνιδες, ο ανθρωπος περναει υπεροχα με μια Ελληνιδα.
Την ιδια στιγμη που καποιοι κλαιγονται για λεφτα-δουλειες, ο ανθρωπος απο το πουθενα, ηρθε ως ξενος εδω και εστησε μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας και βγαζει ενα καλο εισοδημα και ειναι αφεντικο του εαυτου του.
Στο καθρεφτη ειναι το προβλημα σας, ουτε τα κοριτσια σας φταινε ουτε η κοινωνια και το κρατος.
Ναι, ειναι πιο δυσκολα, οχι ομως ακατορθωτα για οποιον ειναι σοβαρος και εργατικος.
Οσο για τα κοριτσια, μια χαρα ειναι. Αν δεν σε κοψουν για σχεσακια-μαλακα-προσκυνητη-μουνοζητιανο μια χαρα φερονται και μια χαρα περνας μαζι τους. Αυτο θελουν και αυτες αλλωστε, να περνανε καλα με εναν φυσιολογικο αντρα που απλα δεν ειναι τεμπελομαλακας.
Αλλωστε, συμφερει απο πολλες αποψεις να σκεφτεστε και να λειτουργειτε ετσι, μενουν και τα καλα ποστα αδουλευτα και τα κοριτσια μονα τους ψαχνοντας παρεα να περασουν καλα.
Ευτυχως που η οικονομικη κριση σε συνδυασμο με τα σοσιαλ, επεφεραν τη δικαιοσυνη.
Εισαι αξιος; Θα δουλευεις και θα γαμας. Δεν εισαι; Στην ακρη, παρεα με τους αλλους να κλαψουριζετε και να βγαζετε κακια και απωθημενα.
Απλα ειναι τα πραγματα.
Προσφυγες ερχονται εδω απο το πουθενα και στηνουν δουλειες, αγοραζουν σπιτια, γαμανε γκομενες, τα παντα.
Απλα, δεν ειναι κλαψιαρηδες τεμπελομαλακες.
καλησπερα παιδια!
θα ηθελα να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου.
νομιζω οτι εγινα πυρφορος.
και σας λεω την εμπειρια μου.
λογω των μετρων για τον ιο,μια φιλη μου ειπε αν μπορω να της κανω μια χαρη,και της ειπα αμεσως ναι.
και με εστειλε στο σουπερ μαρκετ για να της αγορασω σερβιετες.
πηγα και της αγορασα 5 πακετα για να τα εχει για αποθεμα,οπως μου ειπε.
το θεμα ειναι οτι μου αρεσε πολυ αυτο που εγινε,το οτι με εστειλε η φιλη μου για να της αγορασω σερβιετες,μπορω να πω οτι καυλωσα με την πραξη αυτη.
μετα απο δυο μερες μου ειπε να παω παλι να της αγορασω σερβιετες γιατι τις ειχαν σε προσφορα!
πηγα αμεσως και της αγορασα,και καυλωσα παλι, με την εικονα αυτη,να κουβαλαω τις σερβιετες της φιλης μου.
ισως να αρεσε και σε αυτην που εστειλε εναν αντρα να της αγορασει σερβιετακια,και το εκανε ξανα.
απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αυτο που εγινε!
φιλε, ρωτα την μηπως θελει να σφουγγαρισεις το σπιτι της οσοα αυτη σε παρακολουθα οσο πινει καφεκαλησπερα παιδια!
θα ηθελα να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου.
νομιζω οτι εγινα πυρφορος.
και σας λεω την εμπειρια μου.
λογω των μετρων για τον ιο,μια φιλη μου ειπε αν μπορω να της κανω μια χαρη,και της ειπα αμεσως ναι.
και με εστειλε στο σουπερ μαρκετ για να της αγορασω σερβιετες.
πηγα και της αγορασα 5 πακετα για να τα εχει για αποθεμα,οπως μου ειπε.
το θεμα ειναι οτι μου αρεσε πολυ αυτο που εγινε,το οτι με εστειλε η φιλη μου για να της αγορασω σερβιετες,μπορω να πω οτι καυλωσα με την πραξη αυτη.
μετα απο δυο μερες μου ειπε να παω παλι να της αγορασω σερβιετες γιατι τις ειχαν σε προσφορα!
πηγα αμεσως και της αγορασα,και καυλωσα παλι, με την εικονα αυτη,να κουβαλαω τις σερβιετες της φιλης μου.
ισως να αρεσε και σε αυτην που εστειλε εναν αντρα να της αγορασει σερβιετακια,και το εκανε ξανα.
απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αυτο που εγινε!