Φίλε αν δεν πιστέψουμε ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, καλύτερα να μπούμε κατ' ευθείαν στον τάφο. Εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει γκόμενα που είχε όνειρο της να μεγαλώσει και να γίνει πουτάνα??Τώρα πιστεύετε ότι η πουτάνα μπορεί να αλλάξει;Και δεν λεω γι'αυτές που τις εξαναγκάζουν αλλά για όσες το κάνουν με τη θέλησή τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 773
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Μπορείς να αναγνωρίσεις τα λογικά σφάλματα στο κείμενό του...πηγε ο τυπος λοιπον και παντρευτηκε μια που γαμιοταν για μια χουφτα πασατεμπο με κοιλαραδες βρομυλους κλπ κλπ κλπ
πηρε ενα ατομο που μονο του αποφασισε οτι κοστιζει λιγοτερο απο ενα χεσμενο πανι
απο την αλλη μας λες οτι εσυ παντρευτικες μια ελληνιδα δεν τα βρηκατε και χωρισατε
και φτανεις στο συμπερασμα οτι ειναι καλυτερα να παρεις μια αλλοδαπη πουτανα που γαμιεται για μια χουφτα πασατεμπο απο το να παντρευτεις μια ελληνιδα
μαλιστα πολυ ενδιαφερον ο τροπος σκεψης σου
δεν χρειαζεται να πω τι δειχνει αυτο για το ατομο σου
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει γκόμενα που είχε όνειρο της να μεγαλώσει και να γίνει πουτάνα??
Ναι
οταν μια γκομενα αποφασιζει οτι θα γαμιεται με τον οποιονδυποτε για να βγαλει λεφταΤώρα πιστεύετε ότι η πουτάνα μπορεί να αλλάξει;Και δεν λεω γι'αυτές που τις εξαναγκάζουν αλλά για όσες το κάνουν με τη θέλησή τους.
δεν μπορεις να την παρεις στα σοβαρα
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει γκόμενα που είχε όνειρο της να μεγαλώσει και να γίνει πουτάνα??
Πολλοί σε αυτό το σάιτ το πιστεύουν, ακόμη και σε αυτό το θρεντ, 2-3 ποστ πιο πάνω (διάβασε).
το θεμα ειναι αν μπορει αυτοςΜπορείς να αναγνωρίσεις τα λογικά σφάλματα στο κείμενό του...
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε όλη την ευκαιρία είναι ότι αυτός λόγω έρωτα δεν λογάριασε τίποτα, ούτε την κατακραυγή, ούτε την κοροϊδία, ούτε τα διάφορα κακόβουλα σχόλια που σίγουρα θα άκουσε. Αγνόησε τα πάντα, της φέρθηκε σωστά κι ανθρώπινα και ω του θαύματος ανταμείφθηκε. Είμαι σε θέση να ξέρω ότι είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Λεπτομέρεια που ίσως κάνει την διαφορά, ότι η κοπέλα είναι σλάβα..
Ξανά, δε λέει απολύτως τίποτα. Ούτε η εθνικότητα. Αυτά για τις ελληνίδες είναι μαλακίες του κάθε πικραμένου του bou. Ακόμη και αν περνάνε καλά (που επαναλαμβάνω, κανείς δε ξέρει τι κρυβει το μυαλό του άλλου), έτυχε και έκατσε καλά η μπίλια. Τον ίδιο χρόνο και το ίδιο ενδιαφέρον πρεπει να δείχνει ο καθένας για να μάθει το ποιόν του ανθρώπου που σκοπευει να παντρευτεί.
Ειλικρινά, το μόνο συμπέρασμα είναι πως ο γνωστός σου είναι αφελής και ταυτόχρονα τυχερός (αν.. ξανά)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Μπορείς να αναγνωρίσεις τα λογικά σφάλματα στο κείμενό του...
Βασικά το ανησυχητικό στον ivispet είναι οτι έχει δύο κριτικές με TS, εκ των οποίων η μία παραλίγο να τον γαμούσε.
τωρα εξηγουνται πολλαΒασικά το ανησυχητικό στον ivispet είναι οτι έχει δύο κριτικές με TS, εκ των οποίων η μία παραλίγο να τον γαμούσε.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
:S :S :S
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Είσαι άρρωστος φίλε.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Στο εχω ξαναπει, χανεις πολλα στη μεταφραση.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Στο εχω ξαναπει, χανεις πολλα στη μεταφραση.
Είναι πολλοί άρρωστοι εδώ, και συ ένας, περαστικά σε όλους.
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
The-Sex-Pistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Δεν ξέρω πώς να το πω ρε φίλε.
Συνήθως όμως Δεν υπάρχει αυτός ο αυθορμητισμός και τυχαιότητα σε τέτοια βίντεο.
Δηλαδή υπάρχει, αλλά υπάρχει και η υποψία ότι είναι μια πλαστή αίσθηση.
Μας δουλεύουν!! Ήρεμα μιλάω.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Δεν ξέρω πώς να το πω ρε φίλε.
Καλά, η γκόμενα μετά το 18:00 είναι σαφώς δασκαλεμένη. Δεν είναι αυτή τυχαία συνάντηση με γυναίκα που την βιντεοσκοπεί άγνωστος στο δρόμο και της λέει θα την βγάλει στο διαδίκτυο.
Αλλά με τέτοια βίντεο οι sociopaths του θρεντ (δεν θα πώ ονόματα, στ' αρ^%&%α μου) διαπαιδαγωγούνται σεξουαλικά.
The-Sex-Pistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Και ο εγκληματίας γιατί δεν μπορεί να σταματήσει και μπαινοβγαίνει σε φυλακές?Άμα δεν τις άρεσε να το κάνουν,θα σταματούσαν.Εγώ αυτό ξέρω.Δεν μπορεί όλες πια να το κάνουν με το ζόρι.
Προφανώς και γουστάρει φυλακή.
Και οι περισσότερες που κάνουν αυτό το επάγγελμα και προσπαθούν να μαζέψουν φράγκα για να φύγουν, όσο γίνεται πιο γρήγορα. Έχω την υποψία ότι μετα κάνουν την ίδια δουλειά αλλά τσάμπα, απλά γιατί τους αρέσει τόσο πολύ.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.750
- Πόντοι
- 2.306
Έτσι είναι....δεν είχε τι να κάνει η γκομενα σου λέει δεν εκπορνεύομαι να περάσει λιγάκι η ώρα?Γιαννη εχει παρα πολλες κοπελες που ειναι σε αυτη τη φαση ενω ειναι παντρεμενες ή σε σχεση.
Ακομα πιο πολλες αυτες που δεν το κανουν επαγγελματικα για χρηματα αλλα γιατι γουσταρουν απλα να γαμιουνται.
αλήθειες βγαλμένες από τη ζωή....
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.750
- Πόντοι
- 2.306
Σε βλέπω στο Χιλτον....