Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
καλησπερα παιδια!
θα ηθελα να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου.
νομιζω οτι εγινα πυρφορος.
και σας λεω την εμπειρια μου.
λογω των μετρων για τον ιο,μια φιλη μου ειπε αν μπορω να της κανω μια χαρη,και της ειπα αμεσως ναι.
και με εστειλε στο σουπερ μαρκετ για να της αγορασω σερβιετες.
πηγα και της αγορασα 5 πακετα για να τα εχει για αποθεμα,οπως μου ειπε.
το θεμα ειναι οτι μου αρεσε πολυ αυτο που εγινε,το οτι με εστειλε η φιλη μου για να της αγορασω σερβιετες,μπορω να πω οτι καυλωσα με την πραξη αυτη.
μετα απο δυο μερες μου ειπε να παω παλι να της αγορασω σερβιετες γιατι τις ειχαν σε προσφορα!
πηγα αμεσως και της αγορασα,και καυλωσα παλι, με την εικονα αυτη,να κουβαλαω τις σερβιετες της φιλης μου.
ισως να αρεσε και σε αυτην που εστειλε εναν αντρα να της αγορασει σερβιετακια,και το εκανε ξανα.
απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αυτο που εγινε!
:lheel: :lheel: :lheel:

Φιλε πολυ προχωρημενο! Καυλωσες με σερβιετες?Σερενα? Μυστηρια φτιαξη και ναι Πυρφορος για το Λα Λουνα και Καβο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Φτιαχνεσαι να τις τρως? :2funny:

Εγω ουτε κωλοσκαμπιλα δε δινω... δε μου δινει κατι εμενα απο αποψη ευχαριστησης το να τη βαραω την αλλη... σκεψου σαν αντρας, οτι εσυ εισαι αντρας και εχεις την αλλη μπροστα σου. Τι θα σου δωσει αμα τη χτυπησεις?

Εχω προσπαθει να το σκεφτω απ'την αναποδη, δλδ τι μπορει να φτιαχνει τη γυναικα σε κατι τετοιο και το μονο που εχω καταληξει ειναι μια διαστρεβλωμενη αντιληψη ισχυος. Κατι σε στυλ: Η γυναικα θαυμαζει στον αντρα τη δυναμη του (που η ιδια δεν εχει). Ειναι σαν να θαυμαζει "υπερδυναμη" καποιου σουπερ ηρωα. Ε αυτη ειναι πρακτικα ανυπαρκτη μεχρι να εκδηλωθει καπου...  ειτε να ανοιξεις ενα βαζακι, ειτε να σηκωσεις κατι πολυ βαρυ, ειτε να νιωσει ενα χτυπημα που θα τη κανει να νιωσει την υπερτερη δυναμη του αντρα.

Το θεμα ειναι οτι αν εισαι αντρας, πρεπει να εισαι τελειως κομπλεξικος για να την εξασκησεις τη δυναμη σου

-ειτε σε αντρες που ειναι σωματικα υποδεεστεροι σου και τους εχεις σιγουρα (πχ ενας του 1.65 με 60 κιλα αμα φαει μια κλωτσια απο εναν 1.85 - 95 κιλα, θα παει 10 μετρα πισω).
-ειτε σε γυναικες που ειναι σωματικα αδυνατες και τις εχεις σιγουρα
-ειτε σε παιδια
-ειτε σε μικρα-μεσαια ζωα

...δλδ το να βαρεσεις καποιον που σιγουρα μπορεις να τον βαρεσεις, απλα δεν εχει νοημα. Δεν εχει καποια δυσκολια, δεν ειναι καποιο challenge. Μονο ανηθικο μπορει να θεωρηθει το οτι χρησιμοποιεις την υπερτερη δυναμη σου για να την ασκησεις πανω σε υποδεεστερους. Αυτοι που προσπαθουν να νιωσουν δυνατοι μεσα απ'την χρηση της δυναμης τους σε αδυνατους ειναι τερμα κομπλεξικοι. Οι πραξεις τους δηλωνουν την εμπρακτη αντιληψη που εχουν για τον εαυτο τους (ως αδυναμοι) που για να επιβεβαιωθουν ξεσπανε στα "σιγουρακια".

Σου εύχομαι να μην πέσεις στην παγίδα κάποιας που σε προκαλεί για να τη χτυπήσεις και να σε τρέχει μετά, ίσως ο εγκέφαλός σου θυμηθεί αυτό που σου γράφω τώρα. Έχω προλάβει, επειδή ευτυχώς ήμουν ακριβώς δίπλα και μπόρεσα κι έκανα κεφαλοκλείδωμα σε φίλο, πιθανή δολοφονία γιατί η πρώην του είπε μπροστά σε όλους ότι τον άφησε επειδή δεν του σηκωνόνταν,  και υποψιαζόταν ότι τελικά ήταν αδελφή. Η Αδρεναλίνη του ήταν τέτοια που με σήκωσε στον αέρα, κι εγώ του ψυθίρισα στο αυτί σύνελθε μαλάκα, σε προκαλεί για να τη χτυπήσεις και μετά να σε τρέχει σε δικαστήρια και να σου καταστρέψει τη ζωή. Πληκτρολόγησε Pussy Pass Denied και θα δείς πολλά βίντεο στα οποία γυναίκες προκαλούν, βρίζουν αισχρά άντρες για να τις χτυπήσουν και να την πατήσουν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε οι πιο πολλοι απο αυτους στα βιντεο που λες ειναι μελη σε διαφορα φορουμ και ξεσπανε πισω απο τα πληκτρολογια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Στο 3:50 εμφανιζεται ο κλασικος defender  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο 7:48 το προσπαθει αλλα δεν τους βγηκε.... :S :S :S

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
πολυ ωραιος ο μελαχρινος στο 1.54. δεν χρειαζεται υπερμετρη βια. δυο φαπες και ενα ξεμαλιασμα αρκουν

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.197
Πόντοι
446

στο 9:12 ξεκιναει να ανοιγει το νιτρο  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
νομιζω οτι εγινα πυρφορος.
οχι τυπε δεν εγινες πυρφορος,αλλο πράμα εισαι εσυ :effemine:
Στο 3:50 εμφανιζεται ο κλασικος defender 
niggaz που πάνε να καθαρισουν για τη δικια τους,επρεπε να τους πιστολιασουν τα whiteboyz,απο την αλλη το βιντεο μετα το 05:12 ειναι ενα αριστουργημα με τον old black  gentleman να τιμωρει παραδειγματικα το ατιθασο μικρο πουτανοαραπακι :erection:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ναι τυπε και εγω καταδικαζω...οπωσδηποτε..και συνεχιζω με ενα παλιό αλλα καλό
  :afro: :babycry:

Υπάρχει πολύ frustration (και σεξουαλικό αλλά και γενικώς) στην Αμερική γι' αυτό έχουν τόση βία.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
διαβασα στα σχολια οτι ο υπαλληλος αθωωθηκε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φαινόταν οτι ήταν κύριος
τυπε οταν την εβαλε στα 4 και αυτη  αρχιζε να χλιμιντριζει νομιζες θα τον πεταξει εξω και θα της τον καρφωσει,αλλα κρατησε επιπεδο >:(
διαβασα στα σχολια οτι ο υπαλληλος αθωωθηκε
Αμερικη επικρατει δικαιοσυνη :rockon:
ασε που δεν εκανε και τιποτα,πανω που ειχε βγει για φονο και πηγαινε να στρωσει τη ζωη του :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Τυπε οι πιο πολλοι απο αυτους στα βιντεο που λες ειναι μελη σε διαφορα φορουμ και ξεσπανε πισω απο τα πληκτρολογια.
  :2funny: :2funny: :2funny:
Στο 3:50 εμφανιζεται ο κλασικος defender  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στο 7:48 το προσπαθει αλλα δεν τους βγηκε.... :S :S :S

δεν κατάλαβα το πνεύμα σου Χρήστο. Εννοείς ότι αυτά που βλέπουμε δεν είναι αληθινά, κι είναι γυρισμένα με ηθοποιούς;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Φτιαχνεσαι να τις τρως? :2funny:

Εγω ουτε κωλοσκαμπιλα δε δινω... δε μου δινει κατι εμενα απο αποψη ευχαριστησης το να τη βαραω την αλλη... σκεψου σαν αντρας, οτι εσυ εισαι αντρας και εχεις την αλλη μπροστα σου. Τι θα σου δωσει αμα τη χτυπησεις?

Εχω προσπαθει να το σκεφτω απ'την αναποδη, δλδ τι μπορει να φτιαχνει τη γυναικα σε κατι τετοιο και το μονο που εχω καταληξει ειναι μια διαστρεβλωμενη αντιληψη ισχυος. Κατι σε στυλ: Η γυναικα θαυμαζει στον αντρα τη δυναμη του (που η ιδια δεν εχει). Ειναι σαν να θαυμαζει "υπερδυναμη" καποιου σουπερ ηρωα. Ε αυτη ειναι πρακτικα ανυπαρκτη μεχρι να εκδηλωθει καπου...  ειτε να ανοιξεις ενα βαζακι, ειτε να σηκωσεις κατι πολυ βαρυ, ειτε να νιωσει ενα χτυπημα που θα τη κανει να νιωσει την υπερτερη δυναμη του αντρα.

Το θεμα ειναι οτι αν εισαι αντρας, πρεπει να εισαι τελειως κομπλεξικος για να την εξασκησεις τη δυναμη σου

-ειτε σε αντρες που ειναι σωματικα υποδεεστεροι σου και τους εχεις σιγουρα (πχ ενας του 1.65 με 60 κιλα αμα φαει μια κλωτσια απο εναν 1.85 - 95 κιλα, θα παει 10 μετρα πισω).
-ειτε σε γυναικες που ειναι σωματικα αδυνατες και τις εχεις σιγουρα
-ειτε σε παιδια
-ειτε σε μικρα-μεσαια ζωα

...δλδ το να βαρεσεις καποιον που σιγουρα μπορεις να τον βαρεσεις, απλα δεν εχει νοημα. Δεν εχει καποια δυσκολια, δεν ειναι καποιο challenge. Μονο ανηθικο μπορει να θεωρηθει το οτι χρησιμοποιεις την υπερτερη δυναμη σου για να την ασκησεις πανω σε υποδεεστερους. Αυτοι που προσπαθουν να νιωσουν δυνατοι μεσα απ'την χρηση της δυναμης τους σε αδυνατους ειναι τερμα κομπλεξικοι. Οι πραξεις τους δηλωνουν την εμπρακτη αντιληψη που εχουν για τον εαυτο τους (ως αδυναμοι) που για να επιβεβαιωθουν ξεσπανε στα "σιγουρακια".
Υπάρχουν σαδιστες και μαζοχιστριες.
Υπάρχουν σαδιστριες και μαζοχιστες.
Αν αυτοι τη βρίσκουν έτσι,εσενα τι σε νοιάζει?
Δεν εχει καμια σχέση η βία,που απαγορεύεται να ασκείται στον οποιονδήποτε,με μια σαδομαζοχιστικη σχεση συνενουντων ενηλικων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Υπάρχουν σαδιστες και μαζοχιστριες.
Υπάρχουν σαδιστριες και μαζοχιστες.
Αν αυτοι τη βρίσκουν έτσι,εσενα τι σε νοιάζει?

Τυπε εγω προσπαθω να ερμηνευσω το φαινομενο, δε μ'ενδιαφερει πραγματικα ποιος τις τρωει και ποιος τις δινει γιατι σε τελικη αναλυση προσωπικα δε με επηρεαζει σε κατι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε εγω προσπαθω να ερμηνευσω το φαινομενο, δε μ'ενδιαφερει πραγματικα ποιος τις τρωει και ποιος τις δινει γιατι σε τελικη αναλυση προσωπικα δε με επηρεαζει σε κατι.

Nα ρωτήσεις στο ΙΕΚ Σαββίδης,εκεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες. :S

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.711
Πόντοι
1.446
Παντως ειναι τελειως ηλιθιες ...

Επιτηθονται σε εναν αντρα διπλασιου μεγεθους και θεωρουν οτι δεν θα φανε ξυλο ... επειδη η φεμηνηστριες τους ειπαν οτι τα κοριτσια δεν τα χτυπανε ποτε ...

και στο τελος τις πλακωνουν και βαζουν τα κλαματα ...

Ψυχανωμαλες ...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom