Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ενταξει τύπε δεν ειμαστε ανωτερα οντα

Θα διαμαρτυρηθουν για ρατσισμο οι κατσαριδες και οι σαρανταποδαρουσες

Αφου το σπουδασες κιολας αυτο επι 4 χρονια ποιος ειμαι εγω να το αμφισβητησω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μια χαρα ο καρχαριας τύπε
Δεν παθαινει και γριππη, φανταζεσαι να επρεπε μεσα στο νερο να χρησιμοποιει χαρτομαντηλα για να φυσαει τη μυτη του? Καθολου πρακτικο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Με τετοιες μαλακιες κινδυνεουν τα υπεροχα ξανθα μαλλακια μου
ελεοςςςς

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.654
Πόντοι
1.706
Μόνο εγω βλεπω πως κατα 80% προκειρε για εμφυτο μητρικο ενστικτο ενω ολοι γραφετε για αγαπη??

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εγω δεν είμαι προϊόν εξέλιξης μονοκύτταρων οργανισμών. Είμαι πείραμα εν εξελίξει εξωγήινων δυνάμεων. Ψάχνω να με διασταυρώσω γιατί είμαι σε οίστρο και να περάσω δεσοξυριβονουκλεϊκες πληροφορίες στους απογόνους μου.

Γαμάτε, βοηθάτε τους εξωγίηνους να λύσουν απορίες.
Το είχατε ξανακούσει αυτό;
Το νόημα της αγάπης και κουραφέξαλα και αισθήματα και φιλοσοφίες...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
e88fabe7667be6614b25c9e353a13917.png

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
θα μπορουσε να το χω γραψει εγω!

αν με αγαναχτησετε κιαλλο θα παρω σβαρνα τις τουαλετεςςς χαχαχαχ

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Χρηστο συνδεεεις την αγάπη συνεχεια με το σεξ και το κερατο. Το να αγαπας καποιον σημαίνει πολλα παραπανω απο τον τροπο που το παρουσιαζεις. Αν εσυ με τον τροπο που σκεφτεσαι μπορεις να βρεις μια κοπελα που να αποδεχτει την σαρκικη σου επιθυμια να πας καποια στιγμη με καποια αλλη κ αντιστοιχα εσυ αντιστοιχα την δικια της δεν μπορεις να την αγαπησεις αν σε καλυπτει σε ολα τα αλλα; στην συντροφικοτητα στο να σε σεβεται σαν ανθρωπο να σε στηριζει στα δυσκολα να σε ακουει οταν εχεις προβληματα να φροντιζει τις αναγκες που εχεις και το κυριοτερο να αντεχετε ο ενας τον αλλο στην καθημερηνοτητα. Απλα λοιπον δεν εχεις βρει την δυναμη στην κοπελα που θα σου αρεσει και θα ερωτευτεις να εκφρασεις τα  θελω σου ζητωντας ομως να στε μαζι και να δεθεις παραπανω γιατι πολυ πιθανον αν της τα πεις απλα θα χασεις την παρεα και το σεξακι μαζι της. Καταλαβαινω σου ειναι πολυ πιο ευκολο να τα λες ολα αυτα σε μια ελευθερη σχεση χωρις δεσμεύσεις αλλα  μην εισαι σιγουρος πως δε σε λενε μαλακα καποιες απ τις  κοπελες που βγαινεις. Ψευτη οκ δεν θα σε πουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
ΑΑΑααα για αυτό οι Γερμανοί και ορισμένοι άλλοι κάνουν κτηνοβασίες κτλ. Τώρα το έπιασα. Γουστάρει το λυκόσκυλο αίσθημα; Αναθεωρώ...

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Αυτή η γάτα είναι χαρακτηριστικό δείγμα πιρφορισμού και έλληνα ευνούχου φεμινιστή αντιμιγκταο καληνυχτάκια που στη προηγούμενη ζωή ήταν σωλήνα στριπτιζάδικου που χόρευαν κοντές, τριχωτές, χοντρές ελεηνίδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οταν αγαπας θες να εισαι μονο με το ατομο που αγαπας..
ολα τα αλλα ειναι κορδελακια
δηλαδή μας λες ότι τα αλλα 19 από τα 20 ειδη πρωτευόντων θηλαστικων δεν αγαπουν, αλλα αγαπάει μονο μια μειοψηφια από το ειδος ανθρωπος, αυτοι που δεν εχουν πολυγαμια κοινωνικα, ουτε παραβιαζουν ανήθικα τους μονογαμικούς κανονες της θρησκείας και της κοινωνιας τους.

εισαι τελειως λαθος επιστημονικα.

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
wow το ιδιο ειπαμε και ετσι να ναι
μπορει ο ερωτας να σου προκαλεσει πονο αλλα το αισθημα το πρωταρχικο που νιωθεις ειναι ολα τα λεφτα
το θεμα ειναι να μπορεις να αντεχεις και να διαχειριστεις ολα τα συναισθηματα. Να μπορεις να αντεξεις τον ερωτα και αυτο που σε κανει να νιωσεις αλλα και τον πονο που μπορει να προκαλεσει το τελος αυτης της καταστασης ειδικα αν δεν ειναι επιλογη σου. Καποιοι δεν μπορουν να τον αντεξουν και εχουν αναρμοστες συμπεριφορες η και ψυχολογικη φθορα. Αλλοι εχουν επιλεξει να ειναι φυγοπονοι και να μην μπουν στην διαδικασια να ερωτευτουν καν ωστε να μην εχουν τετοιου ειδους ανησυχίες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω όπως βλέπετε μολις εκανα παραθεση στην πενταγ
οποτε εσεις ειστε οι προβληματικοι μην το γενικευετε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η διαφορα ρε αξεστε δασκαλακο ειναι οτι τα ζωα εχουν ως ενστικτο την αναπαραγωγη. Ενω εμεις σε αντιθεση ναι μεν εχουμε το ενστικτο της αναπαραγωγης αλλα εχουμε μυαλο και τη δυνατοτητα να αναπτυσουμε συναισθημα.
τωρα αν εσυ θες να λειτουργεις ως πιθηκος κανενα προβλημα..εγω επιλεγω να χρησιμοποιω το μυαλο και τη καρδια π μ εχει δωθει!
αυτή η παπαρια οτι δηθεν είναι διαφορετικο το ειδος μας από τα αλλα να την πεις σε καμμια εκκλησια που λενε ότι ο θεος μας αγαπάει πιο πολύ από τα αλλα ειδη όχι σε εμενα που το σπουδασα 4 χρονια ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από τα αλλα ειδη.

τα δελφίνια αγαπανε περισσοτερο από εσενα και είναι πιο μονογαμικα από εσενα ανθρωπε.

τα παραμυθια για ψυχη και συναισθημα ειδικα και μονο στον ανθρωπο, αλλου.

Συνημμένα

• apes.jpg
    apes.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δε τα λεω εγω, επιστημονικες μελετες τα λενε
εμας αναποδα μας τα λεγανε στα βιβλια της ηθολογιας ζωων.

μαλλον δεν ηταν επιστημονικες οι μλεετες που διαβασες. βιολόγος αποκλειεται να εγραψε παπαρια για μονογαμια σε ανθρωπο ,

σε δελφίνια ναι στον ανθρωπο οχι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι τύπε, καθολου διαφορετικο δεν ειναι το ειδος μας

Εχω μαθει μαλιστα για εναν μπαμπουινο που γραφει ποιηματα και εναν μακάκο που φτιαχνει τα σχεδια για την νεα Ακροπολη.

Προσωπικα μου προκαλει γελιο οτι καμαρωνεις οτι σου πηρε 4 χρονια σπουδες για να αντιληφθεις τελικα οτι εισαι πιθηκος ενω θα αρκουσε να κοιταξεις μια στιγμη μεσα σου απαλλαγμενος απο ιδεοληψιες και να αντιληφθεις οτι εισαι κατι πολυ ανωτερο, που μπορει να διακρινει το καλο και το κακο.
θεωρεις τον εαυτο σου προικισμενο επειδή γραφεις ποιηματα?

εγω νομιζω ότι ο πατερας δημιουργος προικισε καλυτερα τον καρχαρια που δεν πασχει από καρκινο, αιητζ, και συφιλη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κι εμεις πολυγαμικα ειμαστε ομως η μονογαμια ειναι επιλογη γτ εχουμε μυαλο κ καρδια να κρινουμε και να επιλεξουμε τι θελουμε
τα ζωα δεν εχουν γιαυτο κ ειναι στη φυση τους κυριως πολυγαμικα
και αυτά που είναι αυστηρα μονογαμικα?
σαν το δελφινι, την ταραντουλα, το αλογακι της παναγιας?

μυαλο εχουμε καλυτερο στον μιλαμε και στα τεχνολογικα,

μυαλο καλυτερο για ακοη εχουν οι νυκτεριδες.

και μυαλο καλυτερο για οραση τα γερακια.

και για οσφρηση καλυτερο οι σκυλοι και οι γατες.

ακου καλυτερο μυαλο οι ανθρωποι με τοσες μηνιγγιτιδες, πολυομυελιτιδες, εγκεφαλικα, ψυχασθενειες, σχιζοφρενεια.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom