You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 773
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Με τετοιες μαλακιες κινδυνεουν τα υπεροχα ξανθα μαλλακια μου
ελεοςςςς
ελεοςςςς
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Εγω δεν είμαι προϊόν εξέλιξης μονοκύτταρων οργανισμών. Είμαι πείραμα εν εξελίξει εξωγήινων δυνάμεων. Ψάχνω να με διασταυρώσω γιατί είμαι σε οίστρο και να περάσω δεσοξυριβονουκλεϊκες πληροφορίες στους απογόνους μου.
Γαμάτε, βοηθάτε τους εξωγίηνους να λύσουν απορίες.
Το είχατε ξανακούσει αυτό;
Το νόημα της αγάπης και κουραφέξαλα και αισθήματα και φιλοσοφίες...
Γαμάτε, βοηθάτε τους εξωγίηνους να λύσουν απορίες.
Το είχατε ξανακούσει αυτό;
Το νόημα της αγάπης και κουραφέξαλα και αισθήματα και φιλοσοφίες...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
θα μπορουσε να το χω γραψει εγω!
αν με αγαναχτησετε κιαλλο θα παρω σβαρνα τις τουαλετεςςς χαχαχαχ
αν με αγαναχτησετε κιαλλο θα παρω σβαρνα τις τουαλετεςςς χαχαχαχ
Sopranos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2019
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
Χρηστο συνδεεεις την αγάπη συνεχεια με το σεξ και το κερατο. Το να αγαπας καποιον σημαίνει πολλα παραπανω απο τον τροπο που το παρουσιαζεις. Αν εσυ με τον τροπο που σκεφτεσαι μπορεις να βρεις μια κοπελα που να αποδεχτει την σαρκικη σου επιθυμια να πας καποια στιγμη με καποια αλλη κ αντιστοιχα εσυ αντιστοιχα την δικια της δεν μπορεις να την αγαπησεις αν σε καλυπτει σε ολα τα αλλα; στην συντροφικοτητα στο να σε σεβεται σαν ανθρωπο να σε στηριζει στα δυσκολα να σε ακουει οταν εχεις προβληματα να φροντιζει τις αναγκες που εχεις και το κυριοτερο να αντεχετε ο ενας τον αλλο στην καθημερηνοτητα. Απλα λοιπον δεν εχεις βρει την δυναμη στην κοπελα που θα σου αρεσει και θα ερωτευτεις να εκφρασεις τα θελω σου ζητωντας ομως να στε μαζι και να δεθεις παραπανω γιατι πολυ πιθανον αν της τα πεις απλα θα χασεις την παρεα και το σεξακι μαζι της. Καταλαβαινω σου ειναι πολυ πιο ευκολο να τα λες ολα αυτα σε μια ελευθερη σχεση χωρις δεσμεύσεις αλλα μην εισαι σιγουρος πως δε σε λενε μαλακα καποιες απ τις κοπελες που βγαινεις. Ψευτη οκ δεν θα σε πουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
ΑΑΑααα για αυτό οι Γερμανοί και ορισμένοι άλλοι κάνουν κτηνοβασίες κτλ. Τώρα το έπιασα. Γουστάρει το λυκόσκυλο αίσθημα; Αναθεωρώ...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Eγω ζαλιζομαι απτο πολυ ποτο
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Αυτή η γάτα είναι χαρακτηριστικό δείγμα πιρφορισμού και έλληνα ευνούχου φεμινιστή αντιμιγκταο καληνυχτάκια που στη προηγούμενη ζωή ήταν σωλήνα στριπτιζάδικου που χόρευαν κοντές, τριχωτές, χοντρές ελεηνίδες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δηλαδή μας λες ότι τα αλλα 19 από τα 20 ειδη πρωτευόντων θηλαστικων δεν αγαπουν, αλλα αγαπάει μονο μια μειοψηφια από το ειδος ανθρωπος, αυτοι που δεν εχουν πολυγαμια κοινωνικα, ουτε παραβιαζουν ανήθικα τους μονογαμικούς κανονες της θρησκείας και της κοινωνιας τους.οταν αγαπας θες να εισαι μονο με το ατομο που αγαπας..
ολα τα αλλα ειναι κορδελακια
εισαι τελειως λαθος επιστημονικα.
Sopranos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2019
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
το θεμα ειναι να μπορεις να αντεχεις και να διαχειριστεις ολα τα συναισθηματα. Να μπορεις να αντεξεις τον ερωτα και αυτο που σε κανει να νιωσεις αλλα και τον πονο που μπορει να προκαλεσει το τελος αυτης της καταστασης ειδικα αν δεν ειναι επιλογη σου. Καποιοι δεν μπορουν να τον αντεξουν και εχουν αναρμοστες συμπεριφορες η και ψυχολογικη φθορα. Αλλοι εχουν επιλεξει να ειναι φυγοπονοι και να μην μπουν στην διαδικασια να ερωτευτουν καν ωστε να μην εχουν τετοιου ειδους ανησυχίες.wow το ιδιο ειπαμε και ετσι να ναι
μπορει ο ερωτας να σου προκαλεσει πονο αλλα το αισθημα το πρωταρχικο που νιωθεις ειναι ολα τα λεφτα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω όπως βλέπετε μολις εκανα παραθεση στην πενταγ
οποτε εσεις ειστε οι προβληματικοι μην το γενικευετε
οποτε εσεις ειστε οι προβληματικοι μην το γενικευετε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτή η παπαρια οτι δηθεν είναι διαφορετικο το ειδος μας από τα αλλα να την πεις σε καμμια εκκλησια που λενε ότι ο θεος μας αγαπάει πιο πολύ από τα αλλα ειδη όχι σε εμενα που το σπουδασα 4 χρονια ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από τα αλλα ειδη.η διαφορα ρε αξεστε δασκαλακο ειναι οτι τα ζωα εχουν ως ενστικτο την αναπαραγωγη. Ενω εμεις σε αντιθεση ναι μεν εχουμε το ενστικτο της αναπαραγωγης αλλα εχουμε μυαλο και τη δυνατοτητα να αναπτυσουμε συναισθημα.
τωρα αν εσυ θες να λειτουργεις ως πιθηκος κανενα προβλημα..εγω επιλεγω να χρησιμοποιω το μυαλο και τη καρδια π μ εχει δωθει!
τα δελφίνια αγαπανε περισσοτερο από εσενα και είναι πιο μονογαμικα από εσενα ανθρωπε.
τα παραμυθια για ψυχη και συναισθημα ειδικα και μονο στον ανθρωπο, αλλου.
Συνημμένα
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
και ο νοων νοειτω...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εμας αναποδα μας τα λεγανε στα βιβλια της ηθολογιας ζωων.δε τα λεω εγω, επιστημονικες μελετες τα λενε
μαλλον δεν ηταν επιστημονικες οι μλεετες που διαβασες. βιολόγος αποκλειεται να εγραψε παπαρια για μονογαμια σε ανθρωπο ,
σε δελφίνια ναι στον ανθρωπο οχι
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
θεωρεις τον εαυτο σου προικισμενο επειδή γραφεις ποιηματα?Ναι τύπε, καθολου διαφορετικο δεν ειναι το ειδος μας
Εχω μαθει μαλιστα για εναν μπαμπουινο που γραφει ποιηματα και εναν μακάκο που φτιαχνει τα σχεδια για την νεα Ακροπολη.
Προσωπικα μου προκαλει γελιο οτι καμαρωνεις οτι σου πηρε 4 χρονια σπουδες για να αντιληφθεις τελικα οτι εισαι πιθηκος ενω θα αρκουσε να κοιταξεις μια στιγμη μεσα σου απαλλαγμενος απο ιδεοληψιες και να αντιληφθεις οτι εισαι κατι πολυ ανωτερο, που μπορει να διακρινει το καλο και το κακο.
εγω νομιζω ότι ο πατερας δημιουργος προικισε καλυτερα τον καρχαρια που δεν πασχει από καρκινο, αιητζ, και συφιλη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και αυτά που είναι αυστηρα μονογαμικα?κι εμεις πολυγαμικα ειμαστε ομως η μονογαμια ειναι επιλογη γτ εχουμε μυαλο κ καρδια να κρινουμε και να επιλεξουμε τι θελουμε
τα ζωα δεν εχουν γιαυτο κ ειναι στη φυση τους κυριως πολυγαμικα
σαν το δελφινι, την ταραντουλα, το αλογακι της παναγιας?
μυαλο εχουμε καλυτερο στον μιλαμε και στα τεχνολογικα,
μυαλο καλυτερο για ακοη εχουν οι νυκτεριδες.
και μυαλο καλυτερο για οραση τα γερακια.
και για οσφρηση καλυτερο οι σκυλοι και οι γατες.
ακου καλυτερο μυαλο οι ανθρωποι με τοσες μηνιγγιτιδες, πολυομυελιτιδες, εγκεφαλικα, ψυχασθενειες, σχιζοφρενεια.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ