Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Την απαντηση την εδωσες μονος σου τύπε.
Αγαπη υπαρχει και υπαρχουν και ανθρωποι που μπορουν να την δωσουν αληθινα.
Απλως εσυ αρνεισαι να το δεις και να συμμετασχεις σε ολο αυτο.
Ειπες οτι γνωρισες καποια που πραγματικα θα μπορούσε να το κανει, αλλά..."δεν ησασταν συμβατοι".
Τι παει να πει δεν ειστε συμβατοι?
Απλως εσυ φοβηθηκες οτι βρεθηκε καποια που θα σου κατερριπτε τις θεωριες που εχεις αναπτυξει για να τροφοδοτεις την αμυνα σου, και αμεσως βρηκες ενα αλλοθι.
Αρα λοιπον φυσικα υπαρχει αγαπη και φυσικα υπαρχουν καταλληλοι ανθρωποι.
Απλως ΕΣΥ δεν τους θελεις.

Τυπε δεν θα αλλαζα το τροπο ζωης μου για μια αγαπη που στο τελος με μαθηματικη ακριβεια θα χαλουσε το ολο θεμα με κατα 99% εμενα ως υπευθυνο της καταστροφης.

Θες να διαβασεις το πως;

Εισαι με τη γυναικα που αγαπας και σε αγαπα. Ολα οκ, η γυναικα μια χαρα στα ολα της.

Εσυ, βλεπεις μια μουναρα καπου, δεν θα κανεις παιχνιδι; Φυσικα και θα κανεις (οποιος πει οχι ειτε ειναι ψευτης ειτε εχει θεματα).

Εγω μετα δεν θα μπορω να επιστρεψω πισω στη γυναικα και να της λεω ψεματα, θα της πω την αληθεια με οτι και αν εχει ως συνεπεια κατι τετοιο. Γιατι; Γιατι δεν θελω να δωσω δικαιωμα στο να με πει ψευτη-μαλακα και να εχει και δικιο. Της λεω την αληθεια και ας κανει οτι θελει, αν θελει ας μεινει, αν θελει ας φυγει. Δεν θα της πω μαλακιες την ωρα που θα ετοιμαζομαι να βγω εξω οτι παω για δουλεια, ουτε θα εχω στο αθορυβο το κινητο μπροστα της για να μην ακουγονται τα μηνυματα, γενικα δεν κρυβω κατι απο τα κοριτσια, τα εχω ολα ανοιχτα, γνωριζουν τα παντα. Αν θελει καθεται, αν θελει φευγει. Ειμαι αυτος που ειμαι και κανω αυτο που θελω, της αρεσει; Καλως. Δεν της αρεσει; Καλως.

Θεωρεις οτι μια τετοια συμπεριφορα αρμοζει σε μια κοπελα σαν αυτη που γνωρισα τυχαια τοτε; Οχι τυπε. Αν θελει να ζησει τετοια δραματα, δεν θα της τα δωσω εγω. Ας βρει αλλο καλοπαιδο για τετοια. Εγω παιζω μονο με γυναικες παιχτες που ειναι του παιχνιδιου, δεν μπλεκω ποτε με καλα κοριτσια, για πολλους λογους.

Ναι, ισως να μου αρεσε σαν αισθηση η αγαπη, η ολη φαση ομως θα τελειωνε συντομα, βαριεμαι ευκολα. Δεν μπορω να ζω ξενερωτα ουτε και να κρυβομαι και να λεω ψεματα δημιουργοντας ετσι ενα τοξικο περιβαλλον.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ωραία τα λες και εσυ πενταγιω!!
Πόσταρε κανέναν πυρφόρο από fb να γελάσουμε!!
Όχι εμένα...εγώ χώνομαι διακριτικά  :grin: :grin: :grin:

Ρε μου την πέφτει πολύ επιθετικά ένα 18χρονο..Απίστευτο!
Να μπω λες η μακρυά;

Μεινε μακρυα τυπε απο ηλικιες κατω των 20.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αρα συμφωνεις μαζι μου.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ωχ κάτι έπαθες εσυ...
Βιολογικά όλοι πρέπει να έχουν παιδιά, δυστυχώς και οι σκάρτοι. Το περιβάλλον και η εξέλιξη θα διορθώσουν όσο γίνεται τα λάθος γονίδια ( λέμε τώρα )
Πραγματική αγάπη και το νόημα της αγάπης. ΣΕΒΑΣΜΟΣ . θεωρία πολυπλοκότητας και ισορροπία στο χάος. Υπάρχει μια περίεργη ισορροπία και δικαιοσύνη. Να σώσουμε το λαγουδάκι από το πεινασμένο λύκο και να πεθάνει από τη πείνα ή να ζήσει ο πεινασμένος και να πεθάνει ο λαγός. Αυτό με την αγάπη και το πιρφορισμό, έχει ασύλληπτες διαστάσεις , να το ξέρετε. Το καταπληκτικό είναι ότι κάθε επιλογή είναι και σωστή. Κερδίζει η φύση με το τρόπο της.
Η αλήθεια. Κοίτα τι πλάκα που έχει η αλήθεια. Είναι σαν να κρατάω μια κάρτα. Στη μια πλευρά είναι κόκκινη και στην άλλη μπλε. Σε ρωτάω τι χρώμα έχει και μου λες κόκκινο και εγω σου λεω μπλε. Που είναι η αλήθεια; Δε μπορούμε να είμαστε πολυδιάστατοι ακόμα για να βλέπουμε αντικειμενικά τα πάντα. Θεσπίζουμε συνέχεια κανόνες για αυτή την αλήθεια ( νόμους, κανόνες, ηθικές κτλ ) και τελικά η ιστορία γράφεται πάντα από τους νικητές. Αυτή είναι η αλήθεια; χαχα βλέπε και Χάρις Αλεξίου ΤΟ ΛΑΓΝΟ ΨΕΜΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ...
Όταν αγαπάς κάποιον λες ψέματα ναι, δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά ( και εχω μείνει μόνος γιατί είμαι ο δολοφόνος ). Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστείς και θα χρειαστεί ισχυρά παραισθησιογόνα που κάνουν τη νύχτα μέρα, το μπλέ κόκκινο και γενικά εξελιγμένη ματριξ τεχνολογία. Οι αλήθειες πονάνε.
Μην συνδέεις την αγάπη με το σεξ. Ναι την απατάς και σε απατάει. Εκεί να δεις μάτριξ τεχνολογία που χρειάζεται.
Εγω είμαι ρομαντικός τύπος, όταν ακούω για αγάπη παρακολουθώ με ενδιαφέρον ( alex71 & πενταγιώτισσα πχ ) καλά έτσι το είπα αυτό γενικά είμαι του άρλεκιν αρκεί να μη ζοριστώ εγω. Η καλύτερη παρέα για χωρισμένους και πιρφόρους είμαι.
"Αυτος που ειναι ικανος στο να αγαπησει εναν αλλον ανθρωπο, αρχικα εχει αγαπησει τον εαυτο του."
Κοίτα πως το γκρεμίζω τώρα... Ρε παλιοεγωίσταρε ( πάρτα ) ΕΓΩΙΣΜΟΣ χαχα. Αν αγαπάς τον εαυτό σου, σημαίνει να τον γνωρίσεις πρώτα. Αυτό έχει ενα απίστευτο κουμπί αυτοκαταστροφής. Φτάνεις στην παράνοια. Είμαστε κατασκευαστικά δημιουργημένοι λάθος. Έχουμε μια rom επιβίωσης και αναπαραγωγής. Από εκεί και ύστερα το χάος.
"Δεν μπορεις να λαβεις κατι απο καποιον ανθρωπο που δεν το εχει, απλα."
Λόγο πυρφορισμού τα είχα με μια Ρουμάνα πέρσι τέτοια εποχή. Πεταλουδίτσα - αιθέρια ύπαρξη - νεραιδα ( σαν πόσοι μου τη πηδάγατε από εδω μέσα ). Κάποια στιγμή δεν άντεξα να με κερατώνετε. Είχα γίνει και το συναισθηματικό της ταμπόν κανονικότατα με τις ανωμαλίες σας. :)
Αναρωτήθηκα τι σκατά δε με αγαπάει, μόνο τα χρήματα την ενδιαφέρουν; Κίνηση να τη ξεκόψω, να γίνω χορηγός της κτλ ούτε κατα διάνοια δεν έκανα. Μι α φορά πήγα σαν πελάτης και επειδή έπαθα αυτό που :

( Τυχαια ειχα γνωρισει μια κοπελα στο παρελθον (σε τραπεζι, δεν εγινε απολυτως τιποτα με τη κοπελα), τη θαυμασα, απλα. Δεν επιχειρησα να τη ξαναδω ποτε, καταλαβα τι ανθρωπος ειναι, καταλαβα οτι δεν ειμαστε συμβατοι και αυτο ηταν.
Στα 41 μου, εχω γνωρισει χιλιαδες ανθρωπους ανα το κοσμο, μονο μια κοπελα ειδα να εχει αυτο μεσα της, αν μπορουσες να δεις τα ματια της θα καταλαβαινες πληρως τι θελω να πω.Υπαρχουν, ειναι ομως σπανιοι ανθρωποι. Ακομα και που τη βρηκα, εμεινα μακρυα, δεν ταιριαζει στο τροπο ζωης μου. Θα ηταν λαθος να επιχειρησω το οτιδηποτε με ενα τετοιο κοριτσι. Δεν θα εκανε καλο σε κανεναν απο τους δυο μας στο τελος. )

Ούτε καν πήδηξα, μου έδωσε τα χρήματα πίσω ( προς τιμή της ) και αρχίσαμε να βγαίνουμε κτλ.
Την είχα ξαναπατήσει με επαγγελματία, ειδικά με ερασιτέχνισσες, εκεί να δεις. Μου είπε λοιπόν ένα παραμύθι. Δε ξέρω αν είναι Ρουμάνικο. Την ιστορία με ένα κοριτσάκι και ένα δράκο. Που αγαπηθήκαν και ήθελε το καημένο ένα γλωσσόφιλο και αυτός δε τη φιλούσε. Ρε καλέ μου, ρε χρυσέ μου για τί δε μου δίνεις ενα φιλί. Ε στο τέλος της έδωσε. Έβγαλε τις φλόγες από το στόμα. Πάει αυτή. Προσέχουμε λοιπόν τι ζητάμε. Τα πάντα μπορείς να λάβεις από κάποιον. Αν έχει λέει... Λογικά στο παραμύθι αυτή ήταν ο δράκος ε; :)

Είδες που και εσυ τελικά την έχεις πατήσει;;; Την έφαγες τη παραμύθα με τη κοπελιά. Πάντως και καλά έπραξες και κακά. Το όμορφο βέβαια και υπέροχο είναι που την έχεις κρατήσει τόσο όμορφα σαν ανάμνηση και γιατί οχι και πρότυπο.

Ωχ πρώτη φορά έγραψα τόσα, είχα όρεξη, αλλά σε παω πολύ.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ξέχασα τη παράθεση πήγαινε στον Σαββίδη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ηταν προφανες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
που τον θυμηθηκες το λεμπεση; εχω να τον ακουσω καμια 20αρια χρονια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
ποιος τηρει τις προδιαγραφες?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όπως ένας πατέρας μπορεί να αγαπά και τα 5 παιδιά του έτσι και ένας άντρας μπορεί να αγαπά και τις 5 ερωμένες του!

Δεν παντρεύτηκα ποτέ για να μην στενοχωρήσω τις υπόλοιπες 4! (Στην δημοκρατία η πλειοψηφία νικάει).

Αυτό θα πει να είσαι πραγματικός δημοκράτης! (Στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία αφού αγνοείται συστηματικά η πλειοψηφία των πολιτών).

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
οταν αγαπας θες να εισαι μονο με το ατομο που αγαπας..
ολα τα αλλα ειναι κορδελακια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οταν αγαπας πραγματικα, θελεις να εισαι μονο με το ατομο αυτο.

Και δεν σε ενδιαφερει τιποτα αλλο.
Δεν ζοριζεσαι καν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κι αν είσαι μονογαμικός ; (=μόνο γαμάς)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οταν αγαπας πραγματικα, θελεις να εισαι μονο με το ατομο αυτο.

Και δεν σε ενδιαφερει τιποτα αλλο.
Δεν ζοριζεσαι καν.

wow το ιδιο ειπαμε και ετσι να ναι
μπορει ο ερωτας να σου προκαλεσει πονο αλλα το αισθημα το πρωταρχικο που νιωθεις ειναι ολα τα λεφτα

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Σκέψου να μπει κανεις σε ανσασερ μαζί σου...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
ασχετο αλλα γιατι δεν μπορω να κανω παραθεση?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το φόρουμ ρετάρει απόψε ......

Stories