Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Την απαντηση την εδωσες μονος σου τύπε.
Αγαπη υπαρχει και υπαρχουν και ανθρωποι που μπορουν να την δωσουν αληθινα.
Απλως εσυ αρνεισαι να το δεις και να συμμετασχεις σε ολο αυτο.
Ειπες οτι γνωρισες καποια που πραγματικα θα μπορούσε να το κανει, αλλά..."δεν ησασταν συμβατοι".
Τι παει να πει δεν ειστε συμβατοι?
Απλως εσυ φοβηθηκες οτι βρεθηκε καποια που θα σου κατερριπτε τις θεωριες που εχεις αναπτυξει για να τροφοδοτεις την αμυνα σου, και αμεσως βρηκες ενα αλλοθι.
Αρα λοιπον φυσικα υπαρχει αγαπη και φυσικα υπαρχουν καταλληλοι ανθρωποι.
Απλως ΕΣΥ δεν τους θελεις.
Τυπε δεν θα αλλαζα το τροπο ζωης μου για μια αγαπη που στο τελος με μαθηματικη ακριβεια θα χαλουσε το ολο θεμα με κατα 99% εμενα ως υπευθυνο της καταστροφης.
Θες να διαβασεις το πως;
Εισαι με τη γυναικα που αγαπας και σε αγαπα. Ολα οκ, η γυναικα μια χαρα στα ολα της.
Εσυ, βλεπεις μια μουναρα καπου, δεν θα κανεις παιχνιδι; Φυσικα και θα κανεις (οποιος πει οχι ειτε ειναι ψευτης ειτε εχει θεματα).
Εγω μετα δεν θα μπορω να επιστρεψω πισω στη γυναικα και να της λεω ψεματα, θα της πω την αληθεια με οτι και αν εχει ως συνεπεια κατι τετοιο. Γιατι; Γιατι δεν θελω να δωσω δικαιωμα στο να με πει ψευτη-μαλακα και να εχει και δικιο. Της λεω την αληθεια και ας κανει οτι θελει, αν θελει ας μεινει, αν θελει ας φυγει. Δεν θα της πω μαλακιες την ωρα που θα ετοιμαζομαι να βγω εξω οτι παω για δουλεια, ουτε θα εχω στο αθορυβο το κινητο μπροστα της για να μην ακουγονται τα μηνυματα, γενικα δεν κρυβω κατι απο τα κοριτσια, τα εχω ολα ανοιχτα, γνωριζουν τα παντα. Αν θελει καθεται, αν θελει φευγει. Ειμαι αυτος που ειμαι και κανω αυτο που θελω, της αρεσει; Καλως. Δεν της αρεσει; Καλως.
Θεωρεις οτι μια τετοια συμπεριφορα αρμοζει σε μια κοπελα σαν αυτη που γνωρισα τυχαια τοτε; Οχι τυπε. Αν θελει να ζησει τετοια δραματα, δεν θα της τα δωσω εγω. Ας βρει αλλο καλοπαιδο για τετοια. Εγω παιζω μονο με γυναικες παιχτες που ειναι του παιχνιδιου, δεν μπλεκω ποτε με καλα κοριτσια, για πολλους λογους.
Ναι, ισως να μου αρεσε σαν αισθηση η αγαπη, η ολη φαση ομως θα τελειωνε συντομα, βαριεμαι ευκολα. Δεν μπορω να ζω ξενερωτα ουτε και να κρυβομαι και να λεω ψεματα δημιουργοντας ετσι ενα τοξικο περιβαλλον.