Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
και αυτά που είναι αυστηρα μονογαμικα?
σαν το δελφινι, την ταραντουλα, το αλογακι της παναγιας?

μυαλο εχουμε καλυτερο στον μιλαμε και στα τεχνολογικα,

μυαλο καλυτερο για ακοη εχουν οι νυκτεριδες.

και μυαλο καλυτερο για οραση τα γερακια.

και για οσφρηση καλυτερο οι σκυλοι και οι γατες.

ακου καλυτερο μυαλο οι ανθρωποι με τοσες μηνιγγιτιδες, πολυομυελιτιδες, εγκεφαλικα, ψυχασθενειες, σχιζοφρενεια.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ
τι σχεση εχει το μυαλο με τις αισθησεις που εχει αναπτυξει το καθε ζωο για να μπορεσει να επιβιωσει;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι σχεση εχει το μυαλο με τις αισθησεις που εχει αναπτυξει το καθε ζωο για να μπορεσει να επιβιωσει;

οκ πισω στην πρωτη ταξη.

ιδου ενας χαρτης του ανθρωπινου μυαλου , οπου όπως βλέπεις και ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Συνημμένα

• brain.jpg
    brain.jpg
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο ανθρωπος ειναι ανωτερο ον
δεν υπαρχουν ανωτερα και κατωτερα οντα,
υπαρχουν διαφορετικα οντα.
αυτό που λες είναι τελειως σπισιστικο(ρατσιστικο)

και φυσικα αντιεπιστημονικο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
α ετσι επιτελους λιγη αυτογνωσια.

ανωτερε που κινδυνεύεις από αιητζ, καρκινο, γριπη ,

όταν ο κατώτερος καρχαρίας την περναει φινα

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
οκ πισω στην πρωτη ταξη.

ιδου ενας χαρτης του ανθρωπινου μυαλου , οπου όπως βλέπεις και ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
παμε παλι τι σχεση εχει το πως αναπτυσει καποια αισθηση καποιο ον με το μυαλο. Ενας τυφλος ανθρωπος εχει πολυ πιο ανεπτυγμενη αισθηση της ακοης η της αφης απο καποιον αλλο που βλεπει. Αυτο δεν τον κανει διαφορετικο απο καποιον αλλο. Απλα η αναγκη τον εχει κανει να αναπτυξει περισσοτερο αυτες τις αισθησεις. Αν μου εξηγήσεις γιατι τα ζωα δεν εξελιξαν την επικοινωνια μεταξυ τους παρα μονο για βασικες αναγκες κινδυνου η ευρεση τροφης και γιατι δεν μπορουν να αναπτυξουν φανταστικα σεναρια και να τα εκφρασουν τοτε μπορουμε να προχωρήσουμε απο την πρώτη ταξη δημοτικου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παμε παλι τι σχεση εχει το πως αναπτυσει καποια αισθηση καποιο ον με το μυαλο. Ενας τυφλος ανθρωπος εχει πολυ πιο ανεπτυγμενη αισθηση της ακοης η της αφης απο καποιον αλλο που βλεπει. Αυτο δεν τον κανει διαφορετικο απο καποιον αλλο. Απλα η αναγκη τον εχει κανει να αναπτυξει περισσοτερο αυτες τις αισθησεις. Αν μου εξηγήσεις γιατι τα ζωα δεν εξελιξαν την επικοινωνια μεταξυ τους παρα μονο για βασικες αναγκες κινδυνου η ευρεση τροφης και γιατι δεν μπορουν να αναπτυξουν φανταστικα σεναρια και να τα εκφρασουν τοτε μπορουμε να προχωρήσουμε απο την πρώτη ταξη δημοτικου.
εξελιξαν πολύ.

είναι δισεκατομυρια χρονια μπροστα από τους μονοκυτταρους που προηλθαν.

το πικ που ξεχωρισε σε νοημοσυνη ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ, ο ανθρωπος είναι των τελευταίων 10 εκατομυριων ετων και λιγοτερο, από την εποχη που ξεχωρίσαμε ως αυστραλοπίθηκοι από τους γοριλες και τους χιμπατζιδες.

διαφορα γενετικη της ταξης του 3%
χρονικα τα 10 εκ χρονια στα 3,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δεν είναι ουτε 1% διαφορα,

τοοοοοοοσο πολύ λοιπον προηγησε από γοριλα και χιμπατζή για να καταλάβεις την κλιμακα.

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
εξελιξαν πολύ.

είναι δισεκατομυρια χρονια μπροστα από τους μονοκυτταρους που προηλθαν.

το πικ που ξεχωρισε σε νοημοσυνη ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ, ο ανθρωπος είναι των τελευταίων 10 εκατομυριων ετων και λιγοτερο, από την εποχη που ξεχωρίσαμε ως αυστραλοπίθηκοι από τους γοριλες και τους χιμπατζιδες.

διαφορα γενετικη της ταξης του 3%
χρονικα τα 10 εκ χρονια στα 3,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δεν είναι ουτε 1% διαφορα,

τοοοοοοοσο πολύ λοιπον προηγησε από γοριλα και χιμπατζή για να καταλάβεις την κλιμακα.
ξαναλεω γτ δεν την ανεπτυξαν για  αλλους λογους πλην των βασικων αναγκων προστασιας τροφης και αναπαραγωγης; το την εξελιξαν πολυ δεν μου αρκει. Ειναι απλα μια γενικοτητα. Επισης δεν μου μιλησες καθολου για την αδυναμια να κανουν φανταστικα σεναρια η και σκεψεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ξαναλεω γτ δεν την ανεπτυξαν για  αλλους λογους πλην των βασικων αναγκων προστασιας τροφης και αναπαραγωγης; το την εξελιξαν πολυ δεν μου αρκει. Ειναι απλα μια γενικοτητα. Επισης δεν μου μιλησες καθολου για την αδυναμια να κανουν φανταστικα σεναρια η και σκεψεις.
ετσι λες εσυ,
ποιος σου ειπε ότι δεν εχουν παραμυθια, δεν πιστευουν σε θεους, δεν εχουν φαντασια.

και ονειρα βλεπουν και πνεύματα θα φανταζονται όπως και ο ανθρωπος,

εσυ μιλας με γενικότητες , και θεωρεις ότι καποια πραγματα είναι αποκλειστικότητες του ανθρωπου.

πχ ότι μονο ο ανθρωπος χρησιμοποιει εργαλεία και αλλα που εχουν καταριφθει εδω και πολύ καιρο αλλα κολλημένοι συνεχιζουν να αναπαραγουν.

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
ετσι λες εσυ,
ποιος σου ειπε ότι δεν εχουν παραμυθια, δεν πιστευουν σε θεους, δεν εχουν φαντασια.

και ονειρα βλεπουν και πνεύματα θα φανταζονται όπως και ο ανθρωπος,

εσυ μιλας με γενικότητες , και θεωρεις ότι καποια πραγματα είναι αποκλειστικότητες του ανθρωπου.

πχ ότι μονο ο ανθρωπος χρησιμοποιει εργαλεία και αλλα που εχουν καταριφθει εδω και πολύ καιρο αλλα κολλημένοι συνεχιζουν να αναπαραγουν.
μπορεις να μου αποδειξεις λοιπον αυτα που λες; επισης εισαι της αποψης οτι τα ζωα μπορουν να κανουν κανουν μια αναλογη συζητηση για εμας οπως κανουμε εμεις τωρα; και μη προσβάλεις τις αποψεις των αλλων μπορεις να πιστευεις τις δικες σου. Οοως βλεπεις δεν σε προσβάλλω καπου παρ οτι διαφωνω με οτι λες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπορεις να μου αποδειξεις λοιπον αυτα που λες; επισης εισαι της αποψης οτι τα ζωα μπορουν να κανουν κανουν μια αναλογη συζητηση για εμας οπως κανουμε εμεις τωρα; και μη προσβάλεις τις αποψεις των αλλων μπορεις να πιστευεις τις δικες σου. Οοως βλεπεις δεν σε προσβάλλω καπου παρ οτι διαφωνω με οτι λες.
σαφως υπαρχουν αποδειξεις ΠΛΕΟΝ, πριν 100 χρονια μπορούσατε να λετε ότι θελετε και να κραζετε τους επιστήμονες σημερα πλεον οχι.

τα ονειρα που εσυ και εγω βλέπουμε και πχ βλέπουμε τερατα στο ονειρα μας, μισα ανθρώπους μισα αλογα και τα λεμε κενταυρους και τα θεοποιούμε.... δεν είναι τιποτα άλλο παρα ηλεκτρικα σηματα στον φλοιο του εγκεφαλου κατά την διαρκεια του βαθιου υπνου τυπου REM....

...και μαντεψε όταν βαλαμε ηλεκτρόδια σε ζωα που κοιμοταν, χιμπατζιδες, γατες, σκυλους ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ-ΟΝΕΙΡΑ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

όπως εσυ λοιπον εχεις στην εμπειρια σου κυριως μορφες ανθρώπινες και πλαθεις ανθρωπόμορφα τερατα για θεους στα ονειρα σου και τα πιστευεις και στο ξυπνιο σου .. ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
σαφως υπαρχουν αποδειξεις ΠΛΕΟΝ, πριν 100 χρονια μπορούσατε να λετε ότι θελετε και να κραζετε τους επιστήμονες σημερα πλεον οχι.

τα ονειρα που εσυ και εγω βλέπουμε και πχ βλέπουμε τερατα στο ονειρα μας, μισα ανθρώπους μισα αλογα και τα λεμε κενταυρους και τα θεοποιούμε.... δεν είναι τιποτα άλλο παρα ηλεκτρικα σηματα στον φλοιο του εγκεφαλου κατά την διαρκεια του βαθιου υπνου τυπου REM....

...και μαντεψε όταν βαλαμε ηλεκτρόδια σε ζωα που κοιμοταν, χιμπατζιδες, γατες, σκυλους ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ-ΟΝΕΙΡΑ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

όπως εσυ λοιπον εχεις στην εμπειρια σου κυριως μορφες ανθρώπινες και πλαθεις ανθρωπόμορφα τερατα για θεους στα ονειρα σου και τα πιστευεις και στο ξυπνιο σου .. ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
το θεμα ειναι οτι εχουμε την κριση να πιστευουμε οτι κενταροι η τερατα δεν υπαρχουν στον ξυπνιο μας παρα μονο στον υπνο και την φαντασια  μας. Τωρα μου λες για θεους που ειναι μια αναγκη του ανθρωπου απλα να πιστεψει οτι δημιουργηθηκε για καποιο λογο και να ελπιζει σε κατι μετα θανατον που και αυτο μπορει να  συμπεριληφθεί στα φανταστικα σεναρια που τα ζωα δεν μπορουν να κανουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το θεμα ειναι οτι εχουμε την κριση να πιστευουμε οτι κενταροι η τερατα δεν υπαρχουν στον ξυπνιο μας παρα μονο στον υπνο και την φαντασια  μας. Τωρα μου λες για θεους που ειναι μια αναγκη του ανθρωπου απλα να πιστεψει οτι δημιουργηθηκε για καποιο λογο και να ελπιζει σε κατι μετα θανατον που και αυτο μπορει να  συμπεριληφθεί στα φανταστικα σεναρια που τα ζωα δεν μπορουν να κανουν.
ποιος σου ειπε ότι δεν μπορουν να κανουν τα ρώτησες?
ειπαμε ολο το εγκεφαλικο συστημα που εχουν λεει ότι εχουν τις ιδιες ιδιότητες και τις ιδιες αδυναμίες.

στατιστικα στα εκατομυρια ειδη. υπαρχουν αρκετες χιλιαδες με συνθετη σκεψη και καποια από αυτά μπορει 100 μπορει 20.000 θα πιστεουν και σε ανωτερα πνεύματα κλπ.

μεχρι στιγμης συνενοουμαστε με καποια ειδη για να μας δειξουν ότι ξερουν να κανουν προσθεση μεχρι με διψηφια νουμερα πχ χιμπατζιδες, ή με καποια σκυλια να μας δειχνουν τον δρομο και να βρισκουν τι ψάχνουμε.

όταν βελτιωθεί η επικοινωνια τοτε θα μας πουν και οι σκυλοι και οι γατες σε τι θεο πιστευουν οσα πιστευουν. για την ωρα ειμαστε μακρια μπορει να μην το ζησουμε εσυ και εγω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΑΑΑααα για αυτό οι Γερμανοί και ορισμένοι άλλοι κάνουν κτηνοβασίες κτλ. Τώρα το έπιασα. Γουστάρει το λυκόσκυλο αίσθημα; Αναθεωρώ...
μονο το λυκοσκυλο με τον ανθρωπο?

δες εδώ αγαπη μεταξυ γατας και ποντικου

και η άλλη λεει δεν αγαπιούνται επειδή δεν καταλαβαίνουμε τι λενε.

σου φαινεται να μην αγαπανε? να μην  εχουν αισθηματα?

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
ποιος σου ειπε ότι δεν μπορουν να κανουν τα ρώτησες?
ειπαμε ολο το εγκεφαλικο συστημα που εχουν λεει ότι εχουν τις ιδιες ιδιότητες και τις ιδιες αδυναμίες.

στατιστικα στα εκατομυρια ειδη. υπαρχουν αρκετες χιλιαδες με συνθετη σκεψη και καποια από αυτά μπορει 100 μπορει 20.000 θα πιστεουν και σε ανωτερα πνεύματα κλπ.

μεχρι στιγμης συνενοουμαστε με καποια ειδη για να μας δειξουν ότι ξερουν να κανουν προσθεση μεχρι με διψηφια νουμερα πχ χιμπατζιδες, ή με καποια σκυλια να μας δειχνουν τον δρομο και να βρισκουν τι ψάχνουμε.

όταν βελτιωθεί η επικοινωνια τοτε θα μας πουν και οι σκυλοι και οι γατες σε τι θεο πιστευουν οσα πιστευουν. για την ωρα ειμαστε μακρια μπορει να μην το ζησουμε εσυ και εγω.
αρα μιλας απλα σε υποθεσεις που μπορει καποια στιγμη να αποδειχτούν. Το οτι χρησιμοποιουμε καποιες απ τις αισθησεις των ζωων που αναγκαστικά τις εχουν πιο ανεπτυγμενες δεν λεει κατι. απλα μαθαμε γι αυτες τις ικανοτητες τις χρησιμοποιησαμε εκπαιδευοντας τα ζωα αυτα στους τομεις που θελαμε και τα χρησιμοποιουμε για τους σκοπους που γραφεις. Για τις μαθηματικες πραξεις δεν γνωριζω αρα δεν εχω αποψη. Τεσπα εχουμε διαφορετικες αποψεις και δεν εχει νοημα αλλο να λεω εγω το μεν και συ το δε.. προχωραμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα μιλας απλα σε υποθεσεις που μπορει καποια στιγμη να αποδειχτούν. Το οτι χρησιμοποιουμε καποιες απ τις αισθησεις των ζωων που αναγκαστικά τις εχουν πιο ανεπτυγμενες δεν λεει κατι. απλα μαθαμε γι αυτες τις ικανοτητες τις χρησιμοποιησαμε εκπαιδευοντας τα ζωα αυτα στους τομεις που θελαμε και τα χρησιμοποιουμε για τους σκοπους που γραφεις. Για τις μαθηματικες πραξεις δεν γνωριζω αρα δεν εχω αποψη. Τεσπα εχουμε διαφορετικες αποψεις και δεν εχει νοημα αλλο να λεω εγω το μεν και συ το δε.. προχωραμε.
δεν μιλαω για υποθεσεις μιλαω για νευρολογια.

βαλαμε ηλεκτρόδια σε κοιμισμένους ανθρωπους και βλέπουμε ο οπτικος λοβος(στο πισω μερος του εγκεφαλου σου βρίσκεται αυτό) να δουλευει στον υπνο όταν βλεπουν ονειρα.

το ιδιο και στα ζωα!!!!

φαντασια ο ανθρωπος, φαντασια και τα ζωα.

δεν είναι αυθαιρετη υποθεση, είναι πειραματικα διασταυρωμενη.

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Οκ οταν βαλουμε και στον ξυπνιο και διαπιστωσουμε αναλογες αντιδρασεις το ξανασυζηταμε!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οκ οταν βαλουμε και στον ξυπνιο και διαπιστωσουμε αναλογες αντιδρασεις το ξανασυζηταμε!!
το καναμε πιο μπροστα αυτό,

ετσι ξερουμε που γινεται η οπτικη επεξεργασια, και γιατι καποιοι που δεν ειχαν πρόβλημα στα ματια ηταν τυφλοι, επειδή ειχαν πρόβλημα σε κεινη την περιοχη του εγκεφαλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom