Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο χαρτης με τον εγκεφαλο που εβαλα πριν δεν βγηκε τυχαια,

πειραματα καναμε σαν αυτά που λετε ότι αμα γινουν τοτε θα....

εγιναν τετοια πειραματα και για αυτό ξερουμε ότι βλεπουν ονειρα τα ζωα,

φανταζονται και στον υπνο τους και στον ξυπνιο τους τα ζωα,

κλπ κλπ
που λετε ότι δηθεν είναι αποκλειστικότητες του ανθρωπου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Χιλιαδες ειναι τα παραδειγματα γυρω μας που δειχνουν την αληθεια περι της αγαπης των γονεων προς τα τεκνα τους.

Θετικα και αρνητικα. Χιλιαδες.

Εχει γονεις αξιους που προσπαθουν και θυσιαζονται καθημερινα για τα παιδια τους, εχει και γονεις που δεν θα επρεπε καν να εχουν παιδια.

Το θεμα μας δεν ειναι αν υπαρχει αγαπη ή δεν υπαρχει αγαπη απο τους γονεις προς τα τεκνα τους.

Εξω, εκτος οικογενειας, ενας αντρας, μια γυναικα, ποσες πιθανοτητες εχουν να βρουν πραγματικη αγαπη;

Και αφου υπαρχει αυτη η περιβοητη αγαπη, οταν κοιτας καθημερινα γυρω σου, τη βλεπεις;

Τωρα το τι θελουμε να πιστευουμε ωστε να νιωθουμε καλυτερα, ειναι αλλο θεμα. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο και ομορφο για τους πιο πολλους να βγουν απο τη comfort zone και να διαπιστωσουν την αληθεια. Δεν ειναι για ολους η αληθεια, οι ανθρωποι γενικα τους αρεσει να ζουν σε φαντασιακους κοσμους, για αυτο αλλωστε αφιερωνουν ωρες καθημερινα με το να παρακολουθουν διαφορα αντι να ζουν οι ιδιοι.

Ρεαλιστικα, βλεπεις αγαπη αναμεσα στα ζευγαρια; Και αφου αγαπιουνται, γιατι κανουν τα οσα κανουν; Απο την αγαπη που εχουν ο ενας προς τον αλλον; Δηλαδη, οταν αγαπας καποιον, λες ψεματα; Η αγαπη τελειωνει καποια στιγμη; Οταν αγαπας καποια γυναικα, την απατας; Οταν σε απατα αυτη, ειναι σημαδι οτι σε αγαπα; Οταν καυλαντιζουν στα κινητα τους ολοι μερα, ειναι σημαδι αγαπης; Ο τροπος που αντιμετωπιζουν τα διαφορα προβληματα που προκυπτουν, δειχνει οτι ειναι αγαπημενοι; Ο τροπος που μιλανε, φερονται μεταξυ τους, δειχνει τη μεγαλη τους αγαπη;

Ολοι αγαπη ζητουν, αγαπη δηλωνουν ο ενας προς τον αλλον, μυρια τα τραγουδια και τα γραφομενα περι της αγαπης και οταν κοιτας γυρω σου παντου μεσα στη κοινωνια, τη βλεπεις την αγαπη;

Τι εστι αγαπη τυπε; 

Μεγαλο το θεμα τυπε, αν θες παρε τηλεφωνο να τα πουμε σαν ανθρωποι, εδω θα πρεπει να γραφουμε με τις ωρες και να γινουμε γραφομηχανες.

Χρημα, σεξ, κακια, συμφερον. Αυτα, σε 100αδες μορφες ειναι παντου γυρω μας. Δεν εχω προβλημα να τα λεω με το ονομα τους, δεν εχω αναγκη να χρησιμοποιω εννοιες οπως την αγαπη, λεω αυτο που θελω, ειμαι ξεκαθαρος, δεν προσπαθω να παιξω με τη ψυχη και τη νοημοσυνη κανενος.

Οταν ακουω για αγαπες, απλα φευγω. Ειδικα απο ανθρωπους που εχουν παντου σε ολα τα σοσιαλ προφιλ (πλεον, δεν υπαρχει καποιος που δεν εχει).

Αυτος που ειναι ικανος στο να αγαπησει εναν αλλον ανθρωπο, αρχικα εχει αγαπησει τον εαυτο του.

Δεν μπορεις να λαβεις κατι απο καποιον ανθρωπο που δεν το εχει, απλα.

Ελαχιστοι ειναι οι ανθρωποι που μπορουν να αγαπησουν εναν αλλον ανθρωπο και να φτιαξουν κατι ομορφο που θα κρατησει μια ζωη εως τελους και αυτοι οι ανθρωποι δεν συχναζουν εκει που συχναζουμε εμεις τυπε, ειναι αλλου ειδους ανθρωποι, μπαμ κανουν απο μακρυα.

Τυχαια ειχα γνωρισει μια κοπελα στο παρελθον (σε τραπεζι, δεν εγινε απολυτως τιποτα με τη κοπελα), τη θαυμασα, απλα. Δεν επιχειρησα να τη ξαναδω ποτε, καταλαβα τι ανθρωπος ειναι, καταλαβα οτι δεν ειμαστε συμβατοι και αυτο ηταν.

Στα 41 μου, εχω γνωρισει χιλιαδες ανθρωπους ανα το κοσμο, μονο μια κοπελα ειδα να εχει αυτο μεσα της, αν μπορουσες να δεις τα ματια της θα καταλαβαινες πληρως τι θελω να πω.

Υπαρχουν, ειναι ομως σπανιοι ανθρωποι. Ακομα και που τη βρηκα, εμεινα μακρυα, δεν ταιριαζει στο τροπο ζωης μου. Θα ηταν λαθος να επιχειρησω το οτιδηποτε με ενα τετοιο κοριτσι. Δεν θα εκανε καλο σε κανεναν απο τους δυο μας στο τελος.

Το τραγικο ειναι οτι συνηθως αυτοι οι ανθρωποι, ειτε μενουν μονοι τους (οσοι εχουν τη ψυχικη δυναμη για κατι τετοιο) ειτε πεφτουν στα χειροτερα.
Τυπε δεν θα αλλαζα το τροπο ζωης μου για μια αγαπη που στο τελος με μαθηματικη ακριβεια θα χαλουσε το ολο θεμα με κατα 99% εμενα ως υπευθυνο της καταστροφης.

Θες να διαβασεις το πως;

Εισαι με τη γυναικα που αγαπας και σε αγαπα. Ολα οκ, η γυναικα μια χαρα στα ολα της.

Εσυ, βλεπεις μια μουναρα καπου, δεν θα κανεις παιχνιδι; Φυσικα και θα κανεις (οποιος πει οχι ειτε ειναι ψευτης ειτε εχει θεματα).

Εγω μετα δεν θα μπορω να επιστρεψω πισω στη γυναικα και να της λεω ψεματα, θα της πω την αληθεια με οτι και αν εχει ως συνεπεια κατι τετοιο. Γιατι; Γιατι δεν θελω να δωσω δικαιωμα στο να με πει ψευτη-μαλακα και να εχει και δικιο. Της λεω την αληθεια και ας κανει οτι θελει, αν θελει ας μεινει, αν θελει ας φυγει. Δεν θα της πω μαλακιες την ωρα που θα ετοιμαζομαι να βγω εξω οτι παω για δουλεια, ουτε θα εχω στο αθορυβο το κινητο μπροστα της για να μην ακουγονται τα μηνυματα, γενικα δεν κρυβω κατι απο τα κοριτσια, τα εχω ολα ανοιχτα, γνωριζουν τα παντα. Αν θελει καθεται, αν θελει φευγει. Ειμαι αυτος που ειμαι και κανω αυτο που θελω, της αρεσει; Καλως. Δεν της αρεσει; Καλως.

Θεωρεις οτι μια τετοια συμπεριφορα αρμοζει σε μια κοπελα σαν αυτη που γνωρισα τυχαια τοτε; Οχι τυπε. Αν θελει να ζησει τετοια δραματα, δεν θα της τα δωσω εγω. Ας βρει αλλο καλοπαιδο για τετοια. Εγω παιζω μονο με γυναικες παιχτες που ειναι του παιχνιδιου, δεν μπλεκω ποτε με καλα κοριτσια, για πολλους λογους.

Ναι, ισως να μου αρεσε σαν αισθηση η αγαπη, η ολη φαση ομως θα τελειωνε συντομα, βαριεμαι ευκολα. Δεν μπορω να ζω ξενερωτα ουτε και να κρυβομαι και να λεω ψεματα δημιουργοντας ετσι ενα τοξικο περιβαλλον.
:hi: :hi: :hi: καταλαβαινω τι λες αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν την ψευτια την βρωμια στη μουρη τους σαν ναα φορανε μασκα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο ανθρωπος πχ εχει αναπτυξει περισσοτερο την περιοχη broca που εχει να κανει με την ομιλια,
ο σκυλος τον κροταφικο λοβο που εχει να κανει με την ακοη.

ε δεν είναι ουτε ο ανθρωπος ανωτερος ουτε ο σκυλος, ο καθενας στον τομεα του.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τελικα, γαμανε οι καρχαριες. Δεν παθαινουν τιποτα.

Τωρα καταλαβα...για αυτο τους λενε μεγαλοκαρχαριες, μαλιστα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Να ρωτήσω κάτι Σαββίδη κι αν θες απαντάς. Αν η καλή κοπέλα που ανέφερες, σου έλεγε Χρήστο σε θέλω και θα μου άρεσε να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί σου και να κάνω οικογένεια, αλλά επειδή πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός, σέβομαι την απόφασή σου να είσαι ελεύθερος σεξουαλικά και θεωρώ ότι θα σεβαστείς κι εσύ τη δική μου ελευθερία, θα συνεχιζες μαζί της; Θα δοκίμαζες να σχετιστείς;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.991
Πόντοι
3.506
οταν αγαπας θες να εισαι μονο με το ατομο που αγαπας..
ολα τα αλλα ειναι κορδελακια

Καμμία σχέση. Νομίζω ότι μπερδεύεις τον έρωτα μe την αγάπη (που δεν γνωρίζει ιδιοκτησιακά καθεστώτα και προσκολλήσεις). A different kind of beast.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Να ρωτήσω κάτι Σαββίδη κι αν θες απαντάς. Αν η καλή κοπέλα που ανέφερες, σου έλεγε Χρήστο σε θέλω και θα μου άρεσε να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί σου και να κάνω οικογένεια, αλλά επειδή πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός, σέβομαι την απόφασή σου να είσαι ελεύθερος σεξουαλικά και θεωρώ ότι θα σεβαστείς κι εσύ τη δική μου ελευθερία, θα συνεχιζες μαζί της; Θα δοκίμαζες να σχετιστείς;

Ωραιο διλλημα, εγω δε ξερω αν θα αντεχα να πηγαινει με γυναικες καλυτερες εμφανισιακα και νεοτερες.

Σε αντιστοιχη περιπτωση ομως, δε θα ειχα θεμα μαζι και οι δυο να κανουμε swinging με ζευγαρια.

Και τα δυο ειναι υποθετικα ομως, δε ξερω στη προκειμενη πως θα αντιδρασουσα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Τυπε αν ηταν τετοιου ειδους κοριτσι, σαφως και θα ειχα προχωρησει για μερικες μερες και αποχωρησει ομορφα και ωραια, και εννοειται οχι για γαμο. Για γαμο, ειναι σιγουρο οτι θα βρει κανα καλο παιδι οταν βαρεθει το παιχνιδι με το καρουζελ, μπορει να παω αν με καλεσει να γνωρισω τις φιλες της και να τις δωσω τις ευχες μου για οτι καλυτερο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν ειχες παει σε εναν ψυχολογο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, θα σου ειχε υποδειξει οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις, ειναι να προσπαθησεις να ισχυροποιησεις τον εαυτο σου και να μην ετεροκαθοριζεσαι. Να μην εξαρτας την ευτυχια σου απο το αν θα σε κοιταξει μια γυναικα στο δρομο, αλλά να νιωθεις απο μονος σου πληρης και ευτυχης, ωστε τοτε να ερθει απο μονο του το βλέμμα μιας γυναικας στο δρομο, που θα την ελκυσει αυτο που θα εκπεμπεις. Αυτα ομως επρεπε να τα εχεις λυσει πολλα χρονια πριν και να στα εχει πει καποιος. Αντ' αυτου μενεις στασιμος και ανακυκλωνεις τις ιδιες σαπιες αποψεις που και λαθος ειναι, και σε τιποτα δεν σε βοηθανε.
Κανε επιτελους κατι ουσιαστικο για τον εαυτο σου.

Τί σάπιες απόψεις,εδώ λέμε τί βλέπουμε καθημερινά.

Όταν βλέπεις ας πούμε άντρες με μια χαρά εμφάνιση να κοιτάνε κάποια μέτρια/άσχημη,κι αυτή να λέει μέσα της 'τί κοιτάνε οι μαλάκες',να τους απαξιώνει πλήρως,και να την βλέπεις να έχει συνομιλία στο κινητό με άλλους 10,είναι να μην λέμε ότι οι γυναίκες ζούνε στην καλύτερη εποχή τους;

Αυτός ο συνδυασμός αγαμίας/πιρφορίασης και σόσιαλ μιλάμε έχει γαμήσει εντελώς την κοινωνία.Τί να λέμε,ότι δεν το βλέπουμε;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αυτοι που περιγραφεις οτι εχουν μια χαρα εμφανιση αλλα παραμενουν απαξιωμενοι απο τα γκομενακια, εχεις παρατηρησει τις ζωες τους; Το τροπο που ζουν; Τη συμπεριφορα τους;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μου δινει μεγαλη χαρα η καθε φορα που τους βλεπω οτι αυξανονται συνεχως και ειναι πλεον παντου γυρω μας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τύπε εγώ νομίζω ότι είσαι λάθος..
Αυτοί οι μια χαρά άντρες που λες είναι άντρες που μοιάζουν και συμπεριφέρονται σαν γκομενες..Έχουν άπειρα κόμπλεξ για αυτό και κοιτάνε και μέτριες γκομενες.Οι γκομενες το καταλαβαίνουν και τους παιρνουν στο ψιλό διότι μόνο για αυτό είναι οι συγκεκριμένοι.Αλλος ο ρολος του άντρα και άλλος της γυναίκας.

:hi: :hi: :hi:

Αφιερωμενο τυπε, βαλε και κανα ποτηρι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε εγώ νομίζω ότι είσαι λάθος..
Αυτοί οι μια χαρά άντρες που λες είναι άντρες που μοιάζουν και συμπεριφέρονται σαν γκομενες..Έχουν άπειρα κόμπλεξ για αυτό και κοιτάνε και μέτριες γκομενες.Οι γκομενες το καταλαβαίνουν και τους παιρνουν στο ψιλό διότι μόνο για αυτό είναι οι συγκεκριμένοι.Αλλος ο ρολος του άντρα και άλλος της γυναίκας.

Κοιτάνε τις μέτριες γιατί βλέπουν τις ωραίες να είναι πιασμένες.Κανεις δεν θέλει μέτριες και άσχημες,όλοι τις ωραίες θέλουν,αλλά καταλήγουν σε εκπτώσεις λόγω έλλειψης επιλογών και μη πρόσβασης στις ωραίες.

Αυτό το κόμπλεξ που λες το έχουν οι ωραίες γυναίκες,που συνειδητά απορρίπτουν εμφανίσιμους και τις βλέπεις με κάτι κοντούς,κάτι γουρουνομούρηδες με μούσια και γελάς.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.716
Πόντοι
736
Κοιτάνε τις μέτριες γιατί βλέπουν τις ωραίες να είναι πιασμένες.Κανεις δεν θέλει μέτριες και άσχημες,όλοι τις ωραίες θέλουν,αλλά καταλήγουν σε εκπτώσεις λόγω έλλειψης επιλογών και μη πρόσβασης στις ωραίες.

Αυτό το κόμπλεξ που λες το έχουν οι ωραίες γυναίκες,που συνειδητά απορρίπτουν εμφανίσιμους και τις βλέπεις με κάτι κοντούς,κάτι γουρουνομούρηδες με μούσια και γελάς.
Μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα , οι ωραίες είται θα είναι πιασμένες η θα είναι μεν ελεύθερες αλλα θα περιμένουν τον ποδοσφαιριστη - τραγουδιστη κτλ.

Οσον αφορά τις μέτριες , το οτι έχουν οι μέτριες επιλογές μάλλον οφείλεται στο παραπάνω :P

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Αραξε στην ακρη τυπε και ασε τα γκομενακια να χαρουν τη ζωη τους, μην τις ενοχλεις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Δεν απορριπτουν εμφανισιμους,ίσα ίσα.
Απλα εσύ λες μαλακίες όπως πάντα για να δικαιολογήσεις την κατάσταση σου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Του το χαλασες τυπε, αστον να πιστευει και να διαδιδει αυτα που θελει.

Εχει γινει παγκοσμιο κινημα πλεον, οι τυποι αυξανονται συνεχως καθημερινα παντου, σε ολες τις εκφανσεις της ζωης.

Ευχομαι στην επομενη πενταετια να ειναι πανω απο το 85%.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τυπε, αν καποια απο τις μουναρες φιλες σου (οπως λες) σου στηνοταν στα 4 και σου ζητουσε να τη γαμησεις, θα το εκανες;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.588
Πόντοι
2.606
Τυπε, αν καποια απο τις μουναρες φιλες σου (οπως λες) σου στηνοταν στα 4 και σου ζητουσε να τη γαμησεις, θα το εκανες;
πα να τον παρασυρεις τον τυπο εικαζω μυριζει ερωτηση παγιδα  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom