Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Στο πριγκιπάτο των Πατησιων δεν εχουν ανοιξει ακομα?? Τι συμφορα σε βρηκε φιλε μου ... πρεπει να εχει γινει καποια παράλειψη  .....

εσύ πολλά ξέρεις από πατήσια φίλε μου θα έλεγε κανείς ότι μένεις εκεί ;)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
πηγαινω που και που στο Μικελ που ειναι στην Παραλια της Θεσσαλονικης...
Πολλες φορες ειναι γεματο με κοσμο, αλλα πολυ πιτσιρικαρια που το παιζει τρεντοκοσμος...
Πολλες φορες η μουσικη που βαζει ειναι εντελως ακυρη για τετοιο μαγαζι και με την θεα που εχει (την θαλασσα)
καλα για τους σερβιτορους μερικοι ειναι καλοι, μερικοι ειναι οτι να ναι στην κυριολεξια, και μερικοι χαμογελανε ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105...και αλλοι που σου δειχνουνε οτι ειναι πιεσμενοι απο την δουλεια και πρεπει να κανουνε γρηγορα την παραγγελια σου..."του στυλ αντε τελειωνε φιλε με την παραγγελια" πρεπει να εξυπηρετησω και αλλους
πολλες φορες ενω ζηταω εξτρα παγακια η κανα μπισκοτακι, με κοιτανε ειρωνικα του στυλ "καλα ρε γυφτε σπιτι σου δεν εφαγες? εδω ηρθες να φας???"
Οι τιμες ειναι πολυ ακριβες, ο κλασσικος καφες εχει 3,5 ευρω, και οι γιωταδες χρεωνουν τον διπλο εσπρεσσο 4 ευρω...
ναι εχει ωραιο καφε και ωραια ροφηματα γενικα, αλλα προτιμαω να τον παιρνω πακετο που ειναι στην μιση τιμη απο τι να παω να κατσω σε μια καρεκλα και ενα τραπεζακι του ικεα...
Καλα για το ντυσιμο τους δεν μιλαω, λες και εχει πεθανει καποιος και ειναι ντυμενοι ολοι στα ολομαυρα...
Και τωρα καλοκαιριατικα πολλες φορες εχω δει ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ απο σερβιτορους, και κανουνε σαν να μην συνεβη τιποτα...

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
σαν Λαρισαιος που πλεον ειμαι στην Αθηνα 7 χρονια , ποτε δεν καταλαβα τι μαλακια ειναι αυτο το ΜΙΚΕΛ οπου και αν βρισκεται.  ρε τι προβατα ειμαστε ρε...

εδω και 4-5 χρονια μολις παω Λαρισα, που παμε για καφε ρωταω σε φιλους?  ΜΙΚΕΛ μου λενε...
ρε ελεος καφετερια ειναι ρε γαμωτο!!!  σλλες δεν υπαρχουν???

παντου η σχεδον παντου, τον ιδιο φραπε μου κανουν!  μην πω στο σπιτι και στη δουλεια μονος μου τον κανω καλυτερο!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καλα τον φραπε απο τοτε που βγηκαν τα φρεντοπαπαροσταμικελ δεν τον πετυχενεις πουθενα να πινεται αξιοπρεπως..
Με το φιεστα να τον κανουν καλυτερα γινεται..

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
πραγματικά γίνεται της πουτάνας σε αυτά καλέ  :o είναι πάντα γεμάτα σε όποια περιοχή έχω δει κατάστημα με άτομα όλων των ηλικιών  :o

αλλά τρώει Χ γτ με 2ε το τεικ αγουει δεν πάει πουθενά  :birdman:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πολλά τα 2 ευρώ για έξω... αν και μάλλον θα κάνω μια δοκιμή σύντομα, απλά να μου φύγει η περιέργεια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
   Ο ιδιωτης όσο κερδίζει ενθουσιάζεται.  Ο επαγγελματίας όχι.
   Ο ιδιωτης όσο χάνει απογοητευεται.     Ο επαγγελματίας όχι.

Ο ιδιωτης όταν χάσει μία φορά, θα εκβιάσει να μπει γρηγορα σε ένα άλλο trade για να αναπληρώσει τα χαμένα χρήματα.  Ο επαγγελματίας μπορεί να περιμένει ώρες, μέρες, μήνες μέχρι να έρθει το σωστό trade ξανά.

Ο ιδιωτης κατακλύζεται απο συναισθηματα.  Ο επαγγελματίας δεν έχει κανένα. Εχει μόνο κρυο αίμα και λειτουργεί βασει των δεδομένων της αγοράς.

Αυτό είναι το "σθένος".

δεν ξέρω αν είναι έτσι στην πράξη... τεσπα σε πιστεύω...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Τί μόδα είναι πάλι αυτή που χτύπησε την κεφάλα του νεοέλληνα ;
Ξεφυτρώνουν η μία πίσω από την άλλη , οι καφετέριες Mikel . Ουρές τα γίδια μπας και νιώσουν in και να καλύψουν τη ματαιοδοξία τους.
Έχω την αίσθηση ότι ο καφές θα είναι νεροζούμι, μπορεί κανείς να μας το επιβεβαιώσει ;
Α, πολλές ευχές και χρόνια πολλά. Το ξέχασα, πέρασα κατ'ευθείαν στα καντήλια  :grin:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Ξεφυτρώνουν η μία πίσω από την άλλη , οι καφετέριες Mikel . Ουρές τα γίδια μπας και νιώσουν in και να καλύψουν τη ματαιοδοξία τους.
Έχω την αίσθηση ότι ο καφές θα είναι νεροζούμι, μπορεί κανείς να μας το επιβεβαιώσει ;
Α, πολλές ευχές και χρόνια πολλά. Το ξέχασα, πέρασα κατ'ευθείαν στα καντήλια  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

καλό καφέ κάνει, αλλά όχι πως δεν μπορείς να βρεις αντίστοιχα καλό καφέ και σε άλλα μαγαζιά...

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Ενσταση!! Στο Μικελ στο Συνταγμα προχθες γινοταν της Ποπης κανανε καπουτσινο παραγωγη!! παρειγγειλα μετριο μου δωσανε γλυκο :grin: αλλα κερναγανε hot coco η οποια ητανε αψογη!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Α, πολλές ευχές και χρόνια πολλά. Το ξέχασα, πέρασα κατ'ευθείαν στα καντήλια  :grin:
Ο καφές είναι φανταστικός, τώρα για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
υπαρχει ηδη θεμα , ας γινει μια συγχώνευση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
υπαρχει ηδη θεμα , ας γινει μια συγχώνευση

εγινε... ;)

η καφετεριες Μικελ κατα την αποψη μου αντικατοπτριζουν επακριβως τη μαλακια που δερνει τον νεοελληνα

και οπως φουσκωσαν έτσι ακριβώς θα ξεφουσκώσουν σύντομα κάνωντας ενα μεγάλο ΜΠΑΜ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
εγινε... ;)

η καφετεριες Μικελ κατα την αποψη μου αντικατοπτιζουν επακριβως τη μαλακια που δερνει τον νεοελληνα

και οπως φουσκωσαν έτσι ακριβώς θα ξεφουσκώσουν σύντομα κάνωντας ενα μεγάλο ΜΠΑΜ....

Σωστος , θεμα χρονου ειναι ,οσοι προλαβουν ισως βγαλουν καποια φραγκα , οι τελευταιοι που θα μπουν στο θεμα θα χασουν αρκετα φραγκα

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Δεν το ήξερα ότι είχαν ανοίξει θρεντ . Σόρι

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρισπέκτ στους ιδιοκτήτες των Μικέλ, στον Κανάκη και στον Καλπάκη που έβγαλε τα εμετικά για τα γούστα μου ρούχα Vagrancy!Μεγάλο respect από εμένα για τις ικανότητες τους να εκμεταλεύονται τα πρόβατα και να βγάλουν γερό χρήμα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να χαν και καλες τιμες παει στο διαολο.... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom