Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.970
- Πόντοι
- 12.056
ποιος;
Ενας καραφλας θεσσαλος που οτι βγαζει απο το γαλα το φυτιλιαζει στις πουτανες και στα στουνδιο
ποιος;
και πώς θα αποδείξεις που γράφεις από γλυφάδα ότι δεν είσαι εκείνο το παλιό μέλος
γιατί μπαίνεις ως κλώνος τύπε;
ασ'τα αυτα τωρα και πες μας για τοτε που ειχες γαμησει αυτην που ειχε ερθει για συνεντευξη και στο τελος την ξαποστειλες γιατι εψαχνες γραμματεα κι οχι πουτανα
Το παλιό μέλος δεν έγραψε που έμενε?
ο παλιος μου λογαριασμος εχει διαγραφει τυπε μου. αυτοι οι λιγοι παλιοι που εχουν απομεινει εχουν καταλαβει ποιος ειμαι.
(κι ο ντ....... χμμμμμμμμμμ ο ποδολαγνος επισης)
τωρα και στο στοιχημαΕνας καραφλας θεσσαλος που οτι βγαζει απο το γαλα το φυτιλιαζει στις πουτανες και στα στουνδιο
δεν τον ξερω τον τυποτωρα και στο στοιχημα
δεν τον ξερω τον τυπο
για πες σε μενα ποιον λες?...γραφω απο το 08 ,αλλα διαβαζα το σαΐτ απο το 07.ο παλιος μου λογαριασμος εχει διαγραφει τυπε μου. αυτοι οι λιγοι παλιοι που εχουν απομεινει εχουν καταλαβει ποιος ειμαι.
(κι ο ντ....... χμμμμμμμμμμ ο ποδολαγνος επισης)
Απο την πρωτη μερα που ανοιξε στην περιοχη μου..ηταν τιγκα στον κοσμο...
==
Στην Κατεχάκη μηπως ? Ναι---- εκει ανοιξε ενα καινουριο Μικελ -- στην γωνια του στουντιο Κ5 και απέναντι απο το Κ8..
Έβλεπα ένα παλικαράκι τις προάλλες στην TV που έφτιαξε από το μηδέν εταιρεία κατασκευής και τοποθέτησης δερμάτινων καθισμάτων σε αυτοκίνητα και το χάρηκε η ψυχή μου. "Η δουλειά είναι σκληρή" έλεγε "αλλά πάμε πολύ καλά, κάνουμε και εξαγωγές και ψάχνουμε να προσλάβουμε κόσμο στην επεξεργασία και στο ράψιμο δερμάτων". Αλλά δεν έβρισκε ο τύπος γιατί πολλοί θέλουν να κάνουν δουλειά γραφείου ή να πάνε απευθείας διευθυντές.
για πες σε μενα ποιον λες?...γραφω απο το 08 ,αλλα διαβαζα το σαΐτ απο το 07.
αν ειναι αυτος που νομιζω τοτε αστο. ο τυπος τρωει φραγκα απο υπαλληλους και απο οπου αλλου μπορει να φαει. κουναβι.
Μεγαλύτερη κατάρα από αυτή δεν υπάρχει. Όσα έχεις συμφωνήσει πρέπει να τα καταβάλλεις.
Κάτι τέτοιους τυπους τους σιχαίνομαι. Καθίκια του κερατά.
τυπε τι καρφια ριχνει ο αλλος. εχεις σχεση με...μπαταριες?
Ρε μαλάκα έκτορα κοφτε το με τους κλωνους.
Το λέω για τελευταία φορά. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΩΝΟΥΣ.
Δεν έχω λόγο να έχω κλωνο. Κι αν είχα άλλο νικ πιο πριν, θα το έλεγα, είμαι ο ΤΑΔΕ.
Προχωράμε παρακάτω? καταντάει κουραστικό να λεμε τα ίδια.
εγω σε πιστευω. και πιστευω και οτι ξερεις και χρηματιστηριακη μπαλιτσα αντιθετα με οτι λενε.