Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οι επαγγελματίες που λες παίζουν με market making ή πληρώνουν σπρεντ και αυτοί;

Το σπρεντ το πληρώνουν όλοι οι κωδικοί. Οι παιχνιδομηχανές χρεωνουν και overnight rolling, οι χρηματιστηριακές όχι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.978
Πόντοι
12.056
Ξερω ποιος πουλαει γαλα απο τα προβατα του στον Mikel στην Λαρσα.... :sunglasses:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
για τον αχαχουχα λες;

για τον ποδολαγνο λεω. ο οποιος ειναι παλιος γνωριμος με αλλο νικ. οσοι ημασταν μελη σχεδον απο τις αρχες εχουμε καταλαβει ποιος ειναι.
το ιδιο φαφλατας και παραμυθας οπως τοτε με το παλιο του νικ πριν κανει πομπωδη αποχωρηση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για τον ποδολαγνο λεω. ο οποιος ειναι παλιος γνωριμος με αλλο νικ. οσοι ημασταν μελη σχεδον απο τις αρχες εχουμε καταλαβει ποιος ειναι.
το ιδιο φαφλατας και παραμυθας οπως τοτε με το παλιο του νικ πριν κανει πομπωδη αποχωρηση.
αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες που πρεπει να εξετασει η διοικηση

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν μπορώ να μην επιδοκιμάσω :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σορρυ αλλά μάλλον με μπερδεύεις με άλλον χρηστη.

Εγώ βρηκα το σάιτ πέρυσι.

Μέχρι τότε δεν ήξερα καν πως υπήρχε.

Από την αρχή μέχρι τωρα ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ είναι το νικ μου και δεν το έχω αλλάξει, ούτε είχα άλλο πρωτυτερα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αναφέρεσαι σε κάποιον με νικ "ανεπιθύμητο πρόσωπο" τύπε;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες που πρεπει να εξετασει η διοικηση

Προκαλω τους αντμινορες να δουν την IP μου. Γράφω από Γλυφάδα, κι αν αποφασίσω να μην κλεισω τελικά τον λογαριασμό μου, σε έναν μήνα η IP θα έρχεται από το εξωτερικό.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
 Προκαλω τους αντμινορες να δουν την IP μου. Γράφω από Γλυφάδα, κι αν αποφασίσω να μην κλεισω τελικά τον λογαριασμό μου, σε έναν μήνα η IP θα έρχεται από το εξωτερικό.

και πώς θα αποδείξεις που γράφεις από γλυφάδα ότι δεν είσαι εκείνο το παλιό μέλος :idiot:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως συμφωνώ με το 90 % των ποστ του ποδολάγνου, και μένω έκπληκτος από το πόση αντίδραση συναντούν από ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν ασχοληθεί ποτέ στη ζωή τους με χρηματιστήρια και επενδύσεις

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
 Πειτε μου ποιος μοιάζει με μενα. Για ποιο νικ μιλάτε, να δω τουλαχιστον αν αξιζει τον κοπο....

:think: :think: :think: :think: :think:

ασ'τα αυτα τωρα και πες μας για τοτε που ειχες γαμησει αυτην που ειχε ερθει για συνεντευξη και στο τελος την ξαποστειλες γιατι εψαχνες γραμματεα κι οχι πουτανα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

γιατί μπαίνεις ως κλώνος τύπε;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom