Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
απ οτι εχω ακουσει δεν χρησιμοποιει ζαχαρη αλλα
κατι σαν σιροπι νομιζω γλυκοτρεσα μου το ειχαν
πει που το κανει γλυκο αρκετα πχ ενας που πινει γλυκο
προτεινω να παραγγειλει μετριο 
Αμα προσφέρει στην ίδια τιμή του καφέ και καμιά γιατρέσα  :zfuck: ίσως περάσω να τον τιμήσω!  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Τα λεφτά είναι σε δικό σου λογαριασμό. Δεν είναι σε δικό του. Αυτός απλώς έχει πρόσβαση να χειριστει τον λογαριασμό σου.

Χειριστής του λογαριασμού σου είναι. Τίποτα παραπάνω.

Και πληρώνεται βάσει αποτελέσματος.

Αν δεν σου κερδίσει λεφτά, δεν πληρώνεται.

Ξεκάθαρα πράγματα.

συνεταιροι στα κερδη και στη χασουρα μονος. ναι ξεκαθαρο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οχι αλλα αφου τους σπασαν τ'αρχιδια ενα χρονο βγηκαν και τα ειπαν στις εφημεριδες και για κερασακι ειχαν και το τεστ...
εν τελει εκαναν την δουλεια μεσω Αγγλιας...Το κρατος μας στ'αρχιδια του για τους φορους κλπ κλπ που εχασε...
Ρε παιδια τι συζηταμε? Στην Ελλαδα ζουμε ΘΕΛΟΥΝ να μην δουλευουμε για να μας εχουν οπως πανε εαν οχι ηδη να μας κανουν..!Φυσικα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις..!Προσωπικα εχω ενα κτηριο αρκετα μεγαλο 5 χρονια ξενικιαστω..!Με τον νομο για τα αυθαιρετα τον εκμεταλευτικα κ εφτιαξα παταρια εσωτερικα για να το αξιποισω οπως εχω η μαλλον ειχα στο μυαλο μου..!Αφου πληρωσα κτλπ οταν πηγα να ανανεωσω την αδεια μου ειπαν ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ???????Πληρωσα να το φτιαξω πληρωσα φορους για να δουλεψω κ επειδη τα εκανα ολα αυτα μου λενε δεν σου δινω αδεια...ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙΑ. Τωρα που αλαξε ξανα ο νομος ΙΣΩΣ το διορθωσαν αλλιως τον πουλοοοοοοο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
συνεταιροι στα κερδη και στη χασουρα μονος. ναι ξεκαθαρο.

Εκτορα αυτοί είναι οι όροι των τρειντερς. Όποιος θέλει. Κανένας δεν πιέστηκε.

Από αυτούς που ξέρω πάντως, που έχουν εμπιστευτεί επαγγελματίες, κανένας δεν βγηκε ζημιωμένος.

Σκέψου να μην κάνεις απολύτως τίποτα και κάθε τρίμηνο να ειπράττεις 30 - 40 χιλιάρικα...

Ετσι.... σαν σκέψη δεστο μόνο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν έχω διαβάσει τι γράφετε πρίν, αλλά τον φρέντο καπουτσίνο του που έχει ιδιαίτερη γεύση (την δίνει το αφρόγαλα που είναι ιδιαίτερο.δεν ξέρω τι βάζει μέσα αλλά σου φέρνει μια γεύση γάλα ζαχαρουχου εβαπορέ που μαζί με τον καπουτσίνο απογειώνει τον καφέ), τον τιμάω δεόντως...
παιζει και σιροπι βανιλια και ζαχαρουχο....βασικα ροφηματα ειναι αυτα οχι καφεδες

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια mikel δεν ειναι και αυτος που εχει ανοιξει κατεχακη και μεσογειων εδω και κατι μηνες και γινεται της πουτανας? :think:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τι είναι αυτό ?  καμιά καινούργια γκλαμουροκαφετέρια (του κόλου πάντα) που πάνε οι τρέντυ τύποι για να νιώθουν celebrity  ?  :boobies:

ένα το cafe del mar στην ιbiza και ένα τα flo στα τρίκαλα κάτι ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Από αυτούς που ξέρω πάντως, που έχουν εμπιστευτεί επαγγελματίες, κανένας δεν βγηκε ζημιωμένος.

Σκέψου να μην κάνεις απολύτως τίποτα και κάθε τρίμηνο να ειπράττεις 30 - 40 χιλιάρικα...

ναι ρε τυπε ετσι ειναι αλλα δε ξερω γιατι καποιος επαγγελματιας που ειναι ικανος να βγαλει λεφτα ετσι να το κανει για αλλον. ιδια λογικη με τους στοιχηματζηδες στα σαιτ.
δηλαδη αν υποθετικα εβρισκα καποιον που εχει σταθερα κερδη σαν τρεηντερ δε νομιζω να δεχοταν να παιζει ξενα λεφτα. σταρχιδια του.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι ρε τυπε ετσι ειναι αλλα δε ξερω γιατι καποιος επαγγελματιας που ειναι ικανος να βγαλει λεφτα ετσι να το κανει για αλλον. ιδια λογικη με τους στοιχηματζηδες στα σαιτ.
δηλαδη αν υποθετικα εβρισκα καποιον που εχει σταθερα κερδη σαν τρεηντερ δε νομιζω να δεχοταν να παιζει ξενα λεφτα. σταρχιδια του.
Εχω φιλο πελατη που παιζει σταθερα κ εχει κερδη....αλλα παιζει κ με ξενα..!Δεν τον χαλαει να παιρνει αερα λεφτα....αλλα θελει μελετη κ να εισαι σε μια οθονη μπροστα η μαλλον 4 οθονες..!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω φιλο πελατη που παιζει σταθερα κ εχει κερδη....αλλα παιζει κ με ξενα..!Δεν τον χαλαει να παιρνει αερα λεφτα....αλλα θελει μελετη κ να εισαι σε μια οθονη μπροστα η μαλλον 4 οθονες..!

να μου τους συστησετε τοτε να τους τεσταρω. εγω οσους δυνατους σταθερα παιχτες ξερω παιζουν μονο τα δικα τους γιατι δεν αντεχουν τη μουρμουρα ουτε θελουν να κατσουν να εξηγουν να δικαιολογουν τη χασουρα. αυτοι βεβαια κανουν τον απολογισμο στο ετος, κατα τη διαρκεια με τα πανω και τα κατω αντε να εξηγησεις στον...πελατη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αυτη είναι και η λογική η δική μου Εκτορα. Γιατί να παίζω λεφτά αλλων αφού παίζω τα δικά μου?

Το συζήτησα κάποτε με έναν που κάνει αυτή τη δουλειά.

" Εχω 500 χιλιάδες δικές μου που γυρίζω και κερδίζω 200 χιλιάρικα τον χρόνο. Δεν με χαλάει να χω 2-3 παρόμοιους λογαριασμούς άλλων και να βγάζω από τις προμήθειες άλλα τόσα! "

Αυτη ήταν η απάντησή του.

Take it or leave it.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
να μου τους συστησετε τοτε να τους τεσταρω. εγω οσους δυνατους σταθερα παιχτες ξερω παιζουν μονο τα δικα τους γιατι δεν αντεχουν τη μουρμουρα ουτε θελουν να κατσουν να εξηγουν να δικαιολογουν τη χασουρα. αυτοι βεβαια κανουν τον απολογισμο στο ετος, κατα τη διαρκεια με τα πανω και τα κατω αντε να εξηγησεις στον...πελατη.
Απο οσο ξερω παιζει με ποσα ανω τον 20.000 ευρω..τουλαχιστον ειδα εναν τετοιο balance...!Βεβαια εγινε οταν του ειπα να παιξει 500 ευρω δικα μου κ εβαλε τα γελια.Δεν ειναι δυσκολο να παιξει αφου το βαζει στο auto εχει δικα του robot και παιζουν με δικλιδες ασφαλειας...!Το προβλημα ειναι οτι οσο ειναι active πρπεει να κοιταει οθονη κ να μιλαει ολη μερα με εξωτερικο στο skype. Ενδικτικος πελατης του ειναι ο ΜΠΙΤΡΟΣ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
  Αυτη είναι και η λογική η δική μου Εκτορα. Γιατί να παίζω λεφτά αλλων αφού παίζω τα δικά μου?

" Εχω 500 χιλιάδες δικές μου που γυρίζω και κερδίζω 200 χιλιάρικα τον χρόνο. Δεν με χαλάει να χω 2-3 παρόμοιους λογαριασμούς άλλων και να βγάζω από τις προμήθειες άλλα τόσα! "

Take it or leave it.
AKΡΙΒΩΣ ετσι ειναι....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποδολαγνε εσυ ποτε κανεις τον απολογισμο? στο ετος ή σε τριμηνα-εξαμηνα?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Στον πελάτη δεν εξηγείς τίποτα.  Τελος του έτους γινεται ο απολογισμός.

Όλοι οι επαγγελματίες τρέιντερς κάνουν έναν σχεδιασμό, έναν χάρτη τέλος του έτους.

Κοιτάς που είναι ο Νταξ, το ευρωδολάριο, ο Σπικος, ο Ντάου. Που είναι η παγκόσμια οικονομία.

Επιλέγεις σε ποια assets θα σταθείς να κάνεις παιχνίδι.

Κάνεις προγραμματισμό και ξεκινάς. Στην αρχή μικρά τρέιντς διερευνητικά.

Στο μέσον του ετους κοιτάς τον μπούσουλά σου, βλέπεις αν έχεις στοχεύσει σωστά.

Αν είσαι μέσα, προχωράς στο Β εξάμηνο όπου βγαίνουν οι καλύτερες προβλέψεις και γίνεσαι λίγο πιο επιθετικός.

Τελος του έτους κάνεις απολογισμό και μοιράζεις κέρδη στους πελάτες σου. Εκεί παίρνεις και το μπόνους το δικό σου.

Κι από τον καινούριο χρόνο φτου κι από την αρχή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756

Take it or leave it.

Καθε ποτε εβγαζε τα 200Κ , καθε χρονο ? χρονος που να μην εβγαλε ή που να εβαλε και απο το κεφαλαιο δεν υπηρξε ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδολαγνε εσυ ποτε κανεις τον απολογισμο? στο ετος ή σε τριμηνα-εξαμηνα?

Απολογισμός πάντα τέλος του έτους.

Στο πρώτο τριμηνο και στο εξάμηνο κοιτάς μόνο να κάνεις διορθωσεις.

Αν π.χ. έχω στοχεύσει Ντάξιο και δεν μου βγαίνει, θα  αλλάξω το asset με το δεύτερο που έχω σε εφεδρεία.

Φέτος  για παράδειγμα δεν έχει πάει καθόλου το ευρωδολάριο. Εχει γαμηθεί μέσα σε στενό εύρος 1,3400 - 1,2800

Το έχω σταματήσει. Ειχα στησει εντολές σορτ στο 1,35  στο 1,37 και 1,40 με στόχο το 1,20

Δεν εχει δοθεί τίποτα.  Αδιαφορώ. Ούτε κατεβαίνω να σορτάρω χαμηλότερα. Περιμένω την τιμή που θέλω εγώ.

Αντιθέτως υπάρχουν άλλα ζεύγη που φετος πήγαν καλά. To EURJPY, το AUDUSD κλπ.

Δινεις βάση εκεί και αφηνεις το ευρωδολάριο.

Κάπως έτσι λειτουργει το παιχνίδι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καθε ποτε εβγαζε τα 200Κ , καθε χρονο ? χρονος που να μην εβγαλε ή που να εβαλε και απο το κεφαλαιο δεν υπηρξε ?

Αυτό εξαρτάται και λίγο από την τύχη.

Αν εχει επιλέξει να παίξει4 assets και του βγουν και τα 4 σαν γκουρουδιά, δεν θα βγαλει 200 χιλιάρικα μονο στον χρόνο! Θα πάει για περισσότερα. Ίσως και πάνω από 100% απόδοση.

Αλλά είναι πολύ απίθανο.

Εγω φέτος επαιξα 4 assets. Χρυσός μόνιμα και μακροπρόθεσμα λονγκ, Σπικος και Νταξιος λονγκ μέχρι το μέσον του έτους και σορτ μετά. Ευρωδολάριο σορτ από το 1,3700 πέρυσι.

Το ευρωδολάριο με "πούλησε". Δεν έκανε το παιχνίδι που φανταζόμουν.

Χρυσός, Σπικος και Ντάξιος έχουν πάει καλά ως στιγμής. όπως τα θέλω.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτάχτε να δείτε. Οι τιμές του είναι τσιμπημένες. Όμως ο καφές, και στην ποσότητα και στην ποιότητα, γαμεί. Με 3 ευρώ παίρνω έναν κουβά διπλό εσπρέσσο, που σε κρατάει 2 μέρες, όχι μία, τσίτα κάγκελο. Αντί να πιω 3 γκαντεμοφραπέδες του ενός ευρώ ημερησίως, καλύτερα να πιω έναν και καλό. Έπειτα πολλές φορές κερνάνε φαγώσιμα χωρίς χρέωση. Τρώμε κιόλας δηλαδή με τον καφέ. Έχει καλοντυμένους υπαλλήλους που σε υποδέχονται, ευγενικές κοπέλες στο σερβίρισμα, πολύ κόσμο πελάτες.

Και μόνο για σας, τους μπουρδελιάρηδες, κορίτσια του επαγγέλματος (c.g. κτλ.) συχνάζουν σε συγκεκριμένα καταστήματα μικέλ σε διαλλείματα και διακοπές, έπειτα από ανακοινώσεις στο φατσοβίβλιο κιόλας, ειδικά στη θεσσαλονίκη. Δεν λέω περισσότερα, οι γνωστικοί κατέχουν κι οι ανόητοι δεν χρειάζεται να μαθαίνουνε...

Και όχι μόνο στην Αθήνα, γεμίσαμε μικέλ και εδώ επάνω. Αφού πιάσανε μέσα στην κρίση και μάλιστα με δυνατές τιμές, μάλλον κάτι αξίζουν, βρίσκετε;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι εμπιστεύτηκαν  τον Madoff που ήταν διάσημος πετυχημένος παππούλης στα χρηματιστιριακά που δεν φανταζούσουν οτι θα κάνει μαλακία κι όμως εφάρμοσε μεθόδους πυραμίδας και τώρα εκτός ότι χάθηκαν τα λεφτά των επενδυτών του ειναι και ο ίδιος φυλακη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom