Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ρισπέκτ στους ιδιοκτήτες των Μικέλ, στον Κανάκη και στον Καλπάκη που έβγαλε τα εμετικά για τα γούστα μου ρούχα Vagrancy!Μεγάλο respect από εμένα για τις ικανότητες τους να εκμεταλεύονται τα πρόβατα και να βγάλουν γερό χρήμα.
Ρισπέκτ στο άβατάρ σου !!

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Φυσικά και είναι γαμιστερά τα μικελ.Οτι ειναι στη μόδα τραβάει τα μουνακια και εμείς οι καυλιαρηδες τρεχουμε απο πισω για να ικανοποιησουμε το παθος μας για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!!.Κανω τα παντα για τραβω το ενδιαφερον απο τις γκομενες.Ντυνομαι μοδατα, εχω αιφον και οδηγώ μπε εμ βε καμπριο...  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Φυσικά και είναι γαμιστερά τα μικελ.Οτι ειναι στη μόδα τραβάει τα μουνακια και εμείς οι καυλιαρηδες τρεχουμε απο πισω για να ικανοποιησουμε το παθος μας για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!!.Κανω τα παντα για τραβω το ενδιαφερον απο τις γκομενες.Ντυνομαι μοδατα, εχω αιφον και οδηγώ μπε εμ βε καμπριο...  :rockon:
κι σ αρεσει και το κουλουρι ε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Φυσικά και είναι γαμιστερά τα μικελ.Οτι ειναι στη μόδα τραβάει τα μουνακια και εμείς οι καυλιαρηδες τρεχουμε απο πισω για να ικανοποιησουμε το παθος μας για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!!.Κανω τα παντα για τραβω το ενδιαφερον απο τις γκομενες.Ντυνομαι μοδατα, εχω αιφον και οδηγώ μπε εμ βε καμπριο...   :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φυσικά και είναι γαμιστερά τα μικελ.Οτι ειναι στη μόδα τραβάει τα μουνακια και εμείς οι καυλιαρηδες τρεχουμε απο πισω για να ικανοποιησουμε το παθος μας για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!!.Κανω τα παντα για τραβω το ενδιαφερον απο τις γκομενες.Ντυνομαι μοδατα, εχω αιφον και οδηγώ μπε εμ βε καμπριο...   :rockon:
κατι 50αρες πανε τυπε :sunglasses:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Αυτά λέτε???
πριν 5 λεπτα δεν τα ήξερα

Τα νανου πάντως μαλλον ξεφουσκωσαν .
ειδικα το ΝΑΝΟΥ της ερυθραιας βαραει μυγες ασε που δεν ανοιγει ουτε και το ωραριο που αναγραφει αλλα λιγοτερο...η φουσκα των μαγαζιων της νεας ερυθραιας σκαει σιγα σιγα(βαρεσαν κανονι καλαμακης,ποδηλατο,νουρα,γορριλας κτλ) και επεται συνεχεια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
:o ποτε προλαβαν κι ανοιξαν τοσα? της κατεχακης παντως, οποτε περναω εχει κοσμο, ειναι σε καλο σημειο
η μαλακια που δερνει τον νεοελληνα οπως ειπανε και αλλοι πιο πανω ετσι ανοιγουν σε καθε γωνια απο δαυτα οπως και τα αλλα με την ονομασια φοκατσινο...ξεφυτρωνουν παντου λες και ο πλυθησμος της ελλαδας ειναι 50 εκατομυρια...δεν υπαρχει πελατεια για να συντηρηθουν ολα αυτα τα μαγαζια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
η μαλακια που δερνει τον νεοελληνα οπως ειπανε και αλλοι πιο πανω ετσι ανοιγουν σε καθε γωνια απο δαυτα οπως και τα αλλα με την ονομασια φοκατσινο...ξεφυτρωνουν παντου λες και ο πλυθησμος της ελλαδας ειναι 50 εκατομυρια...δεν υπαρχει πελατεια για να συντηρηθουν ολα αυτα τα μαγαζια

το συγκεκριμενο τρωει μια πουτσα στην Γλυφαδα που ειναι ολη δικη του , πηγε και ανοιξε εκτος αγορας εντελως , και νομιζε οτι θα πιασει οπως στον Φλοισβο .. :zfuck:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Αυτο στο φαληρο παντως που ειναι και του μπουρουση το βλεπω παντα γεματο...

Ειμαστε η χωρα της μοδας και μετα τρωμε τα μουτρα μας καλα να παθουμε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτο στο φαληρο παντως που ειναι και του μπουρουση το βλεπω παντα γεματο...

Ειμαστε η χωρα της μοδας και μετα τρωμε τα μουτρα μας καλα να παθουμε
Έχει καλες τιμούλες πάντως.
Δεν ξέρω ποια ειναι η πολιτική τους επι τους θέματος.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Έχει καλες τιμούλες πάντως.
Δεν ξέρω ποια ειναι η πολιτική τους επι τους θέματος.

Την πολιτικη τους για τις τιμες δεν τις ξερω.

Για αυτα που παρεχουν ομως στους εργαζομενους ξερω πολυ καλα απο αλλα μαγαζια που εχει ο συγκεκριμενος...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
:o ποτε προλαβαν κι ανοιξαν τοσα? της κατεχακης παντως, οποτε περναω εχει κοσμο, ειναι σε καλο σημειο

Πραγματικα κι εγω οποτε περναω απο κατεχακη γεματο ειναι,
δεν εχει πολλες καφετεριες κοντα+μαζευονται ολοι εκει.

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγώ τη μόνη φορά που πήγα έπαθα κρίση άγχους εξαιτίας των σερβιτόρων που κάθονται μπάστακες από πάνω σου μήπως πέσει λίγο η στάθμη του νερού στο ποτήρι για να στο ξαναγεμίσουν...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
εγώ τη μόνη φορά που πήγα έπαθα κρίση άγχους εξαιτίας των σερβιτόρων που κάθονται μπάστακες από πάνω σου μήπως πέσει λίγο η στάθμη του νερού στο ποτήρι για να στο ξαναγεμίσουν...

Αυτο μπορω να πω πως μου την σπαει και μενα εχεις απολυτο δικιο, αν και οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι σερβιτοροι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
υπερβολικη πολιτικη του καταστηματος.... :P

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλά εννοείται, τη δουλειά τους κάνουν τα παιδιά. αλλά από κάποιο σημείο και μετά σαν πελάτισσα ένιωθα άβολα και δεν ήθελα να ξαναπιώ νερο..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
καλά εννοείται, τη δουλειά τους κάνουν τα παιδιά. αλλά από κάποιο σημείο και μετά σαν πελάτισσα ένιωθα άβολα και δεν ήθελα να ξαναπιώ νερο..

Αν ηταν καλος ο σερβιτορος φανταζομαι θα το αδειαζες στο δευτερολεπτο :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom