Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
εγώ τη μόνη φορά που πήγα έπαθα κρίση άγχους εξαιτίας των σερβιτόρων που κάθονται μπάστακες από πάνω σου μήπως πέσει λίγο η στάθμη του νερού στο ποτήρι για να στο ξαναγεμίσουν...

προτιμω να ειναι πανω απο το κεφαλι μου και να μου ζαλιζουν τα αρχιδια , παρα να ψαχνω εγω σαν μαλακας καποιο γκαρσονι , και να ειναι ολοι κρυμμενοι σε καμια κουζινα πισω ή να μιλανε μεταξυ τους , και να θελω να παω και να τους πλακωσω στα χαστουκια..

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
προτιμω να ειναι πανω απο το κεφαλι μου και να μου ζαλιζουν τα αρχιδια , παρα να ψαχνω εγω σαν μαλακας καποιο γκαρσονι , και να ειναι ολοι κρυμμενοι σε καμια κουζινα πισω ή να μιλανε μεταξυ τους , και να θελω να παω και να τους πλακωσω στα χαστουκια..

Δεν υπάρχει καμιά άλλη εναλλακτική δηλαδή; κάτι πιο νορμάλ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Δεν υπάρχει καμιά άλλη εναλλακτική δηλαδή; κάτι πιο νορμάλ..

Στην Ελλαδα οχι , αν ηταν κατι νορμαλ εδω δεν θα ειμασταν ετσι τωρα  ;)
Ο Ελληνας δεν μπορει να καταλαβει τα πιο απλα πραγματα , το σερβις ειναι ολα τα λεφτα , κατι που το εχουν καταλαβει οι εξω και εχουν γινει μαγκες..
Κανεις δεν πουλαει κατι μοναδικο πια , οποιος εχει το καλυτερο σερβις κερδιζει...ενα μετριο μαγαζι με καλο σερβις κραταει το κοσμο του , ενα καλο μαγαζι με σκατα σερβις κλεινει.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Η μονη λυση ειναι να πηγαινεις σε μαγαζια που ξερεις μιας και εχεις ξαναβρεθει οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι των ακρων.Οπου τα συναντας απλα δεν ξαναπηγαινεις και βρισκεις αλλα μαγαζια.Εξαλλου υπαρχουν δεκαδες απο αυτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Η μονη λυση ειναι να πηγαινεις σε μαγαζια που ξερεις μιας και εχεις ξαναβρεθει οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι των ακρων.Οπου τα συναντας απλα δεν ξαναπηγαινεις και βρισκεις αλλα μαγαζια.Εξαλλου υπαρχουν δεκαδες απο αυτα.

οταν πληρωνεις τον καφε 3 ευρω και παραπανω ( δεν γνωριζω ποσο κανει στο Μικελ ) εχω την απαιτηση να μου σκουπιζει και το στομα καθε φορα που πινω καφε.
Επειδη δινετε 3 ευρω και 2 και 5 λετε "δεν γαμιεται" ολα καλα ... αμ δεν ειναι ετσι ομως ..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
οταν πληρωνεις τον καφε 3 ευρω και παραπανω ( δεν γνωριζω ποσο κανει στο Μικελ ) εχω την απαιτηση να μου σκουπιζει και το στομα καθε φορα που πινω καφε.
Επειδη δινετε 3 ευρω και 2 και 5 λετε "δεν γαμιεται" ολα καλα ... αμ δεν ειναι ετσι ομως ..

υπάρχουν πολλές καφετέριες που δίνουν ακόμα καφέδες με 3,50 € ή 4,00 € (και μάλιστα χωρίς απόδειξη). Προσωπικά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα αλλά αν είναι να μου τον χρεώνουν τόσο απαιτώ να μου αλλάζουν το νερό κάθε πέντε λεπτά και φυσικά να είναι καλός ο καφές (όχι να παραγγέλνεις μέτριο και να φέρνουν σκέτο). Τώρα εξαρτάται για τι είδους καφέ μιλάμε πχ ο φρέντο-εσπρέσσο και κάτι μαλακίες τύπου μπισκολάτο είναι πιο ακριβά, αλλά ο Ελληνικός, ο καφές φίλτρου και ο νές όντως δεν πρέπει να έχουν πάνω από 2,50 €.

Αυτά τα καφέ Μικέλ που λέτε δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν με τραβάνε κιόλας, όπως και τα Starbucks. Στα Starbucks είχα πάει μια-δύο φορές και αυτό επειδή με τραβήξανε άλλοι. Όπως το βλέπω εγώ απευθύνονται σε όσους έλκονται από franchise και το hype που προβάλλουν, άσχετα με την ποιότητα του καφέ.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εγώ τη μόνη φορά που πήγα έπαθα κρίση άγχους εξαιτίας των σερβιτόρων που κάθονται μπάστακες από πάνω σου μήπως πέσει λίγο η στάθμη του νερού στο ποτήρι για να στο ξαναγεμίσουν...
esy εισαι στο αβαταρ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά εννοείται, τη δουλειά τους κάνουν τα παιδιά. αλλά από κάποιο σημείο και μετά σαν πελάτισσα ένιωθα άβολα και δεν ήθελα να ξαναπιώ νερο..

καλά κάνουν, δουλεία τους είναι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

με βάση παραλλαγή του νόμου του Gatsby, φτιάχνεις καφέ σπίτι πριν βγεις έξω.

ένας μέτριος στο σπίτι, 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια καφέ συν 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια ζάχαρη, έχουμε και λέμε

ο καφές περίπου 10 λεπτά κόστος €, συν 15 λεπτά € η ζάχαρη συν ρεύμα 15 λεπτά στο μικρό μάτι ούτε 3 λεπτά €, σύνολο το πολύ 30 λεπτά €.

σε σχέση με το 1,5 ευρώ που κάνει ο ελληνικός έξω, με λιγότερο από 10 καφέδες σπίτι εξοικονομούμε επίσκεψη στο Μεταξουργείο.

Πίνουμε καφέδες κάθε μέρα σπίτι και όχι σε Μικέλ και μαλακείες και εξοικονομούμε λεφτά για χειρουργεία.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ένας μέτριος στο σπίτι, 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια καφέ συν 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια ζάχαρη, έχουμε και λέμε

ο καφές περίπου 10 λεπτά κόστος €, συν 15 λεπτά € η ζάχαρη συν ρεύμα 15 λεπτά στο μικρό μάτι ούτε 3 λεπτά €, σύνολο το πολύ 30 λεπτά €.

σε σχέση με το 1,5 ευρώ που κάνει ο ελληνικός έξω, με λιγότερο από 10 καφέδες σπίτι εξοικονομούμε επίσκεψη στο Μεταξουργείο.

Πίνουμε καφέδες κάθε μέρα σπίτι και όχι σε Μικέλ και μαλακείες και εξοικονομούμε λεφτά για χειρουργεία.

πολύ σωστός. Ελληνικό, φίλτρου και φραπέ που πίνω εγώ πάντα τους φτιάχνω μόνος μου στο σπίτι ή αν έχω την δυνατότητα εκεί που βρίσκομαι (πχ στην δουλεία). Και δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά με αυτόν τον τρόπο φτιάχνω τον καφέ όπως θέλω και όχι όπως θέλει ο καφετζής (και όχι μπαρίστας ή όπως τους λένε τώρα). Όταν κάθομαι για καφέ σκέφτομαι ότι δεν πληρώνω τον καφέ αλλά το ενοίκιο του καναπέ που θα κάτσω. Η μεγαλύτερη μαλακία είναι να πληρώνεις για τον καφέ στο γραφείο, τσάμπα λεφτά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Την πολιτικη τους για τις τιμες δεν τις ξερω.

Για αυτα που παρεχουν ομως στους εργαζομενους ξερω πολυ καλα απο αλλα μαγαζια που εχει ο συγκεκριμενος...
soul οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες παντου οπως και τα σφολιατοειδη που πουλανε που ειναι ολα κατεψυγμενα,ολοι τα ιδια εχουν κατω απο διαφορετικες ταμπελες,τωρα περι του προσοπικου τι εννοεις?σιγα δεν εχει και καμμια αλυσιδα με 50 καταστηματα ενα ειναι το μητρικο και τα υπολοιπα με δικαιοχρησια οποτε ο εκαστοτε ιδιοκτητης εχει το προσοπικο υπο την επιχειρηση του...το μονο που ξερω ειναι οτι εχει συγκεκριμενο αριθμο ατομων που πρπει να ειναι στα ποστα(ζεστα,κρυα,καφεδες) ανεξαρτητως εαν εχει κινηση το μαγαζι η οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom