mpougatsa_me_turi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν ηταν καλος ο σερβιτορος φανταζομαι θα το αδειαζες στο δευτερολεπτο
λες να αφησω τα σφηνάκια και να αρχίσω τα νερά?
Αν ηταν καλος ο σερβιτορος φανταζομαι θα το αδειαζες στο δευτερολεπτο
λες να αφησω τα σφηνάκια και να αρχίσω τα νερά?
εγώ τη μόνη φορά που πήγα έπαθα κρίση άγχους εξαιτίας των σερβιτόρων που κάθονται μπάστακες από πάνω σου μήπως πέσει λίγο η στάθμη του νερού στο ποτήρι για να στο ξαναγεμίσουν...
προτιμω να ειναι πανω απο το κεφαλι μου και να μου ζαλιζουν τα αρχιδια , παρα να ψαχνω εγω σαν μαλακας καποιο γκαρσονι , και να ειναι ολοι κρυμμενοι σε καμια κουζινα πισω ή να μιλανε μεταξυ τους , και να θελω να παω και να τους πλακωσω στα χαστουκια..
Δεν υπάρχει καμιά άλλη εναλλακτική δηλαδή; κάτι πιο νορμάλ..
Η μονη λυση ειναι να πηγαινεις σε μαγαζια που ξερεις μιας και εχεις ξαναβρεθει οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι των ακρων.Οπου τα συναντας απλα δεν ξαναπηγαινεις και βρισκεις αλλα μαγαζια.Εξαλλου υπαρχουν δεκαδες απο αυτα.
οταν πληρωνεις τον καφε 3 ευρω και παραπανω ( δεν γνωριζω ποσο κανει στο Μικελ ) εχω την απαιτηση να μου σκουπιζει και το στομα καθε φορα που πινω καφε.
Επειδη δινετε 3 ευρω και 2 και 5 λετε "δεν γαμιεται" ολα καλα ... αμ δεν ειναι ετσι ομως ..
esy εισαι στο αβαταρ?εγώ τη μόνη φορά που πήγα έπαθα κρίση άγχους εξαιτίας των σερβιτόρων που κάθονται μπάστακες από πάνω σου μήπως πέσει λίγο η στάθμη του νερού στο ποτήρι για να στο ξαναγεμίσουν...
καλά εννοείται, τη δουλειά τους κάνουν τα παιδιά. αλλά από κάποιο σημείο και μετά σαν πελάτισσα ένιωθα άβολα και δεν ήθελα να ξαναπιώ νερο..
Η μονη λυση ειναι να πηγαινεις σε μαγαζια που ξερεις μιας και εχεις ξαναβρεθει οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι των ακρων.Οπου τα συναντας απλα δεν ξαναπηγαινεις και βρισκεις αλλα μαγαζια.Εξαλλου υπαρχουν δεκαδες απο αυτα.
με βάση παραλλαγή του νόμου του Gatsby, φτιάχνεις καφέ σπίτι πριν βγεις έξω.
ένας μέτριος στο σπίτι, 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια καφέ συν 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια ζάχαρη, έχουμε και λέμε
ο καφές περίπου 10 λεπτά κόστος €, συν 15 λεπτά € η ζάχαρη συν ρεύμα 15 λεπτά στο μικρό μάτι ούτε 3 λεπτά €, σύνολο το πολύ 30 λεπτά €.
σε σχέση με το 1,5 ευρώ που κάνει ο ελληνικός έξω, με λιγότερο από 10 καφέδες σπίτι εξοικονομούμε επίσκεψη στο Μεταξουργείο.
Πίνουμε καφέδες κάθε μέρα σπίτι και όχι σε Μικέλ και μαλακείες και εξοικονομούμε λεφτά για χειρουργεία.
με βάση παραλλαγή του νόμου του Gatsby, φτιάχνεις καφέ σπίτι πριν βγεις έξω.
ένας μέτριος στο σπίτι, 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια καφέ συν 1 κουταλάκι 10 γραμμάρια ζάχαρη, έχουμε και λέμε
ο καφές περίπου 10 λεπτά κόστος €, συν 15 λεπτά € η ζάχαρη συν ρεύμα 15 λεπτά στο μικρό μάτι ούτε 3 λεπτά €, σύνολο το πολύ 30 λεπτά €.
σε σχέση με το 1,5 ευρώ που κάνει ο ελληνικός έξω, με λιγότερο από 10 καφέδες σπίτι εξοικονομούμε επίσκεψη στο Μεταξουργείο.
Πίνουμε καφέδες κάθε μέρα σπίτι και όχι σε Μικέλ και μαλακείες και εξοικονομούμε λεφτά για χειρουργεία.
Το γυναικειο κουλουρι!κι σ αρεσει και το κουλουρι ε?
soul οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες παντου οπως και τα σφολιατοειδη που πουλανε που ειναι ολα κατεψυγμενα,ολοι τα ιδια εχουν κατω απο διαφορετικες ταμπελες,τωρα περι του προσοπικου τι εννοεις?σιγα δεν εχει και καμμια αλυσιδα με 50 καταστηματα ενα ειναι το μητρικο και τα υπολοιπα με δικαιοχρησια οποτε ο εκαστοτε ιδιοκτητης εχει το προσοπικο υπο την επιχειρηση του...το μονο που ξερω ειναι οτι εχει συγκεκριμενο αριθμο ατομων που πρπει να ειναι στα ποστα(ζεστα,κρυα,καφεδες) ανεξαρτητως εαν εχει κινηση το μαγαζι η οχιΤην πολιτικη τους για τις τιμες δεν τις ξερω.
Για αυτα που παρεχουν ομως στους εργαζομενους ξερω πολυ καλα απο αλλα μαγαζια που εχει ο συγκεκριμενος...
esy εισαι στο αβαταρ?
ζωδιο?ναι, egw ειμαι. παιζει θέμα?
ναι, egw ειμαι. παιζει θέμα?
μην ξεραγλυφεσαι....ζωδιο?
μην ξεραγλυφεσαι....